Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Blu24 είπε:

Καλημέρα κατια μου !!! Νομίζω θορυβήθηκα αρκετά θα ζητήσω να γίνει στο νοσοκομείο με μέθη γιατί δεν αντέχω και πολλά πολλά !!! Δηλαδή μόνο την ετ αντέχω μέθη που και εκεί με ενοχλεί η αρχή που με καθαρίζει 🫠

Εμείς του δείξαμε τα τωρινά αποτελέσματα και μας είπε είναι τέλεια για την εξωσωματική 🫠 αλλά έτσι και αλλιώς τώρα θα μας πάει ένα τρίμηνο μετά άρα πιστεύω θα έχει πέσει και άλλο ο κατακερματισμός ..

Καλημέρα! Αν σε ενοχλεί τόσο πολύ που σε καθαρίζει τότε οκ, κάνε το όπως νιώθεις εσύ καλύτερα. 
      Α και by the way, Μαρία με λένε 😂

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Κορίτσια γκρινιάζει όλη την ώρα,νιώθω ότι μου τρυπάει τα αυτιά.

Πάνω που είχαμε αρχίσει να στρώνουμε στον ύπνο...πάλι από την αρχή.

Μπορεί να την "τρώνε" τα σπυράκια. Το καημένο δν ξέρει να ξυθεί! Καλύτερα κιόλας, αλλά φαντάσου εσένα τι εκνευρισμό σου προκαλεί αυτό!

Υπομονή βρε κοριτσάκι... :rolleyes:

Μόλις γίνει καλά, θα ξανακοιμάται στην ώρα της! :D

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ βρε κοριτσια περαστικα σας!!! Τι παθανε τα μπεμπακια στα καλα καθουμενα!

Καλα july για μια ιωση του δωσανε ενδοφλεβια?τοσο ασχημα ηταν?δεν λεω βεβαια το παιδων ειναι πολυ καλο νοσοκομειο αλλα οπως λες πιο παλια δεν δινανε τετοια τι να πω....

Εμεις κοριτσια βαφτιστηκαμεεεεεεεεεεεεεεεε!!! Η μικρη μας η Λυδια εκανε μπλουμ να την κοτανε ολοι και να περιμενουνε να κλαψει και αυτη να μη βγαζει αχνα! Τιποτα! Ελα ομως που πριν τελειωσει το μυστηριο πεινασε η δικια σου και αρχισε να τσιριζει. Και με τις φωτογραφιες μετα δεν ειχε υπομονη εκλαιγε με αναφυλητα τη λυπηθηκα πολυ στο τελος τους ειπα φτανει με τις φωτογραφιες τι να τις κανω αμα το μωρο οριεται!

Κατα τα αλλα μονο λαχανικα τρωει μερικες κουταλιες, μισο πιατο ρυζαλευρο και λιγο φαριν λακτε το απογευμα. Χθες εβαλα μπανανα στο ρυζαλευρο και δεν το φαγε, σημερα θα το κανω με μηλο για να δουμε.... Κρεας δεν της εχω δωσει ακομα. Δεν μπουσουλαει μονο σηκωνεται μονη της στο παρκο και καθεται εκει ορθια στα σκοινια για ωρα!!!!Καλα δοντι ουτε με κυαλυα!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

μαράκι μου Θεοφώτιστη η μικρή σου λυδία να την χαίρεσαι!!!

που λές της δώσανε αντιβίωση για να προστατέψουν το ένα της νεφράκι από πιθανή ουρολοίμωξη! και κάθε φορά έτσι θα γίνεται με το παραμικρό θα κάνει εξετάσεις και αμέσως αντιβίωση άσχετα με το αποτέλεσμα!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Αχ βρε κοριτσια περαστικα σας!!! Τι παθανε τα μπεμπακια στα καλα καθουμενα!

Καλα july για μια ιωση του δωσανε ενδοφλεβια?τοσο ασχημα ηταν?δεν λεω βεβαια το παιδων ειναι πολυ καλο νοσοκομειο αλλα οπως λες πιο παλια δεν δινανε τετοια τι να πω....

Εμεις κοριτσια βαφτιστηκαμεεεεεεεεεεεεεεεε!!! Η μικρη μας η Λυδια εκανε μπλουμ να την κοτανε ολοι και να περιμενουνε να κλαψει και αυτη να μη βγαζει αχνα! Τιποτα! Ελα ομως που πριν τελειωσει το μυστηριο πεινασε η δικια σου και αρχισε να τσιριζει. Και με τις φωτογραφιες μετα δεν ειχε υπομονη εκλαιγε με αναφυλητα τη λυπηθηκα πολυ στο τελος τους ειπα φτανει με τις φωτογραφιες τι να τις κανω αμα το μωρο οριεται!

Κατα τα αλλα μονο λαχανικα τρωει μερικες κουταλιες, μισο πιατο ρυζαλευρο και λιγο φαριν λακτε το απογευμα. Χθες εβαλα μπανανα στο ρυζαλευρο και δεν το φαγε, σημερα θα το κανω με μηλο για να δουμε.... Κρεας δεν της εχω δωσει ακομα. Δεν μπουσουλαει μονο σηκωνεται μονη της στο παρκο και καθεται εκει ορθια στα σκοινια για ωρα!!!!Καλα δοντι ουτε με κυαλυα!

