Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Καλησπερααααααααααα

πηγαμε στο εξοχικο μου εξω απ τη Λαμια ... ειχαμε και μια βαπτιση χθες κ το συνδιασαμε...επιστρεψαμε νωρις σημερα μιας κ η ζεστη δεν ειναι το καλυτερο μου...κ επειδη θα ειχε κ κινηση...φυγαμε νωρις

Αρκει που εβλεπα θαλασσα μιας κ δεν μ αφηνει να μπω :-P ο αντρουλης μου εριξε τις βουτιες του χαχα\

Βαζουμε κ ελληνικά????????

Παρε εναν Παυλο χιχι

p5t-HPgNvG0

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Κοντά στη θάλασσα, ό,τι καλύτερο με τον καύσωνα!ζηλεύω!

Βαζουμε κ ελληνικά????????
Εδώ Sabrina έβαλες, τι παραξενεύτηκες?χαχα!:tongue:

Καλώς τη Ellemphriem καιρό είχαμε να σε δούμε!:)

8UaZOu1hZKo

“ Life really does begin at forty. Up until then, you are just doing research.” Carl G Jung

Διαφημίσεις

ε αμα χαίρεσαι τότε όλα καλά! :cool:

35η εβδομάδα όλα καλά! ο γιατρός λέει πως έχει τα χείλια μου :shock:

παίρνουμε το Don't worry be happy, το παίζουμε πιο αργά, και τι έχουμε?

το παρακάτω!

6NXnxTNIWkc

“ Life really does begin at forty. Up until then, you are just doing research.” Carl G Jung

Μετά από ένα τέλειο τετραήμερο στο εξοχικό των παππούδων και επιστροφή μετά ...ανεμοβλογιάς :(:(:(:(:( στα 2/3 των τέκνων μου επανέρχομαι......

smashing pumpinks από τους αγαπημένους μου. Θα βάλω κι εγώ ένα κομμάτι

4aeETEoNfOg

οι 4 none blondies κάνανε μια επιτυχία και μετά η τραγουδίστρια πέθανε και διαλύθηκαν. Μπορεί να κάνανε κι άλλες επιτυχίες. Εκείνο το διάστημα που ήταν επιτυχία το What's up έπαιζε κι ένα άλλο που μ' άρεζε επίσης πολύ (δε θυμάμαι, μπορεί και να το βάλαμε).

NRtvqT_wMeY

Ωχ γμτ ρε Νιονιώ, περαστικά!! πώς πάνε?

Η ντράμερ των 4nonblondes πέθανε, από overdose σύμφωνα με wiki...

το runaway train για εξαφανίσεις παιδιών δε μιλάει? έχω χρόνια να το ακούσω και δεν το ξανακάνω γιατί μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι!:evil:

b3vJ5XyjGa8

Περαστικά στα μικρουλακια σου ... ολο κατι τετοια ακουω τελευταια ενα κοριτσακι εδω στην πολυκατοικια εχει οστρακια :shock:

Πατερα τι διαβαζω? Ο γιος πηρε τα χειλια σου ΜΟΝΟ? χαχαχα :tongue::tongue::tongue::tongue:

H Αδυναμια του μπαμπα μας :oops:

oHv1MHKidSQ

και η αδυναμια της μαμας ... Καποτε ελεγα οτι οποιος βρεθει να μου παιξει το σολο ... θα τον παντρευτώ...δεν εκατσε χαχαχα παντρευτηκα πιο ηρεμο ανθρωπo :roll: τωρα λεω να το μαθει ο γιος μου :-P:razz::-P:razz: Θα το κανει οπως εγω στον πατερα μου που οποτε ηθελα παραπανω λεφτα εβαζα τερμα rolling stones :cool:

UGKIX2_ViF8

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...