Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , LeneL είπε:

Όχι, κληρονομικότητα που να ξέρει, δεν είχε, και είναι μικρή οικογένεια γενικά.. ίσως επειδή ο συγκεκριμένος γυναικολόγος είναι πραγματικά ΠΟΛΥ ψείρας με τις εξετάσεις, να τη βάζει προληπτικά για κληρονομικότητα που μπορεί να μην ξέρεις, πχ 2-3 γενιές πίσω.. τι να πω.. πάντως απ' όσο ξέρω το συγκεκριμένο γονίδιο δε συνδέεται αποκλειστικά με την ΠΩΑ, απλά η ΠΩΑ είναι μια ένδειξη ότι ίσως να υπάρχει. Είναι κάποιο από τα σύνδρομα που ψάχνουν πλέον, όπως παλιά ήταν το down. Απλά αυτό έχει το καλό ότι μπορείς να το εντοπίσεις νωρίτερα, ενώ το νταουν πάει σε άλλες καταστάσεις.. δε νομίζω ότι πρέπει να σε αγχωνει τόσο πολύ!

Με αγχώνει από την άποψη πως αν όντως υπάρχει, θα πρέπει να γίνει έλεγχος στα έμβρυα τα οποία είναι πολύ λίγα (πλέον 1 μετά την αποτυχημένη ετ) και ο έλεγχος τα «ταλαιπωρεί» πολύ αν είναι και 6ης ημέρας όπως τα δικά μου. Δλδ εφόσον οι πιθανότητες μου είναι όντως μειωμένες λόγω ΠΩΑ, σε αυτή την περίπτωση μειώνονται περαιτέρω γιατί το καθιστά πιο δύσκολο.

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Α πα πα! Αυτες οι δαγκωνιές είναι θάνατος! Την Κυριακή βαφτίζεστε;; Με το καλο! Εμεις σήμερα αποφασίσαμε πως θα την βαφτίσουμε 8 Ιανουαρίου. Απο δόντια πάντως εμεις, τίποτα ακόμα. Ο Ιωνας 8.5 μηνων έβγαλε το πρώτο. Πάντως η δικιά μου κατάφερε πάλι και μου έκανε πληγη στη μια θηλή. Τράβα - τράβα... Κατα τα άλλα καταλήγω πως η φρουτόκρεμμα μάλλον της αρέσει καλύτερα με βρώμη μέσα. Οσο για τη χορτόσουπα.... 5 κουταλιές με το ζόρι έφαγε το Σάββατο και σήμερα καθόλου, γιατί έφαγε σε 2 δώσεις την φρουτόκρεμμα. Κατα τα άλλα το μόνο που τη νοιάζει είναι να είναι όρθια. Δεν στέκεται ούτε στιγμή!

Θα σας τρελάνει! Είναι κ δεύτερο...τσαούσα την κόβω! χαχα!

Ναι, την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι!

8 Ιανουαρίου, ε? Ωραία! Εγώ την επόμενη μέρα της βάφτισης σας επιστρέφω δουλειά! :rolleyes:

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα σας τρελάνει! Είναι κ δεύτερο...τσαούσα την κόβω! χαχα!

Ναι, την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι!

8 Ιανουαρίου, ε? Ωραία! Εγώ την επόμενη μέρα της βάφτισης σας επιστρέφω δουλειά! :rolleyes:

Σε ζηλευω που έχεις ακόμα τόσο καιρό με τον μικρό σου! Ειλικρινά με τις μισθολογικές μειώσεις που θα μας γίνουν, δεν έπρεπε να ξεκινήσω σχολείο.Επρεπε να μεινω στην ανεργεία και να είμαι με την μικρή μου. Δεν αξίζουν τα λεφτά που θα πάρω πραγματικά....

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Kαλησπερα σε όλες. Αχ Βενια και εγω τα δοντια πως τα φοβαμαι. Ευτυχως δεν εχει βγαλει ακομα.

Ευακι τα μικρα μας εφυγαν και δεν το καταλάβαμε. Εμενα εδω και λίγες μερες μπουσουλαει κανονικα στα 4. Δεν σηκωνεται σαν τη δικη σου. Ολη μερα λεει τατατατα....

Kαλησπερα σε όλες. Αχ Βενια και εγω τα δοντια πως τα φοβαμαι. Ευτυχως δεν εχει βγαλει ακομα.

Ευακι τα μικρα μας εφυγαν και δεν το καταλάβαμε. Εμενα εδω και λίγες μερες μπουσουλαει κανονικα στα 4. Δεν σηκωνεται σαν τη δικη σου. Ολη μερα λεει τατατατα....

Εσενα λεει τατατα η δική μου λεει κιααααα όλη την ώρα. Στην τρελή χαρά λέει και άκιαπααααααα. Επίσης έχει πει μερικές φορές μαααααμμμμμμ και μάλιστα με κοιταζε με νόημα, σαν να ήθελε να με φωνάξει (αλλά μάλλον είναι στη φαντασία μου :lol: ). Σηκώνεται λοιπόν, πιάνεται και προχωράει σιγά σιγά,μπουσουλάει αλλά δεν είναι το φόρτε της γιατί ουσιαστικά απλά θέλει να σηκωθεί. Επίσης εχθες, ενω ήταν όρθια, άφησε και τα χέρια της και στάθηκε για μερικά δευτερα, δεν έπεσε, αλλά απλά ξαναπιάστηκε απο το κρεβάτι . Αυτό το έκανε 2-3 φορές και μετά έπεσε τελικά. Είναι μεγάαααααλο νούμερο!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Εσενα λεει τατατα η δική μου λεει κιααααα όλη την ώρα. Στην τρελή χαρά λέει και άκιαπααααααα. Επίσης έχει πει μερικές φορές μαααααμμμμμμ και μάλιστα με κοιταζε με νόημα, σαν να ήθελε να με φωνάξει (αλλά μάλλον είναι στη φαντασία μου :lol: ). Σηκώνεται λοιπόν, πιάνεται και προχωράει σιγά σιγά,μπουσουλάει αλλά δεν είναι το φόρτε της γιατί ουσιαστικά απλά θέλει να σηκωθεί. Επίσης εχθες, ενω ήταν όρθια, άφησε και τα χέρια της και στάθηκε για μερικά δευτερα, δεν έπεσε, αλλά απλά ξαναπιάστηκε απο το κρεβάτι . Αυτό το έκανε 2-3 φορές και μετά έπεσε τελικά. Είναι μεγάαααααλο νούμερο!

πολύ γρήγορη είναι η μικρή σου! ο δικός μου στάθηκε χτες πρώτη φορά, στηριζόταν πάνω στον Δημήτρη και σηκώθηκε. από λογάκια έχει πι εδώ και 2 εβδομάδες μαμά και μπαμπά. λέει και άλλα διάφορα μέσα στη μέρα και έχει αρχίζει και φωνάζει μιλώντας, το οποίο έχει πλάκα! δυστυχώς με τον ύπνο δυσκολύεται. χτες τον έβαλα 9 και ξύπνησε 11.30, 2.00 και μετά στις 7.30 το πρωί.

καλή εβδομάδα σε όλες και όλους μαμάδες και μπόμπιρες!

iiAs.png

9JCHp3.png

Διαφημίσεις

πολύ γρήγορη είναι η μικρή σου! ο δικός μου στάθηκε χτες πρώτη φορά, στηριζόταν πάνω στον Δημήτρη και σηκώθηκε. από λογάκια έχει πι εδώ και 2 εβδομάδες μαμά και μπαμπά. λέει και άλλα διάφορα μέσα στη μέρα και έχει αρχίζει και φωνάζει μιλώντας, το οποίο έχει πλάκα! δυστυχώς με τον ύπνο δυσκολύεται. χτες τον έβαλα 9 και ξύπνησε 11.30, 2.00 και μετά στις 7.30 το πρωί.

καλή εβδομάδα σε όλες και όλους μαμάδες και μπόμπιρες!

Κινητικά είναι πολύ μπροστά η μικρή. Ο Ιωνας θυμάμαι 6.5 μηνών κατάφερε να κάτσει χωρίς στηριγμα. Για να σηκωθεί... γύρω στους 8 μηνες αλλά είχε και τον γύψο και γι αυτο στηριζόταν σχετικά εύκολα. Οσο για τον υπνο, και εμεις κάπως έστι ειμαστε. Θα ξυπνησει είτε μια είτε 2 φορές πρίν τις 6.30 που ξυπνάμε για πρωί ουτως ή άλλως.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Κινητικά είναι πολύ μπροστά η μικρή. Ο Ιωνας θυμάμαι 6.5 μηνών κατάφερε να κάτσει χωρίς στηριγμα. Για να σηκωθεί... γύρω στους 8 μηνες αλλά είχε και τον γύψο και γι αυτο στηριζόταν σχετικά εύκολα. Οσο για τον υπνο, και εμεις κάπως έστι ειμαστε. Θα ξυπνησει είτε μια είτε 2 φορές πρίν τις 6.30 που ξυπνάμε για πρωί ουτως ή άλλως.

μωρέ εμένα το καημένο είχε φτιάξει πολύ καλό πρόγραμμα. πριν φύγουμε από Ελλάδα συνήθως από τισ 9 ξύπναγε στισ 7 περίπου. στη χειρότερη ξύπναγε 5.30-6.30 έτρωγε και μετά ξανακοιμόταν μέχρι τισ 8 περίπου. έχει αναστατωθεί το καημένο, δε βολεύεται, ζεσταίνεται, κρυώνει...δεν ξέρω!

iiAs.png

9JCHp3.png

Ευα δεν ειναι η φαντασια σου. Και εμενα λεει μαμαμαμαμα γιατι της το λεω συνεχεια. Και ο Βασιλάκης 6 μηνων περιπου το ειπε για τον ιδιο λόγο. Δεν νομιζω οτι εννουν μαμα αλλα το λένε τουλάχιστον.

Αμαν θα τρεχεις νωρις εσυ. Εμενα κανονικα μπουσουλαει αλλα μεχρι τα γόνατα σηκωνεται μονο. Πραγματικα δεν βιαζομαι ΚΑΘΟΛΟΥ να περπατησει.... χιχιχι

Ευα δεν ειναι η φαντασια σου. Και εμενα λεει μαμαμαμαμα γιατι της το λεω συνεχεια. Και ο Βασιλάκης 6 μηνων περιπου το ειπε για τον ιδιο λόγο. Δεν νομιζω οτι εννουν μαμα αλλα το λένε τουλάχιστον.

Αμαν θα τρεχεις νωρις εσυ. Εμενα κανονικα μπουσουλαει αλλα μεχρι τα γόνατα σηκωνεται μονο. Πραγματικα δεν βιαζομαι ΚΑΘΟΛΟΥ να περπατησει.... χιχιχι

Ούτε και εγω βιάζομαι να περπατησει. Η μπου όμως βιάζεται και πολύ μάλιστα! Ηδη αλλού τη βάζεις κι αλλού τη βρήσκεις. Απο εχθες έχει γκρίνια και νομίζω πως μάλλον έχει δόντια, αν και δεν είδα κάτι να φαίνεται.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

καλησπέρα κοριτσάκια! καλέ λαλήστατες είστε δεν σας προλαβαίνω!!!λοιπόν και τα δικά μας καμώματα!

την παρασκευή μου έκανε δέκατα και ταράχτηκα λιγάκι!πήρα την παιδίατρο και μου είπε ότι αφού δεν έχει ούτε μύξα ούτε βήχα να πάμε στο παίδων. εγώ την άφησα και είπα αν συνεχιστεί και την επόμενη τότε να την πάω. το σαββάτο σηκώνεται με 37,5 ετοιμαζόμαστε κανονικά και πάμε. το τι κόσμο είχε δεν φαντάζεστε φτάσαμε κατά τις 12.30 ευτηχώς μας έδωσαν χαρτάκι να προηγηθούμε και στη 1 μπήκαμε. της πήρανε αιματάκι το οποίο ήταν καλό αλλά με τα ούρα δυσκολευτήκαμε και εμείς (με ένα απαίσιο σακουλάκι!) και οι γιατροί (με παρακέντηση από την κύστη!) με αποτέλεσμα να μην κάνουμε γενιή ούρων! αφού είχε πάει η ώρα 6 γυρίσαμε σπίτι με αποτέλεσμα η όλη ταλαιπωρία να είναι για μια ιωσούλα!!!εεε ρε γλέντια τι μας περιμένει!!!

τώρα απο κατορθώματα....μμμμ όταν θέλει αγκαλιά στέκεται το ένα πόδι στο γόνατο και το άλλο τεντωμένο με την πατούσα κάτω και τα χέρια στην ανάταση!!!πως ισορροπεί τι να πω!!!με το που δει πόρτα ανοιχτή προς τα μπάνια τρέχει να μπει. της αρέσει πάρα πολύ ένα σπιτάκι που έχουμε της μαίρης που έχει μέσα το νοικοκυριό της (κουζίνα με κουζινικά, πλυντήριο, σιδερο με σιδερώστρα κτλ κτλ) μπαίνουν μέσα με την μαίρη και ξεχνάνε να βγουν αφού κάποιες φορές κλείνουν και τις πόρτες!!!όλη την ώρα μιλάει και της αρέσει πολύ η μουσική που έχει αυτή που χορεύει σα τρελή στο δέστε τους με το που το ακούει το τι χορό κάνει άλλο πράγμα!!!θα την μαζεύω από τα μπαρ μου φαίνεται!!!τι άλλο κάνει κρατιέται από το τραπεζάκι και το κάνει γύρω γύρω, αριστερά δεξιά τα τζάμια με τη γλώσσα έξω εννοείται!ααα και όταν θέλει κάτι και της το πάρεις τσαντίζεται και φωνάζει τσιρίζει και πετάει και χτυπάει ότι βρει μπροστά της!!!αφού σκέφτομαι να της αγοράσω τουτηνής από τώρα καρεκλάκι τιμωρίας!!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

Απο εχθες ο Ιωνας είναι στα κάγκελα! Βρε όλη μέρα ηρεμία δε βρήσκει καθόλου! Και οκ... το αντέχω το χοροπηδητό όοοοολη μέρα. Το κακό είναι που έσπροξε 3-4 φορές τη μικρή, κουτουλάει αυτη, και ναααααα τα κλάματα και ο οδηρμός! Ενας κακός χαμός!

Σημερα λοιπόν τα ίδια. Πρέπει να τον πάω σε κάποια δραστηριότητα γιατι θα μας φάει όλο το χειμώνα. Σκέφτομαι να τον στειλω kung fu γιατι δειχνει να του αρέσει πολύ!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

καλησπέρα κοριτσάκια! καλέ λαλήστατες είστε δεν σας προλαβαίνω!!!λοιπόν και τα δικά μας καμώματα!

την παρασκευή μου έκανε δέκατα και ταράχτηκα λιγάκι!πήρα την παιδίατρο και μου είπε ότι αφού δεν έχει ούτε μύξα ούτε βήχα να πάμε στο παίδων. εγώ την άφησα και είπα αν συνεχιστεί και την επόμενη τότε να την πάω. το σαββάτο σηκώνεται με 37,5 ετοιμαζόμαστε κανονικά και πάμε. το τι κόσμο είχε δεν φαντάζεστε φτάσαμε κατά τις 12.30 ευτηχώς μας έδωσαν χαρτάκι να προηγηθούμε και στη 1 μπήκαμε. της πήρανε αιματάκι το οποίο ήταν καλό αλλά με τα ούρα δυσκολευτήκαμε και εμείς (με ένα απαίσιο σακουλάκι!) και οι γιατροί (με παρακέντηση από την κύστη!) με αποτέλεσμα να μην κάνουμε γενιή ούρων! αφού είχε πάει η ώρα 6 γυρίσαμε σπίτι με αποτέλεσμα η όλη ταλαιπωρία να είναι για μια ιωσούλα!!!εεε ρε γλέντια τι μας περιμένει!!!

