Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι εννοεις? Λογω καιρου?

ναι μωρέ δεν ξέρω αν την ντύνω πολύ ή λίγο:(:(

την ημέρα είναι με καλοκαιρινό αμάνικο φανελάκι και ψιλό μακρυμάνικο μπλουζάκι, μακρύ παντελόνι καλτσες παπούτσια, στο σπίτι τα ίδια χωρίς το φανελάκι και το βράδυ μακρυμάνικες πυτζάμες χωρίς φανελάκι με σεντόνι το οποίο βέβαια και το χάνουμε στην διάρκεια της νυχτας και το πρωι πρωι που βγαίνει να παει σχολείο φοράει πάντα κάτι από πάνω (φθινοπωρινό-ανοιξιάτικο μπουφανάκι ή η μλπούζες με το φερμουάρ και την κουκούλα)

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Καλημερα κοριτσια!

Πηγαμε χθες στο γιατρο, ολα καλα με το μωρακι. Ειναι μια εβδομαδα μπροστα σε αναπτυξη, μας μουτζωσε κανονικα και ...... ναι, ειναι αγορι icon_eek.gif !Μας ειπε πως συνηθως δεν λεω τοσο νωρις, αλλα δεν υπαρχει αμφιβολια στην περιπτωση σας, αφου ακομα και εγω το εβλεπα! Ειμαι επισημως μια αγορομανα!!! Πανε τα ονειρα για κορδελιτσες και κοκαλακια... icon_e_confused.gif

Ονομα.............. ΠΗΤ......... Φυλο

NIK-16............18/02/2011.....Aγόρι

zaki.................6/03/2011.....Αγόρι

Evib............... 08/03/2011...... ?

pontiagr......11-14/03/2011....... ?

Tinna............. 16/03/2011...... ?

tiramisu...........16/03/2011.....Αγόρι

stellitsa1978.... 29/03/2011... Koρίτσι

Katerin@......... 31/3/2011 ......?

Maliv.............. 06/04/2011......Αγόρι

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!

Πηγαμε χθες στο γιατρο, ολα καλα με το μωρακι. Ειναι μια εβδομαδα μπροστα σε αναπτυξη, μας μουτζωσε κανονικα και ...... ναι, ειναι αγορι icon_eek.gif !Μας ειπε πως συνηθως δεν λεω τοσο νωρις, αλλα δεν υπαρχει αμφιβολια στην περιπτωση σας, αφου ακομα και εγω το εβλεπα! Ειμαι επισημως μια αγορομανα!!! Πανε τα ονειρα για κορδελιτσες και κοκαλακια... icon_e_confused.gif

Καλημέρα!! Συγχαρητήρια αγορομάνα :-D!! αρκεί που το μωράκι είναι καλά!

Κορίτσια πολύ αγόρι βλέπω και μαζεύεται :roll:.

stellitsa1978 Περιζήτητη η κορούλα σου βλέπω να είναι!!:tongue:

αχ άντε να δω και εγώ.ππφφφ ....ποιος περιμένει μέχρι τις 05/11.

Ο πρίγκιπάκος μας είναι
[url=http://lilypie.com][img]http://lb4f.lilypie.com/eWZNp2.png[/img][/url]

το μικρό μας θαυματάκι!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/9PDwp2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/6YsSp2.png[/IMG][/URL]

όποτε γεννάω εγω είναι η χρονιά των αγοριών????????????

και γω ψιλοστεναχωρήθηκα όταν έμαθα οτι έχω πάλι αγόρι αλλά τί να κάνουμε γερά να είναι πάνω απόλα!!!!!!!!!!

άσε που ακόμα μ΄'εχρι τη β επιπέδου θα ελπίζω ποτέ δεν ξέρεις και ας μου το έχουν πει δυο γιατροί

χαχαχαχαχαχαχαχα η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!!!!!!!!!!!!!!

:mrgreen: χε χε! Σωστά!

Ο πρίγκιπάκος μας είναι
[url=http://lilypie.com][img]http://lb4f.lilypie.com/eWZNp2.png[/img][/url]

το μικρό μας θαυματάκι!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/9PDwp2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/6YsSp2.png[/IMG][/URL]

ναι μωρέ δεν ξέρω αν την ντύνω πολύ ή λίγο:(:(

την ημέρα είναι με καλοκαιρινό αμάνικο φανελάκι και ψιλό μακρυμάνικο μπλουζάκι, μακρύ παντελόνι καλτσες παπούτσια, στο σπίτι τα ίδια χωρίς το φανελάκι και το βράδυ μακρυμάνικες πυτζάμες χωρίς φανελάκι με σεντόνι το οποίο βέβαια και το χάνουμε στην διάρκεια της νυχτας και το πρωι πρωι που βγαίνει να παει σχολείο φοράει πάντα κάτι από πάνω (φθινοπωρινό-ανοιξιάτικο μπουφανάκι ή η μλπούζες με το φερμουάρ και την κουκούλα)

Σημερα πιστευω λυθηκε η απορία σου. Εγώ του εβαλα μακρυ μανικι αλλά λεπτη μπλουζα. Αμα παμε βολτα θα του βάλω και ζακετα.

