Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 52 λεπτά , Makelen είπε:

Έχω υπέρηχο αύριο, οπότε θα με δει απο κοντά. Το θέμα είναι ότι λογικά θα πρέπει να πάω δερματολόγο, να πάρω καμιά κρέμα, μετά να με ξαναδεί.. κι όλα αυτά τα ωραία. Και δεν έχω ούτε όρεξη να τρεχω ούτε χρήματα. Δεν εχω φαγούρα, τυχαία τα ειδα!!

αν δεν εχεις φαγουρα δεν νομιζω να χρειαζεσαι καν κρεμα, θα υποχωρησει. αυτες παντως στις γραφουν κ οι γυναικολογοι. δεν νομιζω να σε παραπεμψει αλλου. δεν ειναι κ τιποτα σοβαρο. εμενα ακομα και με κορτιζονη οταν χρειαστηκα λογω φαγουρας, εκεινος μου τις εγραφε παντως. 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!

Αν σας πω οτι δεν εχω παίξει ποτέ;;;;Δεν εχω πιάσει ποτε στη ζωή μου play station...:confused:.πειράζει;;

Ούτε κι εγώ, άρα δεν πειράζει!;)

Θα σας βάλω το τραγούδι που ακουω στο ραδιοφωνο κάθε μα καθε μεσημέρι που γυρίζω απο το γραφειο.Τώρα ή που μ αρεσει πάρα πολύ η που το συνήθισα!!

Κι εμένα μου αρέσει.

Μπονζούρ!!!!!!!

Τάρα, θα πάμε UH???? Αν, λέω αν, τα καταφέρω ίσως πάμε και backstage. Αν και εφόσον βρώ τον φίλο μου.

Αχ, τι καλά! Θα΄χω πάλι να περιμένω συναυλία! Φυσικά και θα πάμε Κατερίνα! Εμείς το αποφασίσαμε μόλις το μάθαμε χθες! Τι λέει το Gagarin? Δεν έχω πάει ποτέ.

Καλημέρα μικρές μου τουλούμπες

Εντομεταξύ νομίζω ότι όπως με τον πουλίκα μόνο σε μένα αρέσουν εεεε;

Οχι καλέ, είμαι κι εγώ εδώ...όχι όμως για τον πουλίκα!

Καλημέρα!

age.png age.png

Διαφημίσεις

Μιλαω διπλα με Λεγκω για ταινιες και της πρότεινα την οικογενειακή γιορτη (μι απου πιάσαμε τις βαριές).Εμένα με είχε συγκλονίσει!Την έχετε δει;;

αμαν!!πανω που ελεγα να ελθω για καφε.....

ασε καλυτερα..........:tongue:

sGpnP0LYfjM&feature=fvw

1958530te2chmztha.gif

Μαιρα καλημερα!!!

πρωτον εβαλες το τραγουδι που εβαλα χθες (εισητηριο)ΖΗΛΙΑΡΑ

Δεύτερον εβαλες παρα πολυ αγαπημενο μου τραγούδι _ΕΥΓΕ (Ριnk)

Αρχισαμε να συμφωνούμε;;;;Παραξενο!!

Και τρίτο και τελευταίο.....ΕΛΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ!!!

LJpjcYqGjhw

[<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=_Rm44ULq0X0&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=_Rm44ULq0X0&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

z4cd7f85f5526b.gif

Evolve or Dissolve!z4e958adf86ce7.gif

Μάταιοι είναι οι αγώνες που δεν δόθηκαν ποτέ.

Διαφημίσεις

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=4VX6gMudhCU&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=4VX6gMudhCU&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

z4cd7f85f5526b.gif

Evolve or Dissolve!z4e958adf86ce7.gif

Μάταιοι είναι οι αγώνες που δεν δόθηκαν ποτέ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...