Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα! Αν σε ενοχλεί τόσο πολύ που σε καθαρίζει τότε οκ, κάνε το όπως νιώθεις εσύ καλύτερα. 
      Α και by the way, Μαρία με λένε 😂

Καλημέρα κορίτσι μου !! Μην με παρεξηγείς μόλις ξύπνησα και νόμιζα απανταγα στο μήνυμα της @Katiamaxiking!!! Χίλια συγνώμη αλήθεια τώρα το είδα ότι μου είχες γράψει εσύ 🫠 

λοιπόν Μαρία μου και εγώ εκεί θα την κάνω αλλά εφόσον πονάει τόσο πολύ και εκείνη την ώρα και την επόμενη μισή ώρα γιατί δεν μας ναρκώνουν ρε γαμωτο και πρέπει να το ζητήσουμε εμείς ;;; Εμένα μου είπε λόγω του κόστους αλλά προτείμω να δώσω λίγα παραπάνω και να κοιμηθώ ήσυχη χαχα !!!

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Κάνω υπομονή Χρυσανθη μου. Σιγουρα το πρόβλημα τωρα δεν είναι τόσο έντονο. Το πρόβλημα μου δεν είναι ο πόνος πια. Το πρόβλημα είναι ψυχολογικό. Σκέψου πως ο θηλασμός που για σενα είναι μια ευχαρίστηση, για μένα είναι παράγοντας μόνιμου άγχους. Κάθε φορά λεω "είμαι μια χα΄ρα τώρα" και κάθε φορά ξανακυλάει η κατάσταση. Πιάνω τον εαυτό μου ώρες ωρες να μην μπορώ να χαρώ καταστασεις, επειδή πονάω ή επειδή είμαι απασχολημένη με το πρόβλημά μου. Καλά δεν συζητάω για τον άντρα μου που με έχει βαρεθεί,ούτε για τον Ιωνα που εκει που δου λεει " η μαμα είναι μια χαρά" του πετάω ξανα σε ανυποπτο χρόνο "πρόσεχε πως θα με ακουμπήσεις γιατι πονάω" και ψάχνεται πάλι.

Εύα, δν ξέρω αν θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα με αυτά που θα σου πω...

Εγώ είμαι της άποψης ότι ο θηλασμός είναι πολύ καλός για τη μητέρα κ ακόμα περισσότερο για το παιδί, αλλά δν θα πεθάνουμε κιόλας αν κάτι δν πάει καλά!

Για όλα σε αυτή τη ρημάδα τη ζωή υπάρχει ένα μέτρο!

Αν είναι να μην είσαι καλά ψυχολογικά, σιγά-σιγά σταμάτα το! Δν θα σε πει κανείς κακή μάνα! Εξάλλου, τα παιδάκια σου σε θέλουν χαρούμενη να μπορείς να παίξεις μαζί τους, χωρίς να σε βλέπουν να πονάς ή να είσαι προβληματισμένη για την επόμενη μέρα! Και φυσικά ο άντρας σου!

Μη ξεχνάς ότι ξεκινάς δουλειά σε λίγες μέρες, έχεις το άγχος με τη μικρή κ το φαγητό...ειναι ώρα για να έχεις στο κεφάλι σου κ αυτό!?

Ήδη τα έχεις πάει περίφημα! Εγώ δν ξέρω αν θα άντεχα τόσο! Είσαι ήρωας! Αλλά πια...κ οι ήρωες κάποια στιγμή θέλουν να ζήσουν ξέγνοιαστα!

Αυτή είναι η γνώμη μου... :D

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι ακριβώς ήταν αυτό που είχες βγάλει εσύ?

Περαστικά σας βρε κορίτσι!!! Φιλάκια!

Ο έρπητας ζωστήρας είναι πολλά σπυράκια μαζεμένα που συνήθως τα βγάζεις από τη μια μεριά στο σώμα σου (τα έβγαλα στη δεξιά μεριά της κοιλιάς και της πλάτης) και στην αρχή έχουν από πάνω κάτι άσπρες φυσαλίδες που μετά γίνεται σαν ξεραμένο αίμα. Προκαλούν απίστευτη φαγούρα και πόνο.Αυτό το βγάζεις μόνο όταν έχεις περάσει ανεμοβλογιά,όπου ο ιός μένει αδρανής στο σώμα σου και μόλις πέφτουν οι άμυνες του οργανισμού από κούραση ή άγχος,αντιδρά έτσι (κάτι τέτοιο μου είχε πει ο γιατρός).Νομίζω ότι 1 στους 4 που έχει περάσει ανεμοβλογιά το εμφανίζει κάποια στιγμή στη ζωή του.Αν όσο υπάρχουν οι φυσαλίδες τις ακουμπήσει κάποιος ο οποίος δεν έχει περάσει ανεμοβλογιά,τις επόμενες 15 μέρες θα έχει κολλήσει ανεμοβλογιά. Όταν φύγουν οι φυσαλίδες παύει να μεταδίδεται ο ιός.Απ'ότι μου είπε η παιδίατρος,το εμβόλιο για ανεμοβλογιά το κάνουν 18 μηνών γιατί μέχρι τότε τα προστατεύουν τα ισχυρά αντισώματα που πήραν από την κοιλιά μας. Συγκεκριμένα η δικιά μου,που θηλάζει κιόλας, θα την περάσει τόσο ελαφριά που θα βγάλει μόνο 5 σπυράκια χωρίς καν να ανεβάσει πυρετό.

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Εύα, δν ξέρω αν θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα με αυτά που θα σου πω...

Εγώ είμαι της άποψης ότι ο θηλασμός είναι πολύ καλός για τη μητέρα κ ακόμα περισσότερο για το παιδί, αλλά δν θα πεθάνουμε κιόλας αν κάτι δν πάει καλά!

Για όλα σε αυτή τη ρημάδα τη ζωή υπάρχει ένα μέτρο!

Αν είναι να μην είσαι καλά ψυχολογικά, σιγά-σιγά σταμάτα το! Δν θα σε πει κανείς κακή μάνα! Εξάλλου, τα παιδάκια σου σε θέλουν χαρούμενη να μπορείς να παίξεις μαζί τους, χωρίς να σε βλέπουν να πονάς ή να είσαι προβληματισμένη για την επόμενη μέρα! Και φυσικά ο άντρας σου!

Μη ξεχνάς ότι ξεκινάς δουλειά σε λίγες μέρες, έχεις το άγχος με τη μικρή κ το φαγητό...ειναι ώρα για να έχεις στο κεφάλι σου κ αυτό!?

Ήδη τα έχεις πάει περίφημα! Εγώ δν ξέρω αν θα άντεχα τόσο! Είσαι ήρωας! Αλλά πια...κ οι ήρωες κάποια στιγμή θέλουν να ζήσουν ξέγνοιαστα!

Αυτή είναι η γνώμη μου... :D

Θα συμφωνήσω. Τα παιδιά μας πρέπει να μας βλέπουν χαρούμενους για να είναι και αυτά χαρούμενα,ήρεμα και να νιώθουν ασφάλεια.Δεν το συζητώ ότι ο μητρικός θηλασμός είναι η καλύτερη τροφή που υπάρχει,όμως υπάρχουν υποκατάστατα, για την ψυχική τους υγεία και ηρεμία όμως υπάρχουν υποκατάστατα? Μην ξεχνάς ότι αυτά που νιώθουμε τους τα μεταφέρουμε, άρα μαζί με εσένα αγχώνεται και το αστεράκι σου.Σίγουρα έκανες ότι καλύτερο μπορούσες και πίστεψέ με δεν ξέρω καμία που να τα έκανε όλα αυτά,αλλά μήπως ήρθε η ώρα να σταματήσεις?

Ο έρπητας ζωστήρας είναι πολλά σπυράκια μαζεμένα που συνήθως τα βγάζεις από τη μια μεριά στο σώμα σου (τα έβγαλα στη δεξιά μεριά της κοιλιάς και της πλάτης) και στην αρχή έχουν από πάνω κάτι άσπρες φυσαλίδες που μετά γίνεται σαν ξεραμένο αίμα. Προκαλούν απίστευτη φαγούρα και πόνο.Αυτό το βγάζεις μόνο όταν έχεις περάσει ανεμοβλογιά,όπου ο ιός μένει αδρανής στο σώμα σου και μόλις πέφτουν οι άμυνες του οργανισμού από κούραση ή άγχος,αντιδρά έτσι (κάτι τέτοιο μου είχε πει ο γιατρός).Νομίζω ότι 1 στους 4 που έχει περάσει ανεμοβλογιά το εμφανίζει κάποια στιγμή στη ζωή του.Αν όσο υπάρχουν οι φυσαλίδες τις ακουμπήσει κάποιος ο οποίος δεν έχει περάσει ανεμοβλογιά,τις επόμενες 15 μέρες θα έχει κολλήσει ανεμοβλογιά. Όταν φύγουν οι φυσαλίδες παύει να μεταδίδεται ο ιός.Απ'ότι μου είπε η παιδίατρος,το εμβόλιο για ανεμοβλογιά το κάνουν 18 μηνών γιατί μέχρι τότε τα προστατεύουν τα ισχυρά αντισώματα που πήραν από την κοιλιά μας. Συγκεκριμένα η δικιά μου,που θηλάζει κιόλας, θα την περάσει τόσο ελαφριά που θα βγάλει μόνο 5 σπυράκια χωρίς καν να ανεβάσει πυρετό.

Με κάλυψες πλήρως! :)

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα, περαστικά!!!! Έρπη ζωστήρ έβγαλε και ο πεθερός μου και θα έρθει την άλλη εβδομάδα αλλά θα είμαστε από απόσταση γιατί διάβασα αυτό που λες για την ανεμοβλογιά.

CHRIS83 έτυχε μια φορά και κοιμήθηκε έτσι, συνήθως κοιμάτε 9 με 5.30

Σας ευχαριστω κορίτσια για τα καλά σας λόγια

οπως θα έχετε καταλάβει, δεν είμαι άνθρωπος που τα παρατάει εύκολα. Οσο και αν αμφιβάλω για τον εαυτό μου ώρες ωρες, μετά με πιάνει το πήσμα και συνεχίζω. Αυτό που αποφάσισα προς το παρόν, είναι να συνεχίζουμε το θηλασμό. Θα κάνω μια άντληση στο σχολείο, και αν αυτό το γάλα δεν της φτάνει για όσο διάστημα λείπω, θα πίνει και λίγο συμπλήρωμα.

Οταν θα είμαι σπίτι, θα θηλάζουμε μόνο. Ελπίζω να δουλέψει καλά αυτό το σύστημα και για μένα, αλλά πολύ περισσότερο για τη μικρή.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Καλησπερα σε όλες. Μαρακι περαστικα!

Τι κάνετε.?

Καλά είμαστε,δεν έχουμε ανεβάσει πυρετό.Έχει χαλάσει το πρόγραμμα με τις ώρες ύπνου και γκρινιάζει όλη την ώρα.Βγάλαμε 2-3 σπυράκια ακόμα,αλλά τα παλιά έχουν υποχωρήσει αρκετά.

Σας ευχαριστω κορίτσια για τα καλά σας λόγια

οπως θα έχετε καταλάβει, δεν είμαι άνθρωπος που τα παρατάει εύκολα. Οσο και αν αμφιβάλω για τον εαυτό μου ώρες ωρες, μετά με πιάνει το πήσμα και συνεχίζω. Αυτό που αποφάσισα προς το παρόν, είναι να συνεχίζουμε το θηλασμό. Θα κάνω μια άντληση στο σχολείο, και αν αυτό το γάλα δεν της φτάνει για όσο διάστημα λείπω, θα πίνει και λίγο συμπλήρωμα.

Οταν θα είμαι σπίτι, θα θηλάζουμε μόνο. Ελπίζω να δουλέψει καλά αυτό το σύστημα και για μένα, αλλά πολύ περισσότερο για τη μικρή.

Ελπίζω να τα καταφέρετε γιατί το αξίζεις μετά από όσα έχεις περάσει.

γεια σας κορίτσια!

περαστικά maraki στο μικρούλι σου και σε σένα!

Εύα, καταλαβαίνω (μιας και πρόσφατα αποθήλασα μετά την αλλεργία του μικρού) πόσο δύσκολο είναι να πεις σταματάω. παρά το γεγονός ότι ήταν οδηγία του αλλεργιολόγου να σταματήσω, ένιωθα τύψεις γιατί σε κάποιο βαθμό ένιωσα και ανακούφιση που θα σταματούσα αυτήν τη φρικτή δίαιτα, σαν να έβαζα τον εαυτό μου πάνω από το μωρό μου. πιστεύω ότι όταν είναι η κατάλληλη στιγμή θα το νιώσεις, απλά προσπάθησε να μην είσαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό σου. έχεις ήδη προσφέρει πολλά!

