Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Blu24 είπε:

Καλημέρα κατια μου !!! Νομίζω θορυβήθηκα αρκετά θα ζητήσω να γίνει στο νοσοκομείο με μέθη γιατί δεν αντέχω και πολλά πολλά !!! Δηλαδή μόνο την ετ αντέχω μέθη που και εκεί με ενοχλεί η αρχή που με καθαρίζει 🫠

Εμείς του δείξαμε τα τωρινά αποτελέσματα και μας είπε είναι τέλεια για την εξωσωματική 🫠 αλλά έτσι και αλλιώς τώρα θα μας πάει ένα τρίμηνο μετά άρα πιστεύω θα έχει πέσει και άλλο ο κατακερματισμός ..

Καλημέρα! Αν σε ενοχλεί τόσο πολύ που σε καθαρίζει τότε οκ, κάνε το όπως νιώθεις εσύ καλύτερα. 
      Α και by the way, Μαρία με λένε 😂

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

καλησπέρα κορίτσια!

δεν ξέρω αν θυμάστε που σας είχα πει ότι ο άντρας μου είναι άνεργος; ε λοιπόν φέτος είμαι και εγώ άνεργη! λόγω μετακόμισης και του γεγονότος ότι δούλεψα λιγότερο πέρυσι με την εγκυμοσύνη, φέτος δε βρήκα τίποτα. στις 15 Οκτώβρη λοιπόν φεύγουμε για Αγγλία. θα μας φιλοξενήσουμ για 3 εβδομάδες φίλοι με σκοπό να βρούμε δουλειά και να μείνουμε εκεί. αν δε βρούμε δεν ξέρω τι θα κάνουμε...

tiramisu μου λυπάμαι που το ακούω! Επειδή έχω και εγω γνωστούς που πήγαν Αγγλία για να βρούν δουλεια στο παρελθόν, θα σου έλεγα να ξεκινήσετε να ψάχνετε απο τώρα, από εδω. Το παρακάτω site είναι γνωστό

http://www.gumtree.com/ για ανευρεση εργασίας. Γνωμη μου είναι να μην πάτε αν δεν έχετε, έστω ο ένας απο εσας, δουλεια.

Ελπίζω να βρείτε πάντως σύντομα και ότι καλύτερο!

Κορίτσια, το μόνο που δεν είχα σκευτεί, είναι πως η μικρή δεν θα έπινε απο το μπιμπερό!!! Κι όμως σήμερα που πρώτη φορά πήγε η μάνα μου να της δώσει (εγω ήμουν σχολείο), η μικρή δεν ήθελε το μπιμπερό με τίποτα! Ααααααχ ξεκινάω να βρω λύση τώρα...

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βρε tiramisu τι λες τωρα? Θα φυγετε? βρειτε πρωτα απο δω κατι (κλειστε συνεντευξεις δηλαδη) και μετα ξεκινηστε

Ευα βασικα δεν θελει να πιει απο τη μαμα σου αμα κραταγες εσυ το μπιμπερο μια χαρα θα ηταν! Βασικα θα ζοριστει θα μεινει νηστικο και στο τελος θα το αποδεχτει. Δεν ξερω τι μπιμπερο εχεις εμενα τωρα που χρειαστηκε να της δωσω στη βαφτιση δικο μου γαλα σε μπιμπερο ηπιε απο το nuk που ηταν ιδιο με την πιπιλα της!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Αχ τι μ κάνει αυτό το παιδί...εκεί που 2 βδομάδες τώρα έπινε κανονικά γάλα (ξένο) από το μπιμπερό, ξαφνικά από χθες το φτύνει κ κλαίει όταν βλέπει το μπουκάλι! Στα καλά καθούμενα! Από εκεί που του έδινα 2 γεύματα δικό μου (πρωί-βράδυ) χθες του έδωσα τρία. Τρία όμως του έδωσα κ προχθές γτ πάλι δν είχε πιεί πολύ κ απ'ότι φαίνεται κ σήμερα κάτι τέτοιο θα γίνει. Τώρα το απόγευμα του έδωσα για πρώτη φορά κρέμα, την οποία την τσάκισε. Από τη 1 παρά το μεσημέρι που έφαγε σχεδόν όλοκληρη τη φρουτόκρεμα μέχρι τις 7 το απόγευμα που έφαγε την κρέμα ήπιε όλα κ όλα 70μλ γάλα!

