Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

προσοχή με τον έρπη ζωστήρ...έχει ο πεθερός μου. αν το μωρό δεν έχει κάνει το εμβόλιο της ανεμοβλογιάς μπορεί να έχετε θέμα!

Πήρα την παιδίατρο και μας έδωσε οδηγίες για το τί να κάνουμε. Καθαριότητα και όχι επαφή με το εξάνθημα. Αυτααααα

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα κορίτσια!

τι κάνετε; εμείς καλά! λίγο κούραση γιατί πακετάρω (ξανά) μιας και σε 10 μέρες φεύγουμε. κατά τα άλλα ο μικρός τρώει με λαχτάρα μόνο την κρέμα του. είναι γλυκατζής το καλό μου. τα φρουτάκια τα μισοτρώει αλλά το μεσημεριανό με τίποτα. τελικά μόνο τον συνδυασμό μοσχάρι-πατάτα-καρότο τρώει και αυτό λίγο.

φιλιά

iiAs.png

9JCHp3.png

Κορίτσια η παιδίατρος μου είχε πει τον πρώτο μήνα να δίνω στη μπέμπα μόνο φρούτα (χωρίς μπισκότο) το πρωί και ρυζάλευρο το απόγευμα (ο πρώτος ΅ήνας μόλις συμπληρώθηκε και παιδίατρο θα πάω την άλλη πέμπτη).Η μπέμπα έχει βαρεθεί τη γεύση από τα φρούτα και δεν τρώει πάνω από 2 κουταλιές. Σήμερα της έβαλα και μπισκότο αλλά πάλι τα ίδια. Νευρίασα κι εγώ και έβαλα στο μούλτι λίγο μοσχάρι με κριθαράκι (το μεσημεριανό μας φαγητό) και το έφαγε με μεγάλη ευχαρίστηση.Της έδωσα και λίγο χυμό από ρόδι με το ποτηράκι και τον ήπιε αμέσως.Νιώθω μπερδεμένη...τι να κάνω?Να ακολουθήσω το πρόγραμμα διατροφής της παιδιάτρου και το παιδί να είναι νηστικό και να γκρινιάζει όλη την ώρα ή να της δίνω λίγο από το μεσημεριανό μας φαγητό?Τις κρέμες ενώ στην αρχή τις έτρωγε, τώρα δεν τις θέλει καθόλου και έχω φτάσει στο σημείο να θηλάζω πιο πολύ από πριν που θήλαζα αποκλειστικά και να μη μπορώ να τη χορτάσω με τίποτα.

Ακόμα δεν μπορούμε να τηρήσουμε και τα γεύματα, δεκατιανό, απογευματινό κτλ.Μιας και ξυπνάει στις 11,γύρω στη 1 της δίνω δεκατιανό,αλλά δεν πεινάει πολύ,οπότε πίνει μόνο γάλα.Μετά κατά τις 3 την παίρνει ο ύπνος και ξυπνάει γύρω στις 5,όπου θα της δώσω ρυζάλευρο βανίλια που είναι η σειρά του μεσημεριανού αντί για απογευματινού και μέχρι να κοιμηθεί για βράδυ (γύρω στις 2-3) πίνει μόνο γάλα. Ό,τι να'ναι δηλαδή.Τι να κάνω και μ'αυτό?

ΒΟΗΘΕΙΑ!

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Κορίτσια η παιδίατρος μου είχε πει τον πρώτο μήνα να δίνω στη μπέμπα μόνο φρούτα (χωρίς μπισκότο) το πρωί και ρυζάλευρο το απόγευμα (ο πρώτος ΅ήνας μόλις συμπληρώθηκε και παιδίατρο θα πάω την άλλη πέμπτη).Η μπέμπα έχει βαρεθεί τη γεύση από τα φρούτα και δεν τρώει πάνω από 2 κουταλιές. Σήμερα της έβαλα και μπισκότο αλλά πάλι τα ίδια. Νευρίασα κι εγώ και έβαλα στο μούλτι λίγο μοσχάρι με κριθαράκι (το μεσημεριανό μας φαγητό) και το έφαγε με μεγάλη ευχαρίστηση.Της έδωσα και λίγο χυμό από ρόδι με το ποτηράκι και τον ήπιε αμέσως.Νιώθω μπερδεμένη...τι να κάνω?Να ακολουθήσω το πρόγραμμα διατροφής της παιδιάτρου και το παιδί να είναι νηστικό και να γκρινιάζει όλη την ώρα ή να της δίνω λίγο από το μεσημεριανό μας φαγητό?Τις κρέμες ενώ στην αρχή τις έτρωγε, τώρα δεν τις θέλει καθόλου και έχω φτάσει στο σημείο να θηλάζω πιο πολύ από πριν που θήλαζα αποκλειστικά και να μη μπορώ να τη χορτάσω με τίποτα.

