Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όλα καλά θα πάνε! Ειδικά όσο υπάρχει βελτίωση και η τεχνική που περιγράφεις για την μικρογονιμοποίηση μάλλον είναι η PICSI που επιλέγουν στα σπερματοζωάρια βάζοντας τα σε υαλουρονικό οξύ για να δουν ποια είναι πιο δυναμικά κι έχουν καλύτερες πιθανότητες γονιμοποίησης. Είναι τεχνική που την συνηθίζουν σε υψηλά dfi. 
      Μια υγιή βλαστοκύστη ψάχνουμε όλες και θα την βρούμε που θα πάει! 

Τώρα έδειξε να έχει αρκετή βελτίωση το σπερμα αναμένουμε και το επόμενο τρίμηνο να δούμε αν θα έχει κ άλλη !!! Εύχομαι να την βρούμε όλες αυτήν την μια υγιή βλαστοκύστη !!!

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Μα δεν το κανεις για να πεισεις καποια να θηλασει. Ξερεις ποσες κοπελες θελουν να θηλασουν αλλα λογω κακης πληροφορησης ισα που εφτασαν τις 40 μερες? Ουσιαστικα αυτο ειναι μια δραση για να δραστηριοποιηθουν αυτες οι γυναικες και να μην ακουν μονο τον/την παιδιατρο που ενδεχωμενως να τους δινει λανθασμενες οδηγεις. Παρε για παραδειγμα τη Μαρια. Αν δεν ψαχνοταν να μπει στο φορουμ και να τη στηριξουμε εδω στο καφε δεν θα εφτανε ως εδω. Θα ακουγε εκεινον τον πρωτο παιδιατρο που ειχε και θα σταματουσε πολυ νωριτερα. Αν κανω λαθος ας με διορθωσει!

Γενικα παντως εγω εχω μιλησει με κοπελες που δεν μπαινουν καθολου ιντερνετ και δεν ψαχνονται και 2 απο αυτες δεν θηλασαν ουτε μια μερα! Απορρουν πως εφτασα ως εδω και εχουν εκδηλωσει φανερο ενδιαφερον για να τα καταφερουν στο επομενο μωρακι τους.

Αν αυτη η δραση δραστηριοποιήσει εστω και μια κοπελα και θηλασει εστω και μια μερα παραπανω εγω θα νιωσω πως εχω κανει κατι σημαντικο. Οχι για μενα, αλλα για ενα ακομη μωρο! :P

Αυτές είναι δικαιολογίες! Αν θες να θηλάσεις κ έχεις να δώσεις γάλα, την ψάχνεις τη δουλειά! Δν θα γίνει κάτι με έναν δημόσιο θηλασμό! Αυτό μου θυμίζει τους αγανακτισμένους στις πλατείες! Άλλου είδους ενημέρωση πρέπει να γίνει!

Εμένα ο γυναικολόγος μου μου είπε να μη γίνω υστερική με το θηλασμό κ αν δω ότι δν μπορώ να μην πέσω κ στα πατώματα! Ο παιδίατρος δν μ είπε κάτι για το θηλασμό! Ό,τι έμαθα ήταν από το μαιεύτηριο, πως να τον κρατάω κ όλα τα συναφή! Και βέβαια ποτέ δν θα πλήρωνα για να με βοηθήσει κάποια..Θέληση να υπάρχει κ όλα γίνονται! Και όπως είδες όλα πήγαν παραπάνω από σούπερ! Το παιδί έπαιρνε περισσότερο από το κανονικό κάθε μήνα κ ήταν το πιο μεγάλο του καφέ! Τώρα που έχω μειώσει τους θηλασμούς παίρνει πιο λίγο.

Είμαι υπέρ της ενημέρωσης, αλλά όχι με αυτό τον τρόπο. Εκεί θέλω να καταλήξω!

Πάντα κατά τη γνώμη μου...δν κατακρίνω εσάς, απλά εγώ δν θα το έκανα!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α, ψέματα, είχα πάει κ σε μια ενημέρωση γενική όταν ήμουν στο μήνα μου...Δν ήταν για θηλασμό, απλά αναφέρθηκαν κ σε αυτόν! Αυτά κράτησα συν τα όσα μ είπαν στο μαιευτήριο!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Αυτές είναι δικαιολογίες! Αν θες να θηλάσεις κ έχεις να δώσεις γάλα, την ψάχνεις τη δουλειά! Δν θα γίνει κάτι με έναν δημόσιο θηλασμό! Αυτό μου θυμίζει τους αγανακτισμένους στις πλατείες! Άλλου είδους ενημέρωση πρέπει να γίνει!

