Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Α μάλιστα. Μήπως αυτή η κοπέλα είχε κάποια κληρονομικότητα από κάπου; Διάβασα πως σε περιπτώσεις κληρονομικότητας αυτισμού στην οικογένεια ή άλλων νοσημάτων , τότε την κάνουν. Οι γυναίκες που έχουν τη προμεταλλαξη είναι πιθανόν να εμφανίσουν ΠΩΑ σε πολύ μικρή ηλικία, ακόμα και κάτω των 25. Εγώ στα 25 είχα ήδη ΠΩΑ, για αυτό μου το πρότεινε. Κανεις άλλος δε μου το είχε πει.

Όχι, κληρονομικότητα που να ξέρει, δεν είχε, και είναι μικρή οικογένεια γενικά.. ίσως επειδή ο συγκεκριμένος γυναικολόγος είναι πραγματικά ΠΟΛΥ ψείρας με τις εξετάσεις, να τη βάζει προληπτικά για κληρονομικότητα που μπορεί να μην ξέρεις, πχ 2-3 γενιές πίσω.. τι να πω.. πάντως απ' όσο ξέρω το συγκεκριμένο γονίδιο δε συνδέεται αποκλειστικά με την ΠΩΑ, απλά η ΠΩΑ είναι μια ένδειξη ότι ίσως να υπάρχει. Είναι κάποιο από τα σύνδρομα που ψάχνουν πλέον, όπως παλιά ήταν το down. Απλά αυτό έχει το καλό ότι μπορείς να το εντοπίσεις νωρίτερα, ενώ το νταουν πάει σε άλλες καταστάσεις.. δε νομίζω ότι πρέπει να σε αγχωνει τόσο πολύ!

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

καλησπέρα κοριτσάκια!!!

τι έγινε βρε τόσα αρρωστούλια μωράκια???μπήκε ο χειμώνας για τα καλά!!!

τιννάκι τελευταία σταμάτησες τη δουλειά πρώτη επέστρεψες!!!αν και εγώ πλέον την δευτέρα ξεκινάω επιτέλους!!!

tiramisu πάντως σε θαυμάζω για αυτό που κάνεις εγώ δεν νομίζω ότι θα ξενιτευόμουνα τόσο εύκολα βέβαια μιλάω λίγο εκ του ασφαλούς μιας και έχουμε δικό μας σπίτι χωρίς δάνεια και εγώ έχω δουλειά επομένως οκ δεν μας περισσέυουν αλλά ο μήνας βγαίνει!!!

τι να πρωτογράψω και σε ποια που ξέχασα και ποια είπε τι και έτσι θα πω ότι θυμάμαι!!!λοιπόν αν δεν μπορείτε τον ορό δοκιμάστε και φυσιομέρ για μωρά εμένα με βόλεψε πολύ!!!και να ξέρετε κανένα παιδί δεν κάθεται θέλει κανονικό κεφαλοκλείδωμα αλλά τι ν ακάνουμε που είναι απαραίτητο!!!

εμείς είμαστε καλά ευτηχώς η μικρή είχε ιωσούλα που πέρασε εμβολιαστήκαμε λοιπόν και όλοι με το εμβόλιο της γρίπης και ελπίζουμε για το καλύτερο!!!

αααα δεν σας είπα η μικρή είπε και την πρώτη της λέξη!!!και ποια λέτε να είναι αυτή????δεν θα το πιστέψετε η μάλλον θα το πιστέψετε αλλά η πρώτη της λέξη είναι "κακό"!!!και το λέει συνειδητά!!!ξεκινάει για το μπάνιο και λέει κακο κακό ή πάει στο φωτιστικό δαπέδου να το κουνήσει και λέει κακό κακό και αν με ακούσει εμένα να της το λέω τότε πάει πιο γρήγορα μπας και προλάβει να κάνει την σκανταλιά της πριν φτάσω!!!και μόλις την φτάσω και την απομακρύνω΄βάζει μια φωνή με μια τσαντίλα άλλο πράγμα!!!έχω αρχίσει από τώρα να σκέφτομαι τι τιμωρία θα την βάζω τούτη για να στρώσει????