Αχ τι τέλειο όνομα...κι εγώ Λυδία ήθελα να πούμε και τη δικιά μου μπέμπα αλλά τελικά θα της δώσουμε το όνομα της πεθεράς μου, Αθηνά.

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Αχ τι τέλειο όνομα...κι εγώ Λυδία ήθελα να πούμε και τη δικιά μου μπέμπα αλλά τελικά θα της δώσουμε το όνομα της πεθεράς μου, Αθηνά.

ωραιο ειναι και το Αθηνα εμενα μαρεσει!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

κοριτσάκια δεν μπήκα δυο μέρες και τι να δω...όλα τα μπεμπάκια άρρωστα ???? :-(:-(:-(:-(:-(

πολυ στενοχωρήθηκα!

περαστικά σε όλες σας!

july μου..:-(:-(:-( πωπω ταλαιπωρία το μικρούλη!δεν το πιστεύω!!!!

καλοφώτιστα τα μικρά που βαπτίστηκαν..να σας ζήσουν μανούλες!!!!;);)

Ο πρίγκιπάκος μας είναι
[url=http://lilypie.com][img]http://lb4f.lilypie.com/eWZNp2.png[/img][/url]

το μικρό μας θαυματάκι!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/9PDwp2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/6YsSp2.png[/IMG][/URL]

Kαλησπέρα σε όλες. Περαστικά σε όλα τα αρρωστουλια και να ζησουν τα νεοφώτιστα! Υπάρχει καμια που ουτε καν εχει μπει στη διαδικασια της βαπτισης η μονο εγώ ειμαι?

Kαλησπέρα σε όλες. Περαστικά σε όλα τα αρρωστουλια και να ζησουν τα νεοφώτιστα! Υπάρχει καμια που ουτε καν εχει μπει στη διαδικασια της βαπτισης η μονο εγώ ειμαι?

Εγώ τώρα ξεκινάω, γτ σε 1,5 μήνα τον βαφτίζουμε! :D

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Με το καλό Βενια μου. Εμεις δεν έχουμε βαπτισει ούτε τον Βασιλάκη ακόμα!

Ε και τα δύο μαζί, μια κ έξω! Αυτό έκανε κ η ξαδερφη μιας φίλης μου. Έχει δυο κοριτσάκια 2 χρονών κ 9 μηνών κ τα βάφτισε το περασμένο Σάββατο.

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Ούτε εμείς έχουμε μπει στη διαδικασία της βάπτισης,θα κάνουμε μάλλον το μάιο γάμο και βάπτιση μαζί.

Ωχ,ξέρετε τι εικόνα μου ήρθε στο μυαλό? Θυμάστε τον ιανουάριο που έκανα τον πολιτικό γάμο και δε μου έμπαιναν τα παπούτσια γιατί είχαν πρηστεί τα πόδια μου λόγω εγκυμοσύνης? Ευτυχώς που δεν ήταν θρησκευτικός ο γάμος που έρχονται οι φίλοι του γαμπρού για να βάλουν λεφτά στα παπούτσια της νύφης γιατί και καλά της είναι μεγάλα.Ούτε ένα χαρτονόμισμα δε θα χώραγε μέσα στα παπούτσια... :D

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Καλησπέρα κορίτσια

κατ αρχας περαστικά στα άρρωστα μπαμπέκια! july μου επειδή έχω ανηψάκι με διάφορα θέματα υγείας, ξέρω ότι ο αγώνας και το άγχος είναι μεγάλο! Ευχομαι να έχεις δύναμη και ότι καλύτερο για το μικρό σου.

Εγω απο αυριο πάω πλέον κανονικά σχολείο. Με τοποθέτησαν σήμερα στο Λουτράκι. Το καλό είναι πως μόνο μια μέρα θα τελειώνω 4.15 ενω όλες τις άλλες θα τελειώνω στις 2. Κάτι είναι κι αυτό.

Με το φαί δεν τα πάμε άσχημα, αλλά δεν έχουμε αντικαταστησει κιόλας γεύμα. Είμαι αισιόδοξη πάντως. Για κανα 2 εβδομάδες θα έχω εδω τη μαμά μου και απο εκει και πέρα θα ξεκινήσει η μικρή βρεφικό.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

καλησπέρα κορίτσια!

δεν ξέρω αν θυμάστε που σας είχα πει ότι ο άντρας μου είναι άνεργος; ε λοιπόν φέτος είμαι και εγώ άνεργη! λόγω μετακόμισης και του γεγονότος ότι δούλεψα λιγότερο πέρυσι με την εγκυμοσύνη, φέτος δε βρήκα τίποτα. στις 15 Οκτώβρη λοιπόν φεύγουμε για Αγγλία. θα μας φιλοξενήσουμ για 3 εβδομάδες φίλοι με σκοπό να βρούμε δουλειά και να μείνουμε εκεί. αν δε βρούμε δεν ξέρω τι θα κάνουμε...

iiAs.png

9JCHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...