Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Eπιτελους καταφερα να μαζεψω το σπιτι... Εφτιαξα κι ενα κεικ με αχλαδια και αμυγδαλοψιχα που δεν εχω ιδεα τι θα βγει, να κανω μπανιο, να ταϊσω το μπουζουκι...και θα σκασει μυτη και η νονα με τη μαμα της (σιγα μην εφτιαχνα κεικ αν ερχοταν μονη της...χι χι!):tongue:

0bRlInahcZQ

age.png age.png

Διαφημίσεις

κουριτσα κουριτσα το νου σας!!!! πηρα το διπλωμα ψες!!!!!θα βγαζω δελτιο για το που θα βγαινω παγανια για να προσεχετε να μην βγαινετε απο το σπιτι χιχχιιχχιχχ

εχω δυσαρεστα νεα... το μοδερκερ δεν στελνει πια ελλαδα... λογω προβληματος με το τελωνειο και καλα. το πιο πιθανο ειναι να διαμαρτυρηθηκαν απο το φραντσαιζ το ελληνικο οτι χανουν πελατες... οποτε καποια πρεπει να παει αγγλια για ψωνια... Χριστίνα??? προσφερεσε σαν εθελοντρια??χχχοχχχοχοχοχοχοχ

suU8p3.png

vdz8p3.png

μεζες;;; για μπυρα κοριτσια επειδη γενικα τα μεσημερια των γιορτων τρωμε του σκασμου σκεφτομαι το βραδυ της πρωτοχρονιας και το βραδυ του αη γιαννιου που γιορταζω εγω και το παιδι μου στους τελευταιους που θα μεινουν να βγαλω μια μπυρα......τωρα ,τι ζηταω,αν ξερετε να μου προτεινετε οχι μεζε αλλα ουτε και μπουφε κατι ενδιαμεσο για να την συνοδευσω....απλα πραγματα δλδ......

Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις χτυπάω lidl. Πατατογαριδάκια κλπ, ξηροκάρπια και παίρνω και τα μικρά ψωμάκια μπριος και κάνω συνδυασμούς με τυριά και σαλάμια, χτυπάω και ένα γιαούρτι με λίγο μπαλσάμικο και σκόρδο σκόνη για ντιπ καταντίπ κι είμαι έτοιμη

2800 το βλαστάρι μου, πάνω κάτω, και πρέπει να είναι πολύ γκόμινος, χα!
Θα ιδρώσεις μικροκαμωμένη μου για να τον βγάλεις τον παίδαρο!
Χριστινα σημερα έχουμε τον δικό σου κατω ,μας φτιαχνει το 10!!!!(γιατι δεν εχουμε εσενα;;;σνιφ τι καλα που θα περνουσαμε σημερααααααααααα)
Γιατί γουστάρετε να πληρώνετε ασχημάντρες από μια αιθέρια ύπαρξη σαν εμένα :cool:
οποτε καποια πρεπει να παει αγγλια για ψωνια... Χριστίνα??? προσφερεσε σαν εθελοντρια??χχχοχχχοχοχοχοχοχ
Κοίτα, το ξανασκέφτηκα. Μάλλον όχι. Πέρισυ πήγα λόντρα Σεπτέμβριο και τον επόμενο μήνα τσίμπησα τον Μπραντ. Άσε μη γυρίσω με τρίδυμα χαχαχαχα

nz6Q35D-chM

Ρενάκι και πάλι συγγνώμη, θα μοιραστούν πάραυτα τα θεματάκια σου. Κι εσύ μαρή τούφα θα με κάνεις να τρέχω στα ελτα γκρρρρ, τι να σε κάνω που είσαι η πιο τρελή ψυχολόγα της ελλάδας!

ΥΓ ρε σεις, κυκλοφόρησαν προχθεσινά ντοκουμέντα; Δεν έχω λάβει τίποτα!!!

Επεξεργάστηκαν by ChristinaGRZ

WN6Op3.png

κουριτσα κουριτσα το νου σας!!!! πηρα το διπλωμα ψες!!!!!θα βγαζω δελτιο για το που θα βγαινω παγανια για να προσεχετε να μην βγαινετε απο το σπιτι χιχχιιχχιχχ

μην με ξεχασετε ατιμες.....θα σας πατησω με το φορτηγο μου!!!!!!!!!!!!!!!!

5B9cuiPi7U8

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

ροκο-μανουλιτσες...

μπηκα να σας ευχηθω

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ!!!!!!!!!!!

τρεχω και δεν φτανω αυτη την εποχη... οποτε που χρονος?????!!!!!

ευχομαι να περασετε τελεια!!!!!!!!!!!!!

μεσα στις επομενες μερες θα μου κοψουν τηλεφωνο και ιντερνετ για κανα 20ημερο (λογω μετακομισης) :-(

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...