-
Από την διαχείριση / Admin news
-
7 ώρες πρίν, little miracle είπε:
κι εγω δεν το πιστευω. στην τελικη μιλαμε για 4-5 μηνες οχι για δυο χρονια. πηγαινε εκει, συνεχισε οτι εκανες κ ευχομαι κ πιστευω να αρχισεις παλι να εχεις βλαστοκυστες. εγω απλα στη θεση σου θα τον ρωτουσα αν θεωρει οτι πρεπει να κανω ετ τα υπαρχοντα πριν τις προσπαθειες, ωστε ω μη γεννειτω αν δεν προχωρησουν, να ξερω ακριβως που βαδιζω . και στην τελικη στο χειροτερο σεναριο, μπορεις ουτε καν τον κυκλο να μη χασεις, να παρεις το ωαριο κι απλα την 6η μερα να κανεις και την ετ. εγω πιο πολυ αυτο θα ηθελα να με συμβουλεψει. και κατα τα αλλα θα γυρνουσα στον γνωστο αγωνα.
Ναι κάτι τέτοιο θα κάνω, απλά πρέπει να αποφασίσω αν θα του δώσω έναν ακόμα κύκλο μετά το prp ή θα φύγω απευθείας. Έχοντας συζητήσει με το σύζυγο είμαστε ντεμι. Δλδ από τη μια λέμε να δώσουμε τη πίστωση χρόνου που ζητάει αλλά από την άλλη δε νομίζω να αλλάξει κάτι. Ενδεικτικά σας λέω πως πριν από τα 13 ωαρια είχαν γονιμοποιηθεί τα 7 και είχαμε τις 4 βλαστοκύστες ενώ τώρα από τα 7 έχουν γονιμοποιηθεί τα 2 με μηδέν βλαστοκύστες. Στατιστικά δε βγαίνει. Εκτός αν έχει πέσει δραματικά η ποιότητα από τις αρχές Γενάρη.
6 ώρες πρίν, Sofiiii είπε:Τώρα θα αρχίσω κι εγώ να σκέφτομαι σαν εσένα από κει που βλέπαμε 6-7 στον υπέρηχο μετά το prp έχουμε την απόλυτη τη κουλούρα είχα πει κι εγώ θα είναι καλύτερα θα φτιάξει αλλά 1 ος,2ος χειροτέρεψε και δεν είχα τέτοια εικόνα ...σε νιώθω ...ανυπομονώ να δω τι μου επιφυλάσσει ο επόμενος κύκλος πραγματικά...
Εγώ θα είχα φύγει πάντως βλέπω οτι σε χαλάει ψυχολογικά και μόνο αυτό φτάνει ...το να ζοριζεσαι και να είσαι μες την αμφιβολια
Και πριν αμφέβαλα κατά καιρούς αλλά ψυχολογικά ήμουν καλύτερα. Τωρα δεν έχω κάτι να πιαστώ να φτιάξει η ψυχολογία μου.
-
Rock-αδες Ενωθείτε!
-
Θέματα
-
- 12.821 απαντήσεις
- 1.283.959 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 10
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 135 απαντήσεις
- 153.369 εμφανίσεις
-
- 11.379 απαντήσεις
- 2.270.827 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 514.249 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 155.238 εμφανίσεις
-
-
-
- 12.821 απαντήσεις
- 1.283.959 εμφανίσεις
-
- 105 απαντήσεις
- 10.601 εμφανίσεις
-
βελονισμός -ομοιοπαθητική- βότανα και άλλα εναλλακτικά 1 2 3
Από karlajo, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 42 απαντήσεις
- 3.239 εμφανίσεις
-
- 48 απαντήσεις
- 2.033 εμφανίσεις
-
Μανουλες 2025 💕❤️ 1 2 3 4 37
Από Maria98, in Θα γίνουμε γονείς το 2024!
- 552 απαντήσεις
- 123.985 εμφανίσεις
-
- 1.953 απαντήσεις
- 281.995 εμφανίσεις
-
- 2.520 απαντήσεις
- 149.533 εμφανίσεις
-
- 1.195 απαντήσεις
- 147.530 εμφανίσεις
-
- 19 απαντήσεις
- 3.959 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 136 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα