Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

H εβδομάδα 1-7/11/2010 είναι εβδομάδα μητρικού θηλασμου.

Έχουν μαζευτεί κοπέλες που θηλάζουν από το φόρουμ Parents και έχουν κανονίσει να συγκεντρωθουν σε κεντρικά σημεία σε πολλές πόλεις της Ελλάδας.

Ταυτόχρονος Δημόσιος Θηλασμός Σάββατο 06 Νοεμβρίου στις 13:00

Αθήνα-Σύνταγμα, Θεσσαλονίκη-Λευκός Πύργος, Ηράκλειο-Πλατεία Ελευθερίας,

Σύρος-Πλατεία Μιαούλη, Κόρινθος-Περιβολάκια, Πάτρα-Πλατεία Όλγας, Βόλος-Πλατεία Ελευθερίας

Nα είστε εκεί!!- ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Μέχρι στιγμής υπάρχουν πολλές συμμετοχές και σκεφτόμουν να πηγαίναμε και εμείς οι Μανούλες Μαρτίου 2011 για συμπαράσταση.

Όσο για τον παιδότοπο έγω τον πηγαίνω από 8 μηνών που άρχισε να μπουσουλάει, αλλά ήταν καλοκαίρι. Τώρα που χειμώνιασε είμαι λίγο επιφυλακτική γιατί κυκλοφορούν αρκετές ιώσεις.

Φοβερό! εγώ είμαι μέσα! θέλετε να πάμε και να συνδυάσουμε εκεί το καφεδάκι μας? οι υπόλοιπες τι λέτε?

Ο πρίγκιπάκος μας είναι
[url=http://lilypie.com][img]http://lb4f.lilypie.com/eWZNp2.png[/img][/url]

το μικρό μας θαυματάκι!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/9PDwp2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/6YsSp2.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ θα πάω και φυσικά θα χαρώ πολύ να βρεθούμε για καφεδάκι!Φαντάζομαι και τα κορίτσια που το οργανώνουν θα χαρούν πολύ βλέποντας πως και άλλες εγκυούλες ενδιαφέρονται και δίνουν το πάρον. Πάντως έχουν οργανωθεί πολύ καλά και σε τόσες πόλεις.............

Anyway......σήμερα πήγα στον γιατρό.24 εβδομάδων και η μπεμπούλα είναι 570gr, πήρε δλδ 120gr σε 2 εβδομάδες.Νομίζω πως είναι καλά.Όσο για την μαμά..................άκουσα το γνωστό κράξιμο (τελικά ποτέ δεν βαριούνται!!!:P).

Αλλά εμείς είπαμε..σταθερά...."Δίαιτα Μαρτίου 2011"

lamlamabu20090728_-8_To+katsikaki+mou+einai.png

bunbunard20110224_-6_H+Xionath+mou+einai.png

Κοριτσαρες, καλησπερα!!!

Εχθες εκανα Β επιπεδου και ολα τελεια!!!

Περασαμε και μια βολτα απο mothercare να ριξουμε μια ματια. Εκει ο αντρας μου εκανε το κορυφαιο: Πρωτη φορα αντικρυσε κουκλα με κοιλια,ξερετε, απο αυτες που ειναι για ρουχα εγκυμοσυνης. Απλωνει λοιπον τα χερια του και πιανει την κοιλια της. Εγω... εχω μεινει με ανοιχτο το στομα... "Τι κανεις Χριστανε μου?!!!" Τραβάει τα χερια του απότομα, η κουκλα παει να πεσει, την πιανει με ενα αεροπλανικο και την ξαναστηνει. Και μου λεει το κορυφαιο: "Ηθελα να δω αν η δικη σου κοιλια ειναι μεγαλυτερη..."!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν παιζεται!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Μπράβο chris83!!!Με το καλό και εσύ!!!

Πού είσαι και δεν θα σε δούμε???

Όσο για τον θηλασμό το φορουμ και τα κορίτσια να είναι καλά και θα θηλάσουμε όλες όσες θέλουμε. ευτυχώς υπάρχει μεγάλη βοήθεια και προθυμία !!!!:P

Ονομα ............... Εβδομάδα ................Κιλά

Katerin@ ................15+1 .....................+2,5

stellitsa1978............15+4 .......................0

EvaBar....................15+5................... ...-1

tiramisu...................17+3................... ...-1.5

Maliv.......................14+3.................. .....0

Evib........................18+4.................. .....+5

NIK-16....................21+3.......................+ 6

mariadi....................19+5................... .....-4

mariapap82...............18+3..................... ..+6,5

pontiagr...................21+6.........................+2

καλημέρα κοριτσάκια τι κάνετε???

αμάν βρε κορίτσια και εδώ και στο μανούλες 2009 πάντα κανονίζετε σε μέρες που δεν μπορώ ρε γμτ και θέλω τόσο πολύ να σας γνωρίσω! ελπίζω ότι θα κάνουμε παρέα για πολύ ακόμα και θα μου δοθεί και εμένα η ευκαιρία!!!

Tinna εγώ έμενα στην αγ. μαύρα κοντά!!!ακόμα μένει εκεί βέβαια ο μπαμπάς μου επομένως την ξέρω καλά την περιοχή!!!

