-
Από την διαχείριση / Admin news
-
Καλησπέρα και από εμένα , τις γνώμες σας θα ήθελα για έναν προβληματισμό.
Ξεκινάω αύριο κύκλο με διέγερση για ακόμα μια φορά . Λογικά ωοληψια θα πέσει μεγάλη Τετάρτη ή μεγάλη Πέμπτη. Το κέντρο που είμαι με ενημέρωσε πως το έμβρυολογικο θα είναι κλειστό μεγάλη Παρασκευή μεχρι και Δευτέρα του Πάσχα . Όποτε επειδή δεν υπάρχει προσωπικό να παρακολουθεί την ανάπτυξη των εμβρύων , μου πρότειναν να κατάψυξω έμβρυα 1ης ημέρας. Με διαβεβαίωσαν πως η κατάψυξη είτε γίνει 1η είτε 5η ημέρα δεν έχει καμία διαφορά . Απλά στα 1ης ημέρας οοοοοταν έρθει η στιγμή αποψυξης δεν ξέρεις αν θα πριχωρησουν ή όχι ...
Είχε καμία κοπέλα ανάλογη εμπειρία; Να σημειώσω δε πως α) έχω ήδη τις gonal οι οποίες μερικές λήγουν τον Ιούνιο και β) ο κύκλος του Μαίου πέφτει ημερομηνίες που έχω μια υποχρέωση εκτός Αθηνών για 4 μέρες .
Δεν θέλω όμως και να βιαστω αν υπάρχει έστω και 1 μελέτη που δεν ενδείκνυται καταψυξη εμβρύων 1ης ημέρας , ούτε επειδή λήγουν οι γκοναλ ούτε επειδή τον Μάιο θα λείπω .
Αναμένω τα σχόλια σας !
Στην ουσία δλδ θα σου καταψύξουν γονιμοποιημένα έμβρυα. Αυτο που δεν ξέρω είναι αν στην απόψυξη έχουν την ίδια αντοχή όπως οι βλαστοκύστες, ο γιατρός σου τι λέει; Αν στην απόψυξη δεν κινδυνεύεις να έχεις πολλές απώλειες τότε απλά είναι το ίδιο πράγμα. Η αλήθεια είναι πως δεν το έχω ξανακούσει από καμία, έχω ακούσει για κατάψυξη ωαρίων, έχω ακούσει για κατάψυξη 3 ημερών και 5 ημερών, αλλά μέχρι εκεί.
Ναι μωρέ εντάξει σίγουρα δεν περίμενα ότι θα με βάλουν και στο κρεβάτι του Προκρούστη αλλά είναι η πρώτη φορά και εγώ πάντα με τις πρώτες φορές έχω ένα φόβο να το πω. Μετά οκ μου περνάει.
Το πιο αστείο είναι που στέκεσαι όρθια και αγκαλιάζεις ένα κρύο μηχάνημα με τα στήθια σου έξω σαν την τρελή και τα τακτοποιείς στην «τοστιέρα» 😂 πιο πολύ άβολο είναι παρΆ επίπονο!
Συγγνώμη που πετάγομαι...είχα κ εγώ μετά από αποξεσεις αδύνατο ενδομήτριο (με το ζόρι 8 με αυτοκόλλητα),χωρίς βέβαια συμφησεις.Τα κατάφερα όμως κ έβγαλα εις πέρας την εγκυμοσύνη!
Με το καλό σου εύχομαι !
ΟχΙ καλά κάνεις και πετάγεσαι τέτοια να διαβάζω να παίρνω θάρρος! 😆 Σ ευχαριστώ πολύ! 🤞🤞🤞
-
1
-
-
Rock-αδες Ενωθείτε!
-
Θέματα
-
- 12.284 απαντήσεις
- 1.242.147 εμφανίσεις
-
- 11.351 απαντήσεις
- 2.256.987 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 6
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 77 απαντήσεις
- 147.835 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 509.439 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 151.677 εμφανίσεις
-
-
-
- 12.284 απαντήσεις
- 1.242.147 εμφανίσεις
-
- 2.420 απαντήσεις
- 137.167 εμφανίσεις
-
- 1.913 απαντήσεις
- 273.811 εμφανίσεις
-
Μανουλες 2025 💕❤️ 1 2 3 4 36
Από Maria98, in Θα γίνουμε γονείς το 2024!
- 533 απαντήσεις
- 117.271 εμφανίσεις
-
- 28.409 απαντήσεις
- 3.641.457 εμφανίσεις
-
- 14 απαντήσεις
- 515 εμφανίσεις
-
βελονισμός -ομοιοπαθητική- βότανα και άλλα εναλλακτικά 1 2
Από karlajo, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 16 απαντήσεις
- 893 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 190 εμφανίσεις
-
- 6 απαντήσεις
- 1.488 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 6.382 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα