Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Αυτο θα κανω πηγα σημερα φαρμακειο και πηρα της frezylac. Φοβαμαι ομως πως δεν θα το πινει γιατι εχω πικρη εμπειρια απο το μεγαλο που δεν ηπιε ποτε ξενο γαλα ακομα και τωρα φρεσκο θα πιει max 50μλ. Ειχα παρει τοτε ολες τις μαρκες κ ολα τα μπιμπερο της αγορας. Για να δουμε θα τις το δωσω γυρω στις 21:00 εχω αγωνια.....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτο θα κανω πηγα σημερα φαρμακειο και πηρα της frezylac. Φοβαμαι ομως πως δεν θα το πινει γιατι εχω πικρη εμπειρια απο το μεγαλο που δεν ηπιε ποτε ξενο γαλα ακομα και τωρα φρεσκο θα πιει max 50μλ. Ειχα παρει τοτε ολες τις μαρκες κ ολα τα μπιμπερο της αγορας. Για να δουμε θα τις το δωσω γυρω στις 21:00 εχω αγωνια.....

Εγω θηλάζω το πρωι κατα τις 6.30. Μετα πάλι στις 14.30. Στο ενδιάμεσο τρώει φρουτόκρεμμα κατά τις 10.30. Υπόψην πως πο εμένα δεν τρώει παρα μισό αχλάδι και μισή μπανάνα και αυτό με το ζόρι, ενω στο σχολείο τρώει όλη την φρουτόκρεμμα (αφού δεν πίνει γάλα απο το μπουκάλι...). Μετά θηλάζω πάλι κατα τις 16.00. Μετά δεν έχουμε πρόγραμμα. Συνηθως κατα τις 18.00 και μετά κατα τις 20.30- 21.00. Μετά κοιμάται και ξυπνάει κατα τις 2-3 για θηλασμό και μετά πάλι κατα τις 5 και μετά πάλι το πρωί στις 6.30. Αρα κάνουμε περίπου 6-7 γεύματα θηλασμού.

Προς το παρόν νορμάλ μου φαίνεται όλο αυτο γιατι και ο Ιωνας έτσι ήταν. Το μόνο που με προβληματίζει ειναι πως η μικρή δεν πίνει ούτε νερό, ούτε χαμομίλι, ούτε τίποτα. Μόνο γάλα θέλει. Ολα τα άλλα, θα πιει με το ζόρι 10-20 ml

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Κι εμενα δεν πινει νερο! Του δινω με το ποτηρακι, το μασαει, το δαγκωνει και αδειαζει περιπου 30-40 μλ. Χαιρομαι εγω! Και μετα βλεπω την μπλουζα του... Μουσκεμα!!! Ζητημα να καταπινει τα 10 μλ!

Εμενα εχει τωρα 3 μερες που τρωει σχεδον ολη τη φρουτοκρεμα! (μισο ροδακινο, μιση μπανανα και ενα αχλαδι). Ετσι στα ξαφνικα, ανοιξε το στομα του και πηρε μια κουταλια. Και στην επομενη το ξανανοιξε! Το απιστευτο! Τη μια μερα γκρινια και αρνηση και την επομενη ολα καλα!:shock:

Το μεσημερι τρωει 10 κουταλιες απο την κοτοχορτοσουπα. Μεγαλη προοδος! Σημερα ειχαμε ραντεβου με την παιδιατρο για να παιρναμε τις καινουριες οδηγιες και για εμβολιο αλλα αρρωστησε ο γιος της και αναβληθηκε. Γενικα εγω δεν θελω να ξεκινησω απογευματινο αυτο τον μηνα. Να κλεισει 8 μηνων και μετα.

v9gkhg0kf9drps4b.png

Και εγώ αυτό του δίνω. Στην αρχή το ήπιε για μια βδομάδα, όχι τρελά, αλλά οκ. Μετά για μια βδομάδα με το που έβλεπε το μπουκάλι έκλαιγε κ μ έπινε το πολύ 50-70 ml κ πλέον όταν έρχεται η ώρα να τον ταΐσω..δν κρατιέται! Το κατεβάζει χωρίς ανάσα που λέει ο λόγος. Καλή επιτυχία! Μπες να μας πεις τι έγινε..

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Μονο 30ml ηπιε! Κλαψ! Μετα στηθος αδιαπραγματευτο! 5 λεπτα θηλασε δεν ειχα αλλο τι θα κανωωωω?

Ευα κι εσεις βλεπω αρκετες φορες θηλαζετε και με ξυπνημα τη νυχτα! Δινεις ομως απογευματινο?

Διαφημίσεις

καλησπέρα κοριτσάκια τι κάνετε??/

βλεπω πιάσατε θέμα θηλασμός!!!πάντως και εγώ νομίζω ότι έχει μειωθεί η παραγωγή μου! το δικό μας πρόγραμμα φαγηρού είναι: 7-8 το πρωί θηλάζει, στις 10 φρουτόκρεμα την οποία την τρώμε όλη και έχει από μισό μήλο,μπανάνα αχλάδι και ένα πορτοκάλι, μετ αστη 1 φαγητό στις 4 θηλασμός στις 6 πάλι λίγο φαί (γ'υρω στα 200γρ) και στις 9 θηλασμός. το κράβυ ξυπνάει τουλάχιστον 2 φορές για φαί αλλά μέσα στη νύστα μου δεν ξέρω ώρες. το θέμα μου είναι ότι δεν θηλάζει για πολύ ώρα λίγα λεπτά μόνο.

τιννάκι μου θεοφώτιστος ο μαριάκος σου κοπέλα μου να τον καμαρώσεις σα τα ψηλά βουνά σου εύχομαι!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Kαλησπερα σε όλες. Μαρια τι φαγανο που ειναι το μωρό σου. Εγώ Τη θηλάζω το πρωι που ξυπναει γυρω στις 9 μετα φρουτο μετα θηλάζω για να κοιμηθει μεσσημερι μολις ξυπνησει κρεμουλα και θηλαζω αλλες 2 φορες μεχρι τις 12 πριπου που κοιμαται.

Α σημερα εκανε την πρωτη της κουνια στην παιδικη χαρα. Απο βδομαδα θα ξεκινησω χορτοσουπα.

Κορίτσια σήμερα πήγαμε στην παιδίατρο,η μικρή έχει ύψος 70 πόντους και ζυγίζει 8700 γραμμάρια.Ήταν να με σκάσουν τόσο καιρό που μου έλεγαν ότι η μικρή είναι πολύ αδύνατη...

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Κοριτσια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας βλεπω οτι τα περισσοτερα μωρα θηλαζουν αρκετες φορες ακομα.

Καλα Στελλα εκει που ελεγα οτι αυτα που λενε οι γιατροι για 5 μονο γευματα δεν υπαρχουν τελικα σε σενα ισχυει!

Η δικια μου ειδε που παραπονεθηκα και αυτο το βραδυ το κοψε σερι! Θα γκρινιαζω συχνοτερα μου φαινεται!

Καλημερα!

Μαρια εμενα 7 θηλασμους κανει το λιγοτερο! Εχθες εκανε 10! Γενικα παντως φυσιολογικο ειναι να μειωνεται το γαλα. Σκεφτειτε οτι οταν πινουν μονο γαλα φτανουν περιπου το λιτρο το 24ωρο (αναλογα το μωρο φανταζομαι...) και οταν κανουν τρια γευματα, η ποσοτητα πεφτει στο μισο λιτρο.

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Chris κι εμεις 6-7 συν τα γευματα φαγητου! Μπορω να πω οτι νιωθω καλυτερα τωρα που ειστε κι εσεις στην ιδια φαση γιατι μου λεγε ο γιατρος για 5 γευματα συνολικα και τον κοιταγα ετσι :shock:

Ασχετο αλλα πολυ μαρεσει που χειμωνιαζει!

Κορίτσια σήμερα πήγαμε στην παιδίατρο,η μικρή έχει ύψος 70 πόντους και ζυγίζει 8700 γραμμάρια.Ήταν να με σκάσουν τόσο καιρό που μου έλεγαν ότι η μικρή είναι πολύ αδύνατη...

Μαρακι εμενα ειναι 70 και 8 κιλα ακριβως! Οποτε μονο αδυνατη δεν ειναι η δικια σου!

Chris κι εμεις 6-7 συν τα γευματα φαγητου! Μπορω να πω οτι νιωθω καλυτερα τωρα που ειστε κι εσεις στην ιδια φαση γιατι μου λεγε ο γιατρος για 5 γευματα συνολικα και τον κοιταγα ετσι :shock:

Ασχετο αλλα πολυ μαρεσει που χειμωνιαζει!

Ο δικός μου είναι στα 5-6 γεύματα κ που κ που φτάνει στα 7. Κυρίως όμως είναι στα 6. Εγώ δν τον ταΐζω πριν τις 3 ώρες (με εξαίρεση το τελευταίο βραδινό πριν κοιμηθεί) γτ του είναι δύσκολο να χωνέψει, αλλά δν πεινάει κιόλας! Σήμερα ας πούμε έφαγε μετά από 4,5 ώρες! Δν καταλαβαίνω γτ θα πρέπει να ταΐζεις το παιδί αν δν έχει πεινάσει. Εμένα επειδή πολλές φορές είναι χορτάτος, δν τρώει την ποσότητα που πρέπει!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Μαρια εγω δεν δείνω άλλο γευμα στερεων παρα μόνο τη φρουτόκρεμμα το πρωί. Απο εκεί και πέρα πίνει μόνο γάλα. Οσο για την παραγωγή, κορίτσια δεν μπορώνα πω πως νιώθω πως έχει μειωθεί το γάλα. Ισα ισα, τώρα πολλές φορές διαπιστωνω πως η μπέμπα αφήνει τη θηλή και το γάλα εκτοξευεται με πίεση. Και αυτο χωρίς να είναι πρησμένο το στήθος μου. Αρα δεν νομίζω πως έχει μειωθεί το γάλα μου. Εχω όπως και πριν.

Υ.Γ Σημερα η μικρή μου έφαγε όλη της τη φρουτόκρεμμα (100μλ περίπου!).

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Εγω εχω παρατηρησει οτι οταν ειναι εξω βολτα ή γενικα αν τον κραταει καποιος αλλος εκτος απο μενα, μενει πανω απο διωρο. Αν ομως ειναι μαζι μου... τι να σου πω! Απο τη μιαμιση ωρα λυσσαει! Τον εχω στον καναπε με τα παιχνιδια του κι εγω καθομαι διπλα του. Γερνει προς το μερος μου και τριβει τη μουριτσα του πανω στο στηθος μου:rolleyes:. Αν δε του δωσω γκρινιαζει απιστευτα!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...