Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όλα καλά θα πάνε! Ειδικά όσο υπάρχει βελτίωση και η τεχνική που περιγράφεις για την μικρογονιμοποίηση μάλλον είναι η PICSI που επιλέγουν στα σπερματοζωάρια βάζοντας τα σε υαλουρονικό οξύ για να δουν ποια είναι πιο δυναμικά κι έχουν καλύτερες πιθανότητες γονιμοποίησης. Είναι τεχνική που την συνηθίζουν σε υψηλά dfi. 
      Μια υγιή βλαστοκύστη ψάχνουμε όλες και θα την βρούμε που θα πάει! 

Τώρα έδειξε να έχει αρκετή βελτίωση το σπερμα αναμένουμε και το επόμενο τρίμηνο να δούμε αν θα έχει κ άλλη !!! Εύχομαι να την βρούμε όλες αυτήν την μια υγιή βλαστοκύστη !!!

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Χρονια πολλα! Πολυχρονη! Να τα εκατοστησεις!!!

Εμεις μολις γυρισαμε απο την παιδιατρο (ναι ναι Κυριακατικα... ειχαμε την Παρασκευη ραντεβου αλλα το ακυρωσε γιατι αρρωστησε ο γιος της και το εβαλε σημερα) Εμεις δε βαλαμε δραμι! Ουτε ψηλωσαμε! Μονο η κεφαλα του μεγαλωσε!:shock:

Μας εδωσε και τις νεες οδηγιες. Το πρωι πλεον ο,τι φρουτα θελω και το μεσημερι ο,τι κρεας (εκτος απο χοιρινο) και οτι λαχανικο θελω με οποιονδηποτε συνδυασμο. Το απογευμα αν θελω μπορω να δινω κρεμα δημητριακων ή γιαουρτι αλλα αν θελω να τον θηλαζω μονο. Δεν υπαρχει προβλημα ειπε. Οποτε προς το παρον συνεχιζω με μεμε!!!!!!!!!!!!!!:eek:

Λεω λιγο πριν τα Χριστουγεννα να του εισαγω και απογευματινο, που θα ανεβουμε πατριδα, για να μπορω να τον αφησω σε καποια γιαγια και να λειψω πιο πολλη ωρα!;):tongue:;)

Και εμείς δν ψηλώσαμε, αλλά μάλλον δν παίρνουν τόσο συχνά πια! Μόνο κιλά πήραμε. Πόσο είναι η κεφάλα του? χαχα!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και εμείς δν ψηλώσαμε, αλλά μάλλον δν παίρνουν τόσο συχνά πια! Μόνο κιλά πήραμε. Πόσο είναι η κεφάλα του? χαχα!

45 cm ειναι! Και εμεινε στασιμος στους 71 ποντους και 7.800κ Την εχει κοπανησει εντωμεταξυ καμποσες φορες ηδη! Που να αρχισει να περπαταει!!!!!!!

Ευα, βαλε παλι λινκ απο εκεινη τη σελιδα με τις παιδικες τροφες!:tongue:

v9gkhg0kf9drps4b.png

45 cm ειναι! Και εμεινε στασιμος στους 71 ποντους και 7.800κ Την εχει κοπανησει εντωμεταξυ καμποσες φορες ηδη! Που να αρχισει να περπαταει!!!!!!!

Ευα, βαλε παλι λινκ απο εκεινη τη σελιδα με τις παιδικες τροφες!:tongue:

Και εμάς 45cm είναι. Από τον Σεπτέμβρη.

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Λεπόν.... αυτη είναι η σελίδα

http://www.homemade-baby-food-recipes.com/index.html

Εγω έχω ήδη δοκιμάσει τη βρώμη. Εφτιαξα κρέμμα απο βρώμη αλλά δεν της πολυάρεσε της μικρής. Τωρα τα ΣΚ βάζω μια κουταλια της σούπας βρώμη μέσα στην φρουτόκρεμμα και την τρώει με αυτο τον τρόπο μια χαρά.

Η διαδικασία είναι πως πήρα κουάκερ (νυφάδες φρώμης) και το άλεσα σε αλεύρι στο μπλέντερ. Μια κουταλιά λοιπόν απο αυτο το αλευρι με λίγο βραστο νεράκι (περίπου 50μλ), μας δημιουργούν μια πηχτη κρεμμούλα. Δοκίμασα και έβαλα και λίγο απο το γάλα μου μέσα και πάλι γινεται μια χαρά. Αυτο λοιπόν το βάζω στο φρούτο και το τρώει πολύ καλά η μικρή.

Ενα άλλο που θα δοκιμάσω συντομα, είναι η κολοκύθα. Εννοω την κόκκινη κολοκύθα. Εχει η μάνα μου αρκετές, και απ ότι έχω διαβάσει, την προτείνουν πολύ. Οπότε θα φτιάξω κολοκύθα βραστη ή ψητή και θα δώσω στη μικρή. Σκέφτομαι να είναι το πρώτο της λαχανικό. Ειναι πολύ γλυκιά. Ειδικά ψητή...

Κάντε δοκιμές κορίτισια. Εχει πολύ πλάκα! Εγω στην μικρή έδωσα και τραχανα χωρίς αυγα να δοκιμάσει, αλλά η παιδίατρος μου ειπε πως είναι νωρίς ακόμα για το στομαχάκι της και πως καλύτερα να το καθιστερίσω. Δεν ειχα σκοπό άλλωστε να της δείνω συστηματικά τωρα, οπότε θα περιμένω κανα 2 μηνο ακόμα.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Λεπόν.... αυτη είναι η σελίδα

http://www.homemade-baby-food-recipes.com/index.html

Εγω έχω ήδη δοκιμάσει τη βρώμη. Εφτιαξα κρέμμα απο βρώμη αλλά δεν της πολυάρεσε της μικρής. Τωρα τα ΣΚ βάζω μια κουταλια της σούπας βρώμη μέσα στην φρουτόκρεμμα και την τρώει με αυτο τον τρόπο μια χαρά.

Η διαδικασία είναι πως πήρα κουάκερ (νυφάδες φρώμης) και το άλεσα σε αλεύρι στο μπλέντερ. Μια κουταλιά λοιπόν απο αυτο το αλευρι με λίγο βραστο νεράκι (περίπου 50μλ), μας δημιουργούν μια πηχτη κρεμμούλα. Δοκίμασα και έβαλα και λίγο απο το γάλα μου μέσα και πάλι γινεται μια χαρά. Αυτο λοιπόν το βάζω στο φρούτο και το τρώει πολύ καλά η μικρή.

Ενα άλλο που θα δοκιμάσω συντομα, είναι η κολοκύθα. Εννοω την κόκκινη κολοκύθα. Εχει η μάνα μου αρκετές, και απ ότι έχω διαβάσει, την προτείνουν πολύ. Οπότε θα φτιάξω κολοκύθα βραστη ή ψητή και θα δώσω στη μικρή. Σκέφτομαι να είναι το πρώτο της λαχανικό. Ειναι πολύ γλυκιά. Ειδικά ψητή...

Κάντε δοκιμές κορίτισια. Εχει πολύ πλάκα! Εγω στην μικρή έδωσα και τραχανα χωρίς αυγα να δοκιμάσει, αλλά η παιδίατρος μου ειπε πως είναι νωρίς ακόμα για το στομαχάκι της και πως καλύτερα να το καθιστερίσω. Δεν ειχα σκοπό άλλωστε να της δείνω συστηματικά τωρα, οπότε θα περιμένω κανα 2 μηνο ακόμα.

Ευχαριστω πολυ!!! Εγω θελω να του δωσω αβοκαντο!:tongue:

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Σας γραφω από την Αγγλία. Φτάσαμε καλά και ο μικρός στο ταξίδι ήταν άψογος. Κοιμήθηκε 1,5 ώρα και τις επόμενες 2 έπαιζε. Δεν έκλαψε καθόλου. Σήμερα έφαγε πρώτη φορά όλο του το μεσημεριανό. η αλλαγή του κλίματος δε φαίνεται να τον έχει πειράξει. είναι μια χαρά. ευτυχώς έχει καλό καιρό.

κατά τα άλλα από αύριο ξεκινάμε την αναζήτηση δουλειάς.Έχω τρελή αγωνία!

Φιλάκια κορίτσια!

iiAs.png

9JCHp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Σας γραφω από την Αγγλία. Φτάσαμε καλά και ο μικρός στο ταξίδι ήταν άψογος. Κοιμήθηκε 1,5 ώρα και τις επόμενες 2 έπαιζε. Δεν έκλαψε καθόλου. Σήμερα έφαγε πρώτη φορά όλο του το μεσημεριανό. η αλλαγή του κλίματος δε φαίνεται να τον έχει πειράξει. είναι μια χαρά. ευτυχώς έχει καλό καιρό.

Φιλάκια κορίτσια!

Μια νέα αρχή...

Εύχομαι όλα να σας πάνε καλά, σύντομα να βρείτε δουλειά κ ο μικρός να συνεχίσει να τρώει όλο του το φαγητό! Φιλιά!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Kαλησπερα σε όλες. Μαρακι να τα εκατοστησεις. Να εχεις παντα υγεια και να χαίρεσαι το παιδακι σου.

Τιραμισου ευχομαι να βρειτε κάτι γρηγορα. Ολα να σας πάνε τελεια.

Βενια περαστικα του!!!!

Η μικρουλα μου εχει μικρο κεφαλακι. 41 εκ.

Kαλησπερα σε όλες. Μαρακι να τα εκατοστησεις. Να εχεις παντα υγεια και να χαίρεσαι το παιδακι σου.

Τιραμισου ευχομαι να βρειτε κάτι γρηγορα. Ολα να σας πάνε τελεια.

Βενια περαστικα του!!!!

Η μικρουλα μου εχει μικρο κεφαλακι. 41 εκ.

Γενικά είναι μινιόν η μικρή σου! Είπαμε..μοντέλο!

Σ'ευχαριστώ Στελλίτσα! Χθες τα είδα τα δικά σου κ πάτησα να σε βοηθήσω... ;)

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Φιλάκια κορίτσια!

Καλή αρχη ευχομαι! Ολα να πανε καλα! Καθε αρχη και δυσκολη λενε... εγω να ευχηθω ολα να σας ερθουν ευκολα και βολικα!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Μαρακι Χρονια σου Πολλα και ευτυχισμενα να χαιρεσαι την οικογενεια σου!

Πωπω 24! Ποτε ημουν 24......

Tiramisu καλη τυχη ευχομαι και υπομονη γιατι χρειαζεται προσπαθεια ολα αυτο που κανετε!

Κοριτσια εγω της δινω φρουτα, κρεας και απογευματινη κρεμα εδω και πολυ καιρο! Η δικια μου μιας και παιρνει πιπιλα πινει νερο μια χαρα και απο μπιμπερο και απο εκπ ποτηρι ΚΑΙ απο τα δικα μας ποτηρια χωρις να σταζει τιποτα. Μωρε και στις χουφτες να της το δωσεις θα βρει τροπο να το πιει :Ρ Αυτα τα ξυπνηματα ομως τη νυχτα δεν τα μπορω 2 φορες σημερα το βραδυ ξυπνησε και δεν κοιμοταν ευκολα.

Επισης εχω παλι τενοτιτιδα στα αριστερο χερι και ποναω πολυ!!!!!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Μαρακι Χρονια σου Πολλα και ευτυχισμενα να χαιρεσαι την οικογενεια σου!

Πωπω 24! Ποτε ημουν 24......

Tiramisu καλη τυχη ευχομαι και υπομονη γιατι χρειαζεται προσπαθεια ολα αυτο που κανετε!

Κοριτσια εγω της δινω φρουτα, κρεας και απογευματινη κρεμα εδω και πολυ καιρο! Η δικια μου μιας και παιρνει πιπιλα πινει νερο μια χαρα και απο μπιμπερο και απο εκπ ποτηρι ΚΑΙ απο τα δικα μας ποτηρια χωρις να σταζει τιποτα. Μωρε και στις χουφτες να της το δωσεις θα βρει τροπο να το πιει :Ρ Αυτα τα ξυπνηματα ομως τη νυχτα δεν τα μπορω 2 φορες σημερα το βραδυ ξυπνησε και δεν κοιμοταν ευκολα.

Επισης εχω παλι τενοτιτιδα στα αριστερο χερι και ποναω πολυ!!!!!

Πώς σε καταλαβαίνω!

Η μικρή μου είναι αρρωστούλα και για 3 μέρες κοιμώταν μαζί μας στο κρεβάτι γιατι ξύναγε όλη την ώρα με μπουκωμα και έκλαιγε και όλο θήλαζε βεβαια. Απο προχθες την έβαλαπάλι στην κούνια της και έγινε ΧΑΜΟΣ!

Μιλάμε για πολύ κλάμα! Καλόμαθε... Τελικά την βάζω στην κούνια και εγω κάθομαι δίπλα της χαιδεύοντας της την πλατούλα και κάπως έτσι κοιμάται. Βεβαια ξύπνησε σε κάποια φάση κατα τις 12 το βράδυ και δεν κοιμόταν, αλλα τελικά τα καταφέραμε. Μετά κατα τη διάρκεια της νύχτας ξύπνησε μεν 2 φορές για μαμ, ψιλοκαθηστερησε να κοιμηθεί, αλλά πάλι οκ.

Οσο για την τενοντίτιδα, προσοχή Μαρία!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Φιλάκια κορίτσια!

Καλή αρχή. Εύχομαι να οργανωθήτε και να βρήτε δουλίτσα σύντομα!:)

Πώς σε καταλαβαίνω!

Η μικρή μου είναι αρρωστούλα και για 3 μέρες κοιμώταν μαζί μας στο κρεβάτι γιατι ξύναγε όλη την ώρα με μπουκωμα και έκλαιγε και όλο θήλαζε βεβαια. Απο προχθες την έβαλαπάλι στην κούνια της και έγινε ΧΑΜΟΣ!

Μιλάμε για πολύ κλάμα! Καλόμαθε... Τελικά την βάζω στην κούνια και εγω κάθομαι δίπλα της χαιδεύοντας της την πλατούλα και κάπως έτσι κοιμάται. Βεβαια ξύπνησε σε κάποια φάση κατα τις 12 το βράδυ και δεν κοιμόταν, αλλα τελικά τα καταφέραμε. Μετά κατα τη διάρκεια της νύχτας ξύπνησε μεν 2 φορές για μαμ, ψιλοκαθηστερησε να κοιμηθεί, αλλά πάλι οκ.

Οσο για την τενοντίτιδα, προσοχή Μαρία!

Kι εμεις οταν ηταν αρρωστη τη βαζαμε στο κρεββατι μας και με το Χαρη το καναμε ανεκαθεν αυτο. Η αληθεια ειναι οτι ποτε κανενα απο τα δυο δεν γκρινιαξε οταν το ξαναγυρισα στο κρεββατι του. Μη σου πω οτι του Χαρη δεν του αρεσε μαλιστα το δικο μας! Τι να πεις ειναι στο παιδι!Παντως δε γινεται να τρεχεις καθε τρεις και λιγο απο το ενα δωματιο στο αλλο. Αλλα αμα ειναι αρρωστα δικαιολογειται να ξυπνανε οταν δεν ειναι ομως ειναι εκνευριστικο!

Οσο για την τενοτιτιδα ειχα παθει και με το Χαρη ακριβως την ιδια περιοδο και στα 2 χερια, ουτε ο ναρθηκας ουτε οι φυσιοθεραπειες κανανε τιποτα δραμα ηταν! Μου περασε οταν επεστρεψα στη δουλεια οποτε για 8 ωρες δεν σηκωνα και δεν θηλαζα! Τωρα εχω βαλει το ναρθηκα γιατι χωρις αυτον δεν γινεται μπας και προλαβω τα χειροτερα. Χωρις αυτον δεν μπορω να πιασω ουτε το ποτηρι με το νερο!Χαλια.....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Kι εμεις οταν ηταν αρρωστη τη βαζαμε στο κρεββατι μας και με το Χαρη το καναμε ανεκαθεν αυτο. Η αληθεια ειναι οτι ποτε κανενα απο τα δυο δεν γκρινιαξε οταν το ξαναγυρισα στο κρεββατι του. Μη σου πω οτι του Χαρη δεν του αρεσε μαλιστα το δικο μας! Τι να πεις ειναι στο παιδι!Παντως δε γινεται να τρεχεις καθε τρεις και λιγο απο το ενα δωματιο στο αλλο. Αλλα αμα ειναι αρρωστα δικαιολογειται να ξυπνανε οταν δεν ειναι ομως ειναι εκνευριστικο!

Οσο για την τενοτιτιδα ειχα παθει και με το Χαρη ακριβως την ιδια περιοδο και στα 2 χερια, ουτε ο ναρθηκας ουτε οι φυσιοθεραπειες κανανε τιποτα δραμα ηταν! Μου περασε οταν επεστρεψα στη δουλεια οποτε για 8 ωρες δεν σηκωνα και δεν θηλαζα! Τωρα εχω βαλει το ναρθηκα γιατι χωρις αυτον δεν γινεται μπας και προλαβω τα χειροτερα. Χωρις αυτον δεν μπορω να πιασω ουτε το ποτηρι με το νερο!Χαλια.....

Δεν θηλαζεις ξαπλωτη? Εμενα με εχει βολεψει τοοοοοοοοοοσο πολυ αυτη η σταση!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...