Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Α μάλιστα. Μήπως αυτή η κοπέλα είχε κάποια κληρονομικότητα από κάπου; Διάβασα πως σε περιπτώσεις κληρονομικότητας αυτισμού στην οικογένεια ή άλλων νοσημάτων , τότε την κάνουν. Οι γυναίκες που έχουν τη προμεταλλαξη είναι πιθανόν να εμφανίσουν ΠΩΑ σε πολύ μικρή ηλικία, ακόμα και κάτω των 25. Εγώ στα 25 είχα ήδη ΠΩΑ, για αυτό μου το πρότεινε. Κανεις άλλος δε μου το είχε πει.

Όχι, κληρονομικότητα που να ξέρει, δεν είχε, και είναι μικρή οικογένεια γενικά.. ίσως επειδή ο συγκεκριμένος γυναικολόγος είναι πραγματικά ΠΟΛΥ ψείρας με τις εξετάσεις, να τη βάζει προληπτικά για κληρονομικότητα που μπορεί να μην ξέρεις, πχ 2-3 γενιές πίσω.. τι να πω.. πάντως απ' όσο ξέρω το συγκεκριμένο γονίδιο δε συνδέεται αποκλειστικά με την ΠΩΑ, απλά η ΠΩΑ είναι μια ένδειξη ότι ίσως να υπάρχει. Είναι κάποιο από τα σύνδρομα που ψάχνουν πλέον, όπως παλιά ήταν το down. Απλά αυτό έχει το καλό ότι μπορείς να το εντοπίσεις νωρίτερα, ενώ το νταουν πάει σε άλλες καταστάσεις.. δε νομίζω ότι πρέπει να σε αγχωνει τόσο πολύ!

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

κορίτσια θα σκάσω! πήραμε τηλέφωνο και ρωτήσαμε και μας είπαν ότι θα ξέρουν την επόμενη εβδομάδα. πω κορίτσια δεν ξέρω τι να κάνω. την Τρίτη το πρωί έρχεται πίσω η γυναίκα του φίλου μας και πρέπει να φύγουμε, άντε να μείνουμε 1-2 μέρες. τι να κάνουμε; να νοικιάσουμε σπίτι στα τυφλά; να γυρίσω με το μωρό πίσω Ελλάδα και να μείνει ο άντρας μου; είμαι χάλια, ούτε να φάω δεν μπορώ!

Ωχ κοριτσάκι, ειλικρινά δν ξέρω τι είναι καλύτερο...

Εγώ μάλλον θα γυρνούσα...έστω κ για λίγο! Η γυναίκα του φίλου σας έχει πρόβλημα να σας φιλοξενήσει καμια βδομάδα ακόμα?

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορίτσια θα σκάσω! πήραμε τηλέφωνο και ρωτήσαμε και μας είπαν ότι θα ξέρουν την επόμενη εβδομάδα. πω κορίτσια δεν ξέρω τι να κάνω. την Τρίτη το πρωί έρχεται πίσω η γυναίκα του φίλου μας και πρέπει να φύγουμε, άντε να μείνουμε 1-2 μέρες. τι να κάνουμε; να νοικιάσουμε σπίτι στα τυφλά; να γυρίσω με το μωρό πίσω Ελλάδα και να μείνει ο άντρας μου; είμαι χάλια, ούτε να φάω δεν μπορώ!

Αχ βρε κορίτσι... τι να πω... κι εγω θα έλεγα να γυρίσεις εσύ με το παιδί. Μεινε τώρα όσο μπορείς περισσότερο μπας και γλυτώσεις το πέρα δώθε, αλλά αν χρειαστεί, θα έλεγα να γυρίσεις εσύ με τον μικρό και να ανέβεις πάλι όταν βρεθεί πια κάτι.

Ειναι πολύ δύσκολο γμτ...