αλλά κορίτσια αν λείπει η μαίρη έχει μια γκρίνια άλλο πράγμα συνέχεια την ψάχνει!!!τα κοριτσάκια μου παίζουν πολύ όμορφα (τις περισσότερες φορές) παρεούλα και αναζητά πάντα η μια την άλλη!!!ειδικά η μαίρη αν την πιάσει γκρίνια μόνο με την μπέμπα ηρεμεί!!!

Να κάνω μια διορθωση... δεν θυμάμαι αν υπάρχει άλλη πρίν απο εμένα, αλλά εγω είμαι που ξεκίνησα πρώτη δουλεια. Δουλευω ήδη απο 20 Σεπτέμβρη! Βέβαια δεν δούλευα μέχρι τη μέρα που γέννησα όπως η Tinna :tongue:

χααχαχαχα πολύ αστείο μου φάνηκε το ότι η μικρή σου είπε πρώτη λέξη το "κακό". Εμείς ακόμα μπεμπεδίζουμε στα λογάκια. Βεβαια είναι μικρή ακόμα. Εχει μέλλον για να πει λογάκια.

Ευη για να "τραβηξεις" λίγο αργότερα τον ύπνο, θα έλεγα εκει κατα τις 8 που ειναι έτιμη να κοιμηθεί, εσύ να την βάλεις για μπάνιο. Κανα μισαωράκι τουλάχιστον πιστευω πως θα το καθηστερίσεις έτσι τον ύπνο...

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια, τι κανετε? Βλεπω ζωηρεψαν τα μωρακια σας!

Εχω καιρο να γραψω αλλα ημουν πολυ απορροφημενη με την εκδηλωση μας. Οποτε εμπαινα στο ιντερνετ ειτε ημουν στο fb και ενημερωνόμουν για διαφορα που εστελνε σε μας τους συντονιστες ο mitrikosthilasmos.com ειτε συνεννοουμουν με τα κοριτσια εδω στα Χανια.

Κι εμενα ο μικρος εχει μυξες και τον εχω ταραξει στους ορους. Κεφαλοκλειδωμα και δωστου... Κλαιει, τσιριζει αλλα και τι να κανουμε? Γενικα παντως καλο ειναι να καθαριζουμε τη μυτουλα ακομα και χωρις να ειναι συναχωμενα. Βγαλαμε και αλλα δυο δοντια και ειναι πολυ αστειος οταν γελαει!!!:tongue:

Το κορυφαιο που κανει τωρα τελευταια ειναι οτι οταν ξυπναει σηκωνεται ειτε ορθιος ειτε στα γονατα και με το χερι του χτυπαει το ξυλο απο το κρεβατι! "Αντε, παρτε με απο 'δω!!!" Δεν αλλωνιζει στο σπιτι ακομα αλλα βρισκει τροπο και διανυει αρκετα μετρα. Λιγο σερνεται, λιγο μπουσουλαει, λιγο ερπε,ι καταφερνει παντως να φτασει εκει που θελει.

v9gkhg0kf9drps4b.png

καλημερα τι κάνετε;

εχθές η μικρή μου ήπιε νερό από το ποτήρι...και σήμερα πήγα και της πήρα ένα μπιμπερό της Disney που έχει καλάκι για να δούμε θα πίνει με αυτό γιατί με το εκπαιδευτικό δεν θέλει πλέον!

Καλημέρα κορίτσια!

Τι κάνετε; Εμείς εδώ ψιλοχάλια...ακόμα τίποτα και έχουν σπάσει τα νεύρα μας...

Ο μικρός είναι καλά, αλωνίζει όλον τον χώρο σε χρόνο dt και όπου βρει στήριγμα σηκώνεται όρθιος και κάνει 1-2 βηματάκια. οπότε τρέχω όποτε τον βλέπω να σηκώνεται για να προλάβουμε χτυπήματα.

Με τα δίδυμα κοριτσάκια που ήρθαν ευτυχώς όλα καλά, είναι 16 μηνών και τις έχουμε μάθει να τον χαιδεύουν και έχει πολύ πλάκα.

Φιλιά σε όλα τα μωράκια, περαστικούλια στα αρρωστούλια και πολλές πολλές ευχές για υγεία και χαρά στον Παναγιώτη της Βένιας μας!

iiAs.png

9JCHp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Φιλιά σε όλα τα μωράκια, περαστικούλια στα αρρωστούλια και πολλές πολλές ευχές για υγεία και χαρά στον Παναγιώτη της Βένιας μας!

