Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Οκ κατάλαβα, η ΑΜΗ σου δεν ήταν χαμηλή σε σχέση με αυτά που ακούμε κ τη δική μου. Αρα δε βάζατε 3ης ημέρας;  Εμένα παρότι τα βλέπουμε με το κιάλι τα ωάρια, όλοι επιμένουν για βλαστοκύστες γιατί λέει αν δε προχωρούσαν στο εργαστήριο δε θα προχωρούσαν έτσι κ αλλιώς.

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Αχ βρε κορίτσια κανεις δεν σας έστησε στον τοίχο. Γι αυτο άλλωστε έγραψα πως όλοι θα κάνουμε μειώσεις απλά ο καθένας σπίτι του θα ορίσει απο που θα γίνουν οι μειώσεις. Αυτο είναι καθαρά θέμα του καθενος. Αλλωστε όλες συμφωνήσαμε πως οι υπερβολές είναι που ενοχλούν και γι αυτες μιλάμε.

Για τη σιγουρια στο δημοσιο... πλέον δεν υπάρχει. Εγω βέβαια δεν ήμουν ποτέ μόνιμη, αλλά και για τους αναπληρωτές αλλάζουν τα πράγματα καθ οτι θα υπάρξει απο του χρόνου τρομερή μειωση, αφού θα αυξηθεί το ωράριο των μονίμων. Επίσης η κυβέρνηση κατάφερε, να εξισώσει τους μισθούς ιδιωτικού- δημόσιου τομέα. Ο δικός μου ο μισθός, θα μειωθει κατα 40% σε σχέση με πέρισυ. Μιλάμε για αδιανόητη μείωση! Φανταστειτε να σας έκοβαν το 40% του μισθού σας. Αυτα οι τηλεοράσεις δεν τα λένε βεβαια. Το νεο μισθολογιο ειναι κάτι το αδιευκρίνηστο, κάτι το νεφελόδες... Επίσης δεν λένε πως οι μεγαλήτερες μειώσεις είναι στα χαμηλότερα μισθολογικά κλιμάκια. Οσο πιο λίγα παίρνεις,τόσο πιο πολλά σου κόβουν δηλαδή. Αρα μιλάμε για την πλήρη εξαθλιωση.

Δεν τα λεω αυτα για να λυπηθούμε τους κακόμοιρους τους δημόσιους υπαλλήλους, αλλά για να καταλάβουμε πως στην πραγματικότητα είμαστε στο ίδιο καζάνι!

Δεν ανοιξα την κουβέντα για να πεισω κανεναν να πάει σε πορίες ή οτιδήποτε σχετικό. Απλά εγω δεν μπορώ να κάθομαι άλλο άπρακτη και ήθελα να το μοιραστω μαζί σας.

Για το θηλασμό, έχω πει χίλιες φορές πως είναι καθαρά θέμα της κάθε μητέρας αν θα θηλάσει, πόσο θα θηλάσει, πότε θα αποθηλάσει... ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να μας επιβάλει τίποτα σε σχέση με το θηλασμό. Η Αλίκη τα είπε πολύ ωραία. Και η Βένια το ίδιο. ΕΙμαστε και γυναίκες και σίγουρα θέλουμε να το θυμηθούμε και αυτο. Εγω πολλές φορές νοιώθω σαν την καλή μας αγελάδα... Η μπέμπα είναι τωρα 7 μηνων και ελπίζω να τα καταφέρω εκει γύρω στους 10 μήνες να της εισάγω το ξένο γάλα σιγα σιγα μπας και καταφερω στο χρόνο να αποθηλάσω πια.

Με τον υπνο της άρχισε πάλι να στρωνει το πράγμα. Ελπίζω να κρατησει μόνο γιατι δεν μπορώ άλλο αυτο το πράγμα με τα 2-3 ξυπνηματα το βράδυ και όλη μέρα βυζι. Ειναι κουραστικο.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια, όλες στο ίδιο καζάνι βράζουμε. το πώς το αντιμετωπίζει η καθεμία είναι καθαρά δικό της θέμα. είμαι σίγουρη ότι όλες πονάμε για την πατρίδα μας και για την κατάσταση όπως εξελίσσεται καθημερινά.

τα δικά μου τα ξέρετε...απέλυσαν τον Δημήτρη πέρυσι τον Σεπτέμβριο και εγώ δούλευα ελάχιστα λόγω εγκυμοσύνης με αποτέλεσμα να δυσκολέψουν πολύ τα πράγματα. από τα πρώτα που έκοψα ήταν τα δικά μου, yoga, αποτρίχωση και τα σχετικά αλλά αυτό ήταν προσωπική επιλογή. ο Δημήτρης έκοψε τους καφέδες με φίλους, τις συναυλίες, τις πρόβες σε studio (παίζει κιθάρα). κάναμε ό,τι μπορούσε ο καθένας, όπως όλοι.