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Αχ βρε κορίτσι... τι να πω... κι εγω θα έλεγα να γυρίσεις εσύ με το παιδί. Μεινε τώρα όσο μπορείς περισσότερο μπας και γλυτώσεις το πέρα δώθε, αλλά αν χρειαστεί, θα έλεγα να γυρίσεις εσύ με τον μικρό και να ανέβεις πάλι όταν βρεθεί πια κάτι.

Ειναι πολύ δύσκολο γμτ...

Χρόνια πολλά Ευάκι! Να είσαι πάντα γερή, δυνατή, να χαίρεσαι και να σε χαίρεται η πανέμορφή σου οικογένεια!

Δεν ξέρω τι θα κάνουμε κορίτσια! Και εγώ και ο Δημήτρηε είμαστε χάλια. Τα παιδιά εδώ μας είπαν να μείνουμε αλλά θα είναι πολύ δύσκολα και δε θέλω να επιβαρύνουμε. Όταν έρθουν πίσω θα είναι το αντρόγυνο, η νταντά και τα δίδυμα κοριτσάκια που είναι 1,5 χρονών. Να είμαστε και εμείς θα πάμε 8 άτομα. Θα γίνεται χαμός!!! Άσε που το βράδυ αυτά ξυπνάνε 4-5 φορές και τσιρίζουν, είναι πολύ ζωηρές και ξυπνάνε 6.30 ενώ ο δικός μου πιο αργά. Θυμάστε που σας έλεγα ότι δεν κοιμάται; Ε 2-3 μέρες τώρα επανήλθε. Και πάνω που βρήκε το ρυθμό του θα πρέπει να τον ταράξω πάλι!!! Νιώθω ότι είμαι η χειρότερη μάνα ever! Ένα χρόνο τώρα που είναι άνεργος ο Δημήτρης, πρώτη φορά χάνω την ελπίδα μου...

iiAs.png

9JCHp3.png

Χρόνια πολλά Ευάκι! Να είσαι πάντα γερή, δυνατή, να χαίρεσαι και να σε χαίρεται η πανέμορφή σου οικογένεια!

Δεν ξέρω τι θα κάνουμε κορίτσια! Και εγώ και ο Δημήτρηε είμαστε χάλια. Τα παιδιά εδώ μας είπαν να μείνουμε αλλά θα είναι πολύ δύσκολα και δε θέλω να επιβαρύνουμε. Όταν έρθουν πίσω θα είναι το αντρόγυνο, η νταντά και τα δίδυμα κοριτσάκια που είναι 1,5 χρονών. Να είμαστε και εμείς θα πάμε 8 άτομα. Θα γίνεται χαμός!!! Άσε που το βράδυ αυτά ξυπνάνε 4-5 φορές και τσιρίζουν, είναι πολύ ζωηρές και ξυπνάνε 6.30 ενώ ο δικός μου πιο αργά. Θυμάστε που σας έλεγα ότι δεν κοιμάται; Ε 2-3 μέρες τώρα επανήλθε. Και πάνω που βρήκε το ρυθμό του θα πρέπει να τον ταράξω πάλι!!! Νιώθω ότι είμαι η χειρότερη μάνα ever! Ένα χρόνο τώρα που είναι άνεργος ο Δημήτρης, πρώτη φορά χάνω την ελπίδα μου...

Ξερω πως είναι πολύ δυσκολα και τωρα όλα φαντάζουν ακόμα πιο δυσοίωνα. Ομως μη χάνεις την ελπίδα σου για τον μικρό σου! Μην ακούω βλακίες "είμαι η χειρότερη μανα!;". Για όνομα! Οτι θυσίες κάνετε, τις κάνετε ακριβως για να έχει το μικρό σας ότι καλύτερο! Αυτό σας κάνει τους καλύτερους γονείς όχι τους χειρότερους! Αφού λοιπόν μπορείτε εστω και δυσκολα να μεινετε λίγο ακόμα, θα έλεγα να περιμένετε την απάντηση απο τη δουλεια και μόλις την έχετε, ναδράσετε ανάλογα.

Κουράγιο!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Καλησπερα.

