Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Χρόνια πολλά κοριτσάκια! Κατερινάκι περαστικά σου, πως και σ' αφήσανε όμως μόνη τέτοια μέρα και στην κατάστασή σου?

Δεσμέ εμείς τα είπαμε και στο τηλέφωνο.

Κοριτσούδια να περάσετε καλά αυτές τις μέρες και προσοχή στο φαγητό!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οχι καπετανισσα εμεις δεν τρωμε ακομα, ψαχνουμε ομως ακομα για τη βερα! Μου την εδωσε και η μανα μου που αρχισε τις προληψεις, οτι ειναι γρουσουζια να τη χασω παραμονη Χριστουγεννων...:evil:

age.png age.png

Διαφημίσεις

Γρήγορα γρήγορα να ευχηθώ χρόνια πολλά και ευτυχισμένα σ'όλα τα ροκομάνουλα οπως λεει και μια εορτάζουσα ψυχη:tongue:

Χρόνια πολλά στο νουμεριδη που εορτάζει σήμερις (βλ. Χριστινιω)

Σας φιλώ σταυρωτα και πάω να ετοιμαστώ... σμουουουτς:D

Υ.Γ. Τι έπαθε η βέρα Ταραράκι μου; Εγω πάντως αν την έχανα το πρώτο μέρος που θα κοίταζα θα ήταν οι σκατούλες του Θοδωράκη:mrgreen:

Διαφημίσεις

ακομα η βερα??στις τσεπες του εχεις ψαξει?

Στις τσεπες του, στα παιχνιδια του, στο δεντρο, κατω απο καναπεδες, κρεβατια, στο καροτσι της μικρης, στο ριλαξ, σε συρταρια...! Μονο ο Αγιος Φανουριος θα με σωσει...:rolleyes:

age.png age.png

Tara στα σκουπίδια κοίταξες? Εγώ εκεί βρίσκω τα πράγματά μας, ή στο κουτί που έχουμε τα παιχνίδια της. Ακόμα και αν μου τελειώσουν τα λεμόνια πάντα ρίχνω μια ματιά εκεί, όλο και κάτι έχει κρύψει!

Και μη πιστεύεις αυτά που λέει η μαμά σου, προλήψεις! Ζούμε στο 2010!

Γκαστρούλα ακόμα?

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Στις τσεπες του, στα παιχνιδια του, στο δεντρο, κατω απο καναπεδες, κρεβατια, στο καροτσι της μικρης, στο ριλαξ, σε συρταρια...! Μονο ο Αγιος Φανουριος θα με σωσει...:rolleyes:
Ρε συ, το παιδί το ρώτησες; :rolleyes:

Εμένα πάντως μου είχε πέσει μέσα στο νεροχύτη μια φορά, ολόκληρη διαδικασία για να την βγάλουμε.

Κοριτσάκια ευχαριστώ για τας ευχάς. Εύχομαι να περάσατε όμορφα κι εσείς και χρόνια πολλά σε σας και τις οικογένειές σας!

Συγγνώμη αν ήμουν λίγο χαμένη και χαϊβάνι στο τηλ αλλά έκανα χίλια πράγματα μαζί, είχα γονείς και πεθ και τον πατέρα μου να με ρωτάει συνέχεια, έχεσε ο Αλε; νύσταξε; πεινάει; που είναι η πιπίλα του; Με τρέλλανε!

Και πιστέψτε με δεν πρόλαβα να ασχοληθώ με το μωρό, στον αυτόματο πήγε, από χέρια σε χέρια την έβγαλε σήμερα. Το πουλάκι μου έπεσε ξερό πριν κάνα δίωρο, κατάκοπος πια, αφού μέχρι και πριν μια ώρα είχα κόσμο (κάτι ξαδέρφια μου με τις γυναίκες τους). Τα υπόλοιπα αύριο με καφέ, πάω να την πέσω, μ'έχει σκίσει η μέση

(Μαντομάιρα ευχαριστώ για την αφιέρωση!)

WN6Op3.png

Καλημερα κοριτσακια!

Κατερινα κοιταξα στα σκουπιδια.

Χριστινα σ΄αυτη την ηλικια δε θυμουνται. Τον ρωτησα και με παρεπεμψε σε διαφορα απιθανα σημεια...!:rolleyes:

Τελικα τα ξαδερφια μονο για καφε καθησαν ε?...:lol:

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...