Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 2
      • Δύναμη! 1

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Καλημερα σε όλες.. Αχ πηγα να ψηφισω και ειπα στα μπατσακια να με βοηθησουν να ανεβασω το καροτσι στον 1ο και γελασαν ειρωνικα και γυρισαν απ΄την άλλη..... Την κοιλια δεν την ειδαν? Τωρα ποναω κάπως αλλα θα περασει πιστευω... Εσεις πως ειστε?

Πλακα σπας?!!! Και το αφησες ετσι? Επρεπε να τους κανεις ρομπα... να μην ξερουν που να κρυφτουν! Αναγωγοι ολοι τους!!!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειχα θολωσει. Δεν ηξερα τι να τους πω. Τωρα που ηρεμησα μου ηρθαν πολλά να τους σουρω.... Ευτυχως τωρα πονω λιγοτερο. Αν ξεκινουσα να τους βριζω δε θα σταματουσα γιατι τους εχω αχτι... Χτυπησαν τη θειουλα μου μπατσοι με μηχανακι τον Δεκεμβρη. 1 εβδομαδα το έλεγαν στην τηλεοραση... Απο τη στεναχωρια μου ειχε κοπει το γάλα 3 μερες από το 1 στηθος.... ΖΩΑ!

Γεια σας κορίτσια!!

πωπω... πολλά αγόρια έχουμε βρε!! Εγώ Β επιπέδου αρχές Δεκέμβρη θα κάνω μέχρι τότε αναρωτιέμαι...

Evib επειδή ρώτησα τον γιατρό μου μου είπε ότι μερικοί υπερηχογραφιστές κάνουν τον έλεγχο για προωρότητα κολπικά και άλλοι κανονικά από τη κοιλιά (γι αυτό οι περισσότερες δεν το καταλαβαίνουν γιατί είναι συνέχεια του υπερήχου). Όμως να σου πω την αλήθεια εγώ με τίποτα δεν θα ήθελα να κάνω κολπικό υπερηχο σε τέτοια εβδομάδα...

Για μάρσιπποι κι εγώ στάνταρ θα πάρω σλινγκ, μας είχαν φέρει κλασικό μάρσιππο και πρώτον δεν με βόλεψε καθόλου και δεύτερον ρέμονταν τα πόδια του παιδιού και δεν μου άρεσε. Ενώ τα σλινγκς μαζέυουν τα ποδαράκια και είναι σαφώς καλύτερο αυτό. Το πήρα δώρο σε μια φίλη μου που γέννησε πριν 3 μήνες και την βόλεψε πολύ. Άσε που έχεις ελεύθερα τα χέρια σου και μέσα στο σπίτι και έξω.

Για το θηλασμό κορίτσια εγώ προσωπικά το βρήκα ως το πιο μαγικό πράγμα στον κόσμο. Δυστυχώς δεν τα πήγα καλά με τον απευθείας θηλασμό, στις 50 μέρες σταμάτησε το γάλα μου και αναγκάστηκα να κάνω ξανά πρόκληση γαλουχίας με θήλαστρο σε συνεννόηση με σύμβουλο θηλασμού και ενδοκρινολόγο, μην μπορώντας όμως τελικά να καλύψω τις ανάγκες του παιδιού αποκλειστικά, οπότε έτρωγε μισό δικό μου μισό φόρμουλα μέχρι που έγινε 10 μηνών.

Θεωρώ ότι έκανα βασικά λάθη στην αρχή που μετά δεν μπόρεσα να αναστρέψω και έχω να σας συμβουλέψω αν θέλετε να θηλάσετε επειδή ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του (όχι από κακή πρόθεση, αλλά και για να μην σας βλέπουν να αγχώνεστε όταν υπάρχουν προβλήματα στον θηλασμό στην αρχή) αν δείτε ότι κάτι δεν πάει καλά και ότι δεν μπορείτε να το ρυθμίσετε μόνες σας, καλέστε αμέσως σύμβουλο θηλασμού. Είναι κρίμα να θες να θηλάσεις και να μην τα καταφέρεις, ενώ υπάρχουν άνθρωποι να σε βοηθήσουν με εξειδικευμένες γνώσεις.

Επίσης δεν έχει καμία σχέση ο απευθείας θηλασμός στο στήθος με το μπουκάλι έστω και με δικό μας γάλα. Σίγουρα το βασικότερο το καλύπτεις κι έτσι, δηλαδή την καλύτερη δυνατή διατροφή του μωρού με μητρικό γάλα, αλλά το αίσθημα του να ταίζεις ένα μωρό από το σώμα σου για μένα προσωπικά δεν συγκρίνεται. Και φυσικά το άισθημα του μωρού πάνω στο στήθος της μητέρας του.

ΝΙΚ, γιατί θες να βλέπεις πόσο πίνει? Κι εγώ έτσι την πάτησα, γιατί μου έλεγαν ότι έχει ίκτερο και πρέπει οπωσδήποτε να πίνει καλά.... Πολύ καλύτερα να τον βάλεις στο στήθος κατά τη γνώμη μου, έχει πάρα πολλές πληροφορίες στο φόρουμ για τους τρόπους που καταλαβαίνεις ότι ένα μωρό που θηλάζει διατρέφεται καλά, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να αγχώνεσαι και να διακινδυνέψεις τον θηλασμό για να βλέπεις μλ!! Τα μωρά έτρωγαν εκατοντάδες χρόνια από τις μαμάδες τους χωρίς μλ!

Εκτός να έγραψες κάτι πιο πριν γιατί μπόρεσα να διαβάσω τις 3 τελευταίες σελίδες μόνο:D:D

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Ειχα γραψει εχθες ενα ωραιο μεγαλο μηνυμα με απαντησεις για τα περισσοτερα

αλλα σβηστηκε (&$#@%^).

Ειμαι καλα, αν και πολυ υπνηλια και κουραση.

με τα χαπια ολο τα ξεχναω και σκεφτομαι να παρω μια ζωνη στηριξης.

στην πρωτη εγκκυμοσυνη δεν ειχα αλλα τωρα ζοριζομαι πολυ.....

για τον θηλασμο ειχα γραψει μερικα αλλα σημερα ειμαι μονη μου (ο αντρας μου ειναι εφορευτικη) και δεν εχω ιδιαιτερο κεφι. Για μενα οι ορμονες αντι για χαρα μου φερνουν μελαγχολια....

Μονο κατι θα πω που το διαβασα στης Κατερινας, νομιζω για την ΝΙΚ, η κορη μου την 3η μερα ανεβασε ικτερο. και μετα απο σχεδον καυγα με το νοσοκομειο, επεμεινα και περασα 24ωρες μαζι με το μωρο που ηταν κατω απο τις λαμπες. Ηθελα να την θηλαζω και ενω θα επρεπε να με βοηθαν, κοιμηθηκα σε μια καρεκλα, λεχωνα 3 ημερων χρησιμοποιοντας την τουαλετα των επισκεπτων. Τα αλλα μωρα, τα αφηναν να κλαινε και τα ταιζαν ανα 3ωρο ή σκονη ή αν ερχοταν οι γονεις. Το μονο που εκανε διαφορα ηταν οτι περασε πολυ αργοτερα το χρωμα του δερματος. Αλλα οταν βλεπεις το μωρο σου με τις φλεβες τρυπημενες, δεν μπορεις να το αφησεις μονο του. Δεν μπορουσα ουτε να την κρατω αγκαλια, ουτε να την χαιδευω. Η μονη στιγμη μας ηταν οταν θηλαζε. Και αυτο ηταν που δεν με εκανε και εμενα να καταρρευσω συναισθηματικα αλλα και να αισθανεται το μωρο την παρουσια μου.

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια!!!

συγχαρητήρια στις μέλλουσες μανούλες που έκαναν την β και είναι όλα καλά και ποιά είναι να την κάνει σήμερα????

