Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, little miracle είπε:

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Χωρίς να υποβόσκει κάτι άλλο; Γιατί όσα διάβαζα έως τώρα με το προεμφυτευτικό έμεναν . Εδώ έβαζαν ένα έμβρυο γιατί αυξανόταν η πιθανότητα να πιαστούν και τα 2 λόγω ελέγχου. Έχω 2 4ΒΒ , μου δίνεις ελπίδες. 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευα εννοω στο μεγεθος. χιχι

Και εμενα παιζουν μαζι. Τι κάλα... Ειδες oi big brothers?

Καλή αρχη και ανωδυνη.

Α μπα και εκει μας περνάτε. Μόνο στο βάρος είμαστε πιο πολύ αποεσάς. Η δικιά μου είναι 66.5εκ και βάρος 7 κιλά. Σας περνάμε μισό κιλό αλλά μας περνάτε 1.5 πόντο. Μωρε καλά να είναι και δεν θέλουμε τίποτα άλλο!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

E ναι εννοειται καλά να ειναι....

Καλησπερα σε όλες!!! Της εδωσα λίγη μπανανα σημερα. Μια χαρα την εφαγε.

Η μικρη μου εχει αποσυντονιστει. Δεν κοιμαται καλα γμτ και όλο με θέλει κοντά της, ακόμα και τωρα που ειμαστε σπίτι μας. Φοβάμαι πως τωρα που θα αρχισει και παιδικό όλα αυτά θα ενταθούν, αφού άρχισαν ουσιαστηκα με το που ξεκίνησα δουλεια. Εσυ Στελλα πότε ξεκινάς δουλεια?

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Καλησπέρα, τι κάνετε?

Η μικρή μου μπουσουλάει από την Παρασκευή αλλά θέλει κίνητρο πχ κινητό ή τηλεκοντρολ για να έρθει να το πιάσει. Τρώει όποτε εκείνη θέλει.

Το Σάββατο έφαγε ελάχιστα και εχθές έφαγε πρωί - βράδυ γάλα και φρούτα το πρωί 3, κοτόπουλο με τομάτα το μεσημέρι, πατάτες τηγανιτές μετά που τρώγαμε οι υπόλοιποι και ρυζ΄΄αλευρο το απόγευμα! Αχ μου λείπει πολύ όταν είμαι στην δουλειά!

Διαφημίσεις

Kαλησπερα σε όλες. Ευα κανονικα αρχιζω 30 Νοεμβριου αλλα αν μου δώσουν και 3 μηνες το μειωμενο και 2 μηνες τις αδειες μου θα φτασω μεχρι να χρονισει η μικρη. Δυσκολο ομως γιατι στον Βασιλάκη μου τα εδωσαν όλα. Πάνω απο 2 χρόνια εχω να πάω. Σιγα μη με κρατησουν.

Kαλησπερα σε όλες. Ευα κανονικα αρχιζω 30 Νοεμβριου αλλα αν μου δώσουν και 3 μηνες το μειωμενο και 2 μηνες τις αδειες μου θα φτασω μεχρι να χρονισει η μικρη. Δυσκολο ομως γιατι στον Βασιλάκη μου τα εδωσαν όλα. Πάνω απο 2 χρόνια εχω να πάω. Σιγα μη με κρατησουν.

Τουλάχιστον έχεις ευχαριστηθεί τα παιδάκια σου!

Πρώτη μέρα λοιπόν το μπούκι μου στον παιδικό. Καλά τα πήγε... εφαγε περισσότερη φρουτόκρεμα απο ποτέ, είπιε λίγο γάλα, έκλαψε όταν ήθελε να κοιμηθεί. Νορμάλ δηλαδή. Πήγα και την βρήκα ήρεμη να κάθεται σε ένα ριλαξ και να χαζευει κάτι παιχνιδάκια. Οταν την άφησα το πρωί είχα κατα στεναχωρηθεί βέβαια. Την άφησα και έτρεξα στην παραλία για μπάνιο (8 το πρωί) αφού ξεκίναγα μάθημα στις 10.

Η επιστροφή στο σπίτι ήταν δυσκολη αφού ο Ιωνας δεν βρήκε ησυχία και δεν άφησε και εμας να ηρεμίσουμε. Η μπέμπα κουτούλαγε αλλά πού να κοιμηθεί με τον Ιωνα πάνω απο το κεφάλι της... Τωρα την πήρε ο ύπνος. Ελπίζω να κοιμηθούμε το βράδυ

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Πρώτη μέρα λοιπόν το μπούκι μου στον παιδικό. Καλά τα πήγε... εφαγε περισσότερη φρουτόκρεμα απο ποτέ, είπιε λίγο γάλα, έκλαψε όταν ήθελε να κοιμηθεί. Νορμάλ δηλαδή. Πήγα και την βρήκα ήρεμη να κάθεται σε ένα ριλαξ και να χαζευει κάτι παιχνιδάκια. Οταν την άφησα το πρωί είχα κατα στεναχωρηθεί βέβαια. Την άφησα και έτρεξα στην παραλία για μπάνιο (8 το πρωί) αφού ξεκίναγα μάθημα στις 10.

Η επιστροφή στο σπίτι ήταν δυσκολη αφού ο Ιωνας δεν βρήκε ησυχία και δεν άφησε και εμας να ηρεμίσουμε. Η μπέμπα κουτούλαγε αλλά πού να κοιμηθεί με τον Ιωνα πάνω απο το κεφάλι της... Τωρα την πήρε ο ύπνος. Ελπίζω να κοιμηθούμε το βράδυ

Μια χαρούλα η μικρούλα σου..Είδες που ανησυχούσες?! Άντε, όλα μια χαρά! ;)

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Που έχεις χαθεί εσυ βρε μάνα? Οι άντρες σου τι κάνουν? ολα καλά?