Σ'ευχαριστώ πολύ..κ εσύ να χαίρεσαι την οικογένειά σου! Εύχομαι σύντομα να έχετε καλά νέα! :D

Φιλιά!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια, τι κανετε? Βλεπω ζωηρεψαν τα μωρακια σας!

Εχω καιρο να γραψω αλλα ημουν πολυ απορροφημενη με την εκδηλωση μας. Οποτε εμπαινα στο ιντερνετ ειτε ημουν στο fb και ενημερωνόμουν για διαφορα που εστελνε σε μας τους συντονιστες ο mitrikosthilasmos.com ειτε συνεννοουμουν με τα κοριτσια εδω στα Χανια.

Κι εμενα ο μικρος εχει μυξες και τον εχω ταραξει στους ορους. Κεφαλοκλειδωμα και δωστου... Κλαιει, τσιριζει αλλα και τι να κανουμε? Γενικα παντως καλο ειναι να καθαριζουμε τη μυτουλα ακομα και χωρις να ειναι συναχωμενα. Βγαλαμε και αλλα δυο δοντια και ειναι πολυ αστειος οταν γελαει!!!:tongue:

Το κορυφαιο που κανει τωρα τελευταια ειναι οτι οταν ξυπναει σηκωνεται ειτε ορθιος ειτε στα γονατα και με το χερι του χτυπαει το ξυλο απο το κρεβατι! "Αντε, παρτε με απο 'δω!!!" Δεν αλλωνιζει στο σπιτι ακομα αλλα βρισκει τροπο και διανυει αρκετα μετρα. Λιγο σερνεται, λιγο μπουσουλαει, λιγο ερπε,ι καταφερνει παντως να φτασει εκει που θελει.

Πολύ ωραία το οργανώσατε Χρυσάνθη μου! Μπράβο σε όλες τις μανούλες!

tiramisu καλή δύναμη κοπέλα μου. Δεν έχω τί άλλο να σου ευχυθώ!

Οσο για τους ορούς και εγω πατάω στη μικρή τουλάχιστον 6 ημερισίως. Μόνο έτσι μένει καθαρη η μυτούλα της και αναπνέει ελέυθερα.

Εν το μεταξύ ο σταφιλόκοκος έχει σχεδόν φύγει. Οεο!!!! Απο Δευτέρα κανονικά και πάλι σχολείο λοιπόν και για τη μικρή μας

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Λοιπόν, έχουμε κ λέμε...κ δν θα τα ξαναπούμε κιόλας!

Επειδή την υποκρισία κ τα λόγια πίσω από την πλάτη τα σιχαίνομαι, εγώ πλέον δν πρόκειται να ξαναγράψω εδώ μέσα!

Να είστε όλες καλά κ να χαίρεστε τα παιδάκια σας, αλλά σε αυτό το παιχνίδι του να γράφουμε κάτι εδώ, η κάθε μία να το ερμηνεύει όπως εκείνη γουστάρει (για να μη γράψω τη λέξη που κολλάει γάντι), να το μεταφέρει αλλού, να το σχολιάζει -κατακρίνοντας- ευχαριστώ άλλα ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ!

Με κάποιες από εσάς έχουμε σχεδόν καθημερινή επαφή εκτός του καφέ, είτε τηλεφωνική, είτε διαδικτυακή, είτε απευθείας κ ξέρω ότι δν θα χαθούμε, όταν σταματήσω να γράφω εδώ. :D

Για κάποιες η φράση: "get a life" είναι αρκετή. Και ο νοών νοείτω...

Ο μόνος που μπορεί να με κρίνει για τις πράξεις μου είναι ο Θεός γτ αυτός είναι άξιος κ όχι κάποιος άλλος.

Μπήκα από τις τελευταίες στην παρέα σας κ αποχωρώ πρώτη! Δεν πειράζει, ας είναι...

Φιλιά κ εύχομαι όλα να σας πάνε καλά στη ζωή σας!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Επειδή την υποκρισία κ τα λόγια πίσω από την πλάτη τα σιχαίνομαι, εγώ πλέον δν πρόκειται να ξαναγράψω εδώ μέσα!