Αχ μικρο Τιραμισου τι ειναι αυτα που λες???? Ε οχι και χειροτερη μανα... Το καλύτερο κανεις. Οπως τα περιγράφεις μαλλον ειναι δυσκολο να συγκατοικισετε όλοι μαζι. Και εμενα ειναι 1 χρονο ανεργος ο αντρας μου και σε καταλαβαινω. Δεν εχουμε καθολου χρηματα. Παντως ο δικος μου αντρας αν εβρισκε κατι εξωτερικο θα πηγαινε πρωτα μονος του να τακτοποιηθει και με σπιτι και με δουλεια και μετα θα πηγαιναμε εμεις. Οτι και να επιλέξετε παντως να κανετε κουραγιο και κανετε το καλύτερο για το παιδι σας!

Διαφημίσεις

κορίτσια ο Ιωνας μαλλον έχει ανεμοβλογιά!

Το απογευμα θα πάμε παιδίατρο. Εχει γεμισει σπυράκια ο άνθρωπος. Βεβαια πυρετό δεν έχει, αλλά νομίζω πως είναι ανεμοβλογια γιατι κυκλοφορει στο σχολείο του τις τελευταίες 10 μέρες. Ααααχ και εχει και η μικρη κανα 2 σπυράκια. Ελπίζω να ειναι η φαντασια μου....

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Τελικά έχει ανεμοβλογιά... Πάει το πάρτυ γεννεθλιων του Ιωνα (αυριο ειναι τα γεννεθλια του). Η δε μικρή... δεν την βλέπω να γλυτώνει... προς το παρόν είναι καλά, αλλά δεν νομιζω να γλυτωσει.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Ξέχασα να σας πω πως αφου πήγαμε στη γιατρο μετρήσαμε και τη Μπου.

68 εκατοστα και 7.5 κιλά το Μπουκι μας. Ο δε Ιωνας 1.03 υψος και 15 κιλά. Εχουν μεγαλωσει τα βλασταρια μου!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Ξέχασα να σας πω πως αφου πήγαμε στη γιατρο μετρήσαμε και τη Μπου.

68 εκατοστα και 7.5 κιλά το Μπουκι μας. Ο δε Ιωνας 1.03 υψος και 15 κιλά. Εχουν μεγαλωσει τα βλασταρια μου!

Μία ευχή δεν είναι αρκετή για τα ζουζουνάκια!!!! Να τον χαίρεσαι τον άγγελο σου Εύα, να είναι γερός και χαμογελαστός πάντα. ΝΑ χαίρεσαι και την μικρή σου. Πώς είναι τα πλασματάκια σου; υποφέρει πολύ με την ανεμοβλογιά ο Ίωνας; κόλλησε η μικρή;

iiAs.png

9JCHp3.png

Διαφημίσεις

Μία ευχή δεν είναι αρκετή για τα ζουζουνάκια!!!! Να τον χαίρεσαι τον άγγελο σου Εύα, να είναι γερός και χαμογελαστός πάντα. ΝΑ χαίρεσαι και την μικρή σου. Πώς είναι τα πλασματάκια σου; υποφέρει πολύ με την ανεμοβλογιά ο Ίωνας; κόλλησε η μικρή;

Η μικρή απο εχθες έχει πολύυυυυυυυυυυυυυ γκρίνια. Το βράδυ δεν κοιμηθηκαμε. Εκανε και πυρετό. Πάντως δεν ειναι ανεμοβλογιά γιατι σπυρια δεν έχει. Θα δύμε πως θα πάει...

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Η μικρή απο εχθες έχει πολύυυυυυυυυυυυυυ γκρίνια. Το βράδυ δεν κοιμηθηκαμε. Εκανε και πυρετό. Πάντως δεν ειναι ανεμοβλογιά γιατι σπυρια δεν έχει. Θα δύμε πως θα πάει...

μα τον χαίρεσαι τον Ιωνα. μπορει να ειναι απο τα δοντια της μικρης. της δικης μου ενώ φαίνονται τα 2 πάνω δοντάκια ακόμα δεν εχουν τρυπήσει το ούλο και έχει πολυ γκρινια...και ούτε ντεπον ούτε αλοιφή τπτ δεν της βάζω!

