Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Eternity είπε:

Εγω έκανα prp ενδομητριου πριν την εμβρυομεταφορα. Είχαμε ακυρώσει 3 φορες την εμβρυομεταφορα γιατί έφτανε το ενδομήτριο το πολύ μέχρι 6,9 και μετά έπεφτε. Κι ο γιατρός μου μου έλεγε στην αρχή να μην το κάνω και να προχωρήσω με ενδομητριο 6,8 επειδή ήταν τριζωνικο όμως όταν λες στην αρχή το ενδομήτριο να είναι τουλάχιστον 7,5 πώς μου λες μετά να προχωρήσω με κάτω από 7?Του είπα όχι και του ξεκαθάρισα ότι χωρίς prp ενδομητριου δεν πρόκειται να προχωρήσω σε εμβρυομεταφορά. Έτσι και μου το έκανε. Είχα κάτι να χάσω? Θα έκανε κάποιο κακό? Μόνο 300 ευρώ θα έχανα αν δεν πετύχαινε και θα εμένα και με το "αν". 

Άρα κοριτσαρα προτείνεις να το κάνω??? Εμένα μου είπε 200ε το απλό δηλαδή απλά να το εισχωρήσει μέσα και 400 με βελόνα ειδική που το τοποθετεί σε όλο το ενδομητριο στα σημεία που θέλεις και κρίνει σωστά αυτός, βέβαια ακόμα περιμένω την απάντηση του αν θα το κάνουμε ή όχι 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βενια που σε βολευει εσένα?

Κοίτα, εμένα με βολεύει το mall του Αγ. Δημητρίου γτ είναι κοντά μας..αλλά από εκεί κ πέρα...αν δν μπορούν κ οι υπόλοιπες, οκ! Θα βρούμε κ κάποιο άλλο μέρος! Απλά εγώ δν οδηγώ ακόμα (έχω δίπλωμα, αλλά δν το έχω πολυπάρει το αυτοκίνητο).

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κορίτσια!

σήμερα τελείωσαν άλλες δύο υποχρεώσεις μας! κάθε σ/κ αυτό το καιρό τρέχουμε σε βαπτίσεις και γάμους!

κουκλίτσα τι ωραίαααα! αντε να μαζευτούμε πάλι!

πάντως στο μαλλ είναι ωραία και έχει πολύ χώρο για τα μικρά μας και τα καρότσια..;);)

βένια θα έρθω εγώ να σε πάρω.., απλά να έχεις το καθισματάκι του ;););)

Ο πρίγκιπάκος μας είναι
[url=http://lilypie.com][img]http://lb4f.lilypie.com/eWZNp2.png[/img][/url]

το μικρό μας θαυματάκι!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/9PDwp2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/6YsSp2.png[/IMG][/URL]

γεια σας κορίτσια!

σήμερα τελείωσαν άλλες δύο υποχρεώσεις μας! κάθε σ/κ αυτό το καιρό τρέχουμε σε βαπτίσεις και γάμους!

κουκλίτσα τι ωραίαααα! αντε να μαζευτούμε πάλι!

πάντως στο μαλλ είναι ωραία και έχει πολύ χώρο για τα μικρά μας και τα καρότσια..;);)

βένια θα έρθω εγώ να σε πάρω.., απλά να έχεις το καθισματάκι του ;););)

Θα σου είμαι έτοιμη! ΚΟΜΠΛΕ! Χεχε!

Και εμείς σήμερα πήγαμε σε βαφτίσια. Του ανηψιού μου που είναι 1,5 μήνα μεγαλύτερός μας (τέλη Γενάρη γεννήθηκε). Τα αδέρφια του είναι 17 & 16 χρονών!!! Η ξαδέρφη μου ύστερα από τόσα χρόνια αποφάσισε να κάνει κ τρίτο, βασικά της έτυχε! Και το καλύτερο??? Και το τρίτο αγόρι!!! :shock::shock::shock:

Δν θα τ'άντεχα! Το κορυφαίο είναι ότι τα μεγάλα της παιδιά έχουν μάθει να κρατάνε τον μικρό, να τον αλλάζουν, να τον πλένουν...κλπ κλπ...Μέχρι που μ έρχεται να τους πω να έρχονται να κρατάνε κ τον δικό μου!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Καλησπέρα κορίτσια

Η μικρή τα πάει καλά με την φρουτόκρεμα. Δυστυχως, εδω και 2-3 ωρες, μεέχει πιάσει πάλι ένας πόνος στο στήθος. Εχω βάλει κρύες κομπρέσες, αλλά προς το παρόν δεν βλέπω καμια βελτίωση. Το περίεργο είναι πως το στήθος μου είναι πολύ μαλακό. Δεν έχει κάποιο γρομπαλάκι. Επίσης, το απόγευμα, εκεί που καθόμουνα άρχισε πάλι να τρέχει γάλα και απο το στήθος που τώρα με πονάει, όχι απλά έτρεξε, αλλά εκτινάχτηκε! Οτι είχα βγεί απο το μπάνιο και δεν είχα προλάβει να βάλω σουτιέν και το γάλα έκανε πήδακα.

Και αυτό ενώ το στήθος ήταν πολύ μαλακό. Τί να πω...

Ελπίζω να μην είναι τίποτα και να περάσει με το θηλασμό.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Καλησπερα σε όλες. Αχ Ευα ακομα πονάς??? Πάντως το πάλεψες πάρα πολύ.

Τελικα που θα γίνει η συναντηση? Υπολογιστε οτι εχω διπλο μακρυ καρότσι. χιχιχι

Καλησπέρα κορίτσια

Η μικρή τα