μην αγχώνεσαι με τον θηλασμό αν υπάρχει θέληση είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις!! το μυστικό είναι να μην αφήσεις να σε επηρεάσει κανείς αντίθετος του θηλασμού!!!ούτε καν ο άντρας σου που μπορεί να σου πει κάτι για καλό ότι πχ εντάξει μην κουράζεσε άλλο ασ δώσουμε ξένο! κάτι τέτοια πήγε να κάνει ο δικός μου αλλά δεν του πέρασε χιχιχι και τώρα λέει παντού με καμάρι αααα η γυναίκα μου θήλασε 16 μήνες!!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Nταιζάκι....................24 ........................... +13

Εγώ θα πάω και φυσικά θα χαρώ πολύ να βρεθούμε για καφεδάκι!Φαντάζομαι και τα κορίτσια που το οργανώνουν θα χαρούν πολύ βλέποντας πως και άλλες εγκυούλες ενδιαφέρονται και δίνουν το πάρον. Πάντως έχουν οργανωθεί πολύ καλά και σε τόσες πόλεις.............

Anyway......σήμερα πήγα στον γιατρό.24 εβδομάδων και η μπεμπούλα είναι 570gr, πήρε δλδ 120gr σε 2 εβδομάδες.Νομίζω πως είναι καλά.Όσο για την μαμά..................άκουσα το γνωστό κράξιμο (τελικά ποτέ δεν βαριούνται!!!:P).

Αλλά εμείς είπαμε..σταθερά...."Δίαιτα Μαρτίου 2011"

Γιατρε πες του δεν σου ζητησα λεφτα για ρουχα. Αμαν με τα κιλά όλοι τους!

Διαφημίσεις

Κοριτσαρες, καλησπερα!!!

Εχθες εκανα Β επιπεδου και ολα τελεια!!!

Περασαμε και μια βολτα απο mothercare να ριξουμε μια ματια. Εκει ο αντρας μου εκανε το κορυφαιο: Πρωτη φορα αντικρυσε κουκλα με κοιλια,ξερετε, απο αυτες που ειναι για ρουχα εγκυμοσυνης. Απλωνει λοιπον τα χερια του και πιανει την κοιλια της. Εγω... εχω μεινει με ανοιχτο το στομα... "Τι κανεις Χριστανε μου?!!!" Τραβάει τα χερια του απότομα, η κουκλα παει να πεσει, την πιανει με ενα αεροπλανικο και την ξαναστηνει. Και μου λεει το κορυφαιο: "Ηθελα να δω αν η δικη σου κοιλια ειναι μεγαλυτερη..."!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν παιζεται!

Χαχααχαχα ο ξαδερφος μου ειχε βάλει μαξιλάρι στην κοιλια να δει πως ειναι.... Σαν μωρα κανουν. :tongue:

Σας ζηλευω που θα μπορεσετε να βρεθειτε...

Κι εγω θελω πολυ να θηλασω και δεν ξερω ποιος θα με βοηθησει αν χρειαστει!

Και οι δευτρομανουλες τι κανουμε εδω? Ολες θα θηλασουμε!

EvaBar....................18+3.......................0

Προσπαθώ με νύχια και με δόντια να μην πάρω κιλά κορίτσια. Ο στόχος μου είναι μέχρι την 20η εβδομάδα να είμαι στο +0. Ελπίζω να τα καταφέρω...:?

Όσο για τον θηλασμο, εγώ είχα παρα πολύ γάλα και ταλαιπορήθηκα να σταματησω τον θηλασμό (βλακοδώς ήθελα να σταματησω στον 10ο μηνα). Αυτη τη φορά θέλω να το χειριστώ καλύτερα και να θηλάσω σίγουρα ενα χρόνο.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

xaxaxax καλε τι λιστα ειναι αυτη!!!!!!!!!!!!

λοιπον, ειμαι 21+2 και +5

evabar και εγω ειχα πολυ γαλα και φτασαμε μεχρι τον 13ομηνα. μετα λογω της εγκυμοσυνης πονουσαν πολυ οι θηλες μου και δεν αντεχα. Πολυ λυπηθηκα διοτι ηθελα να κρατησω τον ενα θηλασμο ωστε να κανω παραλληλο αλλα δεν αντεξα.ευτυχως ηταν ευκολη μεταβαση!

οσο για τα κιλα, με τον θηλασμο καιμε 500θερμιδες την ημερα! ελπιζω σε αυτο για να τα χασω αλλιως ..... κελεμπιες!!!

τι καλα που θα βρεθειτε!!! Μενω σερρες οποτε το κοβω λιγο δυσκολο.

Παρολαυτα κατεβαινουμε Αθηνα τον Γεναρη για γαμο κολλητης οποτε θα περιμενω να βρεθουμε τοτε, ε???

Καλημέρα κοιλουμπίτσες τί κάνετε?

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.

Πρέπει να αρχίσουμε να κάνουμε κάτι στο στήθος μας για να το "προετοιμάσουμε"?

Εγω το νικόλα μου τον θήλασα 3 μήνες μόνο γιατί δεν είχα κουράγιο να προσπαθήσω άλλο.

ήταν εύκολη λύση για μένα το "ξένο" γιατί έτσι κοιμόταν περισσότερες ώρες και ήταν πιο ξεκούρατσο για μένα.

Άσε που δεν κατάφερα να εδραιώσω ποτέ το θηλασμό για τις πρώτες 10 μέρες της ζωής του΄είμασταν αυτοκόλλητοι 24 ώρες το 24 ώρο και συνέχεια θηλάζαμε αλλά τίποτα................απογοητεύτηκα και έτσι του ξεκίνησα συμπλήρωμα και έβαλε πρόγραμμα...........

τώρα στο δεύτερο θα το προσπαθήσω σίγουρα αλλά αν ξαναπεράσω τα ίδια μάλλον εκεί θα καταλήξω πάλι.

δεν έχω και υπομονή οπότε...........

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...