Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , LeneL είπε:

Να σου πω την αλήθεια, εγώ την ΑΜΗ την μέτρησα πρώτη φορά στα 42.. από τα 37 είχαν αρχίσει ανωμαλίες στην περίοδο που έδιναν ενδείξεις για ΠΩΑ, αλλά επειδή άργησα να παντρευτώ ( άργησα σε αναπαραγωγικούς όρους εννοώ) σε εκείνη τη φάση δεν το είχα πολυψάξει για να μην αγχωθω.. απλά, όταν γνώρισα τον άντρα μου, ήξερα εξαρχής ότι θα πάω για εξωσωματική και ξεκινήσαμε πολύ νωρίς τις εξετάσεις. Οπότε σε εκείνη την φάση κάναμε ταυτόχρονα και τις εξετάσεις προγεννητικού ( που πήγαν τελείως χαμένες αφού πήγα με δωρεά) και τις ορμονικές... Δε νομίζω ότι αργεί πάρα πολύ, αλλά πραγματικά δε θυμάμαι γιατί είχαμε κάνει ένα τεράστιο πακέτο εξετάσεων στο ίδιο κέντρο και έρχονταν λίγες λίγες.. απλά, αυτό που ξέρω είναι, ότι την εξέταση για το Fragile x, την σπρώχνουν πλέον αρκετά οι γυναικολόγοι, μαζί με αυτή της κυστικης ινωσης.. έχω δλδ φίλη, στον ίδιο γυναικολόγο με εμένα ( τον κλασικό γυναικολόγο όχι της εξωσωματικής) που της είχε ζητήσει να την κάνει, παρόλο που εκείνη ήταν με φυσική σύλληψη. Μάλιστα η κοπέλα τελικά έχει κάνει 4 παιδιά, δλδ δεν υπάρχει υπόνοια ΠΩΑ ούτε για πλάκα...

Α μάλιστα. Μήπως αυτή η κοπέλα είχε κάποια κληρονομικότητα από κάπου; Διάβασα πως σε περιπτώσεις κληρονομικότητας αυτισμού στην οικογένεια ή άλλων νοσημάτων , τότε την κάνουν. Οι γυναίκες που έχουν τη προμεταλλαξη είναι πιθανόν να εμφανίσουν ΠΩΑ σε πολύ μικρή ηλικία, ακόμα και κάτω των 25. Εγώ στα 25 είχα ήδη ΠΩΑ, για αυτό μου το πρότεινε. Κανεις άλλος δε μου το είχε πει.

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Κοριτσια κι εμενα το εκανε αυτο για καμια 10αρια μερες η μπουμπου δηλαδη παρολο που της εδινα γευμα στις 10:30-11:00 ξυπναγε κατα τις 2 για θηλασμο και ειχα φρικαρει μπορω να πω. Τωρα χθες ηταν η 2η φορα που το πηγε μεχρι τις 5 (απο τις 11). Ελπιζω οτι ηταν κατι περαστικο...

Καλα ευα πως αντεχεις! Ο ιωνας ξυπναει ακομα? Για ποιο λογο για νερο?

Εγω δεν προκειται να τα βαλω στο ιδιο δωματιο αν δεν αρχισει και η μπεμπα να κοιμαται σερι 8ωρο τουλαχιστον. Δηλαδη σε κανα 2 χρονια το κοβω!!!!!!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια κι εμενα το εκανε αυτο για καμια 10αρια μερες η μπουμπου δηλαδη παρολο που της εδινα γευμα στις 10:30-11:00 ξυπναγε κατα τις 2 για θηλασμο και ειχα φρικαρει μπορω να πω. Τωρα χθες ηταν η 2η φορα που το πηγε μεχρι τις 5 (απο τις 11). Ελπιζω οτι ηταν κατι περαστικο...

Καλα ευα πως αντεχεις! Ο ιωνας ξυπναει ακομα? Για ποιο λογο για νερο?

