Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όλα καλά θα πάνε! Ειδικά όσο υπάρχει βελτίωση και η τεχνική που περιγράφεις για την μικρογονιμοποίηση μάλλον είναι η PICSI που επιλέγουν στα σπερματοζωάρια βάζοντας τα σε υαλουρονικό οξύ για να δουν ποια είναι πιο δυναμικά κι έχουν καλύτερες πιθανότητες γονιμοποίησης. Είναι τεχνική που την συνηθίζουν σε υψηλά dfi. 
      Μια υγιή βλαστοκύστη ψάχνουμε όλες και θα την βρούμε που θα πάει! 

Τώρα έδειξε να έχει αρκετή βελτίωση το σπερμα αναμένουμε και το επόμενο τρίμηνο να δούμε αν θα έχει κ άλλη !!! Εύχομαι να την βρούμε όλες αυτήν την μια υγιή βλαστοκύστη !!!

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμεις την έχουμε ακομα στο δωμάτιό μας τη μικρή, παρ ότι ο Ιωνας θέλει να του την πάμε στο δωμάτιό του.

Σημερα είμαι χάλια κορίτσια. Δεν ξέρω τί ακριβως παίχτηκε, αλλά μου αυξήθηκε το γάλα πάλι το πρωί και το μεσημέρι πια στο σχολείο υπέφερα. Μιλάμε το στηθς τουμπανο και τρελός πόνος. Φοβόμουν μη με ακουμπήσει κανας μαθητης. Πήγα πήρα το παιδί και ήρθαμε σπίτι. Εβγαλα μπόλικο γάλα με το χέρι. Μιλάμε για πολύ τσίτα η κατασταση. Μετά θηλασα και πάλι όμως με πονάει εντονα το αριστερό στηθος. Δεν έχει αδιάσει σε καμία περίπτωση. Δεν θελω να βγαλω κι αλλο γαλα γιατι δεν θα βελτιωθει η κατασταση σε βάθος χρόνου. Απο την άλλη, φοβάμαι μην πάθω πάλι καμια μαστίτιδα.

:confused: Τι τραβάω η δόλια μάνα!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

καλησπέρα και απο εμένα!!

τι κάνετε μανούλες???

εμείς καλά , σε μια εβδομάδα θα πάμε στο γιατρό και θα σας πω για το βάρος και το ύψος μας..πάντως την τελευταία φορά ούτε εμείς είχαμε πάρει ύψος παρα μόνο ελάχιστο βάρος ! παρόλα αυτά ο δικός μου είναι λιλιπούντιος σε θέμα βάρους μόλις 7 κιλά!

χρόνια πολλά μαράκι

τιραμισού εύχομαι να βρείτε κάτι σύντομα και εύχομαι να έχετε το ξεκίνημα που ονειρευτήκατε

γιούλη ευχαριστώ πάρα πολύ

ευάκι ...ελπίζω να μην έχεις πάλι τα ίδια

ο μικρός μπουσουλάει όλη μέρα!!έστρωσα και χαλιά και γυρνάει όλλλοοο το σπίτι, εννοείται πως σηκώνεται όπου βρεθεί και χώνεται στη τραπεζαρία και σε άλλα μέρη...:tongue::tongue::tongue:

ξεχάστα τα ολοκάθαρα έπιπλα ...:tongue::tongue:εχθές έβλεπα τηλεόραση ...κάτι γύαλιζε χαμηλά..κλείνω την τηλεόραση και τι να δω...μια μούτζα του μάριου!!χαχαχα :tongue::tongue::tongue:

αααα..ναι και τώρα τελευταία περνάμε μια μαμακίαση η οποία έχω την εντύπωση πως είναι το άγχος αποχωρισμού

Ο πρίγκιπάκος μας είναι
[url=http://lilypie.com][img]http://lb4f.lilypie.com/eWZNp2.png[/img][/url]

το μικρό μας θαυματάκι!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/9PDwp2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/6YsSp2.png[/IMG][/URL]

Μη μ πεις πως γύρισες αυτή την ώρα από την έξοδο?! Πως πέρασες? Πολύχρονη κ πάλι!!!

Ναι,εκείνη την ώρα γύρισα. Χόρευα για 5 ώρες...άνοιξα μπουκάλι ουίσκυ για τους υπόλοιπους κι εγώ έπινα χυμό μπανάνα βύσινο (αχ αυτός ο θηλασμός...).Τα κατάφερα όμως και μέθυσα...μετά από τόσο χορό περπατούσα σαν μεθυσμένη.