Να είστε όλες καλά κ να χαίρεστε τα παιδάκια σας, αλλά σε αυτό το παιχνίδι του να γράφουμε κάτι εδώ, η κάθε μία να το ερμηνεύει όπως εκείνη γουστάρει (για να μη γράψω τη λέξη που κολλάει γάντι), να το μεταφέρει αλλού, να το σχολιάζει -κατακρίνοντας- ευχαριστώ άλλα ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ!

Με κάποιες από εσάς έχουμε σχεδόν καθημερινή επαφή εκτός του καφέ, είτε τηλεφωνική, είτε διαδικτυακή, είτε απευθείας κ ξέρω ότι δν θα χαθούμε, όταν σταματήσω να γράφω εδώ. :D

Ο μόνος που μπορεί να με κρίνει για τις πράξεις μου είναι ο Θεός γτ αυτός είναι άξιος κ όχι κάποιος άλλος.

Μπήκα από τις τελευταίες στην παρέα σας κ αποχωρώ πρώτη! Δεν πειράζει, ας είναι...

Βένια μου,

στεναχωριέμαι που έχει δημιουργηθεί τέτοιο θέμα. Με όλες τις διαφορές μας,πιστευα πως δεν υπήρξε ποτέ θέμα του να κρίνει η μία την άλλη. Η κάθε μια κάνει το καλύτερο για το μικρό της και την οικογένειά της και αυτό το θεωρώ Δεδομένο!

Οπως και να χει, σέβομαι την απόφαση σου γιατι ο σκοπός του φορουμ δεν ειναι να χαλιόμαστε αλλα να βοηθάμε η μια την άλλη.

Θα τα πουμε στο fb ;)

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Καλησπέρα! Δεν θυμαμαι κι εγω απο ποτε εχω να μπω...Απο το τέλος των διακοπών όλο λεω θα μπω να δω κ τα νεα σας αλλα όλο το αναβάλλω κ να που μπήκε χειμωνας...Δεν πρόλαβα να διαβασω πολλά κ αν κ δεν καταλαβα τι παρεξήγηση εχει συμβεί λυπάμαι που η Βενια δεν θα ξαναμπει, νομίζω ειχαμε γεννήσει κ ίδια μέρα...δεν μπορώ να καταλάβω γιατι καποια να την κρίνει αρνητικά, θεωρώ οτι δεν εχουμε κατι να χωρισουμε εδω μεσα...Από ότι ειδα από νέα κάποιες έχετε βαφτίσει ήδη τα παιδάκια σας κ έχουμε κ ,αρκετα κρυωματακια. Τα δικά μας νέα είναι οτι βαφτιστήκαμε τέλη Οκτωβρίου. Η γλυκούλα μου όχι μόνο δεν έκλαψε αλλά έκοβε και τον κοσμο δεξια αριστερα όταν τη σηκωσε ο παππάς στον αέρα. Ούτε που ακούστηκε... Κατά τα άλλα μας ταλαιπωρήσανε κι εμας κατι κρυωματάκια κ μια ιωσουλα κ χτες ενω ήταν μια χαρα στα κεφια της μου φανηκε ζεστη, της εβαλα το θερμομετρο κ ειχε 37.7. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι, υποψιαζομαι μηπως οφείλεται στα δοντακια γιατι την βλεπω να την βασανιζουνε πολύ (εχουμε βγάλει τα δυο κατω μονο για την ωρα!). Δικαιολογείται να εχει πυρετο απο τα δοντια???

όσον αφορα το φαγητο τρώμε ήδη κρεας κ κοτοπουλο με λαχανικα, τωρα ξεκινησαμε αυγό κ την αλλη εβδομαδα ψαρι. Δεν τρωμε μεγαλες ποσότητες κ δεν παιρνουμε πάρα πολυ βάρος.. Αυτά! τωρα που σας εγραψα τα νεα μου θα κοιταξω κ τις προηγουμενες σελιδες να δω κ τα δικα σας πιο αναλυτικά!

