Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια

απο CD μπορώ να σας προτείνω πολλά. Αυτά που αρέσουν πολύ στον Ιωνα και τη Μπου είναι τα

1) Λιλιπουπολη

2) Ο κόσμος ανάποδα

3) Κάτω απο ένα κουνουπίδι

4) Ο Γαργαληστης (μουσικό παραμυθι,και σε βιβλίο)

5) Το ασημοπράσινο δάσος

6) Ο Ικαρος ποντίκαρος

7) Ο Πέτρος και ο λύκος σε αφηγηση Πέτρου Φιλιππίδη (και σε βιβλίο)

Υπάρχουν και άλλα που είναι ωραία, απλά σας έγραψα ενδεικτικά πια μας αρέσουν εμας περισσότερο.

Το ΣΚ έδωσα στη Μπου να δοκιμάσει πατατα- καρότο. Με το ζόρι έφαγε 3 κουταλιές. Πάω λοιπόν στο σχολείο και τους λέω να συνεχίσουν να της δεινουν λιγο μπας και ξεκινησει να τρώει και λαχανικά σιγα σιγα. Το μεσημέρι λοιπόν τους ρωταω πως πήγε και τί μου λένε;;; Οτι το έφαγε όλο! Εν το μεταξυ απο φρουτοκρεμμα στο σχολειο τρώει 200- 220 μλ και σπίτι αν φάει 100 είναι επιτυχία.

Είμαι πεπισμένη πλέον πως απο εμένα περιμένει και θέλει αποκλειστικά και μόνο το γάλα της. Οσο είναι σπίτι και ειμαι και εγω εκει,, δεν βρησκει το λόγο να φάει κάτι άλλο.

Ελπίζω να στρωσει και σπίτι σιγα σιγα...

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια

απο CD μπορώ να σας προτείνω πολλά. Αυτά που αρέσουν πολύ στον Ιωνα και τη Μπου είναι τα

1) Λιλιπουπολη

2) Ο κόσμος ανάποδα

3) Κάτω απο ένα κουνουπίδι

4) Ο Γαργαληστης (μουσικό παραμυθι,και σε βιβλίο)

5) Το ασημοπράσινο δάσος

6) Ο Ικαρος ποντίκαρος

7) Ο Πέτρος και ο λύκος σε αφηγηση Πέτρου Φιλιππίδη (και σε βιβλίο)

Υπάρχουν και άλλα που είναι ωραία, απλά σας έγραψα ενδεικτικά πια μας αρέσουν εμας περισσότερο.

Το ΣΚ έδωσα στη Μπου να δοκιμάσει πατατα- καρότο. Με το ζόρι έφαγε 3 κουταλιές. Πάω λοιπόν στο σχολείο και τους λέω να συνεχίσουν να της δεινουν λιγο μπας και ξεκινησει να τρώει και λαχανικά σιγα σιγα. Το μεσημέρι λοιπόν τους ρωταω πως πήγε και τί μου λένε;;; Οτι το έφαγε όλο! Εν το μεταξυ απο φρουτοκρεμμα στο σχολειο τρώει 200- 220 μλ και σπίτι αν φάει 100 είναι επιτυχία.

Είμαι πεπισμένη πλέον πως απο εμένα περιμένει και θέλει αποκλειστικά και μόνο το γάλα της. Οσο είναι σπίτι και ειμαι και εγω εκει,, δεν βρησκει το λόγο να φάει κάτι άλλο.

Ελπίζω να στρωσει και σπίτι σιγα σιγα...

Ισχύει 100% αυτό που λες! Είσαι η αγελαδίτσα της! Χιχι! Κακό αυτό όμως...κ δν βλέπω να στρώνει όσο τη θηλάζεις ακόμα! Οπότε πρέπει να το πάρεις απόφαση ότι μόνο εκτός θα τρώει φρουτόκρεμα κ λαχανικά. Από το τίποτα όμως, κάτι είναι κ αυτό..Σωστά? ;)

Εμένα μόνο το βράδυ περιμένει πως κ πως να τον ταΐσω από το στήθος. Προσπαθεί να μ κατεβάσει τη μπλούζα κ ψάχνει γενικώς...Ξέρει ότι κάθε μέρα εκείνη την ώρα πάνω-κάτω τρώει από μένα. Σε λίγες μέρες όμως κ αυτό θα το κόψω! Να δούμε πως θα αντιδράσει!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Ισχύει 100% αυτό που λες! Είσαι η αγελαδίτσα της! Χιχι! Κακό αυτό όμως...κ δν βλέπω να στρώνει όσο τη θηλάζεις ακόμα! Οπότε πρέπει να το πάρεις απόφαση ότι μόνο εκτός θα τρώει φρουτόκρεμα κ λαχανικά. Από το τίποτα όμως, κάτι είναι κ αυτό..Σωστά? ;)

Εμένα μόνο το βράδυ περιμένει πως κ πως να τον ταΐσω από το στήθος. Προσπαθεί να μ κατεβάσει τη μπλούζα κ ψάχνει γενικώς...Ξέρει ότι κάθε μέρα εκείνη την ώρα πάνω-κάτω τρώει από μένα. Σε λίγες μέρες όμως κ αυτό θα το κόψω! Να δούμε πως θα αντιδράσει!

Μωρε ελπίζω πως θα φάει και σπιτι λίγο περισσότερο σιγα σιγά. Βεβαια όπως λες, σε αυτη τη φάση με ενδιαφέρει να τρώει στο σχολείο. Αν δεν πολυφάει σπίτι δεν με πειράζει τόσο. Αν και θα θελα να μπορέσω να αντικαταστησω και σπίτι ένα έστω γεύμα πλήρως.

Θα δούμε....

Πρός το παρόν προσπαθω να την κάνω να κοιμηθεί χωρις βυζι...

Αλλο μαρτήριο κι αυτο...

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Σημερα λοιπόν άφησα τη μπέμπα να κλαίει μπας και κοιμηθει γιατί πολλά νούμερα μας κάνει τόσο καιρό μέχρι να κοιμηθεί. Μετά απο κανα μισάωρο που πηγαίναμε ανα διαστηματα να την δουμε, κοιμηθηκε. Η θεωρία βεβαια λεει πως μετά δεν ξαναξυπνάει το μωρό. Ελα ομως που η δικιά μου ξύπνησε πάλι... Τωρα μόλις την ξαναέβαλα. Εκλαψε κανα 2-3 λεπτάκια και τώρα είναι ησυχη. Ελπίζω να κοιμηθούμε το βράδυ...

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Σημερα λοιπόν άφησα τη μπέμπα να κλαίει μπας και κοιμηθει γιατί πολλά νούμερα μας κάνει τόσο καιρό μέχρι να κοιμηθεί. Μετά απο κανα μισάωρο που πηγαίναμε ανα διαστηματα να την δουμε, κοιμηθηκε. Η θεωρία βεβαια λεει πως μετά δεν ξαναξυπνάει το μωρό. Ελα ομως που η δικιά μου ξύπνησε πάλι... Τωρα μόλις την ξαναέβαλα. Εκλαψε κανα 2-3 λεπτάκια και τώρα είναι ησυχη. Ελπίζω να κοιμηθούμε το βράδυ...

Έλα ρε Εύα, στην ίδια φάση είμαι τώρα. Τον έχω μέσα κ κλαίει! Πάω να τον δω πάλι..! Ε ρε τι τραβάμε!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια αν καταφέρει καμία να κοιμήσει το μωράκι της χωρίς να το βάλει στο στήθος,να μου πει το κόλπο.Τα έχω δοκιμάσει όλα...Αυτή τη στιγμή την έχω στο στήθος και ελπίζω να έχει αποκοιμηθεί μέχρι τις 4.

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Καλησπερα σε όλες. Και εμενα κοιμοταν μεχρι πριν λίγο καιρο μονο με στηθος. Σκεφτηκα να δοκιμασω αλλο τροπο. Λοιπον την βαζω στην κουνια,της στελνω φιλάκια και της βαζω το περιστρεφομενο με τη μουσικη. 1-2 φορες εκλαψε αλλα τωρα καλυτερα.

Τελικά την κοίμησα αγκαλίτσα τη μικρή γιατι την ειχαμε αφησει στην κούνια της και ο Ιωνας σηκώθηκε και μας λεει... "η μπέμπα κλαίει και δε με αφηνει να κοιμηθωωωωωωω.Νυστάζω και δε με αφήνει με τις φωνές της"

Εεεε μετά απο αυτη τη διαμαρτηρία την πήρα και την κοίμησα και την πήγα μετά στο κρεβάτι της. Ελπίζω να μην ξυπνήσει το βράδυ... θα δούμε...

