Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όλα καλά θα πάνε! Ειδικά όσο υπάρχει βελτίωση και η τεχνική που περιγράφεις για την μικρογονιμοποίηση μάλλον είναι η PICSI που επιλέγουν στα σπερματοζωάρια βάζοντας τα σε υαλουρονικό οξύ για να δουν ποια είναι πιο δυναμικά κι έχουν καλύτερες πιθανότητες γονιμοποίησης. Είναι τεχνική που την συνηθίζουν σε υψηλά dfi. 
      Μια υγιή βλαστοκύστη ψάχνουμε όλες και θα την βρούμε που θα πάει! 

Τώρα έδειξε να έχει αρκετή βελτίωση το σπερμα αναμένουμε και το επόμενο τρίμηνο να δούμε αν θα έχει κ άλλη !!! Εύχομαι να την βρούμε όλες αυτήν την μια υγιή βλαστοκύστη !!!

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

κορίτσια να σας ρωτήσω τα μωρά σας σε τι κάθισμα τα βάζετε στο αυτοκίνητο???εγώ ΄την μπέμπα την βάζω στο αυγουλάκι αλλά την έβαλα μια δυο φορές στης μαίρης και την είδα πολύ άνετη και ήρεμη και σκέφτομαι να την βάζω εκεί και να πάρω άλλο της μαίρης. τι λέτε και εσείς???μήπως είναι νωρίς???

Εγώ την βάζω στο καρεκλάκι πο κοιτάει μπροστά. και η μικρή το χαίρετε πολύ γιατί βλέπει έξω. Όταν έχει σκοτάδι ξενερώνει!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το καρεκλάκι αναποδα έχει το νόημα πως σε περίπτωση ατυχηματος, τα μικρά παιδιά δεν μπορούν καθόλου να ελένξουν τον αυχένα τους, οπότε και μπορεί να υποστούν σοβαρό τραυματισμό εκεί. Υπο αυτη την έννοια, όσο περισσότερο μπορει να κάτσει αναποδα το παιδι, καλό θα του κάνει. Επίσης πάει και με τα κιλά. Ο Ιωνας έκατσε αναποδα μέχρι 18 μηνων περίπου. Το ιδιο σχεδιάζω και για τη μπου

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Κορίτσια μια παιδίατρος μου είχε πει πως γίνεται ό,τι θέλει η μάνα,αν θέλει να θηλάσει θα βρει τον τρόπο και θα θηλάσει. Εγώ προσωπικά ψάχνω πληροφορίες για το θηλασμό από τότε που έμαθα ότι είμαι έγκυος,άλλαξα 3 παιδιάτρους μέχρι να βρω κάποια να με στηρίζει με το θηλασμό (αν εξαιρέσετε τη στήριξη από το φόρουμ,όλοι από το συγγενικό περιβάλλον με αποθάρρυναν). Κάποια άλλη στη θέση μου θα είχε σταματήσει μετά την πίεση ενός παιδιάτρου για συμπλήρωμα, αλλά θηλάζω εδώ και 7 μήνες και συνεχίζω.Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν γυναίκες που δεν έχουν καλή ενημέρωση, πιστεύω ότι υπάρχουν γυναίκες που θέλουν να θηλάσουν και γυναίκες που δε θέλουν.Αν ήθελαν να θηλάσουν θα έβρισκαν και την ενημέρωση.

Συμφωνώ 1000%!!!!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Καλα εγω για ποτό δεν το σκέφτομαι. Για κανα σινεμα όμως, πιστευω ότι κάποια στιγμη θα μπορέσω να πάω. Το κακό είναι πως η μικρή μου αν δεν είμαστε σπίτι, δεν κοιμάται χωρίς εμένα. Αρα δεν ξέρω κατα πόσο μπορώ να την αφήσω ακομα και αν την κοιμίσω πρώτα και μετά φυγω. Ειναι δυσκολα τα πράγματα.

Καλά κ ο δικός μου δν κοιμάται αν δεν τον βάλω εγώ, αλλά για ποτό πάμε! Ήδη τρεις φορές έχουμε βγει σε μπουζούκια! Βέβαια εγώ έχω κ τη μάνα μου, οπότε τον βάζω για νάνι κ κατά τις 12-12.30 βγαίνουμε! Μακάρι όλες να είχατε τη δυνατότητα να το κάνετε! Αυτή η επικοινωνία με τον έξω κόσμο μακριά από τη ρουτίνα είναι όλα τα λεφτά!!!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Καλά κ ο δικός μου δν κοιμάται αν δεν τον βάλω εγώ, αλλά για ποτό πάμε! Ήδη τρεις φορές έχουμε βγει σε μπουζούκια! Βέβαια εγώ έχω κ τη μάνα μου, οπότε τον βάζω για νάνι κ κατά τις 12-12.30 βγαίνουμε! Μακάρι όλες να είχατε τη δυνατότητα να το κάνετε! Αυτή η επικοινωνία με τον έξω κόσμο μακριά από τη ρουτίνα είναι όλα τα λεφτά!!!

Α εχω και το θεμα πως αν δεν βγω μέχρι τις 11 το πολύ, μετά δεν βγαίνω γιατι με έχει ηδη πιάσει υπνιλία :tongue: Ποτέ δεν μπορούσα να ξεκινησω την έξοδό μου τόσο αργά. Συνηθως έβγαινα απο τις 9.30- 10 και συνέχιζα μέχρι ότι ώρα ήθελα.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Α εχω και το θεμα πως αν δεν βγω μέχρι τις 11 το πολύ, μετά δεν βγαίνω γιατι με έχει ηδη πιάσει υπνιλία :tongue: Ποτέ δεν μπορούσα να ξεκινησω την έξοδό μου τόσο αργά. Συνηθως έβγαινα απο τις 9.30- 10 και συνέχιζα μέχρι ότι ώρα ήθελα.

Ε παίζει ρόλο κ πως έχεις συνηθίσει! Εγώ λόγω της προηγούμενης δουλειάς, αλλά κ του Άγη έχω συνηθίσει να βγαίνω αργά! Όταν ξεμπέρδευα παλιά κατά τις 11-12, επόμενο να μπορώ να βγω τότε! Οπότε δν μ κακοφαίνεται! :tongue:

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Πω πω! Κι εγω ετσι ειμαι! Αν δεν ειμαι εκτος σπιτιου μεχρι τις 11 μετα νυσταζω!:rolleyes:

v9gkhg0kf9drps4b.png

Εντωμεταξυ, ασχετο.... αλλα ποσο κανει τωρα το μπουκαλι στα μπουζουκια?

v9gkhg0kf9drps4b.png

Εντωμεταξυ, ασχετο.... αλλα ποσο κανει τωρα το μπουκαλι στα μπουζουκια?

Ανάλογα που θα πας..αλλά κυμαίνεται από 150-170 η απλή φιάλη, 190-200 η σπέσιαλ ανά 4 άτομα κ το κρασί 85-90 ανά 2 άτομα. Κάτι λένε όμως πως μάλλον το χειμώνα θα τις ρίξουν λίγο τις τιμές! Θα δείξει...

Ε εντάξει, δν είναι να πηγαίνεις κ κάθε βδομάδα...Εμείς σε διάστημα 9 μηνών πήγαμε 3 φορές, η μια ήταν μπάτσελορ, η άλλη reunion της παλιάς δουλειάς μας (εφημερίδα που άλλαξε ιδιοκτησία κ έφυγαν πολλοί συνάδελφοι) κ η τελευταία επειδή τραγουδούσε ο φίλος μ ο Ησαΐας Ματιάμπα κ ήθελα να πάω να τον δω.

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Ανάλογα που θα πας..αλλά κυμαίνεται από 150-170 η απλή φιάλη, 190-200 η σπέσιαλ ανά 4 άτομα κ το κρασί 85-90 ανά 2 άτομα. Κάτι λένε όμως πως μάλλον το χειμώνα θα τις ρίξουν λίγο τις τιμές! Θα δείξει...

Ε εντάξει, δν είναι να πηγαίνεις κ κάθε βδομάδα...Εμείς σε διάστημα 9 μηνών πήγαμε 3 φορές, η μια ήταν μπάτσελορ, η άλλη reunion της παλιάς δουλειάς μας (εφημερίδα που άλλαξε ιδιοκτησία κ έφυγαν πολλοί συνάδελφοι) κ η τελευταία επειδή τραγουδούσε ο φίλος μ ο Ησαΐας Ματιάμπα κ ήθελα να πάω να τον δω.

Καλά μιλάμε πως δεν υπάρχει καμία συναίσθηση δηλαδή στους επιχειρηματίες. 150- 170 η απλή φιάλη; Δηλαδή περίπου 40 ευρω το άτομο! Τραγικό! Καλά ποτέ δεν ήμουν των μπουζουκιών. Δεν τα σνομπάρω,απλά δεν μου ταιριάζει αυτο το είδος διασκέδασης. Μου φαίνεται όμως εξοφρενικό το ποσο ρε κορίτσια.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

αχ αχ αχ! διασκέδαση ε; εμένα κορίτσια μου έχει λείψει πιο πολύ απ'ολα το σινεμά. δεν έκανα άλλωστε και κάτι άλλο πέρα από το καφεδάκι, φαγητό έξω και σινεμά. για καφέ πηγαίνουμε από τον πρώτο μήνα, για φαγητό εδώ και κανένα 2μηνο αλλά το σινεμά ούτε με κυάλια δεν προβλέπετε να το βλέπουμε για πολύυυυυυυυ καιρό ακόμα.

πώς τα πηγαίνουν τα μικρά σας με τα δοντάκια; εμένα ήταν από χτες το απόγευμα πολύυυ ανήσυχος και του έδωσα ευτυχώς πριν κοιμηθεί ντεπόν. το βράδυ μου έκανε 38,7 και σήμερα όλη μέρα μετά βίας πέφτει για καμία ώρα κάτω από 38. αρνείται να φάει οτιδήποτε πέρα από γάλα και ουσιαστικά γκρινιάζει και κλαίει όοοοοοοολη μέρα. τον έχει λυπηθεί η ψυχή μου.

άντε να δούμε πώς θα κυλήσει το βράδυ...καληνύχτα κορίτσια και ζουζουνάκια!

iiAs.png

9JCHp3.png

Nα σας πω την αληθεια δεν μου εχει λειψει η διασκεδαση. 2 χρονια που εχω γεννησει δεν εχω πει να παω καπου χωρις παιδια. Παμε σε φιλικα σπιτια και το ξημερωνουμε κανονικα αλλα με τα παιδια. Εγω τα βγαζω 2 βολτες την ημερα. Ο άντρας μου θελει να βγουμε βραδυ χωρις παιδια αλλα εγω οχι. Δεν εχουμε λεφτα βεβαια αλλα και να ειχαμε δεν θα ηθελα. Προς το παρον τουλάχιστον.

Καλημέρα κορίτσια

σημερα πήγα στην πορεία που γινόταν στην Κόρινθο. Δενξέρω ποια έιναι η άποψή σας για όλα όσα γίνονται στη χώρα μας, αλλά εγω δεν μπορούσα άλλο να κάθομαι σπίτι. Μακάρυ να μπορούσα να είμαι στην Αθήνα! Ζηλεύω τρομερά που δεν είμαι κι εγω στο Σύνταγμα! Κατέβηκα έτσι στην τοπική πορεία. Το συμπέρασμά μου είναι πως ο κόσμος κοιμάται (ακόμα;;;). Εμεις κάναμε πορεία και ο κόσμος έπινε καφέ σαν να μην τρέχει μια. Δυστυχως, δεν νομίζω πως θα μπορούμε να πίνουμε για πολύ ακόμα, καφέ μέσα στη χαλαρωτητα. Ηδη πολλοι απο εμας βιώνουμε την ανεργεία, την κατακόρυφη πτώση των εισοδημάτων μας, την αβεβαιώτητα. Και τί κάνουμε;;;

Ειλικρινά πιστευω πως η καθημερινότητά μας πρέπει να αλλάξει. Πιστευω πως οι αξίες μας πρέπει να αλλάξουν. Δεν μπορεί ο μέσος έλληνας να έχει ως στόχο ζωής να πάρει ένα ακριβο αμάξι, να έχει ένα ακριβό σπίτι, να έχει αρκιβά ρουχα και να πουλάει μούρη στα κλαμπίδια. Κι όμως, ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού αυτα έχει στο μυαλό του. Ξέρετε τί μου είπε ένας μαθητής Δ δημοτικού τις προάλλες?

"Κυρίαααααα το σπίτι μου ξερετε είναι 180 τετραγωνικά!"

"Μπράβο. Και;"

"Ε τί και; εχετε δει και μεγαλήτερο;"

"Δεν εχει σημασία αν εχω δει μεγαλήτερο. Τι περίμενες δηλαδή να συγκλωνιστώ με τα 180;"

"Ναι!"

"Εχασες."

Αυτος ο μαθητής, νομίζει πως τα 180τμ του σπιτιού του, έχουν κάποια σημασία. Νομίζει πως τυ προσδίδουν κάποια αξία. Γιατί το νομίζει αυτο; Γιατί προφανως οι γονεις τον άφησαν να το πιστευει.

Οταν πάω για ψωνια στη λαική το Σαββατο, μέχρι τις 11 περίπου, δεν υπάρχει ψηχή στην Κόρινθο. Κοιμούνται! Στις 12 όλοι είναι για καφέ! Δεν μπορείς να περπατησεις στους δρόμους! Και αναρωτιέμαι, μα καλα... αυτοί δεν έχουν καταλάβει τίποτα απο την κρίση; Μόνο τα δικά μου λεφτά μειώνονται;;

Δεν ξέρω τι άλλο να πω... Ειμαι μπερδεμένη και κρανιομένη σήμερα. Η αλήθεια είναι πως πάντα ήμουν των ριζοσπαστικών- επαναστατικών λύσεων. Σπίτι μας μάθαμε να λέμε την άποψή μας. Οι γονείς μου ήταν- είναι, πολύ πολιτικοποιημένοι. Νοιώθω πως κάπως πρέπει να δράσω γιατι δεν πάει άλλο.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Ax πες τα βρε Ευα. Εχω να κατεβω σε διαδηλωση 3 χρονια. Απο τοτε που εμεινα εγκυος. Νιωθω αχρηστη κοιτάζοντας τα απο την τηλεοραση μου. Τον Δεκεμβρη του 2009 στην πορεια για τη μνημη του 15χρονου Αλεξανδρου, χτυπησαν τη θεια μου (60 χρονων) με παπακι. Το ελεγαν 1 εβδομαδα στην τηλεοραση. Απο τοτε θελω περισσοτερο να βγω στους δρομους. Ολοι πρεπει να βγουμε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...