Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Πολύ καλή επιτυχία εύχομαι!!να πάνε όλα καλά!! 

Ήπιες αυτό που είναι η πάστα ζάχαρης που την διαλύουν;; 
      υπάρχει πόσιμη γλυκόζη με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι και είναι πιο υποφερτό. 

Δεν δίνουν βάση καθόλου στο σπερμα δυστυχώς. Οσο περνάει ο καιρός το βλέπω και περισσότερο. 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Καλησπερα σε όλες. Ευα καλή αρχη και ευχομαι να πάνε όλα καλά. Ευκολη προσαρμογη σε όλους.

Πως ειστε? Η μικρουλα μου μπουσουλαει στο κρεβατι, πηρε το τηλεκοντρολ το δαγκωσε και αλλαξε καναλι. Μια καμερα επρεπε να ειχα. Επισης παιρνει του Βασιλάκη την πιπιλα απο το στομα του και τη βάζει στο δικο της!!!! Ε αυριο θα φορτισω την καμερα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα σε όλες. Ευα καλή αρχη και ευχομαι να πάνε όλα καλά. Ευκολη προσαρμογη σε όλους.

Πως ειστε? Η μικρουλα μου μπουσουλαει στο κρεβατι, πηρε το τηλεκοντρολ το δαγκωσε και αλλαξε καναλι. Μια καμερα επρεπε να ειχα. Επισης παιρνει του Βασιλάκη την πιπιλα απο το στομα του και τη βάζει στο δικο της!!!! Ε αυριο θα φορτισω την καμερα...

Άντε, φόρτισέ την κ στην επόμενη συνάντηση να μας δείξεις τα κατορθώματά της!

Ευάκι, όλα καλά θα πάνε! Καλή αρχή!!!

Μαράκι, μήπως είναι καμια αλλεργία? Περιμένουμε να μας πεις...

Καληνύχτα κ φιλιά σε όλες τις μανούλες!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Βενια καλησπερα. Θα το τραβηξω μετο κινητο. Εχει πολλη πλακα. Τι κανει το μωρο σου?

Καλά είναι, κάναμε κ εμβόλιο σήμερα. Και τώρα που το θυμήθηκα...ο γιατρός μ μ είπε ότι σε κανα 2μηνο θα ξεκινήσουμε σούπες κλπ...Δν είναι αργά? Μέχρι τότε λέει φρουτόκρεμα κ γάλα...Είναι οι νέες "οδηγίες" για να μη γίνονται χοντρά τα μωρά...Τι να πω...

Α, μου έχει γδάρει όλο το πρόσωπο! Έχω βαρεθεί να του κόβω τα νύχια! Κάθε βδομάδα ρε παιδί μου! Και βάζει κ δύναμη...τα χώνει μέσα στο δέρμα μ με μανία..Και της μικρής σου τόσο γρήγορα μεγαλώνουν?

Επίσης, με ξεμαλλιάζει! Πολύ με αγαπάει αυτό το παιδί! χαχαχα!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Εεεεετσι. Τα εχω περασει με τον Βασιλάκη. Και η μικρη τα ιδια κάνει. Πιστευω όλα τα παιδακια τραβανε μαλλια. Και δεν ανοιγουν το χερι τα ατοιμα.

Εγω θα αργησω πολύυυυυυ το φαι. Εχει δικιο ο γιατρος. Μια ζωη θα τρωνε. Οσο περισσοτερο αργησουμε τοσο καλήτερα θα οριμάσουν τα όργανα τους. Ο μεγαλός μου κοντευει τα 2 και γλυκο δεν ξερει τι ειναι... Κατι μπουκιτσες μονο για δοκιμη. Επισης αλάτι τώρα αρχισα να του βαζω.

Διαφημίσεις

Τελικά μάλλον είναι ανεμοβλογιά,θα το καταλάβουμε τις επόμενες μέρες.Εγώ το κόλλησα το αστεράκι μου... πριν λίγες μέρες έβγαλα έρπη ζωστήρα στην κοιλιά και η μπέμπα με ακούμπησε.Το πιο πιθανό είναι να κόλλησε,αλλά όπως είπε η παιδίατρος της δίνω εγώ αντισώματα με το θηλασμό και θα την περάσει πάρα πολύ ελαφριά.