τα νέα μας... από φαγητό τρώμε 1 μήλο, 1 αχλάδι και 1 μπανάνα για δεύτερο πρωινό και ρυζάλευρο για απογευματινό. από μεθαύριο θα βάλω και λίγο χυμό πορτοκάλι σε αυτά. σε καμία εβδομάδα ξεκινάμε χορτόσουπα πατάτα-καρότο-κολοκύθι. κολοκύθι να δώσω ή θα είναι εκτός εποχής;

κατά τα άλλα χάθηκα γιατί χτες βαφτίσαμε τον μικρό. του δώσαμε δύο ονόματα Χρήστος-Παντελής, Χρήστο θέλαμε, Παντελή για τον πεθερό. κορίτσια τα είδα όλα από κούραση γιατί για οικονομία τα έφτιαξα ΟΛΑ μόνη μου και φιλουξενούσα τα πεθερικά 4 μέρες (γι'αυτό δεν ήρθα την Τετάρτη) και μετά τη βάφτιση έκανα τραπέζι σε 25 άτομα στο σπίτι μου. ευτυχώς όλα πήγαν καλά. το μόνο άσχημο ήταν ότι ο Χρηστάκος μου έκλαιγε από την αρχή μέχρι το τέλος και κόντεψα να τρελαθώ. ΠΟΤΕ δεν έχω αφήσει το παιδί μου να κλαίει έτσι, ήθελα να σταματήσω ο μυστήριο, να τον πάρω και να φύγουμε από την εκκλησία. αφού για να καταλάβετε έκλαιγε τόσο πολύ που σε ΟΛΟ το μυστήριο τον κράταγα εγώ και όχι η νονά (με εντολή του παπά) για να είναι όσο πιο ήρεμο γίνεται.

Πολλά έγραψα ε; Φιλάκια!!!

iiAs.png

9JCHp3.png

Διαφημίσεις

μανούλες τι κάνετε???

εγώ δεν είμαι καλά!σήμερα βγήκαμε από το παίδων!την πέμπτη μου ανέβασε πυρετό η μικρή και μας έκαναν αμέσως εισαγωγή!!!το κακό είναι ότι με το παραμικρό θα πρέπει να πηγαίνουμε για να την βάζουν για εξετάσεις και αντιβίωση μην τυχόν και κάνει ουρολοίμωξη!!!γενικώς είμαι πολύ χάλια και κομμάτια!!!νιώθω και τύψεις μην κόλλησε η μικρή τίποτα την τετάρτη στο μετρό και αφήστε τα!!!αποφασίσαμε με τον άντρα μου τώρα το χειμώνα να κόψουμε τελείως τις κοινωνικές επαφές για να μην ταλαιπωρούμε την μικρή!!!

αχχχ κορίτσια τι να σας πω χάλια μαύρα!!!το κακομοιράκι μου πολύ το λυπάμαι κάθε ορά που έβλεπε νοσοκόμα έκλαιγε!!!το κατατρύπησαν της έδωσαν και ενδοφλέβια αντιβίωση και όλα αυτά από ότι φάνηκε εκ των υστέρων για μια ιωσούλα!!!έλεος τι θα τραβήξει το μικρό μου για πράγματα απλά!άλλα παιδάκια θα έπαιρναν ένα ντεπόν και τέλος. περιτό να σας πω ότι δεν έχω κοιμηθεί καθόλου και ψυχολογικά νιώθω 80 χρονών!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Περαστικα στο μωράκι! Ασε ξερω τη ταλαιπωρια ειναι. Οταν ηταν ο Βασιλάκης 50 ημερων μπηκαμε για 1 εβδομαδα. Τι φλεβιτσες μπορει να εχει ενα νεογεννητο. Το ειχαν κατατρυπησει. Εκλαιγα όλη μερα. Μολις γυρισαμε σπιτι. Κοιμηθηκαμε αγκαλίτσα 12 ώρες. Τα ποδια μου ηταν τεραστια απο την κουραση. Ουτε παντοφλες δεν μπορουσα να βαλω.

Θα κάνετε εξετασεις?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...