Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Ευα δεν θελει ο αντρας μου παιδικο καθολου. Εχουμε μαλωσει γι'αυτο. Θεωρει τη μαμα του ιδανικη. Δεν με ακουει βρε κοριτσια η πεθερα μου. Οτι θελει κανει. Ευτυχως δεν εχει χρειαστει ποτε να μου κρατησει τα παιδια. Ουφ....

Ευτυχως ονοματα τα εχουμε κανονισει απο πριν. Στους καλεσμενους τα χαλάμε. Αληθεια. Και στον γαμο μαλώσαμε....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ακόμα βρε παιδί μ με το όνομα? Ξέρεις ποιό σκέφτηκα (με βάση τα όσα είχες γράψει μια φορά) να σου προτείνω..? Ροδάνθη! Ε?

Αλλιώς..ωραίο είναι κ τα Λήδα, Λυδία, Αλεξάνδρα, Αθηνά, Αφροδίτη, Άρτεμις...

Το όνομα που έχουμε πει (Ροδαλή) μου αρέσει. Απλά δεν είναι αυτό που θέλω στην ουσία. Ειναι ένας συμβιβασμός και αυτό μου τη σπάει. Εν το μεταξυ τα πεθερικά μου κρατανε μουτρα για διάφορους λόγους. Με την πεθερα μου έχω να μιλήσω 2-3 βδομάδες (και αυτό επειδή εγω είπα στον άντρα μου να την πάρουμε τηλέφωνο) και με τον πεθερό μου πάνω απο μήνα. Ενα τηλέφωνο για να μιλήσουν στον μικρό δεν έχουν πάρει και με στεναχωρεί η όλη φάση.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Το όνομα που έχουμε πει (Ροδαλή) μου αρέσει. Απλά δεν είναι αυτό που θέλω στην ουσία. Ειναι ένας συμβιβασμός και αυτό μου τη σπάει. Εν το μεταξυ τα πεθερικά μου κρατανε μουτρα για διάφορους λόγους. Με την πεθερα μου έχω να μιλήσω 2-3 βδομάδες (και αυτό επειδή εγω είπα στον άντρα μου να την πάρουμε τηλέφωνο) και με τον πεθερό μου πάνω απο μήνα. Ενα τηλέφωνο για να μιλήσουν στον μικρό δεν έχουν πάρει και με στεναχωρεί η όλη φάση.

Κρίμα βρε παιδί μου...

Ε αφού κρατάνε μούτρα έτσι κι αλλιώς, βγαλ'τη Χριστίνα (έτσι δν λένε τη μαμά σου?) κ τέλειωσε η υπόθεση!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Κρίμα βρε παιδί μου...

Ε αφού κρατάνε μούτρα έτσι κι αλλιώς, βγαλ'τη Χριστίνα (έτσι δν λένε τη μαμά σου?) κ τέλειωσε η υπόθεση!

Δεν θελει ο αντρας μου ουτως η αλλως να βγαλουμε ονομα απο το σοι. Τα πεθερικα κρατανε μουτρα για αλλους ακυρους λογους

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Γυρω στα 70. Δεν ειναι τοσο μεγαλοι. Απλά είναι στο στυλ τους να παρεξηγούντε γενικά με διάφορα. Ειδικα οταν δεν γινεται αυτο που θελουν...

Ε μεγαλοι ειναι. Οταν γινετε αυτο τουλάχιστον ο αντρας σου σε υποστηριζει, γιατι εμενα όχι.:mad:

Ε μεγαλοι ειναι. Οταν γινετε αυτο τουλάχιστον ο αντρας σου σε υποστηριζει, γιατι εμενα όχι.:mad:

Κοιτα, εμένα δεν μου λένε τίποτα. Ολα τα παράπονα τα λένε στον άντρα μου. Ο άντρας μου ξέρει τους γονείς του καλά. Τους τα χει πει χίλιες φορές και δεν καταλαβαίνουν. Πάντα βρήσκουν κάτι για να γκρινιάξουν και να παρεξηγηθούν. Οπως είπες, δεν έχουν τι άλλο να κάνουν. Ειναι και χειριστικοί άνθρωποι και ησυχία δεν βρήσκουν

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Πρίν απο κάνα μήνα δεν ήταν που είχες Μαρία έρπη ζωστήρα? Ε ήταν και η πρώτη φορά που άκουγα γι αυτο το πράγμα. Απο εχθες λοιπόν το παρουσίασε ο άντρας μου. Εν το μεταξύ θα γυρίσει σήμερα μετά απο 10 μέρες ταξίδι με τη δουλεια. Ελεος;;;;; Πήγε του έγραψαν ένα κάρο φάρμακα και μάλλον θα κάτσει αυριο σπίτι γιατι τα έχει παίξει εντελώς απο κουραση. Εχει και αυτο το πράγμα και πονάει... Ααααααχ πάνε οι αγκαλίτσες που φαντασιονόμουνα :(

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Πρίν απο κάνα μήνα δεν ήταν που είχες Μαρία έρπη ζωστήρα? Ε ήταν και η πρώτη φορά που άκουγα γι αυτο το πράγμα. Απο εχθες λοιπόν το παρουσίασε ο άντρας μου. Εν το μεταξύ θα γυρίσει σήμερα μετά απο 10 μέρες ταξίδι με τη δουλεια. Ελεος;;;;; Πήγε του έγραψαν ένα κάρο φάρμακα και μάλλον θα κάτσει αυριο σπίτι γιατι τα έχει παίξει εντελώς απο κουραση. Εχει και αυτο το πράγμα και πονάει... Ααααααχ πάνε οι αγκαλίτσες που φαντασιονόμουνα :(

προσοχή με τον έρπη ζωστήρ...έχει ο πεθερός μου. αν το μωρό δεν έχει κάνει το εμβόλιο της ανεμοβλογιάς μπορεί να έχετε θέμα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...