Καλημέρα!! Συγχαρητήρια αγορομάνα :-D!! αρκεί που το μωράκι είναι καλά!

Κορίτσια πολύ αγόρι βλέπω και μαζεύεται :roll:.

stellitsa1978 Περιζήτητη η κορούλα σου βλέπω να είναι!!:tongue:

αχ άντε να δω και εγώ.ππφφφ ....ποιος περιμένει μέχρι τις 05/11.

Εμενα το φυλο μου το ειπε από την 9η εβδομάδα. Φανταζεσαι να πάω στις 21 και να μου πει οτι κάτι εξεχει???? χιχι δεν με πειραζει καθολου... AGG017.gif

Διαφημίσεις

όποτε γεννάω εγω είναι η χρονιά των αγοριών????????????

και γω ψιλοστεναχωρήθηκα όταν έμαθα οτι έχω πάλι αγόρι αλλά τί να κάνουμε γερά να είναι πάνω απόλα!!!!!!!!!!

άσε που ακόμα μ΄'εχρι τη β επιπέδου θα ελπίζω ποτέ δεν ξέρεις και ας μου το έχουν πει δυο γιατροί

Αλλάζουμε? Εγώ θελω κι άλλο γιο. χιχι

Κατσε να δουμε και το Β επιπεδου..... AGG038.gif

Κοριτσια αφήστε!! Κλειστά τα πόδια, τίποτα δεν είδαμε!!! Θα περιμένουμε κι εμείς Β επιπέδου αναγκαστικά λοιπόν, βέβαια μου είπε ο άνθρωπος όσο μπορούσε να δει ότι δεν βλέπει κάτι να υπάρχει αλλά δεν είναι και σιγουρος, οπότε... Είναι συνεσταλμένο το κοριτσάκι μου γι αυτό τα λυγίζει τα ποδαράκια της και δεν βλεπουμε τίποτα!! Λέω εγώ τώρα! Πάντως μια χαρά το καλό μου, έκανε διάφορες ζουζουνιές εκεί μέσα και πολύ το χάρηκα!

Αχ πάντως maliv τα αγόρια είναι... τρέλα σου λέω!!!! Θα πάθεις!!!

July τη διάβασα την απορία σου για τα ρούχα και στο καφέ του 2009, θα σου πω εδώ για μας, τη μέρα στο σπίτι του φόρεσα ας πούμε σήμερα φανελάκι κοντομάνικο με τις φόρμες του από πάνω με μακρύ μανίκι και κάλτσες και όταν είναι να βγι στο μπαλκόνι έχω είτε μια ζακέτα απ΄οαυτές τις υφασμάτινες με την κουκουλα, είτε αυτά που είναι κάπως αντιανεμικά αλλά αμάνικα εντελώς αν τα έχεις δει. Το βράδυ επειδή δεν κρατάει καθόλου σκέπασμα του βάζω πιτζάμες με μακρύ μανίκι κι από μέσα κοντομάνικο φανελάκι και κάλτσες. Κρύωσε ο καιρός, σε λίγο να δω τι θα κάνω, μακάρι να αλάξει συμπεριφορά και να κρατάει την κουβέρτα γιατί αλλιώς θα τον κάνω σαν κρεμμύδι...:?

Αχ ο ύπνος... πονεμένη ιστορία. Εμένα τώρα, 18 μηνών έχει αρχίσει να στρώνει, τράβηξα πολλή αυπνία κορίτσια...Τώρα κοιμάται γύρω στις 8.30 με 6.30 το πρωί καμιά φορά χωρίς διακοπή και το μεσημέρι κανένα δίωρο. Παλιά ήμουν πολυ υπναρού και απορώ πώς άντεξα τόσο ζόρι, αφήστε που κοιμόμουν τόσο βαριά και βόμβες να πέφτανε που λέει ο λόγος δεν καταλάβαινα τίποτα. Έλεγα όταν θα γίνω μάνα θα πάθει τίποτα το παιδί γιατί δεν θα το ακούω. Τελικά αυτό που λένε ότι ακούς τα πάντα είναι γεγονός, από τη γέννηση του Γιώργου ακούω και που αλλάζει πλευρό στο άλλο δωμάτιο ή τον ήχο της πιπίλας του. Αλλά ακούω μόνο ότι έχει να κάνει με το παιδί, άλλοι ήχοι δεν με ξυπνάνε. Απίστευτο?? Αχ μανάδες!!! Και τα αυτιά μας ακόμα αφιερωμένα στα παιδιά μας τα έχουμε!!!:-D

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Καλημερα!