παρ'ολα αυτά σε πορείες δεν κατεβήκαμε. καλώς ή κακώς θεωρούμε ότι δεν αλλάζει τίποτα...ο μόνος τρόπος αντίδρασης μας ήταν να φύγουμε...πρώτα για το παιδί και μετά για εμάς.

όσον αφορά το θηλασμό, θεωρώ ότι όσο μεγάλη ''υποχρέωση'' έχει μια μάνα να θηλάσει το παιδί της, άλλη τόση έχει να είναι καλά. η ''μάνα-μάρτυρας'' θεωρώ ότι προκαλεί στα παιδιά ενοχές και περισσότερο κακό κάνει παρά καλό.

και τέλος χωρίς να θέλω να σας αγχώσω...περισσότερο γυναίκα ένιωθα θηλάζοντας παρά τώρα. η διαφορά στο στήθος είναι αισθητή (κλαψσ)

φιλιά

iiAs.png

9JCHp3.png

Κορίτσια, όλες στο ίδιο καζάνι βράζουμε. το πώς το αντιμετωπίζει η καθεμία είναι καθαρά δικό της θέμα. είμαι σίγουρη ότι όλες πονάμε για την πατρίδα μας και για την κατάσταση όπως εξελίσσεται καθημερινά.

τα δικά μου τα ξέρετε...απέλυσαν τον Δημήτρη πέρυσι τον Σεπτέμβριο και εγώ δούλευα ελάχιστα λόγω εγκυμοσύνης με αποτέλεσμα να δυσκολέψουν πολύ τα πράγματα. από τα πρώτα που έκοψα ήταν τα δικά μου, yoga, αποτρίχωση και τα σχετικά αλλά αυτό ήταν προσωπική επιλογή. ο Δημήτρης έκοψε τους καφέδες με φίλους, τις συναυλίες, τις πρόβες σε studio (παίζει κιθάρα). κάναμε ό,τι μπορούσε ο καθένας, όπως όλοι.

παρ'ολα αυτά σε πορείες δεν κατεβήκαμε. καλώς ή κακώς θεωρούμε ότι δεν αλλάζει τίποτα...ο μόνος τρόπος αντίδρασης μας ήταν να φύγουμε...πρώτα για το παιδί και μετά για εμάς.

όσον αφορά το θηλασμό, θεωρώ ότι όσο μεγάλη ''υποχρέωση'' έχει μια μάνα να θηλάσει το παιδί της, άλλη τόση έχει να είναι καλά. η ''μάνα-μάρτυρας'' θεωρώ ότι προκαλεί στα παιδιά ενοχές και περισσότερο κακό κάνει παρά καλό.

και τέλος χωρίς να θέλω να σας αγχώσω...περισσότερο γυναίκα ένιωθα θηλάζοντας παρά τώρα. η διαφορά στο στήθος είναι αισθητή (κλαψσ)

φιλιά

Αχ, αν είναι αισθητή η διαφορά, λέει.....Δεν πειράζει, στο επόμενο πάλι! Χιχι! Κάτι έχει ψιλομείνει, αλλάπορεί κ αυτό να εξαφανιστεί!

Αλήθεια, πως τα πάτε εκεί?

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Ειναι πολυτελεια και προκαλεις τη στιγμη που καποιοι δεν εχουν να φανε. Και οταν στην κυριολεξια δεν εχεις να φας η βαφτιση αναβαλεται μεχρι νεοτερας!

O Βασιλάκης ειναι 2 χρονων. Δεν εχουμε κανενα σχεδιο για βαπτιση. Ουτε και ξερουμε πότε θα γινει...... Ο αντρας μου ειναι σχεδον 1 χρονο άνεργος.

Για τον θηλασμο που λέτε. Αν μπορουμε να αποφυγουμε τα χάπια καλό θα ειναι. Δεν εχω σκοπο να αποθηλάσω προς το παρων αν και υπάρχει περιπτωση να παω για δουλεια σε 1 μηνα. Το θελω πολύ να θηλάσω και με ευχαριστει. Αν δεν το ηθελα δεν θα το εκανα για να ειναι καλά η ψυχολογια μου. Οτι θελει η μητερα και οχι οτι πρεπει....

Διαφημίσεις

Αχ, αν είναι αισθητή η διαφορά, λέει.....Δεν πειράζει, στο επόμενο πάλι! Χιχι! Κάτι έχει ψιλομείνει, αλλάπορεί κ αυτό να εξαφανιστεί!

Αλήθεια, πως τα πάτε εκεί?

Σχετικά καλά είμαστε Βένια μου. Ειχα τον μικρό με πυρετό και νόμιζα ότι ήταν δοντάκια αλλά από χτες το βράδυ έχω πυρετό και εγώ οπότε μάλλον με κόλλησε.

