-
Από την διαχείριση / Admin news
-
Καλησπέρα κορίτσι μου και καλή επιτυχία! Η προλακτίνη απ'όσο έχω διαβάσει επηρρεάζει και την ποιότητα των ωαρίων αλλά κυρίως την εμφύτευση. Εγώ βρήκα υψηλή προλακτίνη (στα δικά σου νούμερα περίπου) και η ενδοκρινολόγος μου έδωσε μισό χάπι ανά εβδομάδα για δύο εβδομάδες πριν την εμβρυομεταφορά. Πέφτει δηλαδή πολύ εύκολα. Η δική μου ενδοκρινολόγος ήθελε να την έχουμε εντός ορίων, ιδανικά κάτω από το μέσο φυσιολογικό όρο για να κάνουμε την ΕΤ.
Καλή επιτυχία και πάλι!
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Μίλησα χθες με τον γιατρό και τον ρώτησα συγκεκριμένα αν θέλει την Προλακτίνη εντός ορίων (είπε ναι) και πόσο θέλει την TSH (είπε 1-2). Οπότε πάλι πίσω στην ενδοκρινολόγο να της τα μεταφέρω και να την ρωτήσω τελικά τι γνώμη έχει εκείνη γιατί δεν μου είχε πει να ρίξουμε την προλακτινη και μου έχει αυξήσει αρκετά το χάπι του θυρεοειδούς με αποτέλεσμα να έχω πέσει μέσα σε λίγες εβδομάδες κάτω το 1. Αν καταλήξω θα το γράψω κι εδώ μήπως βοηθήσει κάποια κοπέλα ή ζευγάρι! Επισης καπως έτυχε να ακούσω ότι δίνουν Σαλοσπίρ πριν την εμβρυομεταφορά αλλά δεν ξέρω αν το δίνουν σε όλες ή ανάλογα το ιστορικό. Καλό Πάσχα σε όλες, να ξεκουραστούμε εύχομαι!
@dimi.tra έχουμε χαρεί πολύ με τα νέα και κυρίως που είσαι καλά και ήρεμη! Σου στέλνουμε πολλή θετική ενέργεια και σκέψη! Ο,τι χρειαστείς υποστήριξη στο περίμενε είμαστε εδώ για σένα!
-
1
-
1
-
-
Rock-αδες Ενωθείτε!
-
Θέματα
-
- 11.367 απαντήσεις
- 2.264.561 εμφανίσεις
-
- 12.619 απαντήσεις
- 1.267.269 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 6
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 89 απαντήσεις
- 149.963 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 511.996 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 153.597 εμφανίσεις
-
-
-
- 11.367 απαντήσεις
- 2.264.584 εμφανίσεις
-
- 2.478 απαντήσεις
- 143.579 εμφανίσεις
-
- 6 απαντήσεις
- 674 εμφανίσεις
-
- 12.619 απαντήσεις
- 1.267.282 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 222 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 6
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 89 απαντήσεις
- 149.963 εμφανίσεις
-
- 79 απαντήσεις
- 7.918 εμφανίσεις
-
- 1.188 απαντήσεις
- 144.235 εμφανίσεις
-
- 1.946 απαντήσεις
- 279.132 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 255 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα