Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Κοριτσακια επιτελους το ιντερνετ ηρθε!!!

Πολλες αλλαγες βλεπω! Ακομα και μετακομισεις σε αλλη χωρα! Στην κυριολεξια το σκ@#* μας παξιμαδι θα μας αναγκασουν να κανουμε! Εχουμε κι εμεις κατι μειωσεις... αλλα ετσι που ειναι η κατασταση και με τις εφεδριες που ακουγονται το σταυρο μας κανουμε!

Λοιπον τα νεα μας... Βγαλαμε δυο δοντακια οπως σας ειπα. Τα δυο κατω. Αλλα μου φαινονται λιγο στραβα!:(

Οσο για τον υπνο: Πηραμε το βιβλιο "Κοιμησου παιδι μου" και το εφαρμόσαμε. Για οσες δεν το εχουν ακουσει, ουσιαστικα αφηνεις το μωρο να κλαιει αλλα μπαινεις σε καποια ορισμενα χρονικα διαστηματα, που αυξανουν με τις μερες, και του μιλας.

Την πρωτη μερα εκλαιγε 45 λεπτα!!! Τα νευρα μου κροσια!!! Και καθε φορα που μπαιναμε ειτε εγω ειτε ο Νικος ο μικρος αναστατωνόταν περισσοτερο και εκλαιγε πιο πολυ! Το πως αντεξαμε την πρωτη μερα μονο εμεις το ξερουμε!

Τωρα, ειμαστε στην 6η μερα και κοιμαται στο μισολεπτο! Δεν ξυπναει καθολου ολο το βραδυ! Το απιστευτο ετσι?!

Το μονο που με αγχωνει ειναι μην εχω πρβλ με το θηλασμο. Προσπαθω να τον θηλαζω κι απο τα δυο στηθη και το βραδυ πριν κοιμηθει και το πρωι που ξυπναει, αλλα... ξερω ΄γω?! Κι αν μου μειωθει το γαλα? Ευα.... help! Τα φωτα σου!!!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Πολύ καλό βιβλίο αυτό, το αγόρασα και εγώ όταν ήμουν έγκυος γιατί μου το είχαν συστήσει αρκετές μανούλες.

Ο μικρός είναι μια χαρά, δεν έχει βγει κανένα δοντάκι ακόμα αλλά πονάει ο καημενούλης γιατί τραβάει το αριστερό αυτί και κλαίει. άντε να βγει να ησυχάσουμε. κάναμε και το εμβόλιο και όλα καλά!

κατά τα άλλα το σάββατο το πρωί πετάμε για αγγλία. πολύ κούραση με το πακετάρισμα (τον Ιούλιο μετακόμισα εδώ), αλλά την παλεύω καλά. πούλησα και το σαλόνι και την τραπεζαρία μου και ίσως και την κρεβατοκάμαρά μου. σε λίγο καιρό ελπίζω να το αδείασω όλο το σπίτι οπότε αν ξέρετε κανέναν που να ενδιαφέρεται για 4άρι σπίτι στα μελίσσια πείτε μου. θέλω να το νοικιάσω το συντομότερο δυνατό.

πάω να βάλω το ζουζούνι για ύπνο.

φιλιά

iiAs.png

9JCHp3.png

Κοριτσακια επιτελους το ιντερνετ ηρθε!!!

Πολλες αλλαγες βλεπω! Ακομα και μετακομισεις σε αλλη χωρα! Στην κυριολεξια το σκ@#* μας παξιμαδι θα μας αναγκασουν να κανουμε! Εχουμε κι εμεις κατι μειωσεις... αλλα ετσι που ειναι η κατασταση και με τις εφεδριες που ακουγονται το σταυρο μας κανουμε!

Λοιπον τα νεα μας... Βγαλαμε δυο δοντακια οπως σας ειπα. Τα δυο κατω. Αλλα μου φαινονται λιγο στραβα!:(

Οσο για τον υπνο: Πηραμε το βιβλιο "Κοιμησου παιδι μου" και το εφαρμόσαμε. Για οσες δεν το εχουν ακουσει, ουσιαστικα αφηνεις το μωρο να κλαιει αλλα μπαινεις σε καποια ορισμενα χρονικα διαστηματα, που αυξανουν με τις μερες, και του μιλας.

Την πρωτη μερα εκλαιγε 45 λεπτα!!! Τα νευρα μου κροσια!!! Και καθε φορα που μπαιναμε ειτε εγω ειτε ο Νικος ο μικρος αναστατωνόταν περισσοτερο και εκλαιγε πιο πολυ! Το πως αντεξαμε την πρωτη μερα μονο εμεις το ξερουμε!

Τωρα, ειμαστε στην 6η μερα και κοιμαται στο μισολεπτο! Δεν ξυπναει καθολου ολο το βραδυ! Το απιστευτο ετσι?!

Το μονο που με αγχωνει ειναι μην εχω πρβλ με το θηλασμο. Προσπαθω να τον θηλαζω κι απο τα δυο στηθη και το βραδυ πριν κοιμηθει και το πρωι που ξυπναει, αλλα... ξερω ΄γω?! Κι αν μου μειωθει το γαλα? Ευα.... help! Τα φωτα σου!!!

Βρε καλως το το κορίτσι! Καλως μας ήρθες και πάλι!

Πόσες φορές την ημέρα θηλάζετε τωρα; Τι ώρα είναι ο τελευταίος βραδυνός θηλασμός και τί ώρα ο πρώτος πρωινός; Θεωρητικά, αν δεν περνάνε πάνω απο 6 ώρες χωρίς θηλασμό τη νύχτα και θηλάζετε συνολικά περίπου 5 φορές το 24ωρο, δεν θα έχεις πρόβλημα παραγωγης. Πολλές κοπέλες διατηρησαν θηλασμό και με λιγότερες φορές. Βεβαια άλλες είχαν πρόβλημα. Ειναι θέμα οργανισμού. Θα το δεις πώς θα πάει για σένα και αναλόγως θα δρασεις.

Εγω στον Ιωνα θήλαζα απο τον 7ο και μετά 4 φορές τη μέρα και δεν είχα κανένα πρόβλημα παραγωγής. Ειχα όμως πρόβλημα μιας και ειχα μόνιμα υπερπαραγωγή.

Εχθες το βράδυ ήταν δυσκολα πάντως. Η μικρή με συνάχι και βηχαλάκι, δεν κοιμήθηκε πάνω απο μια ώρα συνεχόμενη. Ξύπναγε, της έπλενα τη μύτη, θήλαζε, κοιμόταν καμια ωρίτσα και φτού κι απ την αρχή. Το πρωί βεβαια ήμουν κομμάτια, έλα όμως που είχα εφημερία στο σχολείο... Ετσι σηκωθηκα νωρίς νωρίς, θηλασα, ετίμασα τα παιδιά, τα πήγα σχολείο και μετά όλη μέρα στο σχολείο. Ούτε νερό δεν είπια. Εν το μεταξύ κι εγω είμαι χάλια. Μπουκωμα, πονοκέφαλος, λαιμός χάλια...

Δεν ξερω για εσας, πάντως εμένα με έχει παρει ολιγον τι η κάτω βόλτα. Τι εννοω... Απο την κουραση έχω αρχισει να εμφανίζω όλα τα δερματολογικά που βγάζω σε περιόδους στρες και κούρασης. Μέσα σε 3 βδομάδες έχω αρρωστησει 2 φορές. Το τί κρέμες βαζω καθημερινά... 3 διαφορετικές για 3 διαφορετικά πράγματ. Και να πεις που δεν τρωω σαλατες και φρούτα...

Ααααα εν το μεταξυ, εχθες το βράδυ όπως είπα θηλαζα όλη την ωρα, σήμερα λοιπόν το στήθος τούμπανο! Εκει που είχε στρωσει και δεν πρηζόμουν τόσο στο σχολείο, σήμερα πάλι τα ίδια. Αφού πήγα να βγάλω το σουτιέν να θηλάσω μόλις γυρίσαμε σπίτι και με το που το έβγαλα, πετάχτηκε ένας πήδακας απο γάλα. Το άφησα να ξεθημάνει λίγο και μετά την έβαλα να πιει και πάλι πνηγόταν.

Εσεις κορίτσια ποσες φορές θηλάζετε τώρα?

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Πολύ καλό βιβλίο αυτό, το αγόρασα και εγώ όταν ήμουν έγκυος γιατί μου το είχαν συστήσει αρκετές μανούλες.

Ο μικρός είναι μια χαρά, δεν έχει βγει κανένα δοντάκι ακόμα αλλά πονάει ο καημενούλης γιατί τραβάει το αριστερό αυτί και κλαίει. άντε να βγει να ησυχάσουμε. κάναμε και το εμβόλιο και όλα καλά!

κατά τα άλλα το σάββατο το πρωί πετάμε για αγγλία. πολύ κούραση με το πακετάρισμα (τον Ιούλιο μετακόμισα εδώ), αλλά την παλεύω καλά. πούλησα και το σαλόνι και την τραπεζαρία μου και ίσως και την κρεβατοκάμαρά μου. σε λίγο καιρό ελπίζω να το αδείασω όλο το σπίτι οπότε αν ξέρετε κανέναν που να ενδιαφέρεται για 4άρι σπίτι στα μελίσσια πείτε μου. θέλω να το νοικιάσω το συντομότερο δυνατό.

πάω να βάλω το ζουζούνι για ύπνο.

φιλιά

Ηρθε ο καιρός κιόλας να φυγετε ε? Με το καλό tiramisu και ελπίζω να σας πάνε όλα κατ ευχήν!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Πόσες φορές την ημέρα θηλάζετε τωρα; Τι ώρα είναι ο τελευταίος βραδυνός θηλασμός και τί ώρα ο πρώτος πρωινός; Θεωρητικά, αν δεν περνάνε πάνω απο 6 ώρες χωρίς θηλασμό τη νύχτα και θηλάζετε συνολικά περίπου 5 φορές το 24ωρο, δεν θα έχεις πρόβλημα παραγωγης. Πολλές κοπέλες διατηρησαν θηλασμό και με λιγότερες φορές. Βεβαια άλλες είχαν πρόβλημα. Ειναι θέμα οργανισμού. Θα το δεις πώς θα πάει για σένα και αναλόγως θα δρασεις.

Εγω στον Ιωνα θήλαζα απο τον 7ο και μετά 4 φορές τη μέρα και δεν είχα κανένα πρόβλημα παραγωγής. Ειχα όμως πρόβλημα μιας και ειχα μόνιμα υπερπαραγωγή.

Εχθες το βράδυ ήταν δυσκολα πάντως. Η μικρή με συνάχι και βηχαλάκι, δεν κοιμήθηκε πάνω απο μια ώρα συνεχόμενη. Ξύπναγε, της έπλενα τη μύτη, θήλαζε, κοιμόταν καμια ωρίτσα και φτού κι απ την αρχή. Το πρωί βεβαια ήμουν κομμάτια, έλα όμως που είχα εφημερία στο σχολείο... Ετσι σηκωθηκα νωρίς νωρίς, θηλασα, ετίμασα τα παιδιά, τα πήγα σχολείο και μετά όλη μέρα στο σχολείο. Ούτε νερό δεν είπια. Εν το μεταξύ κι εγω είμαι χάλια. Μπουκωμα, πονοκέφαλος, λαιμός χάλια...

Δεν ξερω για εσας, πάντως εμένα με έχει παρει ολιγον τι η κάτω βόλτα. Τι εννοω... Απο την κουραση έχω αρχισει να εμφανίζω όλα τα δερματολογικά που βγάζω σε περιόδους στρες και κούρασης. Μέσα σε 3 βδομάδες έχω αρρωστησει 2 φορές. Το τί κρέμες βαζω καθημερινά... 3 διαφορετικές για 3 διαφορετικά πράγματ. Και να πεις που δεν τρωω σαλατες και φρούτα...

Ααααα εν το μεταξυ, εχθες το βράδυ όπως είπα θηλαζα όλη την ωρα, σήμερα λοιπόν το στήθος τούμπανο! Εκει που είχε στρωσει και δεν πρηζόμουν τόσο στο σχολείο, σήμερα πάλι τα ίδια. Αφού πήγα να βγάλω το σουτιέν να θηλάσω μόλις γυρίσαμε σπίτι και με το που το έβγαλα, πετάχτηκε ένας πήδακας απο γάλα. Το άφησα να ξεθημάνει λίγο και μετά την έβαλα να πιει και πάλι πνηγόταν.

Εγώ θηλάζω πρωί-βράδυ, αλλά κουράστηκα πια...Οπότε θα αρχίσω να το κόβω κ αυτό! Εξάλλου περισσότερο πιπιλάει πια, παρά πίνει! Και βέβαια έχει μειωθεί αρκετά το γάλα μου!

Μπορεί να είναι εγωιστικό, απλά δε μπορώ άλλο! Θέλω να βάλω τα σουτιέν μου με τις μπανέλες, να πιω όσο θέλω όταν βγω...να επανέλθω!

Ήδη σε όποιον λέω ότι ακόμα θηλάζω με κοιτάει με τα μάτια γουρλωμένα! Οπότε θεωρώ ότι έκανα το καλύτερο που μπορούσα!

Αφήστε που πήγα για σπα κ δν μπορούσα να κάνω όλες τις θεραπείες, λόγω θηλασμού! Στην τελική θέλω να ξανανιώσω 100% γυναίκα! Ξέρω ότι πολλές θα πέσετε να με φάτε, λέγοντας μ για τον θηλασμό κλπ...αλλά εγώ γενικά στη ζωή μου έχω μάθει να τα κάνω όλα με μέτρο! Για μένα, ας πούμε, ο θηλασμός πάνω από 8-9 μήνες είναι too much. Αλλά αυτό είναι προσωπική άποψη!

Βέβαια ακόμα δν έχω αποφασίσει το πότε θα σταματήσω, γτ έτσι έλεγα κ πριν από ένα μήνα, αλλά κ το αν θα παρω το χάπι. Θα πάρω 2-3 γνώμες ειδικών κ αναλόγως θα πράξω...

Κατα τ'άλλα έχουμε μείνει στάσιμοι σε κιλά κ ύψος, αν κ ακόμα παραμένουμε μεγαλύτεροι για την ηλικία μας. Φοράμε ρούχα 9-12 μηνών κ απλά μας είναι άνετα (εννοώ δν μας είναι ίσα-ίσα, ούτε πλέουμε εκεί μέσα)! Γι'αυτό αρχίσαμε κρέμα κ γιαούρτι εναλλάξ για απογευματινό (εντολή γιατρού) μέχρι νεοτέρας!

Σήμερα φτιάχναμε τα προσκλητήρια κ αύριο θα πάμε για μπομπονιέρες. Γενικά ψιλοτρέχουμε με τη βάφτιση.

Αυτά από μένα!

Φιλάκια! :D

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Εγώ θηλάζω πρωί-βράδυ, αλλά κουράστηκα πια...Οπότε θα αρχίσω να το κόβω κ αυτό! Εξάλλου περισσότερο πιπιλάει πια, παρά πίνει! Και βέβαια έχει μειωθεί αρκετά το γάλα μου!

Μπορεί να είναι εγωιστικό, απλά δε μπορώ άλλο! Θέλω να βάλω τα σουτιέν μου με τις μπανέλες, να πιω όσο θέλω όταν βγω...να επανέλθω!

Ήδη σε όποιον λέω ότι ακόμα θηλάζω με κοιτάει με τα μάτια γουρλωμένα! Οπότε θεωρώ ότι έκανα το καλύτερο που μπορούσα!

Αφήστε που πήγα για σπα κ δν μπορούσα να κάνω όλες τις θεραπείες, λόγω θηλασμού! Στην τελική θέλω να ξανανιώσω 100% γυναίκα! Ξέρω ότι πολλές θα πέσετε να με φάτε, λέγοντας μ για τον θηλασμό κλπ...αλλά εγώ γενικά στη ζωή μου έχω μάθει να τα κάνω όλα με μέτρο! Για μένα, ας πούμε, ο θηλασμός πάνω από 8-9 μήνες είναι too much. Αλλά αυτό είναι προσωπική άποψη!

Βέβαια ακόμα δν έχω αποφασίσει το πότε θα σταματήσω, γτ έτσι έλεγα κ πριν από ένα μήνα, αλλά κ το αν θα παρω το χάπι. Θα πάρω 2-3 γνώμες ειδικών κ αναλόγως θα πράξω...

Κατα τ'άλλα έχουμε μείνει στάσιμοι σε κιλά κ ύψος, αν κ ακόμα παραμένουμε μεγαλύτεροι για την ηλικία μας. Φοράμε ρούχα 9-12 μηνών κ απλά μας είναι άνετα (εννοώ δν μας είναι ίσα-ίσα, ούτε πλέουμε εκεί μέσα)! Γι'αυτό αρχίσαμε κρέμα κ γιαούρτι εναλλάξ για απογευματινό (εντολή γιατρού) μέχρι νεοτέρας!

Σήμερα φτιάχναμε τα προσκλητήρια κ αύριο θα πάμε για μπομπονιέρες. Γενικά ψιλοτρέχουμε με τη βάφτιση.

Αυτά από μένα!

Φιλάκια! :D

καλημέρα, εμείς κάναμε εμβόλια εχθές. ειμαστε 71,5 ποντους και 8.250κιλά. ειναι παχουλη!

Κοιμαται σερι οοοοολο το βραδυ! Αυτη ειναι και η λογικη της μεθοδου. Τελευταιο θηλασμο κανουμε γυρω στις 9.00-9.30 και μετα το πρωι 7.30-8.00. Μενει ανενεργο για 11 ωρες δηλαδη. Προσπαθω βεβαια στον πρωινο και τον βραδινο θηλασμο να δινω και απο τα δυο για να τα ενεργοποιω και τα δυο.

Μετα συμπληρωνω μετα τα φρουτα (δεν πινει και πολυ!) κατα τις 10. Κατα τις 12 ξανα θηλασμος και μετα παλι συμπληρώνοντας το μεσημεριανο κατα τη 1.30.

Μετα το απογευμα θηλαζω στις 5.00 και στις 7.30. Επειτα ειναι ο βραδινος.

Συνολο δηλαδη κανω 7 θηλασμους εκ των οποιων οι δυο συμπληρωνουν τα γευματα. Αυτο το μηνα που θα μπει και το απογευματινο θα ειναι 3 που θα συμπληρωνουν!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Θεωρω πως συνολικά οι θηλασμοί ειναι αρκετοι για να μην έχεις πρόβλημα ούτε τωρα, ούτε μετα που θα βάλεις και το δευτερο γεύμα.

Γιατί όμως τόσος κόπος για να κοιμάται σερί το βράδυ; Ειναι μικρά ακόμα τα μωρά μας. Αλλά και όταν μεγαλώνουν μη νομίζετε πως θα γλητωσετε απο τα βραδυνά ξυπνηματα. Πάντα υπάρχει κάποιος λόγος. Ο Ιωνας ξυπνάει κανα 2 φορές το βράδυ.

Εμενα δε με νοιάζει να ξυπνάει για γάλα η μικρή. Με νοιάζει να μάθει να κοιμάται χωρίς το βυζί στο στώμα. Αλλες φορές τα καταφερνουμε και άλλες όχι.

Εγω τελικά δεν βγάζω γάλα στο σχολείο, και έτσι απο τις 6.30 μέχρι τις 2.30 δεν θηλάζω καθόλου. Τουμπανιάζω ακόμα βεβαια, αλλά σε ανεκτό επίπεδο πλέον.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Θεωρω πως συνολικά οι θηλασμοί ειναι αρκετοι για να μην έχεις πρόβλημα ούτε τωρα, ούτε μετα που θα βάλεις και το δευτερο γεύμα.

Γιατί όμως τόσος κόπος για να κοιμάται σερί το βράδυ; Ειναι μικρά ακόμα τα μωρά μας. Αλλά και όταν μεγαλώνουν μη νομίζετε πως θα γλητωσετε απο τα βραδυνά ξυπνηματα. Πάντα υπάρχει κάποιος λόγος. Ο Ιωνας ξυπνάει κανα 2 φορές το βράδυ.

Εμενα δε με νοιάζει να ξυπνάει για γάλα η μικρή. Με νοιάζει να μάθει να κοιμάται χωρίς το βυζί στο στώμα. Αλλες φορές τα καταφερνουμε και άλλες όχι.

Εγω τελικά δεν βγάζω γάλα στο σχολείο, και έτσι απο τις 6.30 μέχρι τις 2.30 δεν θηλάζω καθόλου. Τουμπανιάζω ακόμα βεβαια, αλλά σε ανεκτό επίπεδο πλέον.

Τα μωρα κοιμουνται και εχουν κρατημενη την τελευταια εικονα πριν κλεισουν τα ματια τους. Αν αυτη ειναι η αγκαλια σου οταν ξυπνησουν τη νυχτα θα τρομαξουν και θα σε αναζητησουν. Αν δημιουργησεις συνθηκες που θα ειναι οι ιδιες οταν ξυπναει το βραδυ, δεν τρομαζει και ξανακοιμαται. Το ξερω ειναι λιγο αμφιλεγομενη η μεθοδος αυτου του βιβλιου. Η αληθεια ειναι οτι δεν με ενοχλουσαν τοσο οι νυχτερινοι θηλασμοι οσο το οτι ξυπνουσε και δεν ξανακοιμόταν για καμια ωρα ή και περισσοτερο. Και δως του ΟοΟοΟο και ΜμΜμΜμ κατ τις 3 τα ξημερωματα... Και αυτο σχεδον καθε βραδυ! Και στο κατω κατω αν το καλοσκευτεις... χαζος ειναι να μην ξυπνησει? Αφου το εβλεπε ως επιβραβευση. Σου λεει: "Αμα ξυπναω η μαμα και ο μπαμπας με κανουν συνεχεια αγκαλια και βολτα!;) Αρα κανω κατι καλο και πρεπει να το κανω καθε βραδυ!"

Παντως μετα την εφαρμογη της μεθοδου δεν κλαιει οταν και αμα ξυπναει! Μουρμουριζει λιγο και ξανακοιμαται. (Το βραδυ, γιατι στους ημερησιους υπνους ενα πρβλ το χουμε!)

v9gkhg0kf9drps4b.png

Καλε, εδω δεν ειμαστε για να κρινουμε κανεναν! Προς Θεου!

Αν ενα πραγμα μου τη δινει στο parents ειναι αυτο! "Αν δε θηλαζεις τα παιδια σου εως οτου αποθηλασουν μονα τους και δεν τα κοιμιζεις στο κρεβατι μαζι σου εισαι η χειροτερη μανα του κοσμου!" Δεν ξερω αν το εχετε προσεξει αλλα οι μισες κρινουν τις αλλες μισες για τις επιλογες τους! Ελεος!

Τελος παντων!

Εσυ και μονο εσυ ξερεις τα ορια σου. Το ποτε θα αποθηλασεις αφορα μονο εσενα και το μωρο σου. Κανεναν αλλον!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

"Αν δε θηλαζεις τα παιδια σου εως οτου αποθηλασουν μονα τους και δεν τα κοιμιζεις στο κρεβατι μαζι σου εισαι η χειροτερη μανα του κοσμου!"

Καλά, είναι γνωστό πως οι ηλίθιοι είναι ανίκητοι! Είναι κουβέντες αυτές να λες σε μια μάνα? Που το έχει αυτό κ δν το έχω δει?

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Kαλησπερα σε όλες. Τιραμισου μου ευχομαι εκει που θα πάτε να βρειτε τα πραγματα οπως τα θελετε!

Τι κάνετε?