Κι έμεις από κρέμα τρώμε μόνο μπανάνα αχλάδι και δεν έχω ιδέα πότε θα μπουν οι σούπες.

Όσο για τα νύχια τα κόβουμε κάθε βδομάδα και το περίεργο είναι ότι πιάνουν και βρωμιές μέσα, που τις βρίσκει αφού δε μπουσουλάει?Το χειρότερο είναι όταν θηλάζει που τσιμπάει με τα νύχια της το στήθος μου.

Με τα μαλλιά έχει έναν έρωτα η μικρή μου,εδώ και 1-2 μήνες καταφέρνει και τραβάει τα μαλλιά του Πάνου που είναι πολύ κοντά,άρα μπορείτε να φανταστείτε τι κάνει στα πιο μακριά...

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Mαρακι περαστικα. Μακάρι να το περασει ελαφρα το μωρακι. Εγω καθε μερα μετα το μπανιο κόβω και οποιο νυχακι πεταει. Συριζα τα έχω και παλι τσιμπαει.

Τί είπατε τωρα! Μαλλιά.... ο Ιωνας μου τράβαγε πάρα πολύ τα μαλλιά μέχρι 1.5 έτους όπου πήγα και τα έκοψα κοντό καρέ! Είχα απελπιστεί μιλάμε. Μεείχε ξεμαλλιάσει! Πάντως ο Ιωνας έξακολουθεί να έχει τρομερό κόλημα με τα μαλλιά μου. Οταν ξαπλώνουμε το βράδυ και του διαβάζω παραμύθι, στάνταρ παίρνει μια τούφα μαλλιά και τα περιεργάζεται. Είναι το χαλαρωτικό του. Και αγκαλιά που τον παίρνω, πάντα βουτάει μια τούφα και την περιεργάζεται.

Εμεις σήμερα είμασταν Ναυπλιο στους δικούς μου. Ηταν και τα ξαδερφάκια εκει και έγινε ο γνωστός χαμός! Πολύ πλάκα!

Κατα τα άλλα, ξέρω πως πρέπει να έχετε βαρεθεί πια, αλλά εγώ κλασικά έχω θέμα με το στήθος μου. Πέρασε ο πόνος στο ένα στηθος, με έπιασε στο άλλο. Ο άντρας μου πλέον έχει βαρεθεί να ακούει πως με πονάει το στήθος μου. Μέσα του θέλει να με κράξει και να μου πει να σταματησω πια, αλλά κρατιέται και δε λέει τίποτα. Η αλήθεια είναι πως και εμένα με έχει κουράσει πια τόσο πολύ η κατάσταση που μου πέρασε απο το μυαλό σιγά σιγά τωρα να το κόψω. Ελπίζω να φανώ δυνατή και να μην τα παρατησω

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Τελικά μάλλον είναι ανεμοβλογιά,θα το καταλάβουμε τις επόμενες μέρες.Εγώ το κόλλησα το αστεράκι μου... πριν λίγες μέρες έβγαλα έρπη ζωστήρα στην κοιλιά και η μπέμπα με ακούμπησε.Το πιο πιθανό είναι να κόλλησε,αλλά όπως είπε η παιδίατρος της δίνω εγώ αντισώματα με το θηλασμό και θα την περάσει πάρα πολύ ελαφριά.

Κι έμεις από κρέμα τρώμε μόνο μπανάνα αχλάδι και δεν έχω ιδέα πότε θα μπουν οι σούπες.

Όσο για τα νύχια τα κόβουμε κάθε βδομάδα και το περίεργο είναι ότι πιάνουν και βρωμιές μέσα, που τις βρίσκει αφού δε μπουσουλάει?Το χειρότερο είναι όταν θηλάζει που τσιμπάει με τα νύχια της το στήθος μου.

Με τα μαλλιά έχει έναν έρωτα η μικρή μου,εδώ και 1-2 μήνες καταφέρνει και τραβάει τα μαλλιά του Πάνου που είναι πολύ κοντά,άρα μπορείτε να φανταστείτε τι κάνει στα πιο μακριά...

Τι ακριβώς ήταν αυτό που είχες βγάλει εσύ?

