Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

καλησπερα σας πεεερα για πεεεερααα

ευχαριστώ για τις ευχες σας περι του διπλωματος και για τις βολτες επιφυλασσομαι γιατι ακομα δεν ετολμησα να παρω το c4.. θα το βγαλω καμια βολτα με τον Χαρη πρωτα να του παρω τον αερα.

Τουφακο για μεζε μπορεις να φτιαξεις και μια απλη πατατοσαλατα καθως και μικρα τριγωνα σαντουιτσακια με σαλαμοκασερα, σολωμους και κανα πατε ελιας κτλ αηδιες... αλλα ο καλυτερος μεζες με τα κρασομπυρα ειναι η πιτσα!!!!

ΑΑΑΑΑΑΑχχχχχ ειναι κριστμας αλλα έχουμε πηξει στην δουλεια.. δεν μας βλεπω μεχρι τις 10 Γεναρη να έχουμε προλαβει την ψοφια γραμμη ( στα ελληνικα deadline)

για να μην εχετε παραπονο οτι δεν βαζω τραγουδι

MUELu8o5KJg

Γλυκιά μου Τσικαμπούμ θα γίνεις σούπερ οδηγός....Απλά το ξέρω, μη με ρωτήσεις ως και τι......:D:D:D:D:D:D:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γλυκιά μου Τσικαμπούμ θα γίνεις σούπερ οδηγός....Απλά το ξέρω, μη με ρωτήσεις ως και τι......:D:D:D:D:D:D:D
Να πω να πω; Επίσης μπορεί να γίνει άνετα σύστημα πλοήγησης χαχαχαχα

Ευγενάκι χρόνια πολλά (ξανά μανά)

Πάω να το παίξω νοικοκυρά! Χρόνια πολλά ροκομάνουλα!

WN6Op3.png

Kαλημέρα!!!!!!!!!!!

Χρονια Πολλά στο Ευγενάκι μας!!!!!!

Σερενατούλα, ευχομαι του χρόνου να της κάνεις δώρο ένα αδερφάκι!

Ναι και μετά θα κάνεις σε όλες τις υπόλοιπες που οδηγούμε ψυχανάλυση γιατί θα έχουμε συναντήσει την τσικι τσίκι στον δρόμο :tongue::tongue::tongue:

Καλά, σήμερα που είμαι άρρωστη και είμαι σπίτι λείπετε όλες? Λέω και εγώ θα τις βρω εδω να πουμε καμιά κουβέντα, αλλά μπααααααα. Τεσπα, έχω βάλει ένα πλυντήριο, περιμένω να τελειώσει να το απλώσω και μετά νάνιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Καλα Χριστουγεννα κοριτσακια! Υγεια και αγαπη στις οικογενειες σας, ειρηνη σε ολο τον κοσμο, και μια προσευχη για τους ανθρωπους που βρισκονται στα νοσοκομεια αυτες τις αγιες μερες...

1850158j840rp9tqs.gif

age.png age.png

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑ!!!!

1778775euez3d8d6a.gif

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΙΝΙ ΜΑΣ!!!

Κετερινάκι είσαι αρρωστούλα ?? περαστικα μπειμπι.

Χτες μίλησα με Ρενάκο χιχιχιιχιχιχιχιχι Δώσαμε ραντεβού στα Τέμπη , εμείς απο δω μεριά και η Ρένα από κει μεριά...

λέω να φτιάξω χοιρινό με πορτοκάλι για σημερα αλλά δεν έχω ιδέα πως... έχει καμιά σας καμιά ιδέα??? έψαξα στο γουγλι αλλα όλο κατι περιεργα βγαζει... εχω πορτοκαλια, 1 πιπερια κιτρινη και κανα κιλο χοιρινη τηγανια.. όποια δωσει ιδεα έχει μεζέ!!

suU8p3.png

vdz8p3.png

1838672dzyygg3v8u.gif

XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!

Τσικιτακι, σε ποιο σημειο των Τεμπων θα συναντηθειτε ακριβως? Στον πανω βραχο ή στον κατω βραχο? Στον περα βραχο ή στον δωθε βραχο?:lol:

Α και οσο για το πορτοκαλοχοιρινο, θα σου απαντησω οπως θα απαντουσε ο Φωτης. Ευχαριστω, δε θα παρω! Η φρουτοσαλατα τρωγεται μετα το φαγητο!:lol:

age.png age.png

Διαφημίσεις

Καλημέρααααααααα!!!!!!!!!!

Καλά Χριστούγεννα!!!!!!!! Να χαιρόμαστε τις οικογένειές μας και τα βλαστάρια μας!!! Πάντα με υγεία για όλους και ιδιαίτερα για τα παιδάκια.

Να χαιρόμαστε και την Χριστινούλα μας!!! Χριστινάκι ότι επιθυμείς, να χαίρεσαι την οικογένειά σου και με το καλό και ένα κοριτσάκι!!!

Εγώ Χριστούγεννα θα κάνω μόνη!!!!!!!!!!! Τώρα αν σας πω ότι χαίρομαι που θα μείνω σπίτι μόνη έστω για λίγο θα με κράξετε. Ο σύζυγος μετά της θυγατρός πήγανε στην Κόρνιθο στα πεθερικά και εγώ είπα να κάτσω σπίτι μη τυχόν και με βρεί κανένα ξαφνικό στο δρόμο, χτες την έβγαλα στην τουαλέτα όλο το απόγευμα. Τώρα έχω ανοίξει όλο το σπίτι να αεριστεί και εγώ θα δω ταινιούλα στο λαπιτοπ! Ζούπερ!!!!!

Τραγουδάκι δεν σας βάζω, γιατί σας γράφω απο την γρήγορη απάντηση.

Φιλιά πολλά σε όλες και στα μωρά σας!!!

τι τα θελω τα γκουρμέ η ρουφιανααααααα

τελικα το εκανα το χοιρινο με πιπερια και εβαλα και λιγο χυμο πορτοκαλι και λεμονι αλλα ντιουρινγκ δε προσεσ εφαγα το δαχτυλο μου με το κουζινομαχαιρο γμτ..... αφου δεν με θελει η haute cusine τι το παλευω??? τεσπα ελπιζω το φαι να βγει καλο μην παει χαραμι και η θυσια...

κατερινακι βαλε να δεις το nightmare before christmas!!!!!αγαπώ Jack Skelington.....

suU8p3.png

vdz8p3.png

Πουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ???????????????

Παω να δώ!!!!!

Εντιτ, και εγώ λατρεύω τον τζακ, σου είχα πει ότι το είχα δει τρισδιάστατο? Ολ δε μανι!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...