Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ix_BpPD45aE

Για μαζευτειτε Λουκρητιες που χαζευετε και χαζολογατε με Μπραντ, Τζορτζ και σοκολατες! Αχ αυτοι οι αντρες σας να΄ξεραν!!!:lol:

Εγώ βλέπεις χαρακτήρα που κρατάω!!! :mrgreen:

Διαφημίσεις

Για μαζευτειτε Λουκρητιες που χαζευετε και χαζολογατε με Μπραντ, Τζορτζ και σοκολατες! Αχ αυτοι οι αντρες σας να΄ξεραν!!!:lol:

Αντε έλα κι εσυ...για λιγο..έλα έλα.......

Ix_BpPD45aE

εγω παντως μαζευτηκα,για να μην λετε....:cool:

γεια σας κοριτσια.....

το μσν τα εχει παιξει,κατι ιο εχει κολλησει και αυριο θα το παω στο γιατρο!

p54CMth4Jpg

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις χτυπάω lidl. Πατατογαριδάκια κλπ, ξηροκάρπια και παίρνω και τα μικρά ψωμάκια μπριος και κάνω συνδυασμούς με τυριά και σαλάμια, χτυπάω και ένα γιαούρτι με λίγο μπαλσάμικο και σκόρδο σκόνη για ντιπ καταντίπ κι είμαι έτοιμη

Τι λες μαρή;;;;;;Εγώ μιλούσα για τον ΤΑΡΟμεζέ. Βέβαια με τόσα καλούδια που αραδιάζεις μου ήρθε μια λιγούρα.Σλουρρρρρρρρρρρρρπ!!!:lol::lol::lol:

καλησπερα σας πεεερα για πεεεερααα

ευχαριστώ για τις ευχες σας περι του διπλωματος και για τις βολτες επιφυλασσομαι γιατι ακομα δεν ετολμησα να παρω το c4.. θα το βγαλω καμια βολτα με τον Χαρη πρωτα να του παρω τον αερα.

Τουφακο για μεζε μπορεις να φτιαξεις και μια απλη πατατοσαλατα καθως και μικρα τριγωνα σαντουιτσακια με σαλαμοκασερα, σολωμους και κανα πατε ελιας κτλ αηδιες... αλλα ο καλυτερος μεζες με τα κρασομπυρα ειναι η πιτσα!!!!

ΑΑΑΑΑΑΑχχχχχ ειναι κριστμας αλλα έχουμε πηξει στην δουλεια.. δεν μας βλεπω μεχρι τις 10 Γεναρη να έχουμε προλαβει την ψοφια γραμμη ( στα ελληνικα deadline)

για να μην εχετε παραπονο οτι δεν βαζω τραγουδι

MUELu8o5KJg

suU8p3.png

vdz8p3.png

Αχ θα με πεθάνεις με την ψόφια γραμμή ρε τσικ αχαχαχα μπα σε καλό σου!

Τουφ που να ξέρω μάνα μου περί τίνος ομιλούσες, αδιαφορούσα όσο παίζατε τις φανατικές :tongue:

Ρενοευγενάκι χρόνια πολλάαααααααααααααααα (ε μια φορά κι εγώ εύχομαι πρώτη!!!)

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...