Ακόμα δεν μπορούμε να τηρήσουμε και τα γεύματα, δεκατιανό, απογευματινό κτλ.Μιας και ξυπνάει στις 11,γύρω στη 1 της δίνω δεκατιανό,αλλά δεν πεινάει πολύ,οπότε πίνει μόνο γάλα.Μετά κατά τις 3 την παίρνει ο ύπνος και ξυπνάει γύρω στις 5,όπου θα της δώσω ρυζάλευρο βανίλια που είναι η σειρά του μεσημεριανού αντί για απογευματινού και μέχρι να κοιμηθεί για βράδυ (γύρω στις 2-3) πίνει μόνο γάλα. Ό,τι να'ναι δηλαδή.Τι να κάνω και μ'αυτό?

ΒΟΗΘΕΙΑ!

Νομιζω πως πρώτα απ όλα θα ήταν καλό να φτιάξετε λίγο το πρόγραμμά σας. Να μην ξυπνάει μετά τις 10 το πρωί και το βράδυ το αργότερο στις 12 να κοιμάται. Προσπάθησε να αλλάξεις για μισή ώρα το πρόγραμμα για μερικές μέρες και μετά άλλη μισή ώρα κοκ μέχρι να το φέρεις στα ίσια του.

Τωρα για το φαί, το μοσχάρι με το κριθαράκι είναι μια χαρά αρκεί να είναι ανάλατο και να μην έχει πολύ λάδι. Το μικρό σου είναι 7 μηνών άλλωστε. Δεν υπάρχει κανα θέμα με το μοσχάρι, ούτε με το κριθαράκι, αρκεί το κριθαράκι να μην έχει αυγο. Το ρυζάλευρο είναι μάπα εδω που τα λέμε... Τα φρούτα το πρωί εγω δεν θα τα άλλαζα, απλά θα άλλαζα τον συνδιασμό των φρούτων που θα έδεινα, ωστε να αλλάζει η γεύση. Πάντως και η δικιά μου, όλο θηλάζει κορίτσια. Ναι μεν τρώει τη φρουτόκρεμα, αλλά μόλις γυρίσουμε σπίτι το μεσημέρι, θηλάζει ακατάπαυστα. Σημερα θήλαζε ενεργά μησί ώρα! Μιλάμε έχει πολύ καιρό να κάτσει τόση ώρα στο στήθος. Συνήθως δεν κάθεται πάνω απο 10 λεπτά πια. Της λειπω όμως ρε γμτ και έτσι μετά θέλει τη μαμά της όλη την ώρα.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Αχ κορίτσια μου λειψατε! Εμείς ακόμα δεν έχουμε Ίντερνετ αλλα μπήκα να σας πω νεα. Λοιπόν, πρώτον, σήμερα βγάλαμε το πρώτο μας δοντακι! Ναι!!! Απο φαγητο δεν έχουμε και μεγάλη πρόοδο, δε θέλει να φάει τίποτα και όλο τον πιεζω. Με το ζόρι τρώει μερικές κουταλιες!

Αχχχχ και σήμερα εφαρμοσαμε βάρβαρες μεθόδους για να κοιμηθεί! Θα σας τα πω αναλυτικά όταν θα μπορώ! 45 λεπτά του πήρε για πρώτο βράδυ. Άντε να δούμε τώρα τι θα γίνει με τα βραδινά ξυπνηματα...

v9gkhg0kf9drps4b.png

γεια σας κοριτσάκια τι κάνετε???

εμείς εχτές πήγαμε την μικρή για έναν υπέρηχο για τα νεφράκια της και όλα καλά ουφ πάει και αυτό τα χριστούγεννα τώρα πάλι!!!