εεεεε φιλενάδα τι είναι αυτά????με ποια τα έχεις καλέ???και εμείς οι υπόλοιπες τι φταίμε???εγώ δεν έχω και fb και τι θα τα λέμε μόνο σε συναντήσεις??? αααα αυτό δεν είναι σωστό οκ καταλαβαίνω αν θες να αγνοήσεις κάποια ή ακόμα και να της τα χώσεις γιατί όχι αλλά οι υπόλοιπες τι φταίμε????

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

εεεεε φιλενάδα τι είναι αυτά????με ποια τα έχεις καλέ???και εμείς οι υπόλοιπες τι φταίμε???εγώ δεν έχω και fb και τι θα τα λέμε μόνο σε συναντήσεις??? αααα αυτό δεν είναι σωστό οκ καταλαβαίνω αν θες να αγνοήσεις κάποια ή ακόμα και να της τα χώσεις γιατί όχι αλλά οι υπόλοιπες τι φταίμε????

Συμφωνώ απόλυτα!

iiAs.png

9JCHp3.png

Ε κορίτσια, τι ησυχία είναι αυτή!

Οκ το ξέρω οτι όλες στεναχωρεθήκαμε που έφυγε η Βένια αλλά δε θα μιλάμε ούτε οι υπόλοιπες;

Άντε ξεκινήστε!!!!

Λοιπόν νέο: νοικιάσαμε σπίτι στο οποίο αν όλα πάνε καλά θα μπούμε περίπου 20 Δεκεμβρίου. Μέχρι τότε θα μένουμε στους φίλους μας. Αν μέχρι τότε δεν έχει γίνει τίποτα και αποφασίσουμε να γυρίσουμε απλά θα χάσουμε 300 λίρες που δώσαμε σήμερα.

Αυτάαααααααα...σειρά σας τώρα!

iiAs.png

9JCHp3.png

Ε κορίτσια, τι ησυχία είναι αυτή!

Οκ το ξέρω οτι όλες στεναχωρεθήκαμε που έφυγε η Βένια αλλά δε θα μιλάμε ούτε οι υπόλοιπες;

Άντε ξεκινήστε!!!!

Λοιπόν νέο: νοικιάσαμε σπίτι στο οποίο αν όλα πάνε καλά θα μπούμε περίπου 20 Δεκεμβρίου. Μέχρι τότε θα μένουμε στους φίλους μας. Αν μέχρι τότε δεν έχει γίνει τίποτα και αποφασίσουμε να γυρίσουμε απλά θα χάσουμε 300 λίρες που δώσαμε σήμερα.

Αυτάαααααααα...σειρά σας τώρα!

Εχεις δικιο tiramisu. Είμαι σίγουρη πως μέχρι τότε θα έχετε βρεί λύση. Είναι αρκετός ο χρόνος πιστευω.

Εγω τί να σας πω... απο τότε που πήγα την μπέμπα στο δωμάτιο του Ιωνα, κάνω ολονυχτίες. Τον Ιωνα εχθες τον άφησα στο Ναυπλιο στους γονεις μου για 2 μέρες. Εχθες λοιπόν που είχα μόνο τη μπέμπα, η μπέμπα θήλασε 3 φορές μέσα στη νύχτα. Ούτε νεογέννητο δεν το έκανε. Εν το μεταξυ εγω ήμουν χάλια με πυρετό και σερνόμουνα. Σηκώθηκα λοιπόν στις 1 μετά στις 2.30 και μετά στις 4 πάλι. Ελεος! Κατέληξα να αφησω τη μπέμπα να κοιμηθεί μαζί μας γιατι δεν άντεχα άλλο το πέρα δώθε. Οταν είναι και ο Ιωνας σπίτι, θα σηκωθω και 2 φορές για τον Ιωνα. Κατα μέσο όρο σηκώνομαι 3-4 φορές μέσα στη νύχτα.

Και το πρωί βεβαια, κουτουλάω...

Τουλάχιστον ξύπνησα και είμαι κάπως καλύτερα. Πάντως καλά δεν είμαι. Τα αφτιά μου πονάνε και ο λαιμός είναι ευαισθητος.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

καλημέρα, και εμένα η μικρή την νύχτα πλέον είναι πολύ ανύσυχη και την ταϊζω γάλα μια φορά κατά της 2 αλλά γενικότερα ξυπνάει πολύ την νύχτα και το πρωί στις 5 ξυπνάει κανονικά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...