Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Neverstop είπε:

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Μην ανησυχείς και ο δικός μου μετά από 10 χρόνια σκληρής εκπαίδευσης έμαθε να βράζει αυγά και να ψήνει λουκάνικα στο air fryer κι αυτό αφήνοντας πίσω του την καταστροφή. 😂

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Hello girls!

Κανενα νεο απ΄τη βερα! Αυριο θα ξαναψαξω τα σκουπιδια, τα οποια κρατησα στο μπαλκονι, και τις πανες του Αντωνη, αν και δε φαινοταν κατι!

Σημερα μαζευτηκαμε ολα τα αδερφια του Φωτη στη μια μου κουνιαδα, ηταν πολυ ωραια, και επομενη μαζωξη στο ρεβεγιον της Πρωτοχρονιας, οπου θα΄μαστε 30 άτομα, με 2 νεα μελη φετος, τη Μαριαλενα, και εναν μπεμπη 3 μηνων!

4 γενιες, η πεθερα μου, τα παιδια της, τα εγγονια της και τα δισέγγονα της! Αυτο θα πει ευλογια.

age.png age.png

Διαφημίσεις

ψαξε και κατω απο τα χαλια,αν δεν το εχεις κανει ηδη...

μπραβο στη μαμα του Φωτη!

ποσο χρονων ειναι που εχει και δισεγγονα?

Eιναι 80 ετων και εχει 5 δισεγγονα!

ωραιο κομματι...

Συμφωνω!

age.png age.png

Κορίτσια μου γλυκά, τι μου κάνετε? Πώς τα περάσατε? Εγώ ήσυχα, απο σπίτι σε σπίτι, δεν βγήκα καθόλου παραέξω και παίζουμε συνεχώς με την Κλεό κάτι καινούργια επιτραπέζια που της φέρανε. Ξεκίνησα να διαβάζω και ένα άλλο βιβλίο, το Τριανταφυλλάκι, καθώς -επιτέλους- τελείωσα τον Μεγάλο Γκάτσμπι (καλό ήταν παρεπιμπτόντως) και περιμένω να τελειώσουν οι γιορτές καθώς δεν τις μπορώ με την καμία!

Μαριάννα, ελπίζω να βρεις τελικά την βέρα σου. Εγώ εχθές, στο σπίτι της πεθεράς μου, νόμιζα ότι είχα τινάξει μαζί με το τραπεζομάντηλο και το χρυσό δαχτυλίδι της Κλεοπάτρας (που το φοράει μόνο σε τέτοιες περιπτώσεις) και αφού την έκανα Θεό να μας πει αν θυμάται που το έχει αφήσει, το βρήκανε τελικά τα πεθερικά μου κάτω απο τον καναπέ του σαλονιού τους. Το πως βρέθηκε εκεί, άγνωστο!

κι εγω βρε ΛΙΑΝΑ τις βαριεμαι τις γιορτες....

λες και ειναι μια μερα σαν τις αλλες αλλα με πιο πολυ φαγητο

αντε και για να μαζευομαστε ολοι μαζι....

κατα τα αλλα..........τα ιδια...

UMJrs13RJtk&feature=related

Επεξεργάστηκαν by maira95

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

μωρε μπραβο στη γιαγια!

εγω δεν ξερω τι θα προλαβω...:rolleyes:

To βασικο ειναι οτι εχει κρατησει τα 5 παιδια της ενωμενα, πραγμα πολυ σπανιο θα ελεγα! Ειναι ωραιες οι πολυτεκνες οικογενειες τελικα, αρκει βεβαια να ειναι αγαπημενες...

age.png age.png

δικιο εχεις ΤΑΡΑ

κι εγω απο πολυτεκνη οικογενεια ειμαι(4 αδελφια) και ευτυχως πολυ αγαπημενη

αλλα θελει πολλες αντοχες και κουραγια να μεγαλωσεις τοσα παιδια και να τα κρατησεις που λες κι εσυ ενωμενα,και φυσικα παιζει μεγαλο ρολο και η σχεση του ζευγαριου,εγω τους γονεις μου παντα αγαπημενους τους θυμαμαι,πολυ μα πολυ βασικο!

1958530te2chmztha.gif

tIS4LqdG0Do

μην βαρατε αλλα ο ΜΑΖΩ μου αρεσει πολυ...

Εεεεεεεεεεεετσι να πέφτουν οι μάσκες σιγά σιγά!!!!!!!!! Χιχιχιχιχιχιχι!!!!!!!!

Καλημέραααααα!!!!!!!!! Ολα καλά?? Ταρούλα αν δεν τη βρεις μη στεναχωριέσαι, θα αγοράσετε καινούριες και θα ανανεώσετε τον γάμο σας, όπως αμερική!!!!!

Χτες πήγαμε σύνταγμα, αν το΄ήξερα δεν θα το είχα επιχειρήσει, απαγορευμενο μέρος για τέτοιες μερες, δεν φτάνει που γινόταν ο χαμός, σπρώχνανε κιόλας. Αθάνατοι έλληνες, και στη βόλτα σπρώχνουν!!!!

Το μόνο ωραίο, που ξαμολήσαμε τη μικρή στο γκάζι και έτρεξε, περπάτησε, κυλιστηκε κάτω, το καταευχαριστήθηκε!!!!!

Παντως κορίτσια αξίζει για καφέ με τα βλαστάρια μας στο γκάζι, το πρωί δεν έχει κόσμο και είναι πολύ χαλαρά! Ιδιαίτερα στην καφετέρια μέσα στη Τεχνόπολη, έχετε το υπόψη.

Και τώρα σας αφήνω πάω να μαγειρέψω!!!!!!

Τραγούδάκι

Y5fBdpreJiU

Σας έχω πει ότι τους λατρεύω???????

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...