βλέπω θέμα με το φαί εεε???εμένα ευτηχώς στο φαί είναι πολύ καλή θα φάει όλη την φρουτόκρεμα από μισό αχλάδι,μήλο,μπανάνα,γερμά και ένα πορτοκάλι στιμμενο αυτό γύρω στις 10 μετά κατά τη 1 με 2 θα φάει το φαγητό της πλέον ΄περίπου 300γρ γύρω στις 4 θα θηλάσει λίγο και κατά τις 6 θα φάει 200-250γρ από το μεσημεριανό της και το βράδυ θηλασμός!!!δεν έχω θέμα μια χαρά έστρωσε στο φαγητό!!!ααα και το βράδυ μαζί με την μαιρούλα στις 9 στο κρεββάτι διαβάζουμε ιστορίες κοιμάται η μαίρη και μετά από κανα μισάωρο κοιμάται και η μικρή. καλό πρόγραμμα έχουμε δεν έχω παράπονο!!!

αλλά βρε κορίτσια να ρωτήσω πρόβλημα στην αλλαγή πάνας έχετε???εμένα δεν κάθεται λεπτό παλεύω ειλικρινα να την αλλάξω όλο θέλει να σηκώνετε να πιάνει διάφορα...το δε μπάνιο μαρτύριο λούτσα με κάνει κάθε φορά. πλέον κάνει καθιστή μπάνιο και πλατσουρίζει στα νερά και χτυπάει τα χέρια της και γινόμαστε όλοι (εγώ η μαίρη που βλέπει πάντα αλλά και το μπάνιο) χάλια!

πωπω σιγά σιγά θα αρχίσει η επιστροφή στην δουλειά εεε...εγώ γυρνάω γύρω στις 11 νοεμβρίου αλλά ακόμα δεν ξέρω τι θα γίνει με τα μικρά μιας και ο άντρας μου από δουλειά γιοκ!!!αν δεν βρει πως θα ψάξουμε για γυνάικα και πως θα την πληρώνουμε???και αν δεν βρει τώρα μετά με 2 παιδιά πως θα μπορέσει να ασχοληθεί???και δεν με καταλαβαίνει ρε γμτ περισσότερη ώρα ξοδεύει για αθλητικά και πολιτικά παρά να κοιτάξει για δουλειά!!!πως τσαντίζομαι δεν σας περιγράφω...

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Καλησπερα σε όλες. Εγω αυριο θα ξεκινησω φρουτακια. Ουτε και η δικια μου καθεται να την ντυσω και να την αλλαξω. Δως της το τηλεκοντρολ η το τηλεφωνο και θα καθισει. Ουτε εγω εχω πληρωθει ακόμα απο το ΟΑΕΔ γιατι ζητανε καποιο χαρτι για να μας πληρωσουν. Το πηγα την παρασκευη. Ελπιζω να πληρωθω μεσα στην εβδομαδα.

Καλημέρα κι απο εμένα κορίτσια

Σημερα δοκίμασα και έδωσα στη μικρή κρέμμα που έφτιαξα απο βρώμη και λίγο φρούτο. Δεν μπορώ να πω οτι ξετρελάθηκε. Εφαγε λίγο, μετά της έδωσα κανονικά την φρουτόκρεμμα και μετά είπιε και λίγο γάλα. Γενικά η δικιά μου απο εμένα περιμένει γάλα. Τρωει αλλά όχι τιποτα φοβερές ποσότητες. Φρουτόκρεμμα απο ε΄μενα τρωει μισό αχλάδι, μισή μπανάνα και λίγο μήλο και αυτο δεν το τρώει όλο. Στον παιδικό τρώει πιο πολύ καθότι δεν πίνει γάλα πάνω απο 60ml απο το μπιμπερό. Ουτε απο το ποτηράκι...

july τις μικρές σου δεν μπορεί να τις κραταει ο άντρας σου για μερικές ώρες και μετά να έρχεται κάποια κοπέλα? Ετσι θα είναι και κάπως πιο μειωμένο το κόστος. Η Μαιρη δεν μπορεί να πάει παιδικό; Κοιταξες για δημοτικό παιδικό σταθμό; Ριξε μια ματια ποτέ δεν ξέρεις...

Οσο για το θέμα της δουλειας, είναι απογοητευτικό να έχεις χίλια προσόντα και να μη βρήσκεις δουλεια, αλλά χειρότερο είναι να κάθεσαι σπίτι νομίζω. Ο άντρας μου έχει κάνει πολλές διαφορετικές δουλειες, ακριβως επειδη δεν μπορεί να κάθεται. Την τελευταία φορά που έμεινε άνεργος, μετά τον 4ο μήνα, έπιασε δουλεια σε επιχειρηση με πυροσβεστηρες. Τους γεμιζε και τους κουβάλαγε. Πάλι καλά δεν κρατησε για πολύ...πολύ κούραση. Τουλάχιστον βγάζαμε τα έξοδά μας.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι απο εμένα κορίτσια

Σημερα δοκίμασα και έδωσα στη μικρή κρέμμα που έφτιαξα απο βρώμη και λίγο φρούτο. Δεν μπορώ να πω οτι ξετρελάθηκε. Εφαγε λίγο, μετά της έδωσα κανονικά την φρουτόκρεμμα και μετά είπιε και λίγο γάλα. Γενικά η δικιά μου απο εμένα περιμένει γάλα. Τρωει αλλά όχι τιποτα φοβερές ποσότητες. Φρουτόκρεμμα απο ε΄μενα τρωει μισό αχλάδι, μισή μπανάνα και λίγο μήλο και αυτο δεν το τρώει όλο. Στον παιδικό τρώει πιο πολύ καθότι δεν πίνει γάλα πάνω απο 60ml απο το μπιμπερό. Ουτε απο το ποτηράκι...

july τις μικρές σου δεν μπορεί να τις κραταει ο άντρας σου για μερικές ώρες και μετά να έρχεται κάποια κοπέλα? Ετσι θα είναι και κάπως πιο μειωμένο το κόστος. Η Μαιρη δεν μπορεί να πάει παιδικό; Κοιταξες για δημοτικό παιδικό σταθμό; Ριξε μια ματια ποτέ δεν ξέρεις...

Οσο για το θέμα της δουλειας, είναι απογοητευτικό να έχεις χίλια προσόντα και να μη βρήσκεις δουλεια, αλλά χειρότερο είναι να κάθεσαι σπίτι νομίζω. Ο άντρας μου έχει κάνει πολλές διαφορετικές δουλειες, ακριβως επειδη δεν μπορεί να κάθεται. Την τελευταία φορά που έμεινε άνεργος, μετά τον 4ο μήνα, έπιασε δουλεια σε επιχειρηση με πυροσβεστηρες. Τους γεμιζε και τους κουβάλαγε. Πάλι καλά δεν κρατησε για πολύ...πολύ κούραση. Τουλάχιστον βγάζαμε τα έξοδά μας.

ευάκι μου η μαιρούλα πήγαινε παιδικό στου δήμου αλλά την σταμάτησα καθώς η μπέμπα δεν πρέπει να αρρωσταίνει εδώ πυρετό μου έκανε και μας κάνανε κατευθείαν εισαγωγή φαντάσου αν πήγαινε και η μαίρη παιδικό με τις αρρώστιες δεύτερο σπίτι θα το κάναμε το παίδων:(όσο για κοπέλα τώρα ίσα ίσα που βγαίνει ο μήνας τρώμε και λίγα από τα έτοιμα κάθε μήνα αλλά και αυτά τελειώνουν σιγά σιγά!η μόνη λύση είναι να βρει δουλειά ο άντρας μου γιατί να είμαι ειλικρινής δεν θέλω να κρατάει αυτός τα παιδιά!!!μέχρι να τα πλύνει και να τα ντύσει για πρωινό έχει έρθει η ώρα του μεσημεριανού:shock:

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Καλησπερα σε όλες. 2η μερα σημερα με φρουτα και τα τρωει ολα μια χαρα. Μισο μηλο μιση μπανανα και μισο αχλάδι. Σαν να τα ετρωγε απο παντα. Ευτυχως όλα καλά με το φαγητο προς το παρον. Να δουμε και τη χορτοσουπα...

Καλησπερα σε όλες. 2η μερα σημερα με φρουτα και τα τρωει ολα μια χαρα. Μισο μηλο μιση μπανανα και μισο αχλάδι. Σαν να τα ετρωγε απο παντα. Ευτυχως όλα καλά με το φαγητο προς το παρον. Να δουμε και τη χορτοσουπα...

Καλημέρα κορίτσια

πήγα τα παιδια σχολείο και εγω γύρισα και πήγα για να κάνω ποδήλατο γιατι έκανε κρύο για κολύμπι. Ειμαι σκέτη χλαπάτσα μιλάμε :confused: Ενα τέταρτο γρηγορα ποδήλατο σε ίσιομα και ελαφριά ανηφόρα σε 2-3 σημεία και κουράστηκα. Βεβαια δεν πιέστηκα κιόλας να υπερβώ τα όρια, αλλά ξεφτίλα ρε γμτ... Θέλω επιτέλους να χάσω τουλάχιστον 3-4 κιλάκια που πήρα μετά τη γέννα. Ξεφτίλα ε??? Γέννησα, ήρθα στα ίσια μου και μετά πήρα 3 κιλά! Μη με ρωτάτε πως...

Κατα τα άλλα, όλοι ψιλοκρυώσαμε το βράδυ. Ο Ιωνας και το μπουκι ξύπνησαν με βηχαλάκι, εγω με μια μύτη που την κυνηγάω. Μόνο ο άντρας μου τη γλύτωσε εντελως.

Χορτόσουπα λέω να ξεκινήσω σε μερικές μέρες. Κοντεύει μήνας που τρώει το φρούτο μόνο. Οχι ότι θα αντικαταστησω κι αλλο γευμα ακόμα, απλά να τη δοκιμάσει. Τη βρωμη ας πουμε τη δοκίμασε και δεν ξετρελάθηκε καθόλου. Βεβαια μικρή ποσότητα βρώμης μέσα στο φρούτο, την τρώει μια χαρά. Για να πήξει λίγο και η φρουτόκρεμα.

Πάω να ετιμαστώ για σχολείο :D

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Καλημέρα κορίτσια

πήγα τα παιδια σχολείο και εγω γύρισα και πήγα για να κάνω ποδήλατο γιατι έκανε κρύο για κολύμπι. Ειμαι σκέτη χλαπάτσα μιλάμε :confused: Ενα τέταρτο γρηγορα ποδήλατο σε ίσιομα και ελαφριά ανηφόρα σε 2-3 σημεία και κουράστηκα. Βεβαια δεν πιέστηκα κιόλας να υπερβώ τα όρια, αλλά ξεφτίλα ρε γμτ... Θέλω επιτέλους να χάσω τουλάχιστον 3-4 κιλάκια που πήρα μετά τη γέννα. Ξεφτίλα ε??? Γέννησα, ήρθα στα ίσια μου και μετά πήρα 3 κιλά! Μη με ρωτάτε πως...

Κατα τα άλλα, όλοι ψιλοκρυώσαμε το βράδυ. Ο Ιωνας και το μπουκι ξύπνησαν με βηχαλάκι, εγω με μια μύτη που την κυνηγάω. Μόνο ο άντρας μου τη γλύτωσε εντελως.

Χορτόσουπα λέω να ξεκινήσω σε μερικές μέρες. Κοντεύει μήνας που τρώει το φρούτο μόνο. Οχι ότι θα αντικαταστησω κι αλλο γευμα ακόμα, απλά να τη δοκιμάσει. Τη βρωμη ας πουμε τη δοκίμασε και δεν ξετρελάθηκε καθόλου. Βεβαια μικρή ποσότητα βρώμης μέσα στο φρούτο, την τρώει μια χαρά. Για να πήξει λίγο και η φρουτόκρεμα.

Πάω να ετιμαστώ για σχολείο :D

καλημέρα, εγώ της μικρής της έβαλα μπουφάν σήμερα. και εχθές μου έκανε έναν εμετό "ρουκετα" που λένε.

γεια σας και απο μένα κοριτσάκια!

χάθηκα, χάθηκα το ξέρω...αλλά έτρεχα με τα βαπτιση του μικρού μας! αχ..όλα πήγαν τέλεια..ο μικρός μας είναι και επίσημα μαριάκος..!

Γιούλη πρέπει να πας να πάρεις ένα χαρτί απο τον οαεδ..να στο συμπληρώσουν στη δουλεία..να το ξαναπάς οαεδ..και ολα αυτά για να μας πληρώσουν μέχρι τέλος του μήνα :twisted::twisted::twisted:

αχ μπράβο η μικρούλα με τις εξετάσεις !!!!!!!!

περαστικά στα μικρούλια σας που είναι άρρωστα !!!

Ο πρίγκιπάκος μας είναι
[url=http://lilypie.com][img]http://lb4f.lilypie.com/eWZNp2.png[/img][/url]

το μικρό μας θαυματάκι!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/9PDwp2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/6YsSp2.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...