τώρα απο κατορθώματα....μμμμ όταν θέλει αγκαλιά στέκεται το ένα πόδι στο γόνατο και το άλλο τεντωμένο με την πατούσα κάτω και τα χέρια στην ανάταση!!!πως ισορροπεί τι να πω!!!με το που δει πόρτα ανοιχτή προς τα μπάνια τρέχει να μπει. της αρέσει πάρα πολύ ένα σπιτάκι που έχουμε της μαίρης που έχει μέσα το νοικοκυριό της (κουζίνα με κουζινικά, πλυντήριο, σιδερο με σιδερώστρα κτλ κτλ) μπαίνουν μέσα με την μαίρη και ξεχνάνε να βγουν αφού κάποιες φορές κλείνουν και τις πόρτες!!!όλη την ώρα μιλάει και της αρέσει πολύ η μουσική που έχει αυτή που χορεύει σα τρελή στο δέστε τους με το που το ακούει το τι χορό κάνει άλλο πράγμα!!!θα την μαζεύω από τα μπαρ μου φαίνεται!!!τι άλλο κάνει κρατιέται από το τραπεζάκι και το κάνει γύρω γύρω, αριστερά δεξιά τα τζάμια με τη γλώσσα έξω εννοείται!ααα και όταν θέλει κάτι και της το πάρεις τσαντίζεται και φωνάζει τσιρίζει και πετάει και χτυπάει ότι βρει μπροστά της!!!αφού σκέφτομαι να της αγοράσω τουτηνής από τώρα καρεκλάκι τιμωρίας!!!!

περαστικά στη μικρούλα και καλό κουράγιο july!

κορίτσια δεν είχα μπανάνα να βάλω στη φρουτόκρεμα σήμερα και ο μικρός πνιγόταν γιατί το μήλο και το αχλάδι δεν πολτοποιούνται πλήρως οπότε έβρασα λίγο ένα μήλο και ένα αχλάδι και τα έβαλα στο multi και του άρεσε πάρα πολύ! λέτε να χάνονται πολλές βιταμίνες έτσι και να μην του προσφέρει τίποτα;

κορίτσια έχω φοβερή αγωνία! περιμένουμε σήμερα-αύριο να δούμε αν θα πάρουν τον Δημήτρη σε μία δουλειά.

iiAs.png

9JCHp3.png

κορίτσια δεν είχα μπανάνα να βάλω στη φρουτόκρεμα σήμερα και ο μικρός πνιγόταν γιατί το μήλο και το αχλάδι δεν πολτοποιούνται πλήρως οπότε έβρασα λίγο ένα μήλο και ένα αχλάδι και τα έβαλα στο multi και του άρεσε πάρα πολύ! λέτε να χάνονται πολλές βιταμίνες έτσι και να μην του προσφέρει τίποτα;

κορίτσια έχω φοβερή αγωνία! περιμένουμε σήμερα-αύριο να δούμε αν θα πάρουν τον Δημήτρη σε μία δουλειά.

καλή επιτυχία στον άντρα σου. από το να μην έτρωγε καθόλου ή να του έδινες έτοιμη φρουτόκρεμα σίγουρα ήταν καλύτερα έτσι!

Καλή καλή επιτυχία! Να μπεις να μας πεις όταν μάθετε! ΟΚ?

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Καλή καλή επιτυχία! Να μπεις να μας πεις όταν μάθετε! ΟΚ?

κορίτσια θα σκάσω! πήραμε τηλέφωνο και ρωτήσαμε και μας είπαν ότι θα ξέρουν την επόμενη εβδομάδα. πω κορίτσια δεν ξέρω τι να κάνω. την Τρίτη το πρωί έρχεται πίσω η γυναίκα του φίλου μας και πρέπει να φύγουμε, άντε να μείνουμε 1-2 μέρες. τι να κάνουμε; να νοικιάσουμε σπίτι στα τυφλά; να γυρίσω με το μωρό πίσω Ελλάδα και να μείνει ο άντρας μου; είμαι χάλια, ούτε να φάω δεν μπορώ!

iiAs.png

9JCHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...