Εγω δεν προκειται να τα βαλω στο ιδιο δωματιο αν δεν αρχισει και η μπεμπα να κοιμαται σερι 8ωρο τουλαχιστον. Δηλαδη σε κανα 2 χρονια το κοβω!!!!!!

Εμένα η μπέμπα πέφτει για βραδυνό ύπνο κατα τις 9. Είχε στρώσει σε κάποια φάση και ξύπναγε μόνο 1 φορά (σπάνια 2) το βράδυ. Τωρα τί να σας πω... μάλλον νοιώθει ανασφάλεια.

Ο Ιωνας ποτέ δεν σταμάτησε να ξυπνάει. Μια για τσίσα, μια θέλει να πάω να του κάνω λίγο παρέα, μια να τον σκεπάσω... λόγοι υπάρχουν πολλοι! Σπανίως δεν θα ξυπνήσει καθόλου! Αυτες τις μέρες επειδη είχε πολύ αέρα, είχε πολλή φασαρία απο τη θάλασσα έξω και ο Ιωνας φοβόταν και με ήθελε δίπλα του. Το αποτέλεσμα ήταν εγω να κοιμάμαι με τον Ιωνα, και να σηκώνομαι να ταίσω τη μπέμπα και σε κάποια φάση νωρίς το πρωί πήγαινα και στο κρεβάτι μου! (οεοοοοο)

Είναι πολύ κουραστικό όμως ρε γμτ όλο αυτο. Τωρα είμαι και άρρωστη και είναι ακόμα χειρότερα. Σημερα στο σχολείο δεν μπορούσα να σταθω απο τον πονοκέφαλο.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Εμένα η μπέμπα πέφτει για βραδυνό ύπνο κατα τις 9. Είχε στρώσει σε κάποια φάση και ξύπναγε μόνο 1 φορά (σπάνια 2) το βράδυ. Τωρα τί να σας πω... μάλλον νοιώθει ανασφάλεια.

Ο Ιωνας ποτέ δεν σταμάτησε να ξυπνάει. Μια για τσίσα, μια θέλει να πάω να του κάνω λίγο παρέα, μια να τον σκεπάσω... λόγοι υπάρχουν πολλοι! Σπανίως δεν θα ξυπνήσει καθόλου! Αυτες τις μέρες επειδη είχε πολύ αέρα, είχε πολλή φασαρία απο τη θάλασσα έξω και ο Ιωνας φοβόταν και με ήθελε δίπλα του. Το αποτέλεσμα ήταν εγω να κοιμάμαι με τον Ιωνα, και να σηκώνομαι να ταίσω τη μπέμπα και σε κάποια φάση νωρίς το πρωί πήγαινα και στο κρεβάτι μου! (οεοοοοο)

Είναι πολύ κουραστικό όμως ρε γμτ όλο αυτο. Τωρα είμαι και άρρωστη και είναι ακόμα χειρότερα. Σημερα στο σχολείο δεν μπορούσα να σταθω απο τον πονοκέφαλο.

αχ και εγώ ήμουν άρρωστη την προηγούμενη εβδομάδα. και ήμουν με μάσκα για να μην κολλήσω την μικρή και όλο την έπιανε να την βγάλει!!!!

καλημέρα κοριτσάκια τι κάνετε???

εγώ τη δευτέρα ξεκίνησα δουλειά αλλά δεν με ήθελε!!! από που να ξεκινήσω!!! την κυριακή μου ήρθε πρώτη φορά περίοδος, το βράδυ προς δευτέρα ξενύχτησα με την μαιρούλα με μπούκωμα να μην μπορεί να κοιμηθεί. πάω για δουλειά με παίρνει ο άντρας μου η μπέμπα με δέκατα! μέχρι να σχολάσω είχε φτάσει 39,6 και δεν έπεφτε ούτε με ντεπό ούτε τίποτα! σχολάω πάω ετοιμάζω τσάντα και αμέσως παίδων όπου η γενική ούρων δεν βγήκε καλή και μας έβαλαν μέσα με πιθανή ουρολοίμωξη!!! κορίτσια έχασα πόσα χρόνια από τη ζωή μου όταν το άκουσα!!! εξετάσεις και ξανά εξετάσεις και ευτηχώς ευτηχώς η καλλιέργειες βγήκαν καθαρές και έτσι εχτές υπογράψαμε και βγήκαμε!!! και σήμερα δουλειά!!! να δω πως θα βγει η μέρα!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

