Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Εγω εχω παρατηρησει οτι οταν ειναι εξω βολτα ή γενικα αν τον κραταει καποιος αλλος εκτος απο μενα, μενει πανω απο διωρο. Αν ομως ειναι μαζι μου... τι να σου πω! Απο τη μιαμιση ωρα λυσσαει! Τον εχω στον καναπε με τα παιχνιδια του κι εγω καθομαι διπλα του. Γερνει προς το μερος μου και τριβει τη μουριτσα του πανω στο στηθος μου:rolleyes:. Αν δε του δωσω γκρινιαζει απιστευτα!

Έτσι όμως δν γίνεται προκοπή ρε συ...Κάθε 1,5 ώρα φαΐ?! Παναγία μου! Προσπάθησε να τον πηγαίνεις κάθε φορά μισή ώρα αργότερα, κάνε υπομονή με τη γκρίνια...μπας κ μάθει! 10 φορές να τον θήλασα τον δικό μου τον πρώτο μήνα, άντε κ μερικές φορές μέχρι το δεύτερο!

Έχει πάθει τρελή εξάρτηση, σε βλέπει σαν κινούμενο φαγητό! Δν νομίζω ότι θα αργήσει η μέρα που θα είσαι έξω κ θα σου βγάλει τη μπλούζα για να φάει! χαχαχαχα!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Venia οπως και της chris ετσι κι εμενα στη 1,5 ωρα γκρινιαζει και πειναει δεν την ταιζω χωρις να πειναει δεν ειμαι μαζοχας! Μονο μετα τη φρουτοκρεμα κραταει 3ωρο αλλιως ειτε μετα απο φαγητο ειτε μετα απο θηλασμο θελει ξανα μαξιμουμ στο 2ωρο να ξαναφαει.

Απλως επειδη εγω εχω καταλαβει οτι εχει μειωθει το γαλα μου αισθητα προσπαθω να καλυψω την πεινα της με καποια στερεα τροφη κατα προτιμηση (φαγητο,φαριν λακτε, μπισκοτοκρεμα) και μετα να καταφυγω στη λυση του στηθους οπου ετσι κι αλλιως δεν εχω τοσο πολυ για να την καλυψει για 3ωρες.

Ειναι παντως στο παιδι με ποση ποσοτητα χορταινει αλλα τρωνε 50μλ φαγητο και χορταινουν κι αλλα 150μλ και πεινανε γρηγορα!

Ευα αυτο ακριβως με την πιεση εχω καιρο να το νιωσω στο στηθος μου μαλιστα ο αριστερος μαστος δεν πρηζεται καθολου κατα το θηλασμο και ο δεξιος θα πρηστει μονο στα 2-3 απο τα 6-7 γευματα. Τι σημαινει αυτο?

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Venia οπως και της chris ετσι κι εμενα στη 1,5 ωρα γκρινιαζει και πειναει δεν την ταιζω χωρις να πειναει δεν ειμαι μαζοχας! Μονο μετα τη φρουτοκρεμα κραταει 3ωρο αλλιως ειτε μετα απο φαγητο ειτε μετα απο θηλασμο θελει ξανα μαξιμουμ στο 2ωρο να ξαναφαει.

Απλως επειδη εγω εχω καταλαβει οτι εχει μειωθει το γαλα μου αισθητα προσπαθω να καλυψω την πεινα της με καποια στερεα τροφη κατα προτιμηση (φαγητο,φαριν λακτε, μπισκοτοκρεμα) και μετα να καταφυγω στη λυση του στηθους οπου ετσι κι αλλιως δεν εχω τοσο πολυ για να την καλυψει για 3ωρες.

Ειναι παντως στο παιδι με ποση ποσοτητα χορταινει αλλα τρωνε 50μλ φαγητο και χορταινουν κι αλλα 150μλ και πεινανε γρηγορα!

Ευα αυτο ακριβως με την πιεση εχω καιρο να το νιωσω στο στηθος μου μαλιστα ο αριστερος μαστος δεν πρηζεται καθολου κατα το θηλασμο και ο δεξιος θα πρηστει μονο στα 2-3 απο τα 6-7 γευματα. Τι σημαινει αυτο?

Τι να πω...κ μένα πεινούσε νωρίτερα μέχρι πριν από κανα 2μηνο, αλλά προσπάθησα να τον τρενάρω κάθε φορά...είτε με παιχνίδι, είτε με βόλτες, κουράστηκα πολύ, αλλά δν γινόταν κ να τρώει κάθε λίγο κ λιγάκι! Οπότε το 3ωρο έχει γίνει το μίνιμουμ! Και από βάρος, δόξα το Θεό, δν έχουμε θέμα. 8500 κιλά είναι κ γενικά πολύ μεγάλο παιδί!

Προσπάθησε βρε να την τρενάρεις κ εσύ..! Επειδή το πέρασα, ξέρω ότι είναι πολύ κουραστικό! Σας καταλαβαίνω...αλλά κ αυτά τα ατιμούλικα πρέπει να μπουν σε ένα μίνι πρόγραμμα! :D

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Έχει πάθει τρελή εξάρτηση, σε βλέπει σαν κινούμενο φαγητό! Δν νομίζω ότι θα αργήσει η μέρα που θα είσαι έξω κ θα σου βγάλει τη μπλούζα για να φάει! χαχαχαχα!

:lol::lol::lol::lol::lol: Η μαμα- φαστφουντ! :lol::lol::lol::lol::lol:

Τι να πω...κ μένα πεινούσε νωρίτερα μέχρι πριν από κανα 2μηνο, αλλά προσπάθησα να τον τρενάρω κάθε φορά...είτε με παιχνίδι, είτε με βόλτες, κουράστηκα πολύ, αλλά δν γινόταν κ να τρώει κάθε λίγο κ λιγάκι! Οπότε το 3ωρο έχει γίνει το μίνιμουμ! Και από βάρος, δόξα το Θεό, δν έχουμε θέμα. 8500 κιλά είναι κ γενικά πολύ μεγάλο παιδί!

Προσπάθησε βρε να την τρενάρεις κ εσύ..! Επειδή το πέρασα, ξέρω ότι είναι πολύ κουραστικό! Σας καταλαβαίνω...αλλά κ αυτά τα ατιμούλικα πρέπει να μπουν σε ένα μίνι πρόγραμμα! :D

Να σου πω... δε με πειραζει! Σημερα το απογευμα τρωει καθε ωρα! Προσπαθησα πριν να τον καθυστερησω αλλα δεν παιζει!

Παλια με δυσκολευε πολυ και δεν μπορουσα. Όποτε ετρωγε, εκλαιγε, τσιριζε, ηθελε να τον βαζω να ρευτει και ξανα στηθος... κλωτσουσε, μουγγριζε... Καθε θηλασμος ηταν και μια παλη με τον γιο μου. Τωρα εχει 2 μηνες που ηρεμει στο στηθος μου και απολαμβανω κι εγω τον θηλασμο. Δεν κραταει και πολυ ουτως ή αλλως, 10 λεπτα το πολυ. Και εξω να ειμαι, εχω εξοικιωθει τοσο πολυ με τους δημοσιους θηλασμους που παλι δεν εχω προβλημα. Γενικα δεν με πειραζει να θηλαζω για πολυ καιρο ακομα. ;)

Το μονο που με απασχολει ειναι οτι θελουμε κατα το καλοκαιρακι να βαλουμε μπρος για δευτερο και φοβαμαι μην δεν τα καταφερνουμε λογω του θηλασμου. Περιοδος μου ηρθε αρχες αυτου του μηνα αλλα εχω διαβασει οτι μπορει να σου εχει ερθει περιοδος αλλα τα ωαρια να ειναι "τζουφια".:?

v9gkhg0kf9drps4b.png

Το μονο που με απασχολει ειναι οτι θελουμε κατα το καλοκαιρακι να βαλουμε μπρος για δευτερο και φοβαμαι μην δεν τα καταφερνουμε λογω του θηλασμου. Περιοδος μου ηρθε αρχες αυτου του μηνα αλλα εχω διαβασει οτι μπορει να σου εχει ερθει περιοδος αλλα τα ωαρια να ειναι "τζουφια".:?