Εμένα ο γυναικολόγος μου μου είπε να μη γίνω υστερική με το θηλασμό κ αν δω ότι δν μπορώ να μην πέσω κ στα πατώματα! Ο παιδίατρος δν μ είπε κάτι για το θηλασμό! Ό,τι έμαθα ήταν από το μαιεύτηριο, πως να τον κρατάω κ όλα τα συναφή! Και βέβαια ποτέ δν θα πλήρωνα για να με βοηθήσει κάποια..

Και όπως είδες όλα πήγαν παραπάνω από σούπερ! Το παιδί έπαιρνε περισσότερο από το κανονικό κάθε μήνα κ ήταν το πιο μεγάλο του καφέ! Τώρα που έχω μειώσει τους θηλασμούς παίρνει πιο λίγο.

Είμαι υπέρ της ενημέρωσης, αλλά όχι με αυτό τον τρόπο. Εκεί θέλω να καταλήξω!

Ρε συ Βενια, εσυ ησουν τυχερη και σου ηρθαν βολικα με τον θηλασμο. Σε αλλες δεν ηταν ετσι και στεναχωριουνται που δεν τα καταφεραν! Και αν ηξεραν οτι υπαρχουν φορεις οπου μπορουν να παρουν πληροφορηση θα το εψαχναν. Τωρα που ξερουν το ψαχνουν για το επομενο παιδι τους. Και στο κατω κατω δεν θα κανουμε κατι που ειναι ντροπη. Εγω θηλαζω δημοσια συνεχεια και παντου. (Απο παγκακια μεχρι καφετεριες!) Δεν κανω κατι κακο... το παιδι μου ταιζω.

Και δεν πληρωνεις! Μπορεις να ζητησεις βοηθεια απο το ιντερνετ ή απο το τηλεφωνο. Εγω οταν γεννησα μιλησα τηλεφωνικα με μια συμβουλο θηλασμου και με βοηθησε αρκετα.

Πριν λιγο καιρο μια φιλη εγκυος ειχε αγχος με τα οικονομικα και πως θα τα βγαζουν περα με τα εξοδα. Με ρωτησε λοιπον ποσα δινουμε για γαλατα. Οταν της ειπα οτι θηλαζω και δεν εχω ιδεα ποσο κανουν μου ειπε "Τι τυχερη που εισαι και εχεις γαλα! Εγω αν δεν εχω, δεν ξερω πως θα τα βγαλουμε περα!" Της εξηγησα φυσικα οτι όλες οι γυναικες εχουν γαλα και οτι υπαρχουν μεθοδοι να αυξησει καποια το γαλα της. Της ειπα και καποιες σελιδες στο ιντερνετ για να ψαξει. Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο πολυ την ανακουφισα! Μπορει καποια που θα ειναι εκει να μπει στη διαδικασια να ψαχτει.

v9gkhg0kf9drps4b.png

Ρε συ Βενια, εσυ ησουν τυχερη και σου ηρθαν βολικα με τον θηλασμο. Σε αλλες δεν ηταν ετσι και στεναχωριουνται που δεν τα καταφεραν! Και αν ηξεραν οτι υπαρχουν φορεις οπου μπορουν να παρουν πληροφορηση θα το εψαχναν. Τωρα που ξερουν το ψαχνουν για το επομενο παιδι τους. Και στο κατω κατω δεν θα κανουμε κατι που ειναι ντροπη. Εγω θηλαζω δημοσια συνεχεια και παντου. (Απο παγκακια μεχρι καφετεριες!) Δεν κανω κατι κακο... το παιδι μου ταιζω.

Και δεν πληρωνεις! Μπορεις να ζητησεις βοηθεια απο το ιντερνετ ή απο το τηλεφωνο. Εγω οταν γεννησα μιλησα τηλεφωνικα με μια συμβουλο θηλασμου και με βοηθησε αρκετα.

Πριν λιγο καιρο μια φιλη εγκυος ειχε αγχος με τα οικονομικα και πως θα τα βγαζουν περα με τα εξοδα. Με ρωτησε λοιπον ποσα δινουμε για γαλατα. Οταν της ειπα οτι θηλαζω και δεν εχω ιδεα ποσο κανουν μου ειπε "Τι τυχερη που εισαι και εχεις γαλα! Εγω αν δεν εχω, δεν ξερω πως θα τα βγαλουμε περα!" Της εξηγησα φυσικα οτι όλες οι γυναικες εχουν γαλα και οτι υπαρχουν μεθοδοι να αυξησει καποια το γαλα της. Της ειπα και καποιες σελιδες στο ιντερνετ για να ψαξει. Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο πολυ την ανακουφισα! Μπορει καποια που θα ειναι εκει να μπει στη διαδικασια να ψαχτει.

Πληρώνεις αν ζητήσεις να έρθει σπίτι να σε παρακολουθήσει!

Τέσπα, δν μπορούμε να συμφωνούμε σε όλα! Αλλιώς τα βλέπεις εσύ κ αλλιώς εγώ! ;)

Καλά να περάσετε!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Kαλησπερα σε όλες. Βασικα ντρεπομαι λιγακι να ταισω το μωρό δημοσια. Οταν ειμαστε εξω πάω στο αυτοκινητο. Εχω δει γυναικες να το κανουν δημοσια και μπραβο τους. Ευτυχως ειχα καλή μαια και με βοηθησε πάρα πολύ και στα 2 παιδια και εκτος οτι εχω πολύ γαλα ακομα, ξερω και να αντιμετωπισω καποιες δυσκολιες αν προκυψουν. Επλιζω να το συνεχισω, και αν συμβει κατι και σταματησω τον θηλασμο δεν θα πεθανω κιολας. Ειναι ηδη 7 μηνων η Αργυρω μου. Πανω απο ολα η ψυχολογια της μαμας για να ειναι καλά τα παιδακια.

Μονη μου πάντως δεν μου κανει κανενα κεφι να βγω. Παντου με τα παιδια πάω. Καθε πρωι φουρνο και σουπερ μαρκετ και το απογευμα κουνιες. Οταν θα πάω για δουλεια θα παθω καταθλιψη, Ειναι σιγουρο.

Διαφημίσεις

Κορίτσια μια παιδίατρος μου είχε πει πως γίνεται ό,τι θέλει η μάνα,αν θέλει να θηλάσει θα βρει τον τρόπο και θα θηλάσει. Εγώ προσωπικά ψάχνω πληροφορίες για το θηλασμό από τότε που έμαθα ότι είμαι έγκυος,άλλαξα 3 παιδιάτρους μέχρι να βρω κάποια να με στηρίζει με το θηλασμό (αν εξαιρέσετε τη στήριξη από το φόρουμ,όλοι από το συγγενικό περιβάλλον με αποθάρρυναν). Κάποια άλλη στη θέση μου θα είχε σταματήσει μετά την πίεση ενός παιδιάτρου για συμπλήρωμα, αλλά θηλάζω εδώ και 7 μήνες και συνεχίζω.Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν γυναίκες που δεν έχουν καλή ενημέρωση, πιστεύω ότι υπάρχουν γυναίκες που θέλουν να θηλάσουν και γυναίκες που δε θέλουν.Αν ήθελαν να θηλάσουν θα έβρισκαν και την ενημέρωση.

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Συμφωνω πως αν θελει κάποια να θηλάσει θα τα καταφέρει. Το ερωτημα για μένα είναι, γιατί να θέλει να θηλάσει κάποια κοπέλα; Οταν οι περισσοτεροι άνθρωποι γιατροι και μη, θεωρούν δεδομένο το συμπλήρωμα; Πόσες απο εσάς είχατε δει κάποια γυναίκα να θηλάζει πρίν γεννήσετε; Εγω αν δεν ειχα μάνα μαία, δεν θα είχα την εικόνα του θηλασμού. Την είχα, γιατι πήγαινα στο μαιευτήριο πολλές φορές όταν ήμουν παιδάκι και εκεί έβλεπα τις γυναικες να θηλάζουν.

Θέλα να καταλήξω στο ότι στην Ελλάδα, δεν υπάρχει η εικόνα του θηλασμού στο μυαλό μας. Υπάρχει όμως η εικόνα του μωρούμε το μπουκάλι στο στώμα. Αυτο δεν είναι τυχαίο βεβαια. Μόνο γι αυτο θεωρω πως είναι θετικές οι δράσεις του δημόσιου θηλασμού. Δεν είναι κάτι το "εξωγήινο" να θηλάζει μια μητέρα το παιδί της. Ισα ισα θα έπρεπε να είναι κάτι που το βλέπουμε καθημερινά.