εγώ τη δευτέρα ξεκίνησα δουλειά αλλά δεν με ήθελε!!! από που να ξεκινήσω!!! την κυριακή μου ήρθε πρώτη φορά περίοδος, το βράδυ προς δευτέρα ξενύχτησα με την μαιρούλα με μπούκωμα να μην μπορεί να κοιμηθεί. πάω για δουλειά με παίρνει ο άντρας μου η μπέμπα με δέκατα! μέχρι να σχολάσω είχε φτάσει 39,6 και δεν έπεφτε ούτε με ντεπό ούτε τίποτα! σχολάω πάω ετοιμάζω τσάντα και αμέσως παίδων όπου η γενική ούρων δεν βγήκε καλή και μας έβαλαν μέσα με πιθανή ουρολοίμωξη!!! κορίτσια έχασα πόσα χρόνια από τη ζωή μου όταν το άκουσα!!! εξετάσεις και ξανά εξετάσεις και ευτηχώς ευτηχώς η καλλιέργειες βγήκαν καθαρές και έτσι εχτές υπογράψαμε και βγήκαμε!!! και σήμερα δουλειά!!! να δω πως θα βγει η μέρα!!!

περαστικά! να σκέφτεσε την μικρή σου και θα περνάνε οι ώρες στην δουλειά! εγώ ξεκίνησα δουλειά από ότα η μικρή μου ήταν 40 ημερών....πάντα θα την σκέφτεσαι και θα νοίαεσε για αυτήν !

Διαφημίσεις

Α πα πα! Τί τραγικό ξεκίνημα ήταν αυτό;;; Ελπίζω να είναι καλύτερα το μικρό σας τωρα και ειμαι σίγουρη πως σιγα σιγα θα στρώσουν τα πράγματα και με τη δουλεια. Κάθε αρχή και δύσκολη!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Καλημέρα μανούλες

Εχθές πήγαμε μια πολύ ωραία βόλτα οικογενειακώς στο Παλαιοντολογικό Μουσείο στην Αθήνα. Ο Ιωνας ενθουσιάστηκε και περάσαμεόλοι πολύ καλά!

Εν το μεταξύ, η μπέμπα ήταν λίγο άρρωστη αλλά πάλι καλά συνηλθε μέσα στο ΣΚ. Αυτές τις μέρες είχε και πρόβλημα με το στομαχάκι της. Μου έκανε κάπως βλενώδεις κενώσεις και φοβάμαι μήπως είναι αλεργική στο μοσχάρι που το ξεκίνησε πρίν απο λίγες μέρες. Θα το παρακολουθήσουμε και θα δούμε.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

καλημέρα κοριτσάκια!!!

καλέ τι έγινε και χαθήκατε όλες εσείς είσασταν λαλλίστατες???γιατί τόση ησυχία???

εγώ πάντως τα δικά μου θα τα πω!!χαχα

λοιπόν καταρχάς δουλίτσα όλα καλά και τα μικρά ανάρρωσαν επιτέλους να ηρεμίσουμε λίγο από αυτήν την μύξα!!! αλήθεια ρε κορίτσια που χωράει τόση μύξα σε τόσο μικρό κεφαλάκι???? κατά τα υπόλοιπα κάθε φορά που γυρνάω σπίτι η μαιρούλα περιμένει τις ζωγραφιές της με το ζόρι με φιλάει για να της τα δώσω και η μικρή με το που ανοίγω την πόρτα τρέχει για αγκαλιά! εχτές ήθελα να πλυθώ και την κράταγε ο άντρας μου να με ΄βλέπει γιατί έκλαιγε!!! κατά τα υπόλοιπα όλα καλά!!!