Πρώτη φορά ακούω για "τζούφια" ωράρια :shock: Αυτο που σιγουρα ισχυει είναι πως επειδη τον πρώτο καιρό δεν είναι σταθερός ο κύκλος, δεν είναι και εύκολο να υπολογίσεις την ωορηξία οπότε είναι πιο δύσκολη η σύλληψη.

"Ευα αυτο ακριβως με την πιεση εχω καιρο να το νιωσω στο στηθος μου μαλιστα ο αριστερος μαστος δεν πρηζεται καθολου κατα το θηλασμο και ο δεξιος θα πρηστει μονο στα 2-3 απο τα 6-7 γευματα. Τι σημαινει αυτο? "

Μαρία σοβαρά δεν νομίζω πως σημαίνει κάτι. Και εμένα το στήθος μου μόνο το πρωί που είμαι σχολείο πρήζεται πλέον. Κατ ατη διάρκεια της μέρας είναι μαλακό. Κάποιες φορές νοιώθω να είναι αρκετά γεμμάτο. Αλλες είναι πραγματικά πολύ μαλακό, αλλά γάλα η μικρή πίνει κανονικά. Αρα ασχέτως με το πώς το νοιώθω εγω, το στήθος έχει γάλα. Επίσης αυτό με το γάλα που πετάγεται, το έχω δεί να συμβαίνει και σε περιπτωσεις που είναι μαλακό το στήθος μου και δεν είναι πρησμένο. Για μένα τουλάχιστον είμαι σίγουρη πως θέμα ποσότητας δεν υπάρχει κανένα. Εχω γάλα σε αφθονία.

Σημερα λοιπόν που έφαγε τη φρουτόκρεμμα το πρωί, είχα βάλει μέσα και μια κουταλια της σούπας βρώμη, οπότε την κράτησε για 4ωρο αυτο το γεύμα. Θέλω να δοκιμάσω σιγα σιγα και χορτόσουπα ώστε απο Νοέμβριο να τρώει το απόγευμα μαζί μας τη χορτόσουπά της, αφού για εμάς το κύριο γεύμα της μέρας είναι στις 6.30 το απόγευμα που γυρνάει ο άντρας μου. Οπότε εκείνη την ώρα θέλω να τρώει και η μικρή μαζί μας.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Λες βρε Ευα μου? Μακαρι δε θελω να σταματησω το θηλασμο αλλα ουτε και να πειναει το μωρο συνεχεια. Στο Χαρη παντως που θηλαζα μεχρι 18 μηνων το στηθος μου ειχε ξεφουσκωσει ετσι οπως τωρα μετα το χρονο...

Αυτο με τα ωαρια μου το εχει πει ο γιατρος οχι οτι ειναι τζουφια απλως οτι μπορει να μη γινεται καθε μηνα ωορρηξια αλλα αμα σταθεροποιηθει η περιοδος σταθεροποιειται και η γονιμοτητα. Τη μπεμπα τη συνελαβα οταν ο Χαρης ηταν 15 μηνων τον θηλαζα 5 φορες το 24ωρο και μολις τον προηγουμενο μηνα ειχα κανει 1η φορα κυκλο 28ημερων. Chris μην ανησυχεις μια χαρα μεχρι το καλοκαιρι.

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Κορίτσια σήμερα πήγαμε στην παιδίατρο,η μικρή έχει ύψος 70 πόντους και ζυγίζει 8700 γραμμάρια.Ήταν να με σκάσουν τόσο καιρό που μου έλεγαν ότι η μικρή είναι πολύ αδύνατη...

Εμενα δεν ειναι ουτε 7 κιλα!!!

