Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 2 ώρες πρίν, Giannoula92 είπε:

      Όχι δεν έχω συμπτώματα πολυκιστικων. Έχω σταθερό κύκλο. Fsh 5.6 lh 5.3. Καλή προγεστερονη. Και στον υπέρηχο η γυναικολόγος που έχω τώρα αλλά και η προηγούμενη μου έχουν πει ότι οι ωοθήκες μου φαίνονται τέλειες. Με προβληματίζει ωστόσο η αμή για το θέμα διέγερσης. Και αν όντως είναι σωστή αυτή η τιμή.μου έχει έρθει περίοδος και από μικρή ηλικία. 9-10 χρόνων. Και νόμιζα αυτό συνδέετε με προωρη εμμηνόπαυση όχι με καθυστερημένη.. Η γυναικολόγος μου είδε τις περσινές μου εξετάσεις και είδα ότι την προβλημάτισε η αμή μου που ήταν τόσο υψηλή και μου είπε να την επαναλάβω μήπως έχει γίνει λάθος και τώρα μάλιστα είναι και ελαφρώς υψηλότερη από πέρσι.το εργαστήριο εδώ στη Πάτρα που την έκανα κ τις δύο φορές θεωρείται από τα πιο αξιόπιστα. Μήπως όμως να την επαναλάβω και αλλού? 

      Εγώ όπως το καταλαβαίνω, νομίζω δεν θα έπρεπε να σε απασχολεί τόσο η ΑΜΗ σου, ειδικά άμα είναι στα φυσιολογικά όρια για την ηλικία σου ή ακόμη και υψηλότερη. Είναι απλά ένας δείκτης του αποθέματος των ωοθηκών σου. Εγώ ας πούμε δεν έχω κάνει ποτέ. Έχω ΣΠΩ και φουλ πολυκυστικές ωοθήκες, οπότε το πιο πιθανό είναι η ΑΜΗ μου να είναι ψηλή. Αυτό δεν είχε κάποια επίδραση στη διέγερση, ίσα ίσα που πήραμε αρκετά ωάρια.

Χρόνια Πολλά Πετρούλα (Stone)


Recommended Posts

Ζουζουνίτσα μου Χρόνια Πολλά και καλά.

Να είσαι γερή και ευτυχισμένη όπως είσαι και τώρα...πάντα χαμογελαστή , να μην αλλάξεις ποτέ.

Με το καλό να έρθει και το 2ο μπεμπέ!

Σε φιλάμε

Σαρδελοοικογένεια

1258500pxt53be2b0.gif


m57Zp2.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Χρόνια σου πολλα Πετρούλα μου για τη γιορτή σου (εεεεεεεεε συμπεθέρα η πολύ δουλειά τρωει τον αφεντη)!

Να χαιρεσαι το παιδακι σου και με το καλο να ερθει και το αδερφακι του

Link to comment
Share on other sites

Πετρούλα χρόνια σου πολλά καλα και ευτυχισμένα. Να χαίρεσαι την όμορφη οικογένειά σου.


27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

 

Link to comment
Share on other sites

Πολύχρονη Πετρούλα μου, να είσαι πάντα γερή και ευτυχισμένη εύχομαι και να χαίρεσαι την όμορφη οικογένειά σας. Με το καλό να φέρεις στο κόσμο το δεύτερο παιδάκι σας.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...