Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   1 hour ago, Neverstop είπε:

Καλές γονιμοποιησεις!!! Αύριο όταν σε πάρουν από το εμβρυολογικο ζήτησε τους να επικοινωνήσει μαζί σου η γιατρός και ρώτησε την. Να μην μείνεις με την απορία..

Expand  

Ναι εννοείται μου ειπε και η ίδια ότι θα μιλήσω και μαζί της .πηρα και πριν συο κέντρο και με πήρε η γιατρός γιατί είχα δυσκολία στην ούρηση και μου ειπε ότι συμβεί να την πάρω στο κινητό της .σε ευχαριστώ πολύ! Μακάρι να έχω βλαστοκύστουλες καλες

• Ευχή 1

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Γεια σας ληγμενάκια :)

Δεν ξέρω αν έχετε δει το lilja 4ever... Νομίζω ότι είναι απ'τις πιο δυνατές ταινίες που έχω δει και σκληρές... αλλά σκληρή είναι η πραγματικοτητα σωστά;Πρέπει να την δείτε όπωσδήποτε και κυρίως ο αντρικός πληθυσμός!

Τσακώστε το γαμάτο soundtrack

XgM_MO_kPCM&feature=PlayList&p=9F4E8221E76CEC99&index=0&playnext=1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

maira95 είπε:
σωστα!για να μην μπαινουμε στον κοπο να ανοιγουμε τα δικα σας κι εσεις τα δικα μας :D:D:D
Άει γεια σου!

Λέγκα δεν το έχω δει, αν ποτέ ξανά στη ζωή μου έχω χρόνο κι αντοχή για ταινία θα το προτιμήσω. Τι πραγματεύεται;

Ιόλη τα κατάφερες;

WN6Op3.png

Λέγκω είπε:

Δεν ξέρω αν έχετε δει το lilja 4ever... Νομίζω ότι είναι απ'τις πιο δυνατές ταινίες που έχω δει και σκληρές... αλλά σκληρή είναι η πραγματικοτητα σωστά;Πρέπει να την δείτε όπωσδήποτε και κυρίως ο αντρικός πληθυσμός!

Λέγκω πραγματικά συγκλονιστικό το soundtrack (γενικά έχω μια προτίμηση στην rock που δεν είναι ντε και καλά με αγγλικό στίχο, αν κατάλαβα καλά). Αλλά αλήθεια τι πραγματεύεται η ταινία;;;;

Λέγκω είπε:

Μιλάμε απο τις πιο ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ταινίες που έχω δεί. Συζήταγα γι' αυτήν για μέρες! ΕΥΓΕ!!!!!

Κορίτσια, να την βρείτε και να την δείτε οπωσδήποτε. Ρώσικη ταινία, νομίζω έχει διακριθεί στα Οσκαρ ή στο Φεστιβάλ των Καννών.

Επεξεργάστηκαν by lianakleopatra

Διαφημίσεις

Ωραία, βρήκα τον επεξεργαστή και το εικονίδιο του τιούμπη αλλά δεν μπορώ να κάνω σωστή επικόλληση.

Επεξεργάστηκαν by lianakleopatra

Διαφημίσεις

lianakleopatra είπε:
Ωραία, βρήκα τον επεξεργαστή και το εικονίδιο του τιούμπη αλλά δεν μπορώ να κάνω σωστή επικόλληση.

Στο πεδίο που μπορείς να γράψεις σου βγάζει το εξής

[YOUTUBE]:D[YOUTUBE]. Εσύ πας και κάνεις paste ανάμεσα στα δύο youtube. εκεί που έχω βάλει το εικονίδιο. Κάνε και μια προεπισκόπηση

Τουφάκος είπε:
Στο πεδίο που μπορείς να γράψεις σου βγάζει το εξής

[YOUTUBE]:D[YOUTUBE]. Εσύ πας και κάνεις paste ανάμεσα στα δύο youtube. εκεί που έχω βάλει το εικονίδιο. Κάνε και μια προεπισκόπηση

Τα κατάφερα τουφάκο μου, μέχρι να το καταλάβω (καθότι ζαβό!) ίδρωσα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...