Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Οκ κατάλαβα, η ΑΜΗ σου δεν ήταν χαμηλή σε σχέση με αυτά που ακούμε κ τη δική μου. Αρα δε βάζατε 3ης ημέρας;  Εμένα παρότι τα βλέπουμε με το κιάλι τα ωάρια, όλοι επιμένουν για βλαστοκύστες γιατί λέει αν δε προχωρούσαν στο εργαστήριο δε θα προχωρούσαν έτσι κ αλλιώς.

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Ρε συ Ευα εχεις το απολυτο δικιο! Δεν καταλαβαινουν τιποτα καποιοι! Εβλεπα τις προαλλες ενα μαγαζι στο κεντρο που εκανε μακιγιαζ! Υπαρχει κοσμος που πληρωνει για να κανει επαγγελματικο μακιγιαζ για να παει για καφε! Στη κοσμαρα τους!!! Δεν ξερω αν συμβαινει παντου αλλα εδω στα Χανια ζουνε σε αλλο κοσμο! Οπως τα λες!

Το θεμα ειναι αν εχουν τελικα αποτελεσμα αυτες οι πορειες. Εγω δεν κατεβηκα-εμεινα με τον μικρο- πηγε ο αντρας μου. Πανικος απο κοσμο! Και φανταζομαι σε καθε πολη. Και? Πτοειται κανεις? Εγω το εχω ξαναπει. Δικτατορια εχουμε, απλα ψηφιζουμε ποιος θα την ασκησει... Δεν ξερω ειμαι πολυ απογοητευμενη απο την ολη κατασταση!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ax πες τα βρε Ευα. Εχω να κατεβω σε διαδηλωση 3 χρονια. Απο τοτε που εμεινα εγκυος. Νιωθω αχρηστη κοιτάζοντας τα απο την τηλεοραση μου. Τον Δεκεμβρη του 2009 στην πορεια για τη μνημη του 15χρονου Αλεξανδρου, χτυπησαν τη θεια μου (60 χρονων) με παπακι. Το ελεγαν 1 εβδομαδα στην τηλεοραση. Απο τοτε θελω περισσοτερο να βγω στους δρομους. Ολοι πρεπει να βγουμε.

Ωχ ναι ρε συ, το θυμάμαι το σκηνικό! :(

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Εγώ μια φορά έχω κατέβει σε πορεία, πριν από κάτι χρόνια, αλλά ήταν της ΕΣΗΕΑ (των δημοσιογράφων).

Από τη στιγμή που γίνεται αυτό το μπάχαλο με τους κουκουλοφόρους δν νομίζω ότι έχει νόημα να κατέβεις, παίζοντας κορώνα-γράμματα τη ζωή σου. Τουλάχιστον όχι στην Αθήνα.

Φαντάζομαι σε Κόρινθο κ Χανιά δν γίνεται το ίδιο, σωστά?! Εκεί πιθανότατα να πήγαινα, αλλά μ πέφτει λίγο μακριά.

Όπως κ να έχει πάντως, αν θέλουν να περάσουν κ άλλα μέτρα δν θα τους πτοήσει τπτ! Εκτός κ αν μπουκάρουν στη Βουλή! Το θέμα είναι ότι όποιος κ να ανέβει πλέον τα ίδια μέτρα θα πάρει. Και δν φταίνε μόνο οι πολιτικοί για την κατάστασή μας. Αυτοί έχουν τη μεγαλύτερη ευθύνη, αλλά όλοι μας βάλαμε το χεράκι μας για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, είτε σε κάποιους αρέσει αυτό, είτε όχι.

Από εκεί κ πέρα δν μπορώ να κατηγορήσω κάποιον που πάει να φτιάξει τα νύχια του κ τα μαλλιά του ή πίνει τον καφέ του!

Δλδ εγώ που κάνω μανικιούρ-πεντικιούρ είμαι στον κόσμο μου? Το ότι με τον Άγη έχουμε μόνο μία μέρα τη βδομάδα για να κάτσουμε μαζί κ πάμε για καφέ ή για ποτό σημαίνει ότι τα γράφουμε όλα? Μην τα μπερδεύουμε τα πράγματα!

Και στην τελική, αν στερηθούμε κ αυτές τις μικρές απολαύσεις, τότε χαθήκαμε! Αν πάμε στο άλλο στάδιο της μιζέριας κ της μίρλας, το χάσαμε το παιχνίδι! Έχουμε παιδιά τα οποία ακόμα δν καταλαβαίνουν τι γίνεται...δν είναι ανάγκη να τα ρίξουμε μέσα στη μαυρίλα! Αυτά δν φταίνε σε τπτ!

Αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη!

Και για να μη νομίζετε ότι μιλάω εκ του ασφαλούς κ ότι είμαι καμια πλούσια, 2,5 μήνες είναι απλήρωτος ο Άγης κ μέχρι να μπουν τα λεφτά του ΟΑΕΔ στις 17 του μήνα δν είχε μπει φράγκο στο ταμείο του σπιτιού αυτό το μήνα!

Με χαμόγελο όμως τα αντιμετωπίζουμε όλα. Σε λίγες μέρες βαφτίζουμε τον μπέμπη, έχουμε μια μεγάλη χαρά! Για αυτόν κ μόνο θα πρέπει να είμαστε καλά!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Εγώ μια φορά έχω κατέβει σε πορεία, πριν από κάτι χρόνια, αλλά ήταν της ΕΣΗΕΑ (των δημοσιογράφων).

Από τη στιγμή που γίνεται αυτό το μπάχαλο με τους κουκουλοφόρους δν νομίζω ότι έχει νόημα να κατέβεις, παίζοντας κορώνα-γράμματα τη ζωή σου. Τουλάχιστον όχι στην Αθήνα.

Φαντάζομαι σε Κόρινθο κ Χανιά δν γίνεται το ίδιο, σωστά?! Εκεί πιθανότατα να πήγαινα, αλλά μ πέφτει λίγο μακριά.

Όπως κ να έχει πάντως, αν θέλουν να περάσουν κ άλλα μέτρα δν θα τους πτοήσει τπτ! Εκτός κ αν μπουκάρουν στη Βουλή! Το θέμα είναι ότι όποιος κ να ανέβει πλέον τα ίδια μέτρα θα πάρει. Και δν φταίνε μόνο οι πολιτικοί για την κατάστασή μας. Αυτοί έχουν τη μεγαλύτερη ευθύνη, αλλά όλοι μας βάλαμε το χεράκι μας για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, είτε σε κάποιους αρέσει αυτό, είτε όχι.

Από εκεί κ πέρα δν μπορώ να κατηγορήσω κάποιον που πάει να φτιάξει τα νύχια του κ τα μαλλιά του ή πίνει τον καφέ του!

Δλδ εγώ που κάνω μανικιούρ-πεντικιούρ είμαι στον κόσμο μου? Το ότι με τον Άγη έχουμε μόνο μία μέρα τη βδομάδα για να κάτσουμε μαζί κ πάμε για καφέ ή για ποτό σημαίνει ότι τα γράφουμε όλα? Μην τα μπερδεύουμε τα πράγματα!

Και στην τελική, αν στερηθούμε κ αυτές τις μικρές απολαύσεις, τότε χαθήκαμε! Αν πάμε στο άλλο στάδιο της μιζέριας κ της μίρλας, το χάσαμε το παιχνίδι! Έχουμε παιδιά τα οποία ακόμα δν καταλαβαίνουν τι γίνεται...δν είναι ανάγκη να τα ρίξουμε μέσα στη μαυρίλα! Αυτά δν φταίνε σε τπτ!

Αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη!

Και για να μη νομίζετε ότι μιλάω εκ του ασφαλούς κ ότι είμαι καμια πλούσια, 2,5 μήνες είναι απλήρωτος ο Άγης κ μέχρι να μπουν τα λεφτά του ΟΑΕΔ στις 17 του μήνα δν είχε μπει φράγκο στο ταμείο του σπιτιού αυτό το μήνα!

Με χαμόγελο όμως τα αντιμετωπίζουμε όλα. Σε λίγες μέρες βαφτίζουμε τον μπέμπη, έχουμε μια μεγάλη χαρά! Για αυτόν κ μόνο θα πρέπει να είμαστε καλά!

Συμφωνώ απόλυτα!

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Διαφημίσεις

Ειναι πολυτελεια και προκαλεις τη στιγμη που καποιοι δεν εχουν να φανε. Και οταν στην κυριολεξια δεν εχεις να φας η βαφτιση αναβαλεται μεχρι νεοτερας!

Προτιμώ να κόψω άλλα (όπως το να μην κάνω τραπέζι μετά, να κάνω πιο φθηνά προσκλητήρια κλπ) από το να μη βαφτίσω το παιδί μου τώρα που στο κάτω-κάτω έχω κ κάτι στην άκρη κ μπορώ να ασχοληθώ με τα της βάφτισης, γτ μετά πρέπει να επιστρέψω στη δουλειά!

Και δε νομίζω ότι προκαλώ...Αλλά όχι κ να κατακρίνω τον άλλον που κάνει κάτι για την αισθητική κ την υγιεινή του! Ή που βγαίνει για ποτό...

Να κλειστούμε όλοι μέσα να κλαίμε τη μοίρα μας για το κακό που μας βρήκε κ να ξαναβγούμε σε 3-4 χρόνια με την ελπίδα να μας έχει στείλει λεφτά ο Θεός!

Και μη νομίζετε ότι στο εξωτερικό είναι πολύ καλύτερα...

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Επίσης, δν θα κάνω δεύτερο παιδί τόσο γρήγορα...Εξάλλου, είμαι στον ιδιωτικό τομέα κ τη θέση μ δν την έχω καπαρωμένη..! Σήμερα είμαι, αύριο δν είμαι! Όλα είναι πολύ πιο εύθραυστα τώρα! Ούτε πόσα θα παίρνω δν ξέρω!

Από την άλλη βέβαια, όπως κόβουν κ στο δημόσιο, σε ορισμένες περιπτώσεις θα είναι καλύτερα στον ιδιωτικό τομέα...Θα δείξει!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Κορίτσια το Δεκέμβρη,όταν η μπέμπα γίνει 9 μηνών θέλω να σταματήσω να θηλάζω.Μόνο που θέλω αν γίνεται να αποφύγω τα χάπια,πότε πρέπει να αρχίσω να της δίνω σιγά σιγά συμπλήρωμα?

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Κορίτσια το Δεκέμβρη,όταν η μπέμπα γίνει 9 μηνών θέλω να σταματήσω να θηλάζω.Μόνο που θέλω αν γίνεται να αποφύγω τα χάπια,πότε πρέπει να αρχίσω να της δίνω σιγά σιγά συμπλήρωμα?

Μαράκι μου, εγώ του δίνω ξενό εδώ κ ένα μήνα περίπου, αλλά ακόμα συνεχίζω τον θηλασμό. Να δω πότε θα σταματήσω...ένα μήνα το πολύ μ δίνω ακόμα...Τέσπα..

Γνώμη μου, αλλά ας σου πουν κ οι άλλες κοπέλες που αποθήλασαν ή αποθηλάζουν, είναι να ξεκινήσεις ένα μήνα πριν. Για να έχει μπει σε μια διαδικασία το παιδί να προσαρμοστεί! Εμένα για παράδειγμα για καμια 10αρια μέρες έπινε μόνο 50 μλ. Δν το ήθελε...Σιγά-σιγά όμως κ όταν είδε ότι δν έχει να φάει κάτι άλλο, το συνήθισε κ πλέον το πίνει άνετα!

Και εγώ θέλω να αποφύγω το χάπι για αυτό μείωσα τους θηλασμούς στους δύο κ σιγά-σιγά θα αρχίσω να μειώνω σε έναν την ημέρα, έναν το διήμερο κοκ μέχρι να στερέψω. Ελπίζω να τα καταφέρουμε!!!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Αναλόγως τι θες ακριβως. Θες στον 9ο να μην πίνει καθόλου δικό σου; Να έχεις αποθηλάσει πλήρως; Σε αυτη την περίπτωση το πιθανότερο είναι πως θα σου πάρει πάνω απο μήνα. Αν απλά θες να έχεις μειώσει μέχρι τότε τους θηλασμούς, ενας μήνας πρίν είναι καλό διάστημα οπως ειπε και η Βένια.