jJUhp3.png

kqZXp3.png

καλημέρα! πως περασατε εχθές! Εγώ νίωθω κάπως περίεργα...διότι εχθές με την φρουτόκρεμα έπνιξα την μικρή και μετά το βράδυ τρώσαμε τα χαλιά και λέω ώραία να την βάλω να παίξει και είχ την πιπίλα στο στόμα και πέφτι με τα μούτρα κάτω, την πέρνω αγκαλιά γιατι έκλεγε και ένγαλε λίγο αίμα...νομίζω ότι δάγκωσε τα πάνω ούλα και για αυτό! Την νύχτα στις 3 ξύπνησε και ήθελε να παίξει την νανούριζα μισή ώρα και μετά την άφησα στην κούνια της και έφυγα από το δωμάτιο...τελικά την έφερε ο άντρας μου στο κρεβάτι μας και κοιμηθήκαμε όλοι μαζί! και τώρα το πρωί την είχα στο πάρκο και έπαιζε και σηκώνε και κρατιέται και πέφτει με το πίσω μέρος του κεφαλιού της πάνω σε ένα παιχνιδάκι σκληρό!!! τρελάθηκε, τι άλλο θα γίνει με την μικρή;;;

Διαφημίσεις

καλημέρα! πως περασατε εχθές! Εγώ νίωθω κάπως περίεργα...διότι εχθές με την φρουτόκρεμα έπνιξα την μικρή και μετά το βράδυ τρώσαμε τα χαλιά και λέω ώραία να την βάλω να παίξει και είχ την πιπίλα στο στόμα και πέφτι με τα μούτρα κάτω, την πέρνω αγκαλιά γιατι έκλεγε και ένγαλε λίγο αίμα...νομίζω ότι δάγκωσε τα πάνω ούλα και για αυτό! Την νύχτα στις 3 ξύπνησε και ήθελε να παίξει την νανούριζα μισή ώρα και μετά την άφησα στην κούνια της και έφυγα από το δωμάτιο...τελικά την έφερε ο άντρας μου στο κρεβάτι μας και κοιμηθήκαμε όλοι μαζί! και τώρα το πρωί την είχα στο πάρκο και έπαιζε και σηκώνε και κρατιέται και πέφτει με το πίσω μέρος του κεφαλιού της πάνω σε ένα παιχνιδάκι σκληρό!!! τρελάθηκε, τι άλλο θα γίνει με την μικρή;;;

είναι τρελή φάση πράγματι! και εγώ έχω λαλήσει με το μικρό. συνέχεια χτυπάει το κεφάλι του ακόμα και όταν είμαι δίπλα! τσουπ κάνει ένα απότομο, χάνει την ισορροπία του και πάρ'τον κάτω. το δε άλλο που τα βάζει ΌΛΑ στο στόμα του. φοράω ένα κοτλέ παντελόνι, ε λέω και εγώ γιατί κάθεται τόσο ήσυχος και παίζει στα πόδια μου; ε και τι να δω είχε λύσει το κορδόνι από το παντελόνι μου και το πιπίλαγε! εγκεφαλικό εγω!

και από την άλλη είναι όλο κατορθώματα και τρελαίνομαι!!!!! χτες βρήκε πρώτη φορά τρόπο και έκατσε στον ποπό του χωρις να τον βάλω εγώ και έκανε και το τελείως κουφό...έκατσε γονατιστός αλλά το σώμα του όρθιο!!!

οπότε όπως και να'χει θα μας τρελάνουν τα ατιμούτσικα!

iiAs.png

9JCHp3.png

είναι τρελή φάση πράγματι! και εγώ έχω λαλήσει με το μικρό. συνέχεια χτυπάει το κεφάλι του ακόμα και όταν είμαι δίπλα! τσουπ κάνει ένα απότομο, χάνει την ισορροπία του και πάρ'τον κάτω. το δε άλλο που τα βάζει ΌΛΑ στο στόμα του. φοράω ένα κοτλέ παντελόνι, ε λέω και εγώ γιατί κάθεται τόσο ήσυχος και παίζει στα πόδια μου; ε και τι να δω είχε λύσει το κορδόνι από το παντελόνι μου και το πιπίλαγε! εγκεφαλικό εγω!

και από την άλλη είναι όλο κατορθώματα και τρελαίνομαι!!!!! χτες βρήκε πρώτη φορά τρόπο και έκατσε στον ποπό του χωρις να τον βάλω εγώ και έκανε και το τελείως κουφό...έκατσε γονατιστός αλλά το σώμα του όρθιο!!!

οπότε όπως και να'χει θα μας τρελάνουν τα ατιμούτσικα!

οντως...πως τα σκέφτονται και τα κάνουν!!!είναι απίστευτα...αλλά ευτυχώς βγάζει το τρίοτ δοντάκι οπότε πιστεύω θα ηρεμήσει λίγο!