πωπω αυτό με τον ίκτερο δεν θα το ξεχάσω ποτέ!!! εγώ είχα το εξής με το που γέννησα δεν ήθελα να την δώσω την κόρη μου καθόλου και σε κανέναν! με παρακάλαγαν οι μαίες να τη βγάλουν στον άντρα μου και αφού με έπεισαν την πήραν και μου την έφεραν μετά από 2 ώρες την πήγαν για έλεγχο!τους το κράταγα μανιάτικο και όταν ανέβασε ίκτερο τους έκανα άνω κάτω και έβαλα τον γιατρό μου μέσον (τον έτρεμαν οι μαίες!!!χαχα καθηγητής βλέπετε!!!) και το αποτέλεσμα μου έφεραν ένα μηχάνημα στο δωμάτιο!!! σα πυγολαμπίδα ήταν το κοριτσάκι μου!!! αλλά δεν έφυγε από κοντά μου!!! και την θήλαζα και όλα!!! έκατσα σύνολο 10 μέρες αλλά δεν πειράζει!!!εε ρε τι κάνει ο φόβος!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Καλημέρα κορίτσακια ! τι κάνετε?

συγχαρητήρια στις κοπελίτσες που έκαναν την β'επιπέδου!

εμείς την έχουμε σήμερα και ελπίζω να είναι όλα καλά! το καλύτερο δώρο για τη γιορτούλα μου θα είναι αυτό!;)

stellitsa1978 έπρεπε να τους τα σούρεις...και ελπίζω να είσαι καλύτερα!

καλή εβδομάδα σε όλες!

Ο πρίγκιπάκος μας είναι
[url=http://lilypie.com][img]http://lb4f.lilypie.com/eWZNp2.png[/img][/url]

το μικρό μας θαυματάκι!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/9PDwp2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/6YsSp2.png[/IMG][/URL]

Ειχα γραψει εχθες ενα ωραιο μεγαλο μηνυμα με απαντησεις για τα περισσοτερα

αλλα σβηστηκε (&$#@%^).

Ειμαι καλα, αν και πολυ υπνηλια και κουραση.

με τα χαπια ολο τα ξεχναω και σκεφτομαι να παρω μια ζωνη στηριξης.

στην πρωτη εγκκυμοσυνη δεν ειχα αλλα τωρα ζοριζομαι πολυ.....

για τον θηλασμο ειχα γραψει μερικα αλλα σημερα ειμαι μονη μου (ο αντρας μου ειναι εφορευτικη) και δεν εχω ιδιαιτερο κεφι. Για μενα οι ορμονες αντι για χαρα μου φερνουν μελαγχολια....

Μονο κατι θα πω που το διαβασα στης Κατερινας, νομιζω για την ΝΙΚ, η κορη μου την 3η μερα ανεβασε ικτερο. και μετα απο σχεδον καυγα με το νοσοκομειο, επεμεινα και περασα 24ωρες μαζι με το μωρο που ηταν κατω απο τις λαμπες. Ηθελα να την θηλαζω και ενω θα επρεπε να με βοηθαν, κοιμηθηκα σε μια καρεκλα, λεχωνα 3 ημερων χρησιμοποιοντας την τουαλετα των επισκεπτων. Τα αλλα μωρα, τα αφηναν να κλαινε και τα ταιζαν ανα 3ωρο ή σκονη ή αν ερχοταν οι γονεις. Το μονο που εκανε διαφορα ηταν οτι περασε πολυ αργοτερα το χρωμα του δερματος. Αλλα οταν βλεπεις το μωρο σου με τις φλεβες τρυπημενες, δεν μπορεις να το αφησεις μονο του. Δεν μπορουσα ουτε να την κρατω αγκαλια, ουτε να την χαιδευω. Η μονη στιγμη μας ηταν οταν θηλαζε. Και αυτο ηταν που δεν με εκανε και εμενα να καταρρευσω συναισθηματικα αλλα και να αισθανεται το μωρο την παρουσια μου.

Koριτσια αν τυχει τα παιδια μας να έχουν ικτερο (φτου φτου) μην μας πει κανεις οτι δεν πρεπει να πινει μαμαδισιο γαλα. ΜΥΘΟΣ. Το ακουσα στο Ιασω. Μονο με σκονη ελεγαν γινεται καλά το μωρό!!! Να επιμεινετε να θηλάσετε. Εχω ρωτησει παιδιατρους!!!:(

καλημέρα κοριτσάκια!!!