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας και σας εύχομαι να είστε πάντα ευτυχισμένες.Το μεγαλύτερο ευχαριστώ όμως δεν είναι για τις ευχές,αλλά για το ότι είστε δίπλα μου σε κάθε δύσκολη στιγμή εδώ και 1 χρόνο.Σας ευχαριστώ για όλα.

Το καλύτερο δώρο γενεθλίων μου το έδωσε η μπέμπα μου, ξεκίνησε να κάθεται μόνη της στον κ@λο χωρίς να την κρατάμε εμείς. Τέλειο?

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Ναι,εκείνη την ώρα γύρισα. Χόρευα για 5 ώρες...άνοιξα μπουκάλι ουίσκυ για τους υπόλοιπους κι εγώ έπινα χυμό μπανάνα βύσινο (αχ αυτός ο θηλασμός...).Τα κατάφερα όμως και μέθυσα...μετά από τόσο χορό περπατούσα σαν μεθυσμένη.

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας και σας εύχομαι να είστε πάντα ευτυχισμένες.Το μεγαλύτερο ευχαριστώ όμως δεν είναι για τις ευχές,αλλά για το ότι είστε δίπλα μου σε κάθε δύσκολη στιγμή εδώ και 1 χρόνο.Σας ευχαριστώ για όλα.

Το καλύτερο δώρο γενεθλίων μου το έδωσε η μπέμπα μου, ξεκίνησε να κάθεται μόνη της στον κ@λο χωρίς να την κρατάμε εμείς. Τέλειο?

Μαρή γτ δν ήπιες ένα ποτήρι κρασί ή ακόμα καλύτερα μια μπυρίτσα? Επιτρέπεται! Εγω στον Μαζωνάκη ήπια δύο ποτήρια κρασί κ το πρωί μετά θήλασα κανονικά! Όλα καλά!

Μπράβο στη μικρή σου!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Μαρή γτ δν ήπιες ένα ποτήρι κρασί ή ακόμα καλύτερα μια μπυρίτσα? Επιτρέπεται! Εγω στον Μαζωνάκη ήπια δύο ποτήρια κρασί κ το πρωί μετά θήλασα κανονικά! Όλα καλά!

Μπράβο στη μικρή σου!

Εγω κορίτσια πίνω σίγουρα 2-3 φορές την εβδομάδα. Αλλοτε μια μπιρίτσα, άλλοτε κρασάκι. Πάντως διαπίστωσα πως το κόκκινο κρασι της κάνει αλεργία της δικιάς μου οπότε κομμένο το κόκκινο. Κατα τα άλλα κανενα πρόβλημα δεν έχω διαπιστωσει με το αλκοολ. Βέβαια πάντα πίνω με μέτρο.

Κατα τα άλλα έχω να σας πω πως τελικά την έχω στο τσεπάκι τη μαστίτιδα πάλι. Πονάω αρκετα, κοκκινίλα δεν έχω δει ακομα, αλλά νιώθω άρρωστη και αυτη μπορώ να πω πως είναι πιο σαφής ένδειξη. Πάλι καλα δεν έχω πολλές ώρες μάθημα αυριο. Θα πάω σχολείο ακι μετά θα έρθω να ξεκουραστω λιγάκι πριν πάω να πάρω τη μπου. Απο Τεταρτη έχω απεργία, οπότε θα ξεκουραστω κιόλας και ελπίζω να περάσει με θηλασμό και κομπρέσες.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Μπράβο στη μικρή σου!

Θα θήλαζα μόλις θα γυρνούσα σπίτι, γι'αυτό δεν ήπια.Άσε που έχω να πιω καφέ και ποτό 1μιση χρόνο,με ένα ποτηράκι θα παραπατούσα.

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Θα θήλαζα μόλις θα γυρνούσα σπίτι, γι'αυτό δεν ήπια.Άσε που έχω να πιω καφέ και ποτό 1μιση χρόνο,με ένα ποτηράκι θα παραπατούσα.

Η αλήθεια είναι ότι την πρώτη φορά που ήπια κρασί, στην επέτειό μας τον Ιούλιο, είχα ζαλιστεί. Την προηγούμενη βδομάδα όμως, όλα σούπερ! Σαν να μην είχα πιεί! Εγώ ξέρεις τι κάνω όταν είναι να θηλάσω μετά? Ας πούμε είναι να ξυπνήσει στις 8 για φαΐ? Κοιτάζω να έχω πιεί με γεμάτο στομάχι (πάντα) μέχρι τις 3-4 ας πούμε.. Και έτσι κ κάνω το κέφι κ όλα καλά με το μωρό! Όσο για μπύρα, δν το συζητώ! Τις έχω τσακίσει τις άνευ αλκοόλ που μοιάζουν πολύ με τις κανονικές!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

γειά σας κοριτσάκια!!!

μαράκι χρόνια σου πολλά κοριτσάκι!!!

καλέ τι γυριστρες είστε εσείς η μια 5 ώρες χορό΄η άλλη στο μαζωνάκη εγώ ούτε για καφέ δεν έχω πάει η δόλια ανευ παιδιών!!!αχχχ κάποιες φορές το ζηλέυω αυτό αλλά όταν σκέφτομαι να τα αφήσω δεν ξέρω δεν είμαι έτοιμη ακόμα χαχαχανα δω πως θα πάω σε λιγότερο από μήνα για δουλειά!!!!

τιννάκι τι θες καθαρό σπίτι χαχαχα ΄το άλλο με τον τοτό το ξέρεις????κάνω τζάμια από μέσα και μετά περνάω και από έξω να καθαρίσω και από μέσα η μαίρη με τη γλώσσα έξω μου τα κάνει καινούργια!!!όσο για τις μούτζες μετά από λιγο καιρό θα σου κακοφαίνονται τα καθαρά έπιπλα!!!

αχχχ και εγώ έστρωσα και τα ξαμόλυσα και τα δύο!!!πλέον τα αφήνω κάτω και κάνω τις δουλειές μου άνετα!!!που και που βρίσκω την μπέμπα στα πόδια μου αλλά η μαιρούλα μια χαρά την απασχολεί!!μπαίνουν στο σπιτάκι της που της έχω την κουζίνα με τα κουζινικά της, το πλυντήριό της τη σιδερώστρα με το σίδερο και γενικώς το νοικοκυριό της (να τα ακούτε εσείς οι υποψηφιες πεθερές πως τα μεγαλώνω εγώ τα κορίτσια μουχαχα) και ξεχνάνε να βγουν κλείνουν και την πόρτα και κάθονται η μαίρη μαγειρέυει και η μπέμπα τρώει!!!

όσο για το δωμάτιο εγώ τις έχω βάλει μαζί και ηρέμισα!!!η μαίρη μου είναι λίγο φοβιτσιάρα και όταν ξύπναγε το βραδυ έκλαιγε και φώναζε είμαι μόνη μου είμαι μόνη μου πλέον αυτά κόπηκαν!!!όσο για τον ύπνο κρατάω λίγο περισσότερο τη μπέμπα λίγο νωρίτερα τη μαίρη και τα βάζω πάντα και τα δυο στο κρεββάτι τους παίρνω μια καρέκλα και κάθομαι ανάμεσα και λέω παραμύθια μέχρι να κοιμηθούν!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

γειά σας κοριτσάκια!!!

καλέ τι γυριστρες είστε εσείς η μια 5 ώρες χορό΄η άλλη στο μαζωνάκη εγώ ούτε για καφέ δεν έχω πάει η δόλια ανευ παιδιών!!!αχχχ κάποιες φορές το ζηλέυω αυτό αλλά όταν σκέφτομαι να τα αφήσω δεν ξέρω δεν είμαι έτοιμη ακόμα χαχαχανα δω πως θα πάω σε λιγότερο από μήνα για δουλειά!!!!

τιννάκι τι θες καθαρό σπίτι χαχαχα ΄το άλλο με τον τοτό το ξέρεις????κάνω τζάμια από μέσα και μετά περνάω και από έξω να καθαρίσω και από μέσα η μαίρη με τη γλώσσα έξω μου τα κάνει καινούργια!!!όσο για τις μούτζες μετά από λιγο καιρό θα σου κακοφαίνονται τα καθαρά έπιπλα!!!

αχχχ και εγώ έστρωσα και τα ξαμόλυσα και τα δύο!!!πλέον τα αφήνω κάτω και κάνω τις δουλειές μου άνετα!!!που και που βρίσκω την μπέμπα στα πόδια μου αλλά η μαιρούλα μια χαρά την απασχολεί!!μπαίνουν στο σπιτάκι της που της έχω την κουζίνα με τα κουζινικά της, το πλυντήριό της τη σιδερώστρα με το σίδερο και γενικώς το νοικοκυριό της (να τα ακούτε εσείς οι υποψηφιες πεθερές πως τα μεγαλώνω εγώ τα κορίτσια μουχαχα) και ξεχνάνε να βγουν κλείνουν και την πόρτα και κάθονται η μαίρη μαγειρέυει και η μπέμπα τρώει!!!

όσο για το δωμάτιο εγώ τις έχω βάλει μαζί και ηρέμισα!!!η μαίρη μου είναι λίγο φοβιτσιάρα και όταν ξύπναγε το βραδυ έκλαιγε και φώναζε είμαι μόνη μου είμαι μόνη μου πλέον αυτά κόπηκαν!!!όσο για τον ύπνο κρατάω λίγο περισσότερο τη μπέμπα λίγο νωρίτερα τη μαίρη και τα βάζω πάντα και τα δυο στο κρεββάτι τους παίρνω μια καρέκλα και κάθομαι ανάμεσα και λέω παραμύθια μέχρι να κοιμηθούν!!!

:lol::lol::lol: φανταζομαι τις σκηνες που περιγραφεις και γελαω!!!!!

Εμενα δεν μπουσουλαει. Σουρνεται σαν το σκουλικι και αν ειναι καθιστος σηκωνεται στα γονατα. Αν βρει και κανενα καλο κρατημα ψιλοσηκωνεται. Δεν τον κοβω να μπουσουλαει παντως. Απευθειας για περπατημα τον κοβω!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Εντωμεταξυ, ασχετο, αλλα το απογευμα πηγα στη σπιτονυκοκυρα και της ζητησα να μας μειωσει το ενοικιο. Δεν μου απαντησε ακομα αλλα οσο και αν το κατεβασει καλυτερα θα ειναι. Προβλεπεται μεγαλη μειωση στους μισθους και πρεπει να κοψουμε απ' οπου μπορουμε!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Εντωμεταξυ, ασχετο, αλλα το απογευμα πηγα στη σπιτονυκοκυρα και της ζητησα να μας μειωσει το ενοικιο. Δεν μου απαντησε ακομα αλλα οσο και αν το κατεβασει καλυτερα θα ειναι. Προβλεπεται μεγαλη μειωση στους μισθους και πρεπει να κοψουμε απ' οπου μπορουμε!

Αστα! Πολύ καλά έκανες. Εγω δεν ξέρω απο που να κόψω πια. Η μόνη έξοδος που επιτρέπουμε στους εαυτούς μας είναι μια φορά στις 15 μέρες περίπου, να πάμε για φαί οικογενειακως σε κάποια ταβερνα. Κατα τα άλλα, ούτε για καφέ δεν έχουμε πάει.

Εχθες κοιμηθηκαμε κι εγω και η μπουκι απο τις 9.30 κορίτσια. Εμένα με πόναγε το στήθος μου και ένοιωθα χάλια. Την έβαλα στο κρεβατι να θηλάσει και μας πήρε και τις 2 εκει ο ύπνος. Ο άντρας μου δεν μας κούνησε. Η μικρή με το ζόρι κουνηθηκε 2 φορές μέσα στη νυχτα για να φάει και το πρωί δεν ξύπναγε με τίποτα! Ελιωσε λέμε!

Εγω πάλι νοιωθω μεν καλύτερα το στήθος μου, αλλά κατα τα άλλα είμαι σαν να με έχουν δειρει. Αυριο θα πάω να κάνω καμια εξέταση αίματος γιατι τον τελευταίο καιρό έχω πάρει την κάτω βόλτα.

Αυριο και μεθαυριο θα απεργήσω, οπότε θα κάτσω σπίτι να ξεκουραστω και ελπίζω κάπως έτσι να μου περάσει το στήθος.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Αστα! Πολύ καλά έκανες. Εγω δεν ξέρω απο που να κόψω πια. Η μόνη έξοδος που επιτρέπουμε στους εαυτούς μας είναι μια φορά στις 15 μέρες περίπου, να πάμε για φαί οικογενειακως σε κάποια ταβερνα. Κατα τα άλλα, ούτε για καφέ δεν έχουμε πάει.

Εχθες κοιμηθηκαμε κι εγω και η μπουκι απο τις 9.30 κορίτσια. Εμένα με πόναγε το στήθος μου και ένοιωθα χάλια. Την έβαλα στο κρεβατι να θηλάσει και μας πήρε και τις 2 εκει ο ύπνος. Ο άντρας μου δεν μας κούνησε. Η μικρή με το ζόρι κουνηθηκε 2 φορές μέσα στη νυχτα για να φάει και το πρωί δεν ξύπναγε με τίποτα! Ελιωσε λέμε!

Εγω πάλι νοιωθω μεν καλύτερα το στήθος μου, αλλά κατα τα άλλα είμαι σαν να με έχουν δειρει. Αυριο θα πάω να κάνω καμια εξέταση αίματος γιατι τον τελευταίο καιρό έχω πάρει την κάτω βόλτα.

Αυριο και μεθαυριο θα απεργήσω, οπότε θα κάτσω σπίτι να ξεκουραστω και ελπίζω κάπως έτσι να μου περάσει το στήθος.

Εγώ έκανα εξετάσεις..λίγο χαμηλός ο αιματοκρίτης κ ας παίρνω χάπι σιδήρου! Α..κ η αιμοσφαιρίνη!

Έκανα κ ζάχαρο, χοληστερίνη, όλα τέλεια! Οι τιμές είναι πιο χαμηλές κ από της αδερφής μου που είναι 22 χρονών!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

γειά σας κοριτσάκια!!!

χαχαχαχα!! λες να φτάσω εκεί ??? να μου κακοφαίνονται τα καθαρά έπιπλα ???:tongue::tongue::tongue::tongue: λεςςςς ??? :shock::shock::shock::shock: χεχε..

ααχχ δεν μου φέρνεις και εμένα τη μαιρούλα καμια εβδομάδα να μου απασχολεί τον μικρό???? και δεν σου λέω να μου φέρεις τη μικρή...γιατί βλέπω να κυνηγάω το μάριο που θα κυνηγάει την μικρή :oops::oops::oops::oops:

δεν φτάιω εγώ..αδυναμίες :tongue::tongue::tongue:

και ναιιι εντελώς τυχαία μ'αρέσει πολύ ο τρόπος που μεγαλώνεις τα κορίτσια σου :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

πολύ πλάκα θα έχουν εκεί μέσα και

πολύ πλάκα έχει και ο μικρός και πολύ προσοχή θέλει πλέον!μαμούνι σκέτο!!και εγώ τον βρίσκω στα πόδια μου!!! δεν κάνω βήμα χωρίς να κοιτάξω πίσω μου!!

πάντως και εγώ ψιλοηρέμισα με τα χαλιά!!

καλημέρα σε όλες!!!! :D:D:D:D

Ο πρίγκιπάκος μας είναι
[url=http://lilypie.com][img]http://lb4f.lilypie.com/eWZNp2.png[/img][/url]

το μικρό μας θαυματάκι!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/9PDwp2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/6YsSp2.png[/IMG][/URL]

χαχαχαχα!! λες να φτάσω εκεί ??? να μου κακοφαίνονται τα καθαρά έπιπλα ???:tongue::tongue::tongue::tongue: λεςςςς ??? :shock::shock::shock::shock: χεχε..

ααχχ δεν μου φέρνεις και εμένα τη μαιρούλα καμια εβδομάδα να μου απασχολεί τον μικρό???? και δεν σου λέω να μου φέρεις τη μικρή...γιατί βλέπω να κυνηγάω το μάριο που θα κυνηγάει την μικρή :oops::oops::oops::oops:

δεν φτάιω εγώ..αδυναμίες :tongue::tongue::tongue:

και ναιιι εντελώς τυχαία μ'αρέσει πολύ ο τρόπος που μεγαλώνεις τα κορίτσια σου :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

πολύ πλάκα θα έχουν εκεί μέσα και

πολύ πλάκα έχει και ο μικρός και πολύ προσοχή θέλει πλέον!μαμούνι σκέτο!!και εγώ τον βρίσκω στα πόδια μου!!! δεν κάνω βήμα χωρίς να κοιτάξω πίσω μου!!

πάντως και εγώ ψιλοηρέμισα με τα χαλιά!!

καλημέρα σε όλες!!!! :D:D:D:D

ρε κοριτσια, εγώ ακόμα δεν την αφήνω κάτω στα χαλιά να παίξει. δεν χτυπάνε τα κεφάλια τους εσείς που τα αφήνετε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...