Τη δική μου τη σταση στο θηλασμό την ξέρετε. Στον Ιωνα είχα επαναπαυθει στις γνωσεις της μάνας μου και δεν μου ειχε περάσει απο το μυαλό οτι μπορεί κάτι να στραβωνε. Πάλι καλα όλα πήγαν τέλεια. Τωρα που ειχα κάτσει και ειχα ενημερωθει και ειχα διαβασει χίλια πράγματα και που ειχα και την εμπειρία απο τον Ιωνα, ειδατε τι μου συνεβη (ή μάλλον και τί δεν μου συνέβη....). Μόνο το πίσμα με κράτησε κορίτσια και η βαθια πίστη ότι κάνω το καλύτερο για το παιδί μου. Εννοείται πως ποτε δεν θα κρίνω κάποια κοπέλα αν δεν κάνει το ίδιο. Ουτε θα είναι κακή μανα αν δεν θηλάσει (για όνομα δηλαδή.... ακούγονται κάτι τέτοια στο parents).

jJUhp3.png

kqZXp3.png

καλημέρα. να σας ρωτήσω κάτι έχω το καρεκλάκη τησ peg perego και ψαχνω το σύστημα isofix. βλέπω ότι το πουλάνε περίπου τα 100?. έχει καμία σας ιδέα πως θα το βρω φθηνότερο;

Να σου πω το ειχε ψαξει στο internet ο αντρας μου για αλλη μαρκα αλλα δεν το βρηκε φθηνοτερα. Τωρα, μη σε παρω και στο λαιμο μου...

v9gkhg0kf9drps4b.png

Εντωμεταξυ ρε κοριτσια για ποια εξοδο λετε? Εγω ανυπομονω να ερθουν τα Χριστουγεννα να παω Θεσσαλονικη για να μπορεσουμε να βγουμε καμια βολτιτσα. Μεχρι τοτε θα ανοιγει το στομα του να φαει φανταζομαι!!!:rolleyes:

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Εντωμεταξυ ρε κοριτσια για ποια εξοδο λετε? Εγω ανυπομονω να ερθουν τα Χριστουγεννα να παω Θεσσαλονικη για να μπορεσουμε να βγουμε καμια βολτιτσα. Μεχρι τοτε θα ανοιγει το στομα του να φαει φανταζομαι!!!:rolleyes:

Καλα εγω για ποτό δεν το σκέφτομαι. Για κανα σινεμα όμως, πιστευω ότι κάποια στιγμη θα μπορέσω να πάω. Το κακό είναι πως η μικρή μου αν δεν είμαστε σπίτι, δεν κοιμάται χωρίς εμένα. Αρα δεν ξέρω κατα πόσο μπορώ να την αφήσω ακομα και αν την κοιμίσω πρώτα και μετά φυγω. Ειναι δυσκολα τα πράγματα.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Καλα εγω για ποτό δεν το σκέφτομαι. Για κανα σινεμα όμως, πιστευω ότι κάποια στιγμη θα μπορέσω να πάω. Το κακό είναι πως η μικρή μου αν δεν είμαστε σπίτι, δεν κοιμάται χωρίς εμένα. Αρα δεν ξέρω κατα πόσο μπορώ να την αφήσω ακομα και αν την κοιμίσω πρώτα και μετά φυγω. Ειναι δυσκολα τα πράγματα.

Μου λειπει τοσο πολυ το σινεμα... που θα παω σε απογευματινη προβολη!!!!!!!!!!!!!!!!;););););)

v9gkhg0kf9drps4b.png

κορίτσια να σας ρωτήσω τα μωρά σας σε τι κάθισμα τα βάζετε στο αυτοκίνητο???εγώ ΄την μπέμπα την βάζω στο αυγουλάκι αλλά την έβαλα μια δυο φορές στης μαίρης και την είδα πολύ άνετη και ήρεμη και σκέφτομαι να την βάζω εκεί και να πάρω άλλο της μαίρης. τι λέτε και εσείς???μήπως είναι νωρίς???

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

κορίτσια να σας ρωτήσω τα μωρά σας σε τι κάθισμα τα βάζετε στο αυτοκίνητο???εγώ ΄την μπέμπα την βάζω στο αυγουλάκι αλλά την έβαλα μια δυο φορές στης μαίρης και την είδα πολύ άνετη και ήρεμη και σκέφτομαι να την βάζω εκεί και να πάρω άλλο της μαίρης. τι λέτε και εσείς???μήπως είναι νωρίς???

Κι εμεις στο μικρο τον βαζουμε. Αυτο που κοιταει αναποδα. Εχει να κανει με τα κιλα μου φαινεται αλλα και με την ηλικια. Δε θυμαμαι αν πρεπει να ειναι 9 ή 10 μηνων...

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...