Ο άντρας μου τρέχει όλο το πρωί για να βρει κανονική δουλειά και τα απογεύματα 3.30-7.30 δουλεύει σε μία αποθήκη για να βγάζουμε λίγα έξοδα. βέβαια αυτά τα χρήματα δεν είναι αρκετά για να νοικιάσουμε δικό μας σπίτι και να μείνουμε αλλά μέχρι 7 νοεμβρίου μας φιλοξενούν οπότε έχουμε λίγο χρόνο ακόμα. το θετικό είναι ότι μέσα σε 3 μέρες το ένα από τα πολλά πρακτορεία που πήγε του βρήκε αυτή τη δουλειά οπότε ελπίζω μέχρι τις 7/11 να βρεθεί κάτι σε πλήρη απασχόληση... θα δούμε.

να'ναι καλά το internet κορίτσια, με βοηθάει να νιώθω ότι δεν άλλαξε πολύ η ζωή μου

καληνύχταααααααα

iiAs.png

9JCHp3.png

Σχετικά καλά είμαστε Βένια μου. Ειχα τον μικρό με πυρετό και νόμιζα ότι ήταν δοντάκια αλλά από χτες το βράδυ έχω πυρετό και εγώ οπότε μάλλον με κόλλησε.

Ο άντρας μου τρέχει όλο το πρωί για να βρει κανονική δουλειά και τα απογεύματα 3.30-7.30 δουλεύει σε μία αποθήκη για να βγάζουμε λίγα έξοδα. βέβαια αυτά τα χρήματα δεν είναι αρκετά για να νοικιάσουμε δικό μας σπίτι και να μείνουμε αλλά μέχρι 7 νοεμβρίου μας φιλοξενούν οπότε έχουμε λίγο χρόνο ακόμα. το θετικό είναι ότι μέσα σε 3 μέρες το ένα από τα πολλά πρακτορεία που πήγε του βρήκε αυτή τη δουλειά οπότε ελπίζω μέχρι τις 7/11 να βρεθεί κάτι σε πλήρη απασχόληση... θα δούμε.

να'ναι καλά το internet κορίτσια, με βοηθάει να νιώθω ότι δεν άλλαξε πολύ η ζωή μου

καληνύχταααααααα

Ελπίζω συντομα να βολευτειτε tiramisu.

Εγω ειμαι αρρωστη. Ολη τη νυχτα Παρασκευη προς Σαββατο, ήμουν με εμετο και διάρρια. Εχθες δεν μπορουσα να κουνηθω καθολου. Εν το μεταξυ, αρχισε πάλι να με ποναει το στηθος μου. Τωρα μου περασε το στομαχικο, αλλα το στηθος με πονάει. Δεν ξέρω τι να κανω γιατι δεν ειναι ουτε σκληρό, ουτε κοκκινο, ουτε γεμματο το νοιωθω. Απλα πονάει. Εχθες το βραδυ, επιασε και τον Ιωνα εμμετός οποτε καταλαβαινετε πως οι ομορφιες συνεχίστηκαν. Ελπίζω αυριο να ειμαστε καλύτερα.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Ελπίζω συντομα να βολευτειτε tiramisu.

Εγω ειμαι αρρωστη. Ολη τη νυχτα Παρασκευη προς Σαββατο, ήμουν με εμετο και διάρρια. Εχθες δεν μπορουσα να κουνηθω καθολου. Εν το μεταξυ, αρχισε πάλι να με ποναει το στηθος μου. Τωρα μου περασε το στομαχικο, αλλα το στηθος με πονάει. Δεν ξέρω τι να κανω γιατι δεν ειναι ουτε σκληρό, ουτε κοκκινο, ουτε γεμματο το νοιωθω. Απλα πονάει. Εχθες το βραδυ, επιασε και τον Ιωνα εμμετός οποτε καταλαβαινετε πως οι ομορφιες συνεχίστηκαν. Ελπίζω αυριο να ειμαστε καλύτερα.

ωχ! περαστικά σας! πάντως αν δεν έχεις βοήθεια με τα παιδιά είναι πολύ δύσκολο να μην κολλήσουν. όλη μέρα μαζί και από πάνω τους και τάισμα και νανούρισμα είναι αρκετό. αφού ακόμα και τα μεγαλύτερα όπως ο Ίωνας κολλάνε πόσο μάλλον τα μικρά.

βέβαια εγώ κόλλησα από το μικρό γιατί εκτός από την ολοήμερη επαφή έτρωγακαι ό,τι άφηνε από τις κρέμες του :wink:

iiAs.png

9JCHp3.png

Τι είναι αυτό το πράγμα με τις αρρώστειες πια?! Περαστικά σε μανούλες κ μπεμπέκια!