ευάκι πολύ καλό αυτό να σου πω για τι ηλικίες είναι??? αν πάω τη μαιρούλα θα της αρέσει λες?? έχω αρχίσει να σκέφτομαι να την πάω σε τίποτα τέτοια σε κανά θέατρο τίποτα!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

καλημέρα κοριτσάκια!!!

καλέ τι έγινε και χαθήκατε όλες εσείς είσασταν λαλλίστατες???γιατί τόση ησυχία???

εγώ πάντως τα δικά μου θα τα πω!!χαχα

λοιπόν καταρχάς δουλίτσα όλα καλά και τα μικρά ανάρρωσαν επιτέλους να ηρεμίσουμε λίγο από αυτήν την μύξα!!! αλήθεια ρε κορίτσια που χωράει τόση μύξα σε τόσο μικρό κεφαλάκι???? κατά τα υπόλοιπα κάθε φορά που γυρνάω σπίτι η μαιρούλα περιμένει τις ζωγραφιές της με το ζόρι με φιλάει για να της τα δώσω και η μικρή με το που ανοίγω την πόρτα τρέχει για αγκαλιά! εχτές ήθελα να πλυθώ και την κράταγε ο άντρας μου να με ΄βλέπει γιατί έκλαιγε!!! κατά τα υπόλοιπα όλα καλά!!!

ευάκι πολύ καλό αυτό να σου πω για τι ηλικίες είναι??? αν πάω τη μαιρούλα θα της αρέσει λες?? έχω αρχίσει να σκέφτομαι να την πάω σε τίποτα τέτοια σε κανά θέατρο τίποτα!!!

Για το Παλαιοντολογικο θα σου έλεγα πως είναι ίσως νωρίς για τη Μαιρούλα. Ομως υπάρχουν θεατρικές παραστάσεις που είναι για πιστιρικια ακόμα και απο 2.5 ετών. Ψάξε λίγο στο Αθηνόραμα και θα βρεις. Πέρισυ παίζονταν 2-3 για παιδάκια απο 2.5 ετών.

Πάντως, τωρα που το σκέφτομαι, μπορείτε να πάτε σε κάποιο μουσείο με τη Μαίρη, απλά να έχεις υπόψη σου πως πάνω απο μισή ώρα δεν νομίζω να αντέξει το παιδί. Και ο Ιωνας που είναι 4 τωρα πια, σε μουσείο δεν κάθεται με ενδιαφέρον πάνω απο 45 λεπτά. Βαριέται.

Τωρα που έρχονται τα Χριστούγεννα πάντως, θα υπάρχουν και διάφορες εποχιακές δραστηριότητες οι οποίες έχουν ενδιαφέρον για τα παιδάκια.

Δοκιμάστε!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

καλημέρα!!!

καλέ τι γίνατε όλες??? που είστε???

έγινε κάτι και δεν το γνωρίζουμε εμείς οι δυο που μπαίνουμε??? ρε ευάκι εσύ ξέρεις κάτι??? μήπως μυρίζουν τα ποδάρια μας και γιαυτό εξαφανιστήκαν όλες??? άντε μπείτε έκανα μπάνιο εχτές!!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

χαχαχαχα!

Να μαι κι εγω! Γιορτασα εκανα γιορτη στο σπιτι και παρολο που δεν ειμασταν πολλοι (8 μεγαλοι , 3 παιδια και 2 μωρα) καναμε 2 μερες να συνελθουμε! Καλα στο δωματιο του χαρη δεν εβλεπες το πατωμα απο τα πραγματα που ειχανε ριξει! Ο τυφωνας κατρινα να ειχε περασει απο το σπιτι λιγοτερο χαμο θα ειχε κανει. Φρικαρα και προβληματιστηκα παρα πολυ για το το θα κανω στα γενεθλια του!!!!!!Αργουν ακομα αλλα προβληματιστηκα παρα πολυ...

