Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Ούτε παραγγελία να το είχες κάνει το όνομα! Σου έστειλα αίτημα! :)

τι κουκλάκια είστε εσείς οικογενειακώς;

και θα το πω καθότι ταιριάζει ανεπιφύλακτα: εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος!!!!!!!!

πάντα ερωτευμένη και χαμογελαστή σου εύχομαι! πάω για ύπνο! καληνύχτα!

iiAs.png

9JCHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι κουκλάκια είστε εσείς οικογενειακώς;

και θα το πω καθότι ταιριάζει ανεπιφύλακτα: εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος!!!!!!!!

πάντα ερωτευμένη και χαμογελαστή σου εύχομαι! πάω για ύπνο! καληνύχτα!

Αχ, τι ώραιο που ήταν αυτό που είπες! Ταιριάζει όσο δν πάει!

Καλή ξεκούραση κ όνειρα γλυκά! Φιλιά!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

tiramisu ολα να σας πανε καλα στο νεο σας ξεκινημα!! καλη προσαρμογη!!

καλα ειστε μανουλες κ μπεμπακια;

τι προγραμματα ειναι αυτα βρε κοριτσια; ποτε ξεκουραζεστε;;; εμενα ξυπναει καθε πρωι 8-8.30, τρωμε φρουτοκρεμα 9-9.30, κατα τις 11 ριχνει ενα υπνακο, μετα φαγητο κατα τις 13.30 μετα κοιμαται για μεσημερι 14.30-16.30 κ κατα τις 21.00, μπορει κ λιγο νωριτερα, πινει το γαλα του κ κοιμαται για βραδυ. ξυπναει κατα τις 6 πινει γαλα κ ξανακοιμαται μεχρι τις 8 περιπου. βρισκω χρονο κ εγω να ξεκουραζομαι λιγο!

για το θεμα της διατροφης, αποθηλασαμε με δικη μου πρωτοβουλια, εδω κ 10 μερες περιπου, με φυσικο τροπο. εχουμε ξεκινησει κ ψαρι, κροκο αυγου, ζυμαρικα, τραχανα κ ολα τα φρουτα κ λαχανικα. πολυ καλα τα παμε με τοπ θεμα της διατροφης!! φαινεται αλλωστε! ειμαστε 8700 κ 69εκ υψος!!

οσες δεν εχετε γραφτει baby swimming κ μπορειτε να το κανετε!! ειναι τρελλααααααα!!!! εδω κ 1,5 μηνα που παμε, καθε φορα ολο κ καλυτερος ειναι κ το ευχαριστιεται πολυυυυυυ!!

πολλα φιλια σε ολες κ σε ολα τα πιτσιρικακια!!!

πόσο είναι το μωρό που αρχίσατε αυγό και ψάρι και ζυμαρικά; εμένα γεννήθηκε 10/03/2011 και η παιδίατρος μου είπε έως τον Δεκέμβριο τίποτα από αυτά.

που πάτε baby swimming στο ΟΑΚΑ; Και πόσο κοστίζει;

evib ο μικρος μου ειναι 8,5 μηνων (γεννηθηκε 11/02) κ μου ειπε η παιδιατρος να ξεκινησουμε απο τωρα κ ευτυχως δεν παρουσιασε καμια αλλεργια!

οσο για το κολυμβητηριο, παμε στον αγ. δημητριο, γιατι γλυφαδα που ρωτησα κ με βολευε, ηταν αρκετα ακριβα (80 ευρω τον μηνα), αλλα εμαθα οτι τελικα δεν λειτουργησε κιολας. Εκει που παμε, κανονικα εχει 60 ευρω τον μηνα, για 2 45λεπτα μαθηματα την εδομαδα. Αν παρεις ομως συνδρομη (εγω πηρα προς το παρον 3μηνη), βγαινει λιγοτερο. Τωρα εμενα μου βγηκε 50ευρω τον μηνα. Με εξαμηνη βγαινει 45 ευρω. Ειμαι ευχαριστημενη, αν κ το νερο μου φαινεται λιγο κρυο (παροτι κλειστη πισινα), αλλα αφου δεν ενοχλει τον Παναγιωτη, εμενα μου περισσευει!!! Εσυ που μενεις;

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Διαφημίσεις

evib ο μικρος μου ειναι 8,5 μηνων (γεννηθηκε 11/02) κ μου ειπε η παιδιατρος να ξεκινησουμε απο τωρα κ ευτυχως δεν παρουσιασε καμια αλλεργια!

οσο για το κολυμβητηριο, παμε στον αγ. δημητριο, γιατι γλυφαδα που ρωτησα κ με βολευε, ηταν αρκετα ακριβα (80 ευρω τον μηνα), αλλα εμαθα οτι τελικα δεν λειτουργησε κιολας. Εκει που παμε, κανονικα εχει 60 ευρω τον μηνα, για 2 45λεπτα μαθηματα την εδομαδα. Αν παρεις ομως συνδρομη (εγω πηρα προς το παρον 3μηνη), βγαινει λιγοτερο. Τωρα εμενα μου βγηκε 50ευρω τον μηνα. Με εξαμηνη βγαινει 45 ευρω. Ειμαι ευχαριστημενη, αν κ το νερο μου φαινεται λιγο κρυο (παροτι κλειστη πισινα), αλλα αφου δεν ενοχλει τον Παναγιωτη, εμενα μου περισσευει!!! Εσυ που μενεις;

Εγώ μένω δυτική Αττική και εδώ έχει κοντά μου αλλά έχει μόνο πρωινές ώρεσ και δεν με εξυπηρετούν αφού εργάζομαι. Πάντως ναι είναι πολύ καλή τιμή και πολύ καλή δραστηριότητα για τα μωρά μας. Αν σε ενδιαφέρει έχω ακούσει ότι κάτι σχετικό με μουσικά από 10 μηνών κάνει και το ωδείο Φίλλιπος Νάκας.

Εγώ μένω δυτική Αττική και εδώ έχει κοντά μου αλλά έχει μόνο πρωινές ώρεσ και δεν με εξυπηρετούν αφού εργάζομαι. Πάντως ναι είναι πολύ καλή τιμή και πολύ καλή δραστηριότητα για τα μωρά μας. Αν σε ενδιαφέρει έχω ακούσει ότι κάτι σχετικό με μουσικά από 10 μηνών κάνει και το ωδείο Φίλλιπος Νάκας.

Αυτό θα μας ενδιαφέρει, γτ ο μικρός τρελαίνεται για τη μουσική!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Κορίτσια σήμερα έδωσαν στη μικρή στο σχολείο χορτόσουπα (τους ειπα να δοκιμάσουν κι αυτοι) και την έφαγε! Αχ έχω μια υποψία πως απλά απο εμένα περιμένει το βυζι και γι αυτο δεν πολυτρώει. Πάντως στο σχολείο μια χαρά τρώει οπότε πάλι καλα πρέπει να λέω.

Τουλάχιστον κοιμάται και χωρίς θηλασμό...

Οσο για το πρόγραμμα του Νακα, δεν ξέρω αν το μικρό σου θα αποκτήσει καλύτερη μουσική παιδεία αν κάνει τώρα αυτά τα "μαθηματα". Το σίγουρο είναι πως σε αυτη την ηλικία, τα μικρά μας ξετρελένονται με δραστηριότητες που αποτελούνται απο μουσική και κίνηση. Με βάση αυτό, πιστευω ότι θα το καταδιασκεδάσετε! :D

Αυτο που μπορεί να βοηθήσει πραγματικά μελοντικά τα μικρά μας είναι να ακούνε μια σωστή φωνή να τραγουδά. Σωστη φωνή εννοώ να μην είναι φάλτση και με σωστή στήριξη. Μιμιτικά θα μπορέσουν να μιλήσουν καθαρά και θα μπορέσουν και να αναπαράγουν σωστά το τραγούδι αργότερα. Αυτα λεει η θεωρία, αλλά και η πράξη. Αυτο δεν σημαίνει βεβαια πως αν δεν έχετε σωστή φωνή, δεν πρέπει να τραγουδάτε στα μικρά σας.

Εγω τραγουδάω κάθε μέρα στη μικρή και- αν όχι κάθε μέρα- τουλάχιστον 4 φορές την εβδομάδα της κάνω και κάποια παιχνιδοτράγουδα (τραγουδάκια που πάνε μαζί με κάποιες κινήσεις). Με αυτα ξετρελένεται η μικρή. Αυτη η δραστηριότητα κραταει κανα 15 λεπτο. Εχω και πολλά παιδικά κρουστά τα οποία παίζει συνέχεια βεβαια. Πιο πολύ πάντως της αρέσει να με ακούει να τραγουδάω.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια σήμερα έδωσαν στη μικρή στο σχολείο χορτόσουπα (τους ειπα να δοκιμάσουν κι αυτοι) και την έφαγε! Αχ έχω μια υποψία πως απλά απο εμένα περιμένει το βυζι και γι αυτο δεν πολυτρώει. Πάντως στο σχολείο μια χαρά τρώει οπότε πάλι καλα πρέπει να λέω.

Οσο για το πρόγραμμα του Νακα, δεν ξέρω αν το μικρό σου θα αποκτήσει καλύτερη μουσική παιδεία αν κάνει τώρα αυτά τα "μαθηματα". Το σίγουρο είναι πως σε αυτη την ηλικία, τα μικρά μας ξετρελένονται με δραστηριότητες που αποτελούνται απο μουσική και κίνηση. Με βάση αυτό, πιστευω ότι θα το καταδιασκεδάσετε! :D

Αυτο που μπορεί να βοηθήσει πραγματικά μελοντικά τα μικρά μας είναι να ακούνε μια σωστή φωνή να τραγουδά. Σωστη φωνή εννοώ να μην είναι φάλτση και με σωστή στήριξη. Μιμιτικά θα μπορέσουν να μιλήσουν καθαρά και θα μπορέσουν και να αναπαράγουν σωστά το τραγούδι αργότερα. Αυτα λεει η θεωρία, αλλά και η πράξη. Αυτο δεν σημαίνει βεβαια πως αν δεν έχετε σωστή φωνή, δεν πρέπει να τραγουδάτε στα μικρά σας.

Εγω τραγουδάω κάθε μέρα στη μικρή και- αν όχι κάθε μέρα- τουλάχιστον 4 φορές την εβδομάδα της κάνω και κάποια παιχνιδοτράγουδα (τραγουδάκια που πάνε μαζί με κάποιες κινήσεις). Με αυτα ξετρελένεται η μικρή. Αυτη η δραστηριότητα κραταει κανα 15 λεπτο. Εχω και πολλά παιδικά κρουστά τα οποία παίζει συνέχεια βεβαια. Πιο πολύ πάντως της αρέσει να με ακούει να τραγουδάω.

Εσύ φαντάζομαι έχεις ωραία φωνή...

Και εγώ του τραγουδάω συνέχεια! Άλλοτε για να κοιμηθεί, άλλοτε απλά για παιχνίδι...Φτιάχνω κ δικά μου!

Από όταν ήμουν έγκυος συνέχεια του έβαζα μουσική κ όταν ακούει ξετρελαίνεται! Μια μέρα όταν τέλειωνε το ένα τραγούδι έκανε ουυυ, εεε για να να του βάλω το επόμενο! Πάντως αν πάρει από μένα ο μικρός, θα έχει φωνή τραγουδιστή! Αν πάρει από τον Άγη..καήκαμε!:tongue:

Εμένα ο μικρός τρώει τα πάντα τώρα, απλά όταν τον ταΐζω εγώ, μετά από κάθε μπουκιά βάζει το χέρι στο στόμα. Οπότε αναγκαστικά έχω κ ακόμα έναν να του κρατάει τα χέρια. Όταν όμως τον ταΐζει η μάνα μου, αυτό δν το κάνει. Γιατίιιι????

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Και εγώ του τραγουδάω συνέχεια! Άλλοτε για να κοιμηθεί, άλλοτε απλά για παιχνίδι...Φτιάχνω κ δικά μου!

Από όταν ήμουν έγκυος συνέχεια του έβαζα μουσική κ όταν ακούει ξετρελαίνεται! Μια μέρα όταν τέλειωνε το ένα τραγούδι έκανε ουυυ, εεε για να να του βάλω το επόμενο! Πάντως αν πάρει από μένα ο μικρός, θα έχει φωνή τραγουδιστή! Αν πάρει από τον Άγη..καήκαμε!:tongue:

Εμένα ο μικρός τρώει τα πάντα τώρα, απλά όταν τον ταΐζω εγώ, μετά από κάθε μπουκιά βάζει το χέρι στο στόμα. Οπότε αναγκαστικά έχω κ ακόμα έναν να του κρατάει τα χέρια. Όταν όμως τον ταΐζει η μάνα μου, αυτό δν το κάνει. Γιατίιιι????

και εμένα το έκανε αυτό αλλά τώρα το έχει σταματήσει. υπομονή!

iiAs.png

9JCHp3.png

Εγω λόγω επαγγέλματος τραγουδάω καλά, αλλά συστηνω σε όλες τις μαμάδες να μην χάσουν την ευκαιρία να τραγουδήσουν στα μικρά τους. Τους αρέσει πάρα πολύ.

Πάντως διαπιστωνω με τα χρόνια πως και τα μεγαλήτερα παιδιά στο σχολείο, σχετίζονται καλύτερα με τη φωνή σαν όργανο, παρά με οτιδήποτε άλλο. Εγω στα μικρά (α- β δημοτικού) όλη την ώρα τραγουδάω και παίζω φλογέρα. Στα μεγάλα (ε- στ) όλη την ώρα τραγουδάω (και δεν παίζω φλογέρα, αλλά πιάνο). Το τραγουδι πάντως είναι στανταρ. Τους τραβαει πολύ την προσοχή. Μπορώ πολύ πιο εύκολα να τους χειριστώ με "οπλο" τη φωνή μου

jJUhp3.png

kqZXp3.png

καλημέρα, συμφωνώ για το ωδίο. πάντως σο youtube εχει πολλατραγουδια και παραμυθια η θεια Λένα και ο τόνος που τα λέει είναι τέλειος!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...