Δεν ειχα χρονο να τα διαβασω ολα! Συγχαρητηρια σε οσες μαθατε φυλο αν και ακομα οι περισσοτερες αποτι ειδα δεν ξερουμε μα τι ντροπαλα παιδια! Τα νεα μας:

-Εγω: με ιωση, πυρετο συναχι πονολαιμος φλεματα ημικρανιες κοινως ΣΚΑΤΑ!

-Χαρης: ακομα βηχει, ακομα τρεχει η μυτη μας, ακομα παιρνουμε 5 φαρμακα τη μερα και ειμαστε κλιεσμενοι στους 4 τοιχους μια βδομαδα τωρα και δεν εχει παει παιδικο εδω και 2 βδομαδες! (αληθεια τι κανει ο εξω κοσμος?) July δεν ξερω τη διαφορα της βρογχιτιδας με τη βροχιολιτιδα :( παντως θα κρατησει πολυ! Εσενα ειχε αρρωστησει ετσι οταν πηγε παιδικο?

-Μωρο: την τεταρτη θα παμε γιατρο οπου ελπιζω να μαθουμε φυλο. Απο κιλα στο +5,5 και απο συχνοουρια εγω εχω πιο σοβαρο προβλημα λογω ιωσης οπου καθε φορα που φτερνιζομαι μου φευγουν ουρα!:evil: δε φανταζεστε ποσο σπαστικο ειναι αυτο!

Εχω πηξει βρε κοριτσια δεν εχω και χρονο να μπαινω να σας μιλαω μου χετε λειψει! Μεχρι να τα γραψω αυτα ο Χαρης εχει αδειασει τις μισες ντουλαπες κλαινω!Φιλια!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

mariapap82 τι να πω κοπέλα μου περαστικά σας! πάντως να ξέρεις ότι κυκλοφορεί ίωση με χαμηλό πυρετό βήχα και μυξούλα που κρατάει 20 μέρες!!!την περάσαμε όλοι οικογενειακώς και την ξέρω καλά!!!

κοίτα εμείς από ιώσεις πέρισυ δεν είχαμε σχεδόν τίποτα σε όλη τη χρονιά μου αρρώστησε 3-4 φορές όπου τις 2 πήρε αντιβίωση τη μια για 3 μέρες εισπνεόμενα και την άλλη τίποτα δεν χρειάστηκε τώρα τι να σου πω από όταν ξεκίνησε η σχολική χρόνια τώρα είναι καλά η μικρή!με το που πήγε είχαμε ωττίτιδα μετά την ίωση που σου είπα και τώρα είναι καλα!δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει.....αλλά ελπίζω.....

αχχχ κοριτσάκια ανυπομονώ πολύ για την τρίτη που θα κάνω την β επιπέδου!βλεπετε στην μικρή τότε μου βρήκαν το πρόβλημα και έχω πολύ άγχος να είναι όλα καλά!!!αφήστε που θέλω να μάθω και το φύλο χιχιχι όλα τα θέλω!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

όλα καλά θα πάνε βρε μη στεναχωριέσαι!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όταν με το καλό γεννηθούν τα μωράκια μας τί θα κάνετε με τα πρώτα θα τα στέλνετε παιδικό?

λίγο που το συζήτησα με την παιδίατρο μου είπε

μέχρι να κάνει το πρώτο εμβόλιο το μωρό να μη πάει σχολείο?

λογικό ακούγετε αλλά δύσκολο δεν θα είναι?

Και μεις έχουμε αρχίσει και φοράμε χειμωνιάτικες πυτζάμες.

αυτό με το σκεπάσματα το έχουν όλα τα παιδιά και μένα ο δικός μου απο τότε που καταργήσαμε τους υπνόσακους δεν στέκεται σεντόνι ή κουβέρτα επάνω του.

αλλά τώρα με τόση συχνοουρία που έχω τον σκεπάζω μετά δεν ξέρω τί θα κάνω χαχαχαχαχα

mariapap82 περαστικά σας και υπομονή ιωσούλα είναι όλη θα την περάσουμε.

Θυμάμαι στην πρωτη μου εγκυμοσύνη δυο βδομάδες πριν γεννήσω ήμουνα κρεββατωμένη με 40 πυρετό και αντιβίωση.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...