Ασε που η φυση ειπε να μου κανει δωρο και πρωι πρωι της Δευτερας μου ηρθε πρωτη φορα περιοδος....ποτααααααααμια το αιμα!

Για το θεατρο που λετε λεω κι εγω να παω το Χαρουλη ειδα στην τηλεοραση που διαφημιζουν την παρασταση με τα ζουζουνια νομιζω λεγεται "ακαντου".

July κι εγω οταν ειχα παει στη δουλεια μετα τη γεννα του Χαρη ειχε κανει 39,5 πηγα για μια μερα στη δουλεια και ζητησα αδεια για 2 μερες!Αρρωσταινουν παιδι μου μακρια μας τι νομιζεις ολα τα καταλαβαινουν!!!!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

χαχαχαχα!

Να μαι κι εγω! Γιορτασα εκανα γιορτη στο σπιτι και παρολο που δεν ειμασταν πολλοι (8 μεγαλοι , 3 παιδια και 2 μωρα) καναμε 2 μερες να συνελθουμε! Καλα στο δωματιο του χαρη δεν εβλεπες το πατωμα απο τα πραγματα που ειχανε ριξει! Ο τυφωνας κατρινα να ειχε περασει απο το σπιτι λιγοτερο χαμο θα ειχε κανει. Φρικαρα και προβληματιστηκα παρα πολυ για το το θα κανω στα γενεθλια του!!!!!!Αργουν ακομα αλλα προβληματιστηκα παρα πολυ...

Ασε που η φυση ειπε να μου κανει δωρο και πρωι πρωι της Δευτερας μου ηρθε πρωτη φορα περιοδος....ποτααααααααμια το αιμα!

Για το θεατρο που λετε λεω κι εγω να παω το Χαρουλη ειδα στην τηλεοραση που διαφημιζουν την παρασταση με τα ζουζουνια νομιζω λεγεται "ακαντου".

July κι εγω οταν ειχα παει στη δουλεια μετα τη γεννα του Χαρη ειχε κανει 39,5 πηγα για μια μερα στη δουλεια και ζητησα αδεια για 2 μερες!Αρρωσταινουν παιδι μου μακρια μας τι νομιζεις ολα τα καταλαβαινουν!!!!

Mαράκι χρόνια πολλά κοπέλα μου να χαίρεσαι τα παιδάκια σου και όποιους αγαπάς!! βέβαια και αυτοί να σε χαίρονται!!!!

αγάπη μου εγώ όταν έχω καλεσμένους στο σπίτι και έχουν παιδιά και κάνουν αυτόν τον χαμό όταν καταλαβαίνω ότι έρχεται η ώρα να φύγουν βάζω τα παιδάκια όλα να μαζέψουν τα παιχνίδια!!!;) τι το περάσαμε η φιλιππινέζα έχει άδεια επ αόριστον!!!! όσο για τα γεννέθλια του μικρού τι να σου πω και εγώ ήθελα να κάνω κάτι και των δυο μαζί μιας και είναι τον ίδιο μήνα αλλά το σκέφτομαι όχι για το σπίτι αλλά για τα μικρόβια!!! δεν αντέχω άλλες αρρώστιες έλεος κάθε φορά τρέχουμε στο παίδων 4 φορές μου έχει αρρωστήσει η μικρή τις 2 νοσηλευτήκαμε άσε με δεν θα πάρω!!!

τώρα για το ακαντού δεν μου αρέσουν αυτά εγώ έλεγα κανα θέατρο κανονικό για παιδάκια ή τίποτα χριστουγεννιάτικο θα το ψάξω λίγο και αν βρω κάτι θα ενημερώσω!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Καλημέρα κορίτσια!