Τι να κάνω? Αύριο θα πάρω τον παιδίατρο να ρωτήσω τι να κάνω...Να αγοράσω άλλη σκόνη, να πάρω εβαπορέ...να αντικαταστήσω τουλάχιστον το απογευματινό με κρέμα ή γιαούρτι...τι από όλα?!

Πάντως κ εγώ έτσι ήμουν μ είπε η μαμά μου...Γάλα σε σκόνη να ήπια 5-10 φορές, δοκίμασαν διάφορες μάρκες κ τελικά ήπια λίγο εβαπορέ κ μετά φρέσκο! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

qSDMp3.png

SRy9p2.png

καλησπέρα κορίτσια!

δεν ξέρω αν θυμάστε που σας είχα πει ότι ο άντρας μου είναι άνεργος; ε λοιπόν φέτος είμαι και εγώ άνεργη! λόγω μετακόμισης και του γεγονότος ότι δούλεψα λιγότερο πέρυσι με την εγκυμοσύνη, φέτος δε βρήκα τίποτα. στις 15 Οκτώβρη λοιπόν φεύγουμε για Αγγλία. θα μας φιλοξενήσουμ για 3 εβδομάδες φίλοι με σκοπό να βρούμε δουλειά και να μείνουμε εκεί. αν δε βρούμε δεν ξέρω τι θα κάνουμε...

Εύχομαι να πάνε όλα καλά, μέσα από την καρδιά μου! Έχε πίστη..θα βρεθεί κάτι, δε μπορεί..

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Γυρίσαμε απο την παιδίατρο

Η μικρή έπιασε τα 7 κιλά και είναι 66.5εκ ύψος. Μια χαρούλα την βρήκε στην ανάπτυξή της. Τωρα αυτό που έκανα για το γάλα, ήταν οτι κατ αρχας πήγα και πήρα πιο μεγάλες θηλές, να είναι πιο εύκολη η ροη γιατι η αλήθεια ειναι πως η μικρή μου βαριέται να κάνει πολλες κινήσεις. Να φανταστειτε πως όταν θηλάζει, βάζει τη θηλή στο στόμα και την γλύφει για λίγο, μέχρι να αρχίσει το γάλα να τρέχει μόνο του! Είναι νούμερο...

Τέλως πάντων πήρα πιο ανοιχτές θηλές και θα δούμε. Για αυριο θα φάει σε πρώτη φάση πάλι το φρούτο της και βλέπουμε. Θα δοκιμάσω να της δώσω και κουάκερ με γάλα μπας και το φάει πιο εύκολα. Βλεποντας και κάνοντας...

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Kαλησπερα σε όλες τις μαμαδες και τα μωράκια. Τιραμισου καλη τυχη σε οτι και να επιλλεξετε. Ο αντρας μου ειναι πολλους μηνες χωρις δουλεια. Ειχε προτασεις στο εξωτερικο (Βρυξελες & Λονδινο) αλλα εγω δεν φευγω. Προτιμω να πειναμε.

Αφηστε τα κορίτσια! Ειναι πολύ δυσκολοι οι καιροί. Γι αυτο κι εγω δεν άφησα τη δουλεια μου αν και θα το ήθελα να μεινω σπίτι για ένα χρόνο να μεγαλωσει λίγο η μικρή μου. Καλως ή κακώς και ο άντρας μου ιδιωτικός υπάληλος είναι. Ανα πάσα στιγμή μπορεί να απολυθεί. Εχουμε πικρή πείρα απο το παρελθόν. Δούλευε σε γνωστη πολυεθνική και μια εβδομάδα αφού παντρευτήκαμε, του ανακοίνωσαν πως η θέση του καταργείται! Εν ολίγις... τον π^$%^$λο. Εκανε 6 μήνες να πιάσει πάλι δουλειά και αυτο πριν 4 χρόνια.Οχι τωρα που οι δουλειες ειναι μετρημένες στα δάχτυλα.