Χθες φιλοξενούσα μια φίλη μου κ είχα αφήσει ανοιχτό το fb, αλλά ήταν εκείνη στον υπολογιστή μου κ το είδα αργά το μνμ σου!

Πλέον είναι κ οι δύο καλά. Ο Άγης ήταν άρρωστος δύο εβδομάδες, αλλά τώρα οκ! Τα είδα όλα τότε..γτ δν έπρεπε να έρθει σε επαφή με τον Πανούλη κ τα πρωινά ούτε για κατούρημα δν μπορούσα να πάω. Όταν έφτανα στο έσχατο σημείο τον άφηνα στο πάρκο κ ας ούρλιαζε!

Κατα τ'αλλα καλά...ετοιμαζόμαστε για τη βάφτιση. Θα είναι σε ένα μήνα κ τρεις μέρες. Τα προσκλητήρια θα τα έχουμε σε 3-4 μέρες, η νονά μας πήρε το κουτί κ τα ρούχα μας...Πρέπει να δούμε για μπομπονιέρες τώρα κ που θα κάνουμε το τραπέζι!

Ο μικρός καλά. Με το φαγητό έχει ένα θέμα...Τη μια μέρα θα τα φάει όλα κ με όρεξη, την άλλη λιγότερο, την άλλη θα περιμένει πως κ πως το στήθος! Τι να πω...Παιδίατρο μάλλον θα πάμε την άλλη βδομάδα για μια εξετασούλα! Αυτά!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Καλησπερα σε όλες. Ευα αντε καλή αρχη. Τυχερη εισαι. Εγω δυστυχως θα τα αφησω στην πεθερα μου.,... Χιλιες φορες καλήτερα σε παιδικο.

Βενια περαστικα στον αντρα σου. Με το καλό να το βαπτισετε!

Το θέμα βάπτιση μου μου φαινεται πολυυυυυυ μακρινο. Θα γινει και αυτο.

Καλησπερα σε όλες. Ευα αντε καλή αρχη. Τυχερη εισαι. Εγω δυστυχως θα τα αφησω στην πεθερα μου.,... Χιλιες φορες καλήτερα σε παιδικο.

Ευχαριστώωω! Να'σαι καλά!

Εγώ να δω που θα τον αφήσω...Αν έχω πρωινή βάρδια στον Άγη με βοήθεια εναλλάξ τη γιαγιά μ κ τη μάνα του. Αν έχω απογευματινή, τα πράγματα είναι πιο εύκολα...θα αναλάβουν οι γονείς μου με τη γιαγιά μου κ καμια φορά η πεθερά μου. Ελπίζω να έχει ηρεμήσει σε κανα 2μηνο γτ είναι πολύ σκάνταλο παιδάκι! Ζωή να'χει!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Δεν παίζει δημτικός παιδικός τουλάχιστον για τον Βασίλη; Την μικρή πραγματικά αν μπορούσαν να την κρατησουν οι γιαγιάδες μέχρι τα Χριστούγεννα θα ήταν το ιδανικό, αλλά δυστυχως δεν γίνεται. Ετσι μπήκε το μικρό μου από νωρίς στα βάσανα.

Βένια μου χαίρομαι που είναι καλά οι άντρες σου!

Εμένα γυρνάει αυριο ο άντρας μου. Κοντεύει 10 μέρες που λείπει και ο Ιωνας σημερα όλο ρωταγε πότε θα γυρίσει ο μπαμπάς. Και εγω έχω κουρατσεί μόνη μου. Βεβαια είχα τη μάνα μου την προηγούμενη βδομάδα, αλλά όσο να ναι άλλο πράγμα η μάνα μου, άλλο ο καλός μου.

Στέλλα εμείς λέμε να τη βαφτίσουμε τον Νοέμβριο, αλλά δεν ξέρω δεν έχω όρεξη ρε κορίτσια. Εχω ξενερώσει τόσο πολύ με το θέμα του ονόματος, που ούτε όρεξη για τα βαφτίσια δεν έχω.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Δεν παίζει δημτικός παιδικός τουλάχιστον για τον Βασίλη; Την μικρή πραγματικά αν μπορούσαν να την κρατησουν οι γιαγιάδες μέχρι τα Χριστούγεννα θα ήταν το ιδανικό, αλλά δυστυχως δεν γίνεται. Ετσι μπήκε το μικρό μου από νωρίς στα βάσανα.

Βένια μου χαίρομαι που είναι καλά οι άντρες σου!

Εμένα γυρνάει αυριο ο άντρας μου. Κοντεύει 10 μέρες που λείπει και ο Ιωνας σημερα όλο ρωταγε πότε θα γυρίσει ο μπαμπάς. Και εγω έχω κουρατσεί μόνη μου. Βεβαια είχα τη μάνα μου την προηγούμενη βδομάδα, αλλά όσο να ναι άλλο πράγμα η μάνα μου, άλλο ο καλός μου.

Στέλλα εμείς λέμε να τη βαφτίσουμε τον Νοέμβριο, αλλά δεν ξέρω δεν έχω όρεξη ρε κορίτσια. Εχω ξενερώσει τόσο πολύ με το θέμα του ονόματος, που ούτε όρεξη για τα βαφτίσια δεν έχω.

Ακόμα βρε παιδί μ με το όνομα? Ξέρεις ποιό σκέφτηκα (με βάση τα όσα είχες γράψει μια φορά) να σου προτείνω..? Ροδάνθη! Ε?

Αλλιώς..ωραίο είναι κ τα Λήδα, Λυδία, Αλεξάνδρα, Αθηνά, Αφροδίτη, Άρτεμις...

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...