και εγώ εδώ είμαι και σας διαβάζω. απλά ακόμα μένουμε στους φίλους μας και τρέχω πίσω από 3 μωράκια τώρα και έχω και τον μικρό άρρωστο οπότε δεν έχω πολύ χρόνο. εδώ και μία εβδομάδα βασανίζεται το καημένο. έκανε 2 μέρες πυρετό αλλά κυρίως βασανίζεται από μπούκωμα και καταρροή. και εδώ και 5 μέρες τρώει μόνο κρέμα, φρούτα και γάλα. φαγητό δεν τρώει με τίποτα.

ξύπνησαν τα δίδυμα...τρέχω

iiAs.png

9JCHp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

και εγώ εδώ είμαι και σας διαβάζω. απλά ακόμα μένουμε στους φίλους μας και τρέχω πίσω από 3 μωράκια τώρα και έχω και τον μικρό άρρωστο οπότε δεν έχω πολύ χρόνο. εδώ και μία εβδομάδα βασανίζεται το καημένο. έκανε 2 μέρες πυρετό αλλά κυρίως βασανίζεται από μπούκωμα και καταρροή. και εδώ και 5 μέρες τρώει μόνο κρέμα, φρούτα και γάλα. φαγητό δεν τρώει με τίποτα.

ξύπνησαν τα δίδυμα...τρέχω

Αχ κορίτσια εγω πάλι έχω άρρωστη τη μικρή. Πήγα να την πάρω απο τονσταθμό το μεσημέρι και μου είπαν πως ήταν έτιμοι να με πάρουν τηλ γιατί έκανε 3 φορές εμετό η μικρή. Τους βάζω και τους 2 αυτοκίνητο και γυρνάμε σπίτι λοιπόν. Η μικρή να κάνει εμετό και ο Ιωνας να κάνει νάζια. Μου κανε μια τρομερή σκηνή, να μη βγαίνει αρχικά απο το αυτοκίνητο ενω εγω τον περίμενα να του φορέσω το μπουφάν και αφού τον άφησα για να βγάλω την μικρή, ο Ιωνας άρχισε τις υστερίες. Φωνές κακό πως θέλει να τον τνυσω και άλλες τέτοιες ομορφιές. Η μικρη να κάνει εμετό και να χω και τον Ιωνα να υστεριάζει ότι δεν του φοράω το μπουφάν :confused:

Τέλος πάντων, το ξεπεράσαμε....

Η μικρή αφού έβγαλε και το τελευταίο σαλάκι που της είχε απομείνει, έπεσε ξερή για ύπνο. Αυριο βέβαια δεν μπορεί να πάει σχολείο και εγω δεν έχω κανεναν να μου την κρατήσει.

Εν το μεταξυ,ειδικα τις Παρασκευες, είναι πολύ δυσκολο να πάρω άδεια. Ειναι σιγουρο πως θα μου δημιουργησουν θέμα απο το γραφείο της πρωτοβάθμιας. Τι θα κάνω ρε γμτ......

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Α ξέχασα να σας πω πως μια πολύ καλή παράσταση για μικρά παιδάκια είναι η "Μηλο και Κανέλα". Παιζόταν και πέρισυ. ΕΙναι απο 2.5 ετων και είναι πολύ διασκεδαστική για τα παιδάκια. Συμμετέχουν κιόλας και έτσι δεν βαριούντε. Ψάξτε στο αθηνόραμα κορίτσια. Εχει όλες τις παιδικές παραστάσεις και έχει σε πολλές και σε τί ηλικίες απευθύνονται.

Πάρτυ έκανα κι εγω του Ιωνα και είμασταν 8 μικρά και καμια 12 αρια μεγάλοι. Εγινε χαμός, αλλά οκ τα καταφέραμε και τα μαζέψαμε εύκολα. :tongue:

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...