Πάντως να εχεις υποψη σου πως οπως όλα τα του θηλασμού, έτσι και ο αποθηλασμός είναι διαφορετικός για κάθε γυναικα και κάθε μωρό. Μπορεί να σου μειωθει πιο ευκολα το γάλα πχ ή μπορεί το μωρό να δεχτει αμέσως το ξένο. Μπορεί όμως να μη σου κόβεται το γάλα ή το μωρό να μη δεχεται το ξένο,οπότε να αλλάξει το χρονοδιάγραμμα.

Οσο για τις πολυτέλειες, εγ δεν κατατκρίνω αυτούς που θα πάνε μια φορά την εβδομάδα για καφέ. Αλίμονο! Αλλά στην Κορινθο δεν πάνε μια φορά την εβδομάδα! Δεν είναι δυνατόν να είναι όλα τα καφε γεμάτα και καθημερινές με αυτούς που πάνε μια φορά την εβδομάδα. Ενα μεγαλο ποσοστό πάνε καθημερινά για καφέ! Για τους καθημερινούς λοιπόν θα πω, πως δεν έχουν πάρει πρέφα τι γίνεται. Ολοι μας θα πρέπει να αλλάξουμε προτεραιότητες. Αλλοι θα κόψουν το μανικιουρ, άλλοι το κομμοτήριο, άλλοι το σινεμα... για τον καθένα ειναι διαφορετικο το τί αποτελει μικρή καθημερινή πολυτέλεια. Προσωπικά, προτιμώ να κάνω μόνη μου μανικιουρ- πεντικιουρ- αποτρίχωση, να πάω μια φορά στο 6μηνο κομμοτήριο, να μην πατήσω ούτε για καφέ τουτε για σινεμα, αλλά να έχω λεφτά για να αγοράσω προσούτο και διάφορα άλλα delicatesen που μας αρέσουν, CD- DVD και βιβλία.

Απο κάπου θα κόψει δηλαδή ο καθένας και κάπου θα αφήσει ένα περιθόριο. Το σίγουρο είναι πως δεν θα συνεχίσουμε ως έχουμε και αυτο θα συμβεί είτε πτωχεύσει η χωρα και επίσημα, είτε συνεχίσει αυτη η κατρακίλα που έχουμε τώρα.

Για μένα, το να κάθομαι σπίτι και να μοιρολογάω, δεν παίζει σαν περίπτωση. Δεν θα μοιρολογίσω γιατι θα κάνω ότι μπορώ για να εκφράσω την αντίθεση μου και αν μπορώ να αλλάξω κάτι θα το κάνω. Το να λέω "και τι να κάνω? αφου δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι κλπ" είναι για μένα μοιρολόγημα και μοιρολατρικό. Δεν συμφωνω με τίποτα απο τα δυο. Οσο δεν κάνουμε κάτι για να εκφράσουμε την αντίθεση μας, τόσο η κατασταση θα διαιωνίζεται για να μην πω πως θα χειροτερευει. Μόνο αν κάνουμε κάτι, μπορεί και να αλλάξει κάτι...

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

βλέπω πιάσαμε θέμα!!!εεε να πω και εγώ την άποψή μου!!!

κάθε οικογένεια βιώνει διαφορετικά την κρίση. άλλος περισσότερο άλλος λιγότερο. δεν κατηγορώ ούτε ζηλεύω με την κακή έννοια αυτους που κάνουν αυτά που εγώ δεν μπορώ γιατί εγώ επέλεξα να κάνω παιδιά και να στερηθώ για να τα μεγαλώσω!πριν και εγώ όλη την ώρα ήμουν εκτός σπιτιού πήγαινα μόνο για ύπνο και όταν ντυνόμουν πραγματικά ντυνόμουν με μάρκες κτλ κτλ πρέπει να μάθουμε να προσαρμοζόμαστε καλώς κακώς. ούτε μου αρέσει η μιζέρια. έχω γνωστούς μου που συνέχεια λένε δεν έχουμε και δεν αυτό και δεν εκείνο αλλά δώσανε 5 χιλ.€ για μια τραπεζαρία!!!αυτό δεν μπορώ!!! δεν μου αρέσει ούτε η κλάψα ούτε τίποτα!!!εγώ είμαι αρκετά περήφανη για να πω δεν έχω!!!φροντίζω ακόμα και με 5€ να λέω κάτι έχω!!!

όσο για τις διαμαρτυρίες ο άντρας μου συνέχεια είναι στο σύνταγμα και έχει τύχει και φορά που μου είπε ότι πραγματικά φοβήθηκε!!!τι να την κάνω αυτή τη διαμαρτυρία???

όταν κάποιοι την διαμαρτυρία τους κάποιοι άλλοι καταστρέφουν την Ελλάδα!!!και είναι καταστροφή να έρχεται ο τουρίστας και βλέποντας απεργίες διαδηλώσεις φασαρίες να φεύγει άρων άρων!!!ασ κάνουν επιτέλους ένα ντου να καταλάβουν την βουλή να τελειώνουμε!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

να ρωτήσω και κάτι αν επιτρέπεται γιατί θέλετε να αποθηλάσετε???λόγω κούρασης λόγω επιστροφής στη δουλειά??? λόγω ξενυχτιού???το λέω γιατί η δική μου πείρα μου έδειξε (με την μαίρη) ότι παρόλο που έτρωγε ξένο (ήταν 15 μηνών!) ακόμα ξύπναγε το βραδυ. δηλ δεν ξυπναγε για να φάει!!!απλώς ξύπναγε! και εγώ παρόλο που είμαι υπέρμαχος του θηλασμού έχω αρχίσει να κουράζομαι αλλά σκέφτομαι ότι πιο πολύ κούραση θα είναι να ξυπνάω τα βράδια να της φτιάχνω και να την ταίζω παρά να την πάρω στο κρεβάτι το στήθος έξω η μικρή να τρώει και εγώ να κοιμάμαι!!!

προσπαθήστε πάντως όσο μπορείτε να αποθηλάσετε φυσικά μην πάρετε αυτες τις βλακείες τα φάρμακα!!!μειώστε σιγά σιγά τον θηλασμό μην ξεχνάτα ότι ο θηλασμός είναι θέμα παραγωγής και ζήτησης!ααα και όταν αποθηλάσετε εννοείτε τσεκ στο στήθος με υπέρηχο να είμαστε καλυμένες!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Καλησπέρα σε όλες.

Εχω καιρο να μπω να γραψω αλλά θα ήθελα να πω την γνωμη μου γι αυτα που διαβαζω τον τελευταίο καιρο.

Καταρχας το πόσο θα θηλάσει μία γυναίκα είναι καθαρά δικαίωμα της κάθε μιας.

Δεν θεωρείται λιγότερο καλή μάνα αυτή που θα θηλάσει 6 μήνες με αυτή που θα θηλάσει 5 χρόνια. Και ούτε πρέπει να το βλάπουμε εγωιστικά ότι πρέπει όπωσδήποτε να θηλάσουμε ακόμα και όταν το παιδί μας δεν παίρνει βάρος. Δεν είναι τα μωρά μας ημερών για να μην καταλαβαίνουμε πλέον αν πεινάνε ή όχι.

Όταν ένα μωρο δεν πέρνει πια βάρος και πινει μητρικο τοτε σημαίνει οτι δεν το καλυπτει πια. Εμενα απο τον 4ο μεχρι τον 6ο δεν επαιρνε βαρος. Τι έπρεπε να κανω να συνεχίζω να του δίνω στήθος? Να συνεχίσω δηλαδή να δίνω έμφαση στο εγω μου και όχι στο παιδί μου? Γιατι ναι καλός ο θηλασμός αλλά υπάρχουν και όρια. Πχ δεν αποδεχομαι αυτο που ειχα διαβασει στο forum οτι εστω και 1 φορα αν δωσεις στο παιδι ξενο εχει αποτυχει ο αποκλειστικος θηλασμος.

Επισης ολες μας νιώθουμε ότι έχουμε χάσει την θυληκότητά μας μετά την εγκυμοσύνη. Όμως πέρα από μαμάδες είμαστε και σύντροφοι αλλά και γυναίκες, και πιστεύω ότι κάποια στιγμή πρέπει να βρούμε και αυτόν τον εαυτό μας. Όταν αυτό φυσικά μας κάνει να νιώθουμε άβολα. Αν δεν μας πειράζει τοτε δεν υπάρχει πρόβλημα. Βέβαια αν τελικα αποφασισουμε να βρουμε τον χαμενο μας εαθτο δεν σημαινει οτι δεν ειμαστε καλες μανουλες.

Τωρα όσον αφορα την κριση. Καλά κάνει όποιος πάει σε ποριες. Δεν μπορω να πω κάτι γι αυτο. Η δική μου η άποψη είναι να μείνω με την οικογένειά μου γιατί αυτή με χρειάζεται και τους χρειάζομαι και εγω. Επίσης δεν μπορώ να δεχτώ ότι όλοι αυτοί που πάνε στις πορίες, είναι άνθρωποι, που δεν έχουν δουλεια ή άνθρωποι που δουλεύουν από το πρωι ως το βράδυ για να ζήσουν την οικογένειά τους, ούτε άνθρωποι οι οποίοι φοβόνται ότι θα χάσουν την δουλειά τους, ούτε άνθρωποι που δεν έχουν να αφήσουν κάπου τα παιδιά τους. γιατί όλοι αυτοί που περιέγραψα είναι άνθρωποι που κοιτάνε να επιβιώσουν και όχι να μην πάνε στην δουλεια.

Τώρα για αυτή την κατάσταση φταίνε όλοι αυτοί που ψηφίζανε αυτούς τους αλήτες για να βάλουμε παιδια, εγγονια, ξαδερφια κλπ σε θεσουλες καλές και σήμερα όλοι αυτοί κλαίγονται που ξαφνικά τους κοπήκαν κάποια επιδόματα.

Η κατάσταση στη Ελλάδα έχει πάει εκεί που έχει πάει με αυτή την νοοτροπία. Είμαι δημοσιος υπαλληλος και κάθομαι πίσω απο ενα γραφειο και ζήτημα αν κάνω την δουλεια μου. Γιατί αν όλοι οι Δημόσιοι δούλευαν όπως οι ιδιωτικοί που καθημερινα φοβούνται ότι θα χάσουν την δουλεια τους, τοτε ούτε θα τα τρωγανε, ούτε μίζες, ούτε τίποτα. Αυτη η νοοτροπια μας εχει παει εκει που μας εχει παει. Γι αυτο να μην τα βαζουμε με αυτους που πανε κομμωτηρια, νυχια και τα σχετικα. Δεν μπορει κανενας να ξερει ποια ειναι η κατασταση αυτου του ανθρωπου. Είτε οικονομικη, είτε επαγγελματικη. Και τι με το οτι εχουμε κριση? Θα παψουμε να ζούμε? Εδω κατοχη υπήρχε παλια και παιδια έκαναν. μη μου πείτε άλλο αυτο γιατι δεν ειναι ετσι.

Και στο κάτω κάτω έχουμε φέρει παιδια στον κόσμο και είμαστε υποχρεωμένοι να τους δίνουμε ευχαριστες εικονες και όχι μελανχολίες γιατι δεν φταίνε σε τιποτα.

Καλησπέρα σε όλες.

Εχω καιρο να μπω να γραψω αλλά θα ήθελα να πω την γνωμη μου γι αυτα που διαβαζω τον τελευταίο καιρο.

Καταρχας το πόσο θα θηλάσει μία γυναίκα είναι καθαρά δικαίωμα της κάθε μιας.

Δεν θεωρείται λιγότερο καλή μάνα αυτή που θα θηλάσει 6 μήνες με αυτή που θα θηλάσει 5 χρόνια. Και ούτε πρέπει να το βλάπουμε εγωιστικά ότι πρέπει όπωσδήποτε να θηλάσουμε ακόμα και όταν το παιδί μας δεν παίρνει βάρος. Δεν είναι τα μωρά μας ημερών για να μην καταλαβαίνουμε πλέον αν πεινάνε ή όχι.

Όταν ένα μωρο δεν πέρνει πια βάρος και πινει μητρικο τοτε σημαίνει οτι δεν το καλυπτει πια. Εμενα απο τον 4ο μεχρι τον 6ο δεν επαιρνε βαρος. Τι έπρεπε να κανω να συνεχίζω να του δίνω στήθος? Να συνεχίσω δηλαδή να δίνω έμφαση στο εγω μου και όχι στο παιδί μου? Γιατι ναι καλός ο θηλασμός αλλά υπάρχουν και όρια. Πχ δεν αποδεχομαι αυτο που ειχα διαβασει στο forum οτι εστω και 1 φορα αν δωσεις στο παιδι ξενο εχει αποτυχει ο αποκλειστικος θηλασμος.

Επισης ολες μας νιώθουμε ότι έχουμε χάσει την θυληκότητά μας μετά την εγκυμοσύνη. Όμως πέρα από μαμάδες είμαστε και σύντροφοι αλλά και γυναίκες, και πιστεύω ότι κάποια στιγμή πρέπει να βρούμε και αυτόν τον εαυτό μας. Όταν αυτό φυσικά μας κάνει να νιώθουμε άβολα. Αν δεν μας πειράζει τοτε δεν υπάρχει πρόβλημα. Βέβαια αν τελικα αποφασισουμε να βρουμε τον χαμενο μας εαθτο δεν σημαινει οτι δεν ειμαστε καλες μανουλες.

Τωρα όσον αφορα την κριση. Καλά κάνει όποιος πάει σε ποριες. Δεν μπορω να πω κάτι γι αυτο. Η δική μου η άποψη είναι να μείνω με την οικογένειά μου γιατί αυτή με χρειάζεται και τους χρειάζομαι και εγω. Επίσης δεν μπορώ να δεχτώ ότι όλοι αυτοί που πάνε στις πορίες, είναι άνθρωποι, που δεν έχουν δουλεια ή άνθρωποι που δουλεύουν από το πρωι ως το βράδυ για να ζήσουν την οικογένειά τους, ούτε άνθρωποι οι οποίοι φοβόνται ότι θα χάσουν την δουλειά τους, ούτε άνθρωποι που δεν έχουν να αφήσουν κάπου τα παιδιά τους. γιατί όλοι αυτοί που περιέγραψα είναι άνθρωποι που κοιτάνε να επιβιώσουν και όχι να μην πάνε στην δουλεια.

Τώρα για αυτή την κατάσταση φταίνε όλοι αυτοί που ψηφίζανε αυτούς τους αλήτες για να βάλουμε παιδια, εγγονια, ξαδερφια κλπ σε θεσουλες καλές και σήμερα όλοι αυτοί κλαίγονται που ξαφνικά τους κοπήκαν κάποια επιδόματα.

Η κατάσταση στη Ελλάδα έχει πάει εκεί που έχει πάει με αυτή την νοοτροπία. Είμαι δημοσιος υπαλληλος και κάθομαι πίσω απο ενα γραφειο και ζήτημα αν κάνω την δουλεια μου. Γιατί αν όλοι οι Δημόσιοι δούλευαν όπως οι ιδιωτικοί που καθημερινα φοβούνται ότι θα χάσουν την δουλεια τους, τοτε ούτε θα τα τρωγανε, ούτε μίζες, ούτε τίποτα. Αυτη η νοοτροπια μας εχει παει εκει που μας εχει παει. Γι αυτο να μην τα βαζουμε με αυτους που πανε κομμωτηρια, νυχια και τα σχετικα. Δεν μπορει κανενας να ξερει ποια ειναι η κατασταση αυτου του ανθρωπου. Είτε οικονομικη, είτε επαγγελματικη. Και τι με το οτι εχουμε κριση? Θα παψουμε να ζούμε? Εδω κατοχη υπήρχε παλια και παιδια έκαναν. μη μου πείτε άλλο αυτο γιατι δεν ειναι ετσι.

Και στο κάτω κάτω έχουμε φέρει παιδια στον κόσμο και είμαστε υποχρεωμένοι να τους δίνουμε ευχαριστες εικονες και όχι μελανχολίες γιατι δεν φταίνε σε τιποτα.

Συμφωνώ...Σίγουρα στις πορείες πάνε κ άνθρωποι που δν έχουν δουλειά, αλλά είναι αρκετοί που πάνε επειδή τους έκοψαν τους μισθούς των 5000 ευρώ κ τους μείωσαν στα 2000! Αυτούς όχι, δν θα τους λυπηθώ!