Καλησπέρα κορίτσια

και η δικιά μου αν και η πιο μικρή της παρέας, είναι ασυγκράτητη και πραγματικά πολύ ανεπτυγμένη κινητικά. Να φανταστειτε πως κάθεται μόνη της χωρίς κανένα στηριγμα απο 5.5 μηνών. Το να μπουσουλίσει και να καθίσει όπου και όπως θέλει είναι δεδομένο εδω και κανα μήνα. Αυτο που είναι εντελώς κουλό είναι που θέλει να είναι όλο όρθια. Κορίτσια την βάζω στο πάρκο και το πρώτο που θα κάνει είναι να πιαστει απο τα σχοινιά και να σηκωθεί. Την βάζω στο πάτωμα να παίξει και αμέσως πιάνεται απο το κρεβάτι, απο την κούνια, απ ότι είναι πιο κοντά τέλος πάντων και σηκώνεται και κάνει και βηματάκια! Και μάλλιστα κρατιέται με το ένα χέρι γιατι με το άλλο θέλει να κραταει κάποιο παιχνίδι! Καλά απο κουτουλιές άλλο τίποτα! Γενικά είναι πολύ κινητικό παιδί και την βλέπω να παίρνει δρόμο πολύ νωρίς.

Εννοειται ότι όπως και τα δικά σας,όλα τα βάζει στο στώμα. Χαμός!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Καλημέρα..

Σήμερα διαπίστωσα ότι ο μικρός έβγαλε κ τρίτο δόντι, δυστυχώς όχι με τον καλύτερο τρόπο...Εκεί που θήλαζα μπήγει μια δαγκωνιά κ να σου η Βένια μέχρι απάνω από τον πόνο! Δν έχει βγει όλο, οπότε είναι πολύ μυτερό κ σε συνδυασμό με τα άλλα δύο τα από κάτω...φαντάζεστε! Ένιωθα κάψιμο για κανα 5λεπτο! Μ λέει ο Άγης.."όπως καταλαβαίνεις, μάλλον θα πρέπει να σταματήσεις σιγά-σιγά το θηλασμό.." κ απαντάω: "με συνοπτικές διαδικασίες"!

Εξάλλου πλέον θηλάζω μόνο το πρωί, οπότε αργά ή γρήγορα...θα αποθηλάσω!

Κατα τ'άλλα, πάλι με μυξούλες κ βήχα είμαστε! Τι είναι αυτό το πράγμα πια?! Θα τον πάω αύριο στο γιατρό να τον εξετάσει. Όχι τπτ άλλο, μη μ είναι κ αρρωστούλης στη βάφτισή του! Μία εβδομάδα έμεινε!!! :D:D:D

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Καλημέρα..

Σήμερα διαπίστωσα ότι ο μικρός έβγαλε κ τρίτο δόντι, δυστυχώς όχι με τον καλύτερο τρόπο...Εκεί που θήλαζα μπήγει μια δαγκωνιά κ να σου η Βένια μέχρι απάνω από τον πόνο! Δν έχει βγει όλο, οπότε είναι πολύ μυτερό κ σε συνδυασμό με τα άλλα δύο τα από κάτω...φαντάζεστε! Ένιωθα κάψιμο για κανα 5λεπτο! Μ λέει ο Άγης.."όπως καταλαβαίνεις, μάλλον θα πρέπει να σταματήσεις σιγά-σιγά το θηλασμό.." κ απαντάω: "με συνοπτικές διαδικασίες"!

Εξάλλου πλέον θηλάζω μόνο το πρωί, οπότε αργά ή γρήγορα...θα αποθηλάσω!

Κατα τ'άλλα, πάλι με μυξούλες κ βήχα είμαστε! Τι είναι αυτό το πράγμα πια?! Θα τον πάω αύριο στο γιατρό να τον εξετάσει. Όχι τπτ άλλο, μη μ είναι κ αρρωστούλης στη βάφτισή του! Μία εβδομάδα έμεινε!!! :D:D:D

Α πα πα! Αυτες οι δαγκωνιές είναι θάνατος! Την Κυριακή βαφτίζεστε;; Με το καλο! Εμεις σήμερα αποφασίσαμε πως θα την βαφτίσουμε 8 Ιανουαρίου. Απο δόντια πάντως εμεις, τίποτα ακόμα. Ο Ιωνας 8.5 μηνων έβγαλε το πρώτο. Πάντως η δικιά μου κατάφερε πάλι και μου έκανε πληγη στη μια θηλή. Τράβα - τράβα... Κατα τα άλλα καταλήγω πως η φρουτόκρεμμα μάλλον της αρέσει καλύτερα με βρώμη μέσα. Οσο για τη χορτόσουπα.... 5 κουταλιές με το ζόρι έφαγε το Σάββατο και σήμερα καθόλου, γιατί έφαγε σε 2 δώσεις την φρουτόκρεμμα. Κατα τα άλλα το μόνο που τη νοιάζει είναι να είναι όρθια. Δεν στέκεται ούτε στιγμή!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...