Εμεις όλα καλά με τα φρουτα. Τρωει μπολικη ποσοτητα. Απο δοντια τιποτα ευτυχως!

Καλά, είναι γνωστό πως οι ηλίθιοι είναι ανίκητοι! Είναι κουβέντες αυτές να λες σε μια μάνα? Που το έχει αυτό κ δν το έχω δει?

Η ατακα σαν ατακα δεν εχει γραφτει. Αλλα εχω πετυχει πολλα θεματα οπου οι μισες τσακωνονται με τις αλλες μισες γι αυτα τα δυο πραγματα και συνηθως γινονται και επιθεσεις! Μετα ομως οι admin τα αφαιρουν απο το θεμα γιατι δεν ειναι αυτος ο σκοπος του φορουμ.

v9gkhg0kf9drps4b.png

Αχ κοριτσια ειχα καιρο να μπω και σας βρηκα να συζητατε ακριβως το θεμα που με απασχολει!

Θηλασμος!

Λοιπον αφου περασαμε εκεινη την ιωση αν θυμαστε οπου δεν ειχε ορεξη γενικα κι εγω πρηζομουνα που δεν επινε γαλα τωρα η ορεξη εχει επανελθει αλλα δεν κανουμε μεγαλα γευματα.

Λοιπον ας ξεκινησουμε με τον πρωινο θηλασμο κατα τις 6:30-7:00 μετα δεν ξανακοιμαται της δινω φρουτοκρεμα 8:30-9:00 τρωει μισο αχλαδι με 1/3 μπανανα και ρυζαλευρο 2-3 κουταλιες.

Μετα με το ζορι να κρατηθει στις 11:30 για μεσημεριανο που δινω κρεας κτλ αλλα τρωει μεταξυ 50-100ml

Μετα 13:00-13:30 θηλασμος μετα 3:30 μπισκοτοκρεμα οπου θα φαει 2 κουτ της σουπας σκονη με το αντιστοιχο νερο του δεν ξερω ποσο βγαινει σε ml.

Μετα κατα τις 5 θηλασμος. Μετα κατα τις 6:00-6:30 της δινω φαριν λακτε παλι θα φαει κανα 2 κουτ της σουπας σκονη και το αντιστοιχο νερο του.

Στις 8 θηλασμος και υπνος στις 9. Και εδω ειναι που αρχισα να προβληματιζομαι γιατι εκει που κοιμοταν απο τις 9 και την ξυπναγα εγω στις 11:30-12:00 να τη θηλασω και να το παει σερι το πρωι αρχισε να ξυπναει στις 9:30 θηλαζει (πολυ λιγο γιατι δεν εχω) μετα παιζει ξαναθηλαζει (παρα πολυ λιγο) ειδικα χθες ενιωθα να μην εχω τιποτα και τελικα 2 βραδια τωρα κοιμαται στις 11:30 για να ξυπνησει στις 2-3 παλι για θηλασμο

Εσεις βρε κοριτσια ποσα γευματα δινετε? Γιατι εγω ετσι ολη μερα ταιζω και εχω γινει και νυχτοπουλι. Μηπως μου τελειωνει το γαλα οποτε ηρθε η ωρα να δωσω ξενο?Απτην αλλα δεν μου κανει και μεγαλα γευματα στερεων για να αντεχει εστω 3ωρο για το επομενο γευμα. Εσεις σε τι φαση ειστε?

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Αχ κοριτσια ειχα καιρο να μπω και σας βρηκα να συζητατε ακριβως το θεμα που με απασχολει!

Θηλασμος!

Λοιπον αφου περασαμε εκεινη την ιωση αν θυμαστε οπου δεν ειχε ορεξη γενικα κι εγω πρηζομουνα που δεν επινε γαλα τωρα η ορεξη εχει επανελθει αλλα δεν κανουμε μεγαλα γευματα.

Λοιπον ας ξεκινησουμε με τον πρωινο θηλασμο κατα τις 6:30-7:00 μετα δεν ξανακοιμαται της δινω φρουτοκρεμα 8:30-9:00 τρωει μισο αχλαδι με 1/3 μπανανα και ρυζαλευρο 2-3 κουταλιες.

Μετα με το ζορι να κρατηθει στις 11:30 για μεσημεριανο που δινω κρεας κτλ αλλα τρωει μεταξυ 50-100ml

Μετα 13:00-13:30 θηλασμος μετα 3:30 μπισκοτοκρεμα οπου θα φαει 2 κουτ της σουπας σκονη με το αντιστοιχο νερο του δεν ξερω ποσο βγαινει σε ml.

Μετα κατα τις 5 θηλασμος. Μετα κατα τις 6:00-6:30 της δινω φαριν λακτε παλι θα φαει κανα 2 κουτ της σουπας σκονη και το αντιστοιχο νερο του.

Στις 8 θηλασμος και υπνος στις 9. Και εδω ειναι που αρχισα να προβληματιζομαι γιατι εκει που κοιμοταν απο τις 9 και την ξυπναγα εγω στις 11:30-12:00 να τη θηλασω και να το παει σερι το πρωι αρχισε να ξυπναει στις 9:30 θηλαζει (πολυ λιγο γιατι δεν εχω) μετα παιζει ξαναθηλαζει (παρα πολυ λιγο) ειδικα χθες ενιωθα να μην εχω τιποτα και τελικα 2 βραδια τωρα κοιμαται στις 11:30 για να ξυπνησει στις 2-3 παλι για θηλασμο

Εσεις βρε κοριτσια ποσα γευματα δινετε? Γιατι εγω ετσι ολη μερα ταιζω και εχω γινει και νυχτοπουλι. Μηπως μου τελειωνει το γαλα οποτε ηρθε η ωρα να δωσω ξενο?Απτην αλλα δεν μου κανει και μεγαλα γευματα στερεων για να αντεχει εστω 3ωρο για το επομενο γευμα. Εσεις σε τι φαση ειστε?

Πωπω ξεπάτωμα ρε συ..συνέχεια τρώει?! Μπορεί όντως το ξένο να την κρατήσει περισσότερο, γτ δν κάνεις μια δοκιμή? Αν δεις ότι δν αλλάζει κάτι κ θες να συνεχίσεις τον θηλασμό, μην της ξαναδώσεις. Διαφορετικά πιστεύω ότι θα σωθείς! Μια δοκιμή δν βλάπτει...Αυτή είναι η γνώμη μου.

Εγώ θηλάζω πρωί κ βράδυ (23.00-24.00 γτ ο δικός μου είναι νυχτοπούλι κ δν κοιμάται νωρίτερα) κ πίνει ξένο (200-230 ml) το μεσημέρι κ μετά κατά τις 21.00-22.00. Για δεκατιανό του δίνω φρουτόκρεμα, την οποία δν τρώει ιδιαίτερα, αλλά τον κρατάει τρεις ώρες μέχρι το επόμενο γεύμα, διαφορετικά πάει κ τέσσερις. Τις τελευταίες δύο μέρες για απογευματινό έφαγε κρέμα (ρυζάλευρο με βανίλια) κ γιαούρτι εναλλάξ, τα οποία τσάκισε! Το βράδυ ενδιάμεσα δν ξυπνάει, εκτός κ αν έχει κανα πονάκι στην κοιλίτσα ή στα δοντάκια. Σπάνια ξυπνάει επειδή πεινάει.

Σήμερα του έβαλα δύο μπισκοτάκια στη φρουτόκρεμα κ την έφαγε με μεγαλύτερη ευχαρίστηση. Συμπέρασμα: ο μικρός πήρε από μένα κ είναι απίστευτος γλυκατζής! Βέβαια, αυτό οφείλεται κ στο γεγονός ότι το γάλα μ είναι γλυκό. Όταν το είχε δοκιμάσει η μάνα μου τον πρώτο καιρό είχε πει ότι είναι πολύ εύγευστο κ της θύμιζε το γάλα advance! :tongue:

Αυτό σημαίνει ότι μάλλον θα έχουμε θέμα με το μεσημεριανό, το οποίο θα ξεκινήσουμε σε κανα 20ημερο!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...