Επίσης, αυτοί που δουλεύουν στον ΟΑΣΑ πόσα λεφτά μπορεί να έχουν μαζέψει όταν κάθε λίγο κ λιγάκι κάνουν απεργίες?! Εγώ ξέρω πως όταν απεργείς σου κόβουν το μεροκάματο! Αν έχουν τόση ανάγκη τα χρήματα τότε γιατί απεργούν 2-3 φορές τη βδομάδα??????

Επίσης, συμφωνώ με τη july στο σχετικό θέμα...

Άλλο να λες ότι δν έχεις λεφτά κ μετά να σκας 5000 για τραπεζαρία ή να παίρνεις ακριβό αυτοκίνητο κ άλλο να πας μια φορά το μήνα για να περιποιηθείς τα χέρια, τα πόδια κ τα μαλλιά σου! Το πρώτο είναι περιττό έξοδο, ενώ στη δεύτερη περίπτωση κάνεις κάτι πρώτα από όλα για την υγιεινή σου κ μετά για την ευχαρίστησή σου!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

να ρωτήσω και κάτι αν επιτρέπεται γιατί θέλετε να αποθηλάσετε???λόγω κούρασης λόγω επιστροφής στη δουλειά??? λόγω ξενυχτιού???το λέω γιατί η δική μου πείρα μου έδειξε (με την μαίρη) ότι παρόλο που έτρωγε ξένο (ήταν 15 μηνών!) ακόμα ξύπναγε το βραδυ. δηλ δεν ξυπναγε για να φάει!!!απλώς ξύπναγε! και εγώ παρόλο που είμαι υπέρμαχος του θηλασμού έχω αρχίσει να κουράζομαι αλλά σκέφτομαι ότι πιο πολύ κούραση θα είναι να ξυπνάω τα βράδια να της φτιάχνω και να την ταίζω παρά να την πάρω στο κρεβάτι το στήθος έξω η μικρή να τρώει και εγώ να κοιμάμαι!!!

προσπαθήστε πάντως όσο μπορείτε να αποθηλάσετε φυσικά μην πάρετε αυτες τις βλακείες τα φάρμακα!!!μειώστε σιγά σιγά τον θηλασμό μην ξεχνάτα ότι ο θηλασμός είναι θέμα παραγωγής και ζήτησης!ααα και όταν αποθηλάσετε εννοείτε τσεκ στο στήθος με υπέρηχο να είμαστε καλυμένες!!!

Εγώ θέλω να σταματήσω γτ κουράστηκα. Και δν ντρέπομαι να το πω!

Όπως είχα ξαναγράψει, θέλω να βάλω τα σουτιέν μ με την ενίσχυση, να μην ανησυχώ ότι αν φάω κάτι μπορεί να τον πειράξει, να μπορώ να πιω όσο θέλω χωρίς να κοιτάω το ρολόι! Δν είμαι μπεκρού, απλά κ το κρασί το πίνω με άγχος! Επίσης, επειδή τρίβει τη μούρη του στο στήθος μ κ έχει αρχίσει να μ κατεβάζει τη μπλούζα...Πλέον καταλαβαίνει πολύ καλά τι κάνει...Το παιδί μεγαλώνει, εγώ θα πρέπει σε 2 μήνες να πάω δουλειά, ήδη είναι μαμάκιας...καλό θα ήταν να ξεκολλήσει από πάνω μου. Να μάθει ότι το βράδυ δν θα τον βάζει πάντα η μαμά για ύπνο! Το ξέρω ότι ίσως να μη γλιτώσω το ενδιάμεσο ξύπνημα (στο οποίο έτσι κι αλλιώς δν τρώει) με αυτό τον τρόπο. Βέβαια, από την άλλη όλο λέω να σταματήσω κ όλο κάθομαι...:tongue: Μάλλον επειδή βαριέμαι να πλένω τα μπιμπερό! χαχαχα!

Πλακίτσα για να ελαφρύνουμε το κλίμα!

Όπως κ να'χει...κ εγώ θα προσπαθήσω να αποθηλάσω φυσικά! Εμένα το γάλα μ φτάνει για δύο γεύματα πλέον. Ελπίζω στο τέλος να τα καταφέρω!:D:D:D

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...