Εμένα ο μικρός πλέον είναι οκ, ελάχιστες μυξούλες έχει κ ευτυχώς γλιτώσαμε τον πυρετό!

Το βαφτιστήρι της κουμπάρας μου (θα την παντρέψω) είναι στο νοσοκομείο με πνευμονία το καημένο. Γεννήθηκε πρόωρα τον Ιούνιο κ αφού έκατσε 1,5 μήνα θερμοκοιτίδα, μετά έπαθε κ αυτό η μικρούλα! :( Ευτυχώς τώρα πάει πολύ καλά!

Προσοχή πολύ αυτή την εποχή!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

καληνύχταααααααα

Εδώ είμαστε, να μπαίνεις να μας λες τα νέα σας!

Και αν δν βρει κάτι μέχρι τις 7 του μήνα (κάτι που δν εύχομαι να γίνει), τότε τι θα κάνετε?

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Kαλησπερα σε όλες. Περαστικα σε όλα τα αρρωστα και κρυωμενα μωρακια.

Πως ειστε???

Τιραμισου και εμεις σκεφτομαστε πολύ σοβαρα το εξωτερικο. Ο αντρας μου εχει πολλες γνωσεις στην πληροφορικη. Αν βρει κατι θα πάει μονος του, εγω δεν ακολουθω. Οπου και να βρεθει δουλεια ομως, φευγει και την αλλη μερα.

Kαλησπερα σε όλες. Περαστικα σε όλα τα αρρωστα και κρυωμενα μωρακια.

Πως ειστε???

Τιραμισου και εμεις σκεφτομαστε πολύ σοβαρα το εξωτερικο. Ο αντρας μου εχει πολλες γνωσεις στην πληροφορικη. Αν βρει κατι θα πάει μονος του, εγω δεν ακολουθω. Οπου και να βρεθει δουλεια ομως, φευγει και την αλλη μερα.

Βρε καλό μου, γτ δν θες να πας μαζί με τον αντρούλη σου?

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Βένια, δεν ξέρω τι θα κάνουμε. θα το δούμε αυτό σε καμία εβδομάδα. προς το παρόν έχει 2 συνεντεύξεις ήδη για αυτή την εβδομάδα και ελπίζουμε.

Στελλίτσα, πολλοί μας είπαν ότι θα έπρεπε να είχα μείνει πίσω με τον μικρό και να ερχόταν ο Δημήτρης μόνος του. είναι όμως τεράστια απόφαση η μετανάστευση και θεωρήσαμε ότι πρέπει να την πάρουμε από κοινού, γι'αυτό ήρθα και εγώ. όπως και να έχει πάντως είναι δύσκολο. αν σας ανοίξει κάποια πόρτα για αγγλία και είμαστε ακόμα εδώ μακάρι να μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε.

καληνύχτα κορίτσια :)

iiAs.png

9JCHp3.png

Βένια, δεν ξέρω τι θα κάνουμε. θα το δούμε αυτό σε καμία εβδομάδα. προς το παρόν έχει 2 συνεντεύξεις ήδη για αυτή την εβδομάδα και ελπίζουμε.

Στελλίτσα, πολλοί μας είπαν ότι θα έπρεπε να είχα μείνει πίσω με τον μικρό και να ερχόταν ο Δημήτρης μόνος του. είναι όμως τεράστια απόφαση η μετανάστευση και θεωρήσαμε ότι πρέπει να την πάρουμε από κοινού, γι'αυτό ήρθα και εγώ. όπως και να έχει πάντως είναι δύσκολο. αν σας ανοίξει κάποια πόρτα για αγγλία και είμαστε ακόμα εδώ μακάρι να μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε.

καληνύχτα κορίτσια :)

Εύχομαι μέσα στην εβδομάδα όλα να τελειώσουν θετικά! :)

Καληνύχτα! Φιλάκιααα!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

καλημέρα κοριτσάκια !

τι κάνετε?

εμεις καλά είμαστε, θα κάνουμε σήμερα το εμβολιάκη μας!

τιραμισού εύχομαι να πάνε όλα καλά με τις συνεντεύξεις!

όσο για τη μετανάστευση..είναι μια απόφαση δύσκολη! δεν ξέρω αν θα μπορούσα να αφήσω την ελλάδα ..σίγουρα όμως δεν θα μπορούσα να αφήσω και τον αντρούλη μου μόνο του :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ελπίζω να μη χρειαστεί να βρεθούμε σε αυτό το δίλημα!

αααα δεν είπα καλή εβδομάδα σε όλες! ;););)

Ο πρίγκιπάκος μας είναι
[url=http://lilypie.com][img]http://lb4f.lilypie.com/eWZNp2.png[/img][/url]

το μικρό μας θαυματάκι!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/9PDwp2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/6YsSp2.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...