Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   πρίν από 6 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλές γονιμοποιησεις!!! Αύριο όταν σε πάρουν από το εμβρυολογικο ζήτησε τους να επικοινωνήσει μαζί σου η γιατρός και ρώτησε την. Να μην μείνεις με την απορία..

Expand  

Ναι εννοείται μου ειπε και η ίδια ότι θα μιλήσω και μαζί της .πηρα και πριν συο κέντρο και με πήρε η γιατρός γιατί είχα δυσκολία στην ούρηση και μου ειπε ότι συμβεί να την πάρω στο κινητό της .σε ευχαριστώ πολύ! Μακάρι να έχω βλαστοκύστουλες καλες

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Κουφετάκι αστέρια οι πιτσιρίκες!!! Καλά συγνώμη πόσο ειναι τα βλαστάρια σου;

Το Λιλιαν για πάντα ασχολείται με το trafficking με πρωταγωνίστρια μία 16χρονη Ρωσσιδούλα... ζόρικο θέμα έτσι;

Επεξεργάστηκαν by Λέγκω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

TARA είπε:
URIAH HEEP

5/2/2010 Θεσσαλονίκη

6/2/2010 Αθηνα

Η προπώληση των εισιτηρίων αρχίζει στις 20/11!

αχ!!!!αχ!!!!!αχ!!!!!!!θα παω να στηθω απ'εξω να πιασω σειρα ας ειναι και παπουδες ποσο θα παιζουν ακομη?αχ!αχ!!!αχ!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Λέγκω είπε:
Κουφετάκι αστέρια οι πιτσιρίκες!!! Καλά συγνώμη πόσο ειναι τα βλαστάρια σου;

Το Λιλιαν για πάντα ασχολείται με το trafficking με πρωταγωνίστρια μία 16χρονη Ρωσσιδούλα... ζόρικο θέμα έτσι;

νομιζω οτι θα γινομαι βαρετη πια το εχω πει αλλα απαντω γλυκια μου λεγκω 16χ. 13χ. και 2 και κατι ο κουτσικος:D

921477wc2fyvv2y2.gif

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=zpkVt9XTdtg&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=zpkVt9XTdtg&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

δυναταααααααααααα :cool:

(εγω το χω στη μουγκα, γιατι αμα ξυπνησει το σποριδιο, οχι τσαο ιντυ.... τσαο φυστικ, θα μου λετε μετα!!! )

Parents are the last people on earth who ought to have children

Διαφημίσεις

fistikaki είπε:

(εγω το χω στη μουγκα, γιατι αμα ξυπνησει το σποριδιο, οχι τσαο ιντυ.... τσαο φυστικ, θα μου λετε μετα!!! )

φυστιξ έχεις γενέθλια και εσύ 10 του μηνού...??? αι σουποουζ καποία έτη μετά από μένα...καθότι γραία όπως με αποκαλεί η μάστερ τσλάντερ...

suU8p3.png

vdz8p3.png

TARA είπε:
URIAH HEEP

5/2/2010 Θεσσαλονίκη

6/2/2010 Αθηνα

Η προπώληση των εισιτηρίων αρχίζει στις 20/11!

μην τα πετας ετσι αποτομα παιδακι μου!!!:rolleyes:

γκρρρρρρρρρρρρρρρρ:evil:

fistikaki είπε:

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=zpkVt9XTdtg&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=zpkVt9XTdtg&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

ευγε για το ασμα!!!!!!!!!!ειχα καιρο να το ακουσω!

1958530te2chmztha.gif

9/11 τσικ.....

εγω και το τοιχος του βερολινου!!!:D:D:D:D

34 ετη εις τον πλανητη.... τριακοντα και τεσσερα..... αμα ημουν σκυλος, θα βαζα μουσικη στον αγιο πετρο, εδω και καμια 20αρια χρονια... 2-3 μετεμψυχωσεις θα χα προλαβει!!!

βεβαια, σε χρονια δεινοσαυρου, ειμαι ακομα βρεφος.... μπροστα στη πεθερα μου δηλαδη, ειμαι ακομα λεχουδακι!!! λολ!

Parents are the last people on earth who ought to have children

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...