Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • Καλησπέρα και από εμένα! Είμαι καινούργια στο φόρουμ, σίγουρα θα ρωτήσω πράγματα που έχουν ήδη τεθεί και δεν το έχω δει, με συγχωρείτε γι'αυτό! Πριν από περίπου 2 χρόνια, μετά από άκαρπες προσπάθειες, αποφασίσαμε με το σύζυγό μου να ψαχτούμε. Εγώ έκανα διεξοδικό έλεγχο (σαλπιγγογραφία, αιματολογικές, υστεροσκόπηση αφαίρεση πολύποδα) και τότε ήταν όλα καλά, εκτός από μία χαμηλή ΑΜΗ. Το θέμα το εντοπίσαμε στο σπέρμα, που διαγνώστηκε αζωοσπερμία. Μετά από μεγάλη περιπέτεια υγείας του συζύγου και έπειτα από μεγάλη ενδοσκόπηση και σκέψη, αποφασίσαμε αρχές του χρόνου να προχωρήσουμε με σπέρμα δότη. Πλέον είμαι 42 ετών. Πήγα σε άλλη γυναικολόγο, διότι η δική μου δεν ασχολούταν με εξωσωματική. Κι εδώ είναι και οι προβληματισμοί μου. Είχα ξανά έναν πολύποδα στο ενδομήτριο, τον οποίο αφαιρέσαμε με τη νέα γυναικολόγο το Γενάρη. Έπειτα, αφού της είπα πως προτιμώ να ξεκινήσω με φυσικό κύκλο, μου πρότεινε να πάρω Serpafar από τη 2η-7η μέρα του κύκλου, για να βοηθήσουμε την ωορρηξία. Το έκανα, πήγα για ωοληψία, στη οποία τελικά πήραν 1 ωάριο, που όμως δεν ήταν καλό, οπότε δεν έγινε κατάψυξη. Επίσης, ενώ όπως σας είπα αφαίρεσα τον πολύποδα μαζί της το Γενάρη, στον υπέρηχο πριν την ωοληψία, εντόπισαν ξανά πολύποδα. Υποθέτω, λοιπόν, πως υπήρχε και δεν τον είχε δει, γιατί πως γίνεται σε εναμιση μήνα να βγήκε καινούργιος και να μεγάλωσε κιόλας. Η αλήθεια είναι πως απογοητεύτηκα που δεν είχα ωάριο για κατάψυξη, αλλά αισθάνομαι πως δεν εμπιστεύομαι και τη γιατρό. Η οποία, ενώ τις κάνω και ερωτήσεις για εξετάσεις και τα φάρμακα δε μου απαντά πολύ ξεκάθαρα. Ως τώρα, πέρα από ε2 και fsh που μου έκανε για την ωοληψία, μου είχε κάνει στην πρώτη συνάντηση μόνο για θυροειδή, κάποιες ορμόνες (όχι ΑΜΗ) κ λοιμώδη. Δε μου έκανε για ζάχαρο κλπ. Επισης, τώρα που δεν προχώρησε η ωοληψία μου είπε να πάρω Serpafar και meriofert 150 για 8 μέρες, για να κάνουμε ήπια διέγερση. Για μαστογραφία ούτε λόγος. Αποφάσισα να αλλάξω γιατρό, αλλά δεν ξέρω που να κινηθώ. Μου είναι ξένα όλα αυτά και σοκαριστικό το πόσα χρήματα θέλουν. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο γιατρό στην Αθήνα που να ασχολείται και με φυσικό τροποποιημένο κύκλο; Συγγνώμη για την πολυλογία μου, δεν έχω ξαναγράψει και γενικά όλο αυτό είναι στενάχωρο.

Rock-αδες Ενωθείτε!


CoffeeBean

Recommended Posts

Εγώ όχι δεν την έχω δει!

Γιασεμί, δεν έπρεπε να μας πεις το τραγούδι, έπρεπε να μας αφήσεις να το βρούμε!

Ρένα, τώρα ξεμπέρδεψα και πάω για ύπνο, το ντιβιντι αυριο θα στο γράψω!

Α ρε τσίκι μας κόλασες βραδιάτικα με τα παπούτσια σου!!!!!!

εχεις δικιο αλλα απο τη χαρα μου ξεχαστηκα...θετε να παιξουμε ομως???να το οργανωσουμε....πχ...δινω στοιχεια....οποιος το βρει βαζει το επομενο κλπ κλπ...θετε???


2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχεις δικιο αλλα απο τη χαρα μου ξεχαστηκα...θετε να παιξουμε ομως???να το οργανωσουμε....πχ...δινω στοιχεια....οποιος το βρει βαζει το επομενο κλπ κλπ...θετε???

εισαι σιγουρη γιαυτο το παιχνιδι...?...

παιζεις με τη φωτια σε αυτο το τοπικ μικρο γιασεμι....:cool::cool::cool:

8qRVNyot34o


1958530te2chmztha.gif
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εγώ όχι δεν την έχω δει!

Γιασεμί, δεν έπρεπε να μας πεις το τραγούδι, έπρεπε να μας αφήσεις να το βρούμε!

Ρένα, τώρα ξεμπέρδεψα και πάω για ύπνο, το ντιβιντι αυριο θα στο γράψω!

Α ρε τσίκι μας κόλασες βραδιάτικα με τα παπούτσια σου!!!!!!

Αντε ρε τσίκι, ψάχναμε για σένα και κολλήσαμε εμείς γκρρρρ
εαν συμφωνειτε γιατι οχι...εγω ετσι και αλλιως δε προκειται να βρισκω τιποτα ...το αλτσχαϊμερ με εχει επισκεφτει εδω και καιρο....:P
Εγώ θα βάζω τη Ρένα να μου τα βρίσκει, την αγαπημένη μου μνήμη :lol:

WN6Op3.png

Link to comment
Share on other sites

yasemi, εγω καταλαβα αμεσως ποιο κομματι εψαχνες, αλλα δε μπορουσα να γραψω, γιατι οπως και η καπετανισσα, με δυο αρρωστα παιδια, τωρα καθησα...:rolleyes:

Καπετανισσα, δεν την εχω δει την ταινια, αλλα φαινεται ενδιαφερουσα. Εχεις δει καμια απο αυτες?

mZxIiC_qvpE


age.png age.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις



Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...