Στα της μικρής μου, της πήρα μεγαλήτερες θηλές και κάπως είπιε γαλατάκι. Οχι ότι κάνει θηλαστικές κινήσεις, απλά επειδή της τρέχει στο στώμα, το καταπίνει. Ειναι μια βελτίωση. Απο σημερα δε,πιάνεται απο το πάρκο και σηκώνεται όρθια. Απο εχθες το βράδυ, μετά το εμβόλιο, θέλει να της κρατας τα χέρια και αυτη να προσπαθεί να κάνει βηματάκια. Θα μας τρελάνει αυτό το μωρό! Αυριο γίνεται 6 μηνών και κάνει πράγματα που ο Ιωνας τα ξεκίνησε μετά τους 6.5. Τοτε πρωτο έκατσε μόνος του, ενω η μπέμπα 5 μηνων και μιας εβδομάδας. Τι να πω... άλλη φάση τελικά τα κορίτσια.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

καλησπέρα κορίτσια!

Να έχεις υπομονή,να προσεύχεσαι και κάτι θα γίνει...λένε "κάθε εμπόδιο για καλό".Να το παλέψετε όσο μπορείτε και να είστε αισιόδοξοι.

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Μέχρι στιγμής στη φρουτόκρεμα έβαζα στη μπέμπα αχλάδι και μπανάνα.Η παιδίατρος μου είπε να αρχίσω να της δίνω και χυμό πορτοκαλιού. Εσείς το χυμό πορτοκαλιού το ρίχνετε μέσα στην κρέμα ή τον δίνετε με το μπιμπερό όπως το νερό?Τους δίνετε ένα ολόκληρο πορτοκάλι?Δεν κάνει να φάνε τις ίνες του πορτοκαλιού?

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Διαφημίσεις

Να του δινετε ολοκληρο ψκομματι στο χερι να το πιπιλάνε, και για τις ινες και να μαθουν να μασανε.

Συμφωνώ και επαυξάνω! Κι η δικιά μου πολύ το δουλεύει το ψωμί. Την ώρα που τρώμε της δίνουμε μια κόρα και την παλεύει με μεγάλη ευχαρίστηση. Το μπουκι έφαγε σήμερα πρώτη φορά μισό αχλάδι και μισή μπανάνα, δηλαδή όλη την φρουτόκρεμα που είχα φτιάξει. Οεοοοοο!!! Βέβαια,είπιε και λίγο γάλα αφού ήμουν εκεί, αλλά αν δεν ήμουν φαντάζομαι πως δεν θα έπινε και δεν θα πείναγε κιόλας. Πάμε καλά λοιπόν. Σιγα σιγα έστρωσε και το έντερό της. Κάνει κακάκια σχεδόν κάθε μέρα πάλι. Θα δοκιμάσω και μήλο σε λίγες μέρες.

Σήμερα πήγαμε και το πρώτο μας πάρτυ με τον Ιωνα. Πολύ καλά περάσαμε. Και η μπέμπα, με το μάτι γαρίδα μή χάσει καμια εξέληξη! αχαχαχα

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Καλησπερα σε όλες. Της ξεκινησα κρεμουλα βανιλια. Την τρωει ολη. Προς το παρον μια χαρα. Σε λίγες μέρες θα βαλουμε και φρουτακια. Χτες κοιμηθηκε 11ωρο...

σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τη συμπαρασταση.

ο άντρας μου στέλνει βιογραφικά από τον Απρίλιο αλλά δεν έχει γίνει τίποτα. δυστυχώς δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο γιατί η οικονομική μας κατάσταση χειροτερευει μέρα με τη μέρα. το καλό είναι ότι ένας φίλος θα μας φιλοξενήσει για 3 εβδομάδες οπότε θα έχουμε λίγο χρόνο να επεξεργαστούμε την κατάσταση από κοντά. σε πρώτη φάση θα ψάξει ο άντρας μου δουλειά σε οποιοδήποτε τομέα για να μπορέσουμε να νοικιάσουμε ένα επιπλωμένο σπιτάκι και αν βρει καλύτερη δουλειά αργότερα θα κάνουμε και μετακόμιση.

το χυμό πορτοκάλι το βάζω στη φρουτόκρεμα.

σήμερα του έδωσα μεσημεριανό πατάτα-καρότο και δεν του άρεσε καθόλου! έβαλε τα κλάμματα το καημένο στην 3η μπουκιά. να δούμε αύριο...

καλό βράδυ κορίτσια!

iiAs.png

9JCHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...