μα τον χαίρεσαι τον Ιωνα. μπορει να ειναι απο τα δοντια της μικρης. της δικης μου ενώ φαίνονται τα 2 πάνω δοντάκια ακόμα δεν εχουν τρυπήσει το ούλο και έχει πολυ γκρινια...και ούτε ντεπον ούτε αλοιφή τπτ δεν της βάζω!

Η μικρή λοιπόν κάπως ειχε ηρεμίσει το απόγευμα και παίζαμε και εκει που παίζαμε, έπεσε με το σαγόνι στο γόνατό μου και το σπηρί που είχε στο σαγονάκι της έσπασε. Μιλάμε για πολύ κλάμα! Της το καθάρισα με οξυζενε και βάλαμε και μπεταντίν. Η γιατρός μας είπε να της δώσουμε αντιβίωση και fucidin τοπικα και θα δούμε. Εχει και πυρετούλι ακόμα. Μετά απο το δράμα λοιπόν, την έκανα μπανάκι και επιτέλους κοιμήθηκε!!!! Μιλάμε πως δεν έχει κοιμηθεί καθόλου απο το πρωί στις 10. Ααααχ ελπίζω να έχουμε ένα ηρεμο βράδυ...

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Εύα να χαίρεσαι τον Ιωνάκο!!!

Εμείς σήμερα βαφτίσαμε τον Παναγιώτη μας! Είχαμε πάρα πολύ κόσμο κ η τελετή ήταν πολύ ωραία! Ο μικρός, όπως αναμενόταν, έκλαψε την ώρα της κολυμπήθρας, αλλά γενικά ήταν ήρεμος κ παρακολουθούσε καλά-καλά τον παπά, λες κ καταλάβαινε τι έλεγε.

Το κακό είναι κοιμόταν στις φωτογραφίες... :( αλλά το κακόμοιρο ήταν χώμα!

Αυτά από μας...

Φιλάκια σε όλες!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

Χα να μαι κι εγω πολυ καιρο εχω να σας γραψω! καλα ειμαι πολυ χαρουμενη που φευγει ο Παπανδρεου (ασχετο!)

Χρονια πολλα στον Ιωνα, στην Ευα, καλοφωτιστος και ο Παναγιωτακης και τι αλλο? Σορρυ δεν μπορεσα να διαβασω τοσες σελιδες μονο την τελευταια :Ρ

Εμεις πηγαμε τελικα 1 βδομαδα Ιταλια που σας ελεγα με αεροπλανο γιατι απεργουσαν οι λιμενεργατες και περασαμε ΤΕΛΕΙΑ! Δεν το περιμενα να τα καταφερω τοσο καλα με τα 2 παιδια. Ο Χαρης το ευχαριστηθηκε παααρα πολυ η μικρη δεν καταλαβαινε αλλα δεν ταλαιπωρηθηκε κιολας. Μια χαρα.

Τωρα η καημενη ειναι με μυξα και βηχει τη νυχτα ξερετε αυτα τα κλασικα συμπτωματα γριπης....

Κατα τα αλλα μπουσουλαει φουλ σηκωνεται περπαταει γυρω γυρω απο τραπεζια κρεβατια καναπεδες λαι δοντι ουτε με κυαλι ακομα! Απο φαγητο τρωμε σαν τα πουλακια μονο την απογευματινη κρεμα τρωει με ορεξη και φυσικα θηλαζω 4 το πολυ 5 φορες (μαζι με το νυχτερινο ξυπνημα).

Εσεις τι νεα? μου λειψατε!

Tiramisu δεν ξερω ποσο καλη φιλια εχετε με τα παιδια αλλα αν ειναι για μια βδομαδα βρε παιδι μου να κανετε ολοι λιγο υπομονη. Να βγαινετε εξω και να περνατε το μεγαλυτερο μερος της μερας εξω για να μην δυσανασχετειτε με την πολυκοσμια λεω εγω τωρα....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...