Περαστικά σας βρε κορίτσι!!! Φιλάκια!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Καλημέρα. Τι κάνετε? Εγώ εχθές κοιμομουν από τις 7 το απογευμα εως τις 6 το πρωι...κομμάτια ήμουν. Η μικρή μου πίνει γάλα μόνο πρωί και βράδυ γιατί τρώει τουλάχιστον 200γρ φρούτα, κχορτόσουπα και ρυζάλευρο. Εχθές έβαλα και μοσχαράκι μέσα στην χοσρτόσοπα! Και σήμερα θα της βάλω πεπόνι μέσα στην φρουτόκρεμα......Και έχουμε και 2 δοντάκια!!!

Κοριτσια τι κανετε? Εμεις το παλευουμε με την φρουτοκρεμα!:( Το ροδακινο που το ρουφουσε με μανια το καλοκαιρι, τωρα οταν παω να του το δωσω αηδιαζει. Σημερα μονο ανακατεμενο με ρυζαλευρο εφαγε 3 κουταλιες ροδακινο και 6 ρυζαλευρο. Αντε να δουμε!!!!

Απο δοντια ακομα τιποτα.

Στο κολυμβυτηριο περασαμε πολυ ωραια!!! Αν μπορειτε να το κανετε σας το προτεινω ανεπιφυλαχτα!!!

Ρε συ Ευα κανε υπομονη! Τα δυσκολα περασανε! Σκεψου πως ηταν παλια... Ειναι το ιδιο? Δεν ειναι! Κλεισε χρονο τουλαχιστον!

(Ακομα το ιντερνετ!!! Καταραμενε ΟΤΕ!!! Τωρα απο καφετερια σας γραφω)

v9gkhg0kf9drps4b.png

Καλημέρα. Τι κάνετε? Εγώ εχθές κοιμομουν από τις 7 το απογευμα εως τις 6 το πρωι...κομμάτια ήμουν. Η μικρή μου πίνει γάλα μόνο πρωί και βράδυ γιατί τρώει τουλάχιστον 200γρ φρούτα, κχορτόσουπα και ρυζάλευρο. Εχθές έβαλα και μοσχαράκι μέσα στην χοσρτόσοπα! Και σήμερα θα της βάλω πεπόνι μέσα στην φρουτόκρεμα......Και έχουμε και 2 δοντάκια!!!

Πλακα κανεις? Και δεν ξυπναει το μικρο ενδιαμεσα?

v9gkhg0kf9drps4b.png

Κοριτσια τι κανετε? Εμεις το παλευουμε με την φρουτοκρεμα!:( Το ροδακινο που το ρουφουσε με μανια το καλοκαιρι, τωρα οταν παω να του το δωσω αηδιαζει. Σημερα μονο ανακατεμενο με ρυζαλευρο εφαγε 3 κουταλιες ροδακινο και 6 ρυζαλευρο. Αντε να δουμε!!!!

Απο δοντια ακομα τιποτα.

Στο κολυμβυτηριο περασαμε πολυ ωραια!!! Αν μπορειτε να το κανετε σας το προτεινω ανεπιφυλαχτα!!!

Ρε συ Ευα κανε υπομονη! Τα δυσκολα περασανε! Σκεψου πως ηταν παλια... Ειναι το ιδιο? Δεν ειναι! Κλεισε χρονο τουλαχιστον!

(Ακομα το ιντερνετ!!! Καταραμενε ΟΤΕ!!! Τωρα απο καφετερια σας γραφω)

Κάνω υπομονή Χρυσανθη μου. Σιγουρα το πρόβλημα τωρα δεν είναι τόσο έντονο. Το πρόβλημα μου δεν είναι ο πόνος πια. Το πρόβλημα είναι ψυχολογικό. Σκέψου πως ο θηλασμός που για σενα είναι μια ευχαρίστηση, για μένα είναι παράγοντας μόνιμου άγχους. Κάθε φορά λεω "είμαι μια χα΄ρα τώρα" και κάθε φορά ξανακυλάει η κατάσταση. Πιάνω τον εαυτό μου ώρες ωρες να μην μπορώ να χαρώ καταστασεις, επειδή πονάω ή επειδή είμαι απασχολημένη με το πρόβλημά μου. Καλά δεν συζητάω για τον άντρα μου που με έχει βαρεθεί,ούτε για τον Ιωνα που εκει που δου λεει " η μαμα είναι μια χαρά" του πετάω ξανα σε ανυποπτο χρόνο "πρόσεχε πως θα με ακουμπήσεις γιατι πονάω" και ψάχνεται πάλι.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...