συγχαρητήρια στις μέλλουσες μανούλες που έκαναν την β και είναι όλα καλά και ποιά είναι να την κάνει σήμερα????

πωπω αυτό με τον ίκτερο δεν θα το ξεχάσω ποτέ!!! εγώ είχα το εξής με το που γέννησα δεν ήθελα να την δώσω την κόρη μου καθόλου και σε κανέναν! με παρακάλαγαν οι μαίες να τη βγάλουν στον άντρα μου και αφού με έπεισαν την πήραν και μου την έφεραν μετά από 2 ώρες την πήγαν για έλεγχο!τους το κράταγα μανιάτικο και όταν ανέβασε ίκτερο τους έκανα άνω κάτω και έβαλα τον γιατρό μου μέσον (τον έτρεμαν οι μαίες!!!χαχα καθηγητής βλέπετε!!!) και το αποτέλεσμα μου έφεραν ένα μηχάνημα στο δωμάτιο!!! σα πυγολαμπίδα ήταν το κοριτσάκι μου!!! αλλά δεν έφυγε από κοντά μου!!! και την θήλαζα και όλα!!! έκατσα σύνολο 10 μέρες αλλά δεν πειράζει!!!εε ρε τι κάνει ο φόβος!!!

Εμενα οταν μου τον εφερναν τον θηλαζα και μεχρι να έρθον να τον πάρουν τον ειχα αγκαλιτσα στο παραθυρο στον ηλιο.. Ικτερο δεν εκανε ευτυχώς. Και ο ηλιος ειναι φάρμακο.

Διαφημίσεις

Kαλημέρα καλή βδομάδα και χρόνια πολλά στους στις εορτάζουσες.

Το σάββατο έκανα την καμπύλη σακχάρου και έχω σάκχαρο αρκετά ανεβασμένο οπότε ξεκίνησα ειδική διατροφή μέχρι να γεννήσω................

και μένα μου έκαναν κολπικό στη β επιπέδου για να μετρήσουν τον τράχηλο για προωρότητα!!!!!!!!!!!!!

όσον αφορά το θηλασμό όπως προανέφερα για 10 μέρες συνέχεια θήλαζα και δεν άντεξα άλλο και θεωρώ οτι ήταν γιατί δεν χόρταινε μάλλον ο γιος μου.

ξέρω οτι το μητρικό είναι πιο ελαφρύ και το ζητάει πιο συχνά αλλά εμένα δεν έφευγε καθόλου απο το στήθος όυτε για 20 λεπτά.πιπίλα δεν το είχε κάνει γιατί φαινόταν οτι ρούφαγε.............δεν ξέρω τι να πω αυτή τη φορά θα προσπαθήσω περισσότερο

Tinna χρόνια μας πολλά κοπέλα μου και χρόνια πολλά και σε όσους όσες άλλες γιορτάζουν!!!

λοιπόν για τον ίκτερο συνήθως λένε να δώσεις και ξένο γιατί για να πέσει ο ίκτερος θέλει υγρά! εγώ την θήλασα αλλά της έδωσα και ξένο μέτα τον θηλασμό και έπινε πάντα 30 γρ! μην φανταστείτε άντε να της έδωσα 4-5 φορές συνολικά στις 10 μέρες που κάτσαμε!αυτό ήταν και το μόνο ξένο γάλα που ήπιε η κόρη μου μέχρι που πήγε 14 μηνών!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

κορίτσια ευχαριστώ για τις ευχές σας!

july χρόνια μας πολλά! να χέρεσαι τις μικρούλες σου και την οικογένεια σου!

χρόνια πολλά και σε όσες άλλες γιορτάζουν!

ΝΙΚ-16 ήταν πολύ ανεβασμένο το ζάχαρο? και διατροφή σου έδωσε ο γιατρός?

Ο πρίγκιπάκος μας είναι
[url=http://lilypie.com][img]http://lb4f.lilypie.com/eWZNp2.png[/img][/url]

το μικρό μας θαυματάκι!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/9PDwp2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/6YsSp2.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...