Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Antonia_ είπε:

Μια μεγάλη χοριακη εύχομαι και όλα ν πάνε τέλεια !! Υπομονή τώρα

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου να σαι καλα! Κι εσύ ότι καλύτερο!🙂

9 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Εγώ γενικά είμαι άνθρωπος που δεν πιστεύει στα συμπτώματα πλέον.. θεωρώ πως ότι κι αν έχουμε (αν νιωσουμε κάτι διαφορετικό) είναι από τα φάρμακα και πως αν δεν νιώσουμε τίποτα δεν σημαίνει αρνητικό αποτέλεσμα! Είδα πως ήμουν όταν έψαχνα για συμπτώματα και στις 2 μου φορές στο παρελθόν και είχα τρελαθεί οπότε αποφάσισα να μην το ξανά δω έτσι! Μόνο από ανυπομονησία θα θελα να κάνω τεστ νωρίτερα! Συγχαρητήρια για το παιδάκι σας κορίτσι μου! Υπομονή σε όλες μας και όλα τα καλά θα έρθουν 🩷

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Κοριτσια ποτε κ που εχετε κλεισει για Β' επιπεδου;; Εγω εκλεισα στις 27 του μηνα στον Κουρτη, που μου ειπαν οτι ειναι καλος! Εχει καμια απο τις δευτερομανουλες εμπειρια απο τον συγκεκριμενο; Εχετε ακουσει κατι;

Για μένα έχεις κλείσει στον καλύτερο! Είναι εξαιρετικός επιστήμονας, πάρα πολύ ενημερωμένος, τρομερά ψείρας και ευχαριστος σαν άνθρωπος. Τα έχει όλα και συμφέρει! Εγω και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη εκεί πήγα και τώρα πάλι εννοείται εκεί. Με κλειστά μάτια!!!!!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω θα κάνω τη β επιπέδου στις 20/10 με τη σούκα στο λητώ.

Να ρωτήσω στο β επιπέδου θα κάνουν και υπέρηχο απο κάτω για να μετρήσουν τον τράχηλο?

Καλημέρα,

από όσο ξέρω δεν κάνουν κολπικό υπέρυχο μετά τον 3ο μήνα.

Ο υπέρηχος Β επιπεδου ειναι ο μεγαλητερος σε διαρκεια. Γινεται στον 5ο μηνα και μετρουν τα παντα στο εμβρυο. Εγώ θα τον κάνω (οπως και όοοολους του υπέρηχους) στο ιατρειο του γιατρου μου στον Κορυδαλλο. Εχει τελεια μηχανηματα και δεν χρειαζεται να κάνω κανεναν υπέρηχο εξω.

κοριτσάκια καλημέρα!

έκανα την αμνιο και περιμένω αποτελέσματα!ευτηχώς η ψυχολογία μου έφτιαξε κάπως και η αναμονή δεν είναι και τόσο δυσάρεστη μιας και είμαι σίγουρη ότι θα είναι καλή! βέβαια ενημερώθηκα και για το θέμα βρήκα από τώρα γιατρούς που θα πάω την μικρή μου όταν γεννηθεί με το καλό και έτσι αποφάσισα να αντιμετωπίζω το κάθε τι όταν είναι η ώρα του και όχι να αγχώνομαι από τώρα!

βλέπω τα κοριτσάκια άρχισαν να αυξάνονται!!μπράβο βρε άντε με το καλό! νικ16 θα γεννήσουμε πρώτες εεεε???

κορίτσια εγω άρχισα κιόλας να μαθαίνω την μικρή να αποκαλεί το νινι μπέμπα και έχει πολύ πλάκα!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

μπράβο july νομίζω οτι είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις και για σένα και για τα κορίτσια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ναι μαζί θα γεννάμε χαχαχαχαχαχαχαχαχα.

να δω ποια θα γεννήσει πρώτη.

εμένα ο μικρός μου λέει συνέχεια όταν πάμε για ψώνια: Να πάρουμε και αυτό για τον αδερφούλη μου?

Καλημερα! July μου ευχομαι θετικα αποτελεσματα! Αν θες πες μας τι ακριβως εννοεις οτι βρηκαν οτι εχει ενα νευρο? Στη β' επιπεδου στο ειπαν αυτο? Εγω εκλεισα για 3/11 β' επιπεδου stellitsa εσυ ποτε πας? στο ιασω θα την κανεις?

Λοιπον εχουμε κι αλλη μπεμπα στην παρεα προχθες ο γιατρος μας ειπε οτι μαλλον ειναι κοριτσι και ηταν 310 γρ.!

Ονομα.............. ΠΗΤ......... Φυλο........Μαιευτηριο

NIK-16............ 18/02/2011.....Aγόρι..........ΛΗΤΩ

mariadi.............02/03/2011.....Αγορι.......Αλεξανδρας

zaki................ 06/03/2011.....Αγόρι...........Μητερα

Evib............... 08/03/2011...... ?................?

pontiagr...... 11-14/03/2011.......?...........Γενικο Νοσοκομειο Λαρισας

Tinna............. 16/03/2011...... ?................?

tiramisu........... 16/03/2011.....Αγόρι........Μητέρα

stellitsa1978.... 29/03/2011... Koρίτσι........Ιασώ

Katerin@......... 31/03/2011 ...... ?.............ΛΗΤΩ

Maliv.............. 06/04/2011.....Αγόρι...........?

Evib................08/03/2011......?................Αττικό

EvaBar.............25/3/2011.........?.............Αρεταίειο

Mariapap82.......13/3/2011.......Κορίτσι........Ιασώ

July.................14/02/2011.....Koριτσι.......Αλεξανδρας

Sophiep.............02/03/2011......Αγόρι.....Αλεξάνδρας

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Καλημερα! July μου ευχομαι θετικα αποτελεσματα! Αν θες πες μας τι ακριβως εννοεις οτι βρηκαν οτι εχει ενα νευρο? Στη β' επιπεδου στο ειπαν αυτο? Εγω εκλεισα για 3/11 β' επιπεδου stellitsa εσυ ποτε πας? στο ιασω θα την κανεις?

Λοιπον εχουμε κι αλλη μπεμπα στην παρεα προχθες ο γιατρος μας ειπε οτι μαλλον ειναι κοριτσι και ηταν 310 γρ.!QUOTE]

σε ευχαριστώ μαρία μου!

ναι στην β επιπέδου ψάχνοντας να ελένξουν τα όργανα της μικρή δεν βρήκαν τον έναν νεφρό μου είπαν ή είναι πολύ μικρός δηλ υποπλαστικός ή το και το πιο σίγουρο να μην έχει καν δημιουργηθεί. γενικώς το έψαξαν πάρα πολύ μην τυχόν και ήταν σε άλλη θέση ή μέσα στην λεκάνη (συμβαίνει αυτό στα κοριτσάκια) αλλά δεν φάνηκε κάτι! αυτός που έκανε την β επιπέδου είναι έμπειρος τον θυμάμαι και από την κόρη μου (τον είχαν φωνάξει για επιβεβαίωση!) μου είπε ότι του έχει συμβεί και άλλες φορές δεν είναι κάτι πρωτοφανές απλά έπρεπε να κάνω αμνιο να αποκλείσουμε οτιδήποτε άλλο και να ξέρουμε ακριβώς τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε όταν με το καλό γεννηθεί!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

κοριτσάκια καλημέρα!

έκανα την αμνιο και περιμένω αποτελέσματα!ευτηχώς η ψυχολογία μου έφτιαξε κάπως και η αναμονή δεν είναι και τόσο δυσάρεστη μιας και είμαι σίγουρη ότι θα είναι καλή! βέβαια ενημερώθηκα και για το θέμα βρήκα από τώρα γιατρούς που θα πάω την μικρή μου όταν γεννηθεί με το καλό και έτσι αποφάσισα να αντιμετωπίζω το κάθε τι όταν είναι η ώρα του και όχι να αγχώνομαι από τώρα!

βλέπω τα κοριτσάκια άρχισαν να αυξάνονται!!μπράβο βρε άντε με το καλό! νικ16 θα γεννήσουμε πρώτες εεεε???

κορίτσια εγω άρχισα κιόλας να μαθαίνω την μικρή να αποκαλεί το νινι μπέμπα και έχει πολύ πλάκα!!!

Μπραβο July. H ψυχολογία παιζει μεγαλο ρόλο. Να εχεις τελεια αποτελέσματα!:eek:

Διαφημίσεις

Λοιπον εχουμε κι αλλη μπεμπα στην παρεα προχθες ο γιατρος μας ειπε οτι μαλλον ειναι κοριτσι και ηταν 310 γρ.!

Mαρια δεν κάνω κανένα υπέρηχο εκτος ιατρειου. Εχει τελεια μηχανηματα ο γιατρός μου. Καθε φορά που πηγαινω τα κοιτάζει όλα. Και Ντοπλερ εκει θα κάνω. Φαντασου 9 εβδομάδων μου ειπε οτι ειναι κόριτσι.

Καλησπερα σε όλα τα κορίτσια! Πρωτη φορα μανούλα κ εγω με ΠΗΤ 7/3. Ευχομαι σε όλες μας καλές εγκυμοσύνες κ γερα μωρα πάνω απ'όλα

Ονομα.............. ΠΗΤ............. Φυλο........Μαιευτηριο

July.................14/02/2011.....Koριτσι.......Αλεξανδρας

NIK-16............ 18/02/2011.....Aγόρι..........ΛΗΤΩ

mariadi.............02/03/2011.....Αγορι........Αλεξανδρας

Sophiep............02/03/2011.....Αγόρι........Αλεξάνδρας

zaki................ 06/03/2011.....Αγόρι...........Μητερα

SoHappy..........07/03/2011.....Αγόρι...........ΛΗΤΩ/ΡΕΑ?

Evib................08/03/2011......?................Αττικό

pontiagr...... 11-14/03/2011.......?...........Γενικο Νοσοκομειο Λαρισας

Mariapap82.......13/3/2011.......Κορίτσι........Ιασώ

Tinna............. 16/03/2011...... ?................?

tiramisu........... 16/03/2011.....Αγόρι........Μητέρα

EvaBar.............25/3/2011.........?.............Αρεταίειο

stellitsa1978.... 29/03/2011... Koρίτσι........Ιασώ

Katerin@......... 31/03/2011 ...... ?.............ΛΗΤΩ

Maliv.............. 06/04/2011.....Αγόρι...........?

Ldp5p3.png

Mαρια δεν κάνω κανένα υπέρηχο εκτος ιατρειου. Εχει τελεια μηχανηματα ο γιατρός μου. Καθε φορά που πηγαινω τα κοιτάζει όλα. Και Ντοπλερ εκει θα κάνω. Φαντασου 9 εβδομάδων μου ειπε οτι ειναι κόριτσι.

9 εβδομαδων? ποπο πολυ νωρις τι να πω μπραβο του!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Καλως ήρθες στην παρεα μας. Με το καλό ο μπεμπης. Εισαι απο Αθηνα?

Σε ευχαριστώ stellitsa1978. Ναι Αθηνα μενω, κ απο οτι καταλαβαινω εχουμε κ ιδια ηλικια...Να χαιρεσαι τον ζουζουνι σου κ με το καλο το δευτερο!

Ldp5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...