Αυτο εννοουσα αλλα το εγραψα λιγο μπακαλικα. Μπορει να εχεις ανωορρηκτικο κυκλο. Θα δειξειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!:tongue: Προς το παρον προσπαθω να διατηρησω τη γαλουχια

v9gkhg0kf9drps4b.png

Καλέ θυμάστε που πριν από 3 μέρες έγραψα ότι μείναμε στάσιμοι?

Λαλακία έγραψα, γτ σήμερα που είδα το βιβλιάριο του παρατήρησα ότι τελικά στα κιλά πήραμε...200γρμ! Τον Σεπτέμβρη ήμασταν 8300 κ τώρα έχουμε φτάσει τα 8500. Απλά στο ύψος μείναμε στους 72 πόντους (αν μετρήσαμε καλά, γτ ο τύπος ούρλιαζε κ δν μας διευκόλυνε ιδιαίτερα), οπότε μάλλον τσάμπα ανησύχησα.

Ο μικρός από χθες έχει ένα μπουκωματάκι κ λίγο βήχα...κ πως να μην έχει με τον κ@λόκαιρο! Ελπίζω να μας περάσει γρήγορα! :D

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Μαρακι εμενα ειναι 70 και 8 κιλα ακριβως! Οποτε μονο αδυνατη δεν ειναι η δικια σου!

Μιλάω για παλιότερα που ήταν πιο αδύνατη,τους τελευταίους 2-3 μήνες πήρε πολύ βάρος.

Σήμερα έχω γενέθλια!Γίνομαι 24!

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Μιλάω για παλιότερα που ήταν πιο αδύνατη,τους τελευταίους 2-3 μήνες πήρε πολύ βάρος.

Χρονια πολλά, να τα εκατοστήσεις...και σου εύχομαι πάντα χαρες!:)

Μη μ πεις πως γύρισες αυτή την ώρα από την έξοδο?! Πως πέρασες? Πολύχρονη κ πάλι!!!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Να τα εκατοστησεις μανούλα!!! Πάντα χαρούμενη, ευτυχησμένη και υγειής!

Στέλλα, και εγω που αγορασα μπιμπερό τί κατάλαβα; Ούτε νερό, ούτε τσάι, ούτε γάλα πίνει. Και 2-3 εκπαιδευτικά ποτηράκια δοκίμασα, αλλά τίποτα και πάλι. Πάλι καλα που τότε με τη μαστίτιδα ήταν μικρή ακόμα και έπινε απο το μπουκάλι μια χαρα. Τωρα οκ δε με νοιάζει. Αφου βρήκα λύση για το σχολείο,ας μην πιεί ποτέ απο μπουκάλι.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Χρονια πολλα! Πολυχρονη! Να τα εκατοστησεις!!!

Εμεις μολις γυρισαμε απο την παιδιατρο (ναι ναι Κυριακατικα... ειχαμε την Παρασκευη ραντεβου αλλα το ακυρωσε γιατι αρρωστησε ο γιος της και το εβαλε σημερα) Εμεις δε βαλαμε δραμι! Ουτε ψηλωσαμε! Μονο η κεφαλα του μεγαλωσε!:shock:

Μας εδωσε και τις νεες οδηγιες. Το πρωι πλεον ο,τι φρουτα θελω και το μεσημερι ο,τι κρεας (εκτος απο χοιρινο) και οτι λαχανικο θελω με οποιονδηποτε συνδυασμο. Το απογευμα αν θελω μπορω να δινω κρεμα δημητριακων ή γιαουρτι αλλα αν θελω να τον θηλαζω μονο. Δεν υπαρχει προβλημα ειπε. Οποτε προς το παρον συνεχιζω με μεμε!!!!!!!!!!!!!!:eek:

Λεω λιγο πριν τα Χριστουγεννα να του εισαγω και απογευματινο, που θα ανεβουμε πατριδα, για να μπορω να τον αφησω σε καποια γιαγια και να λειψω πιο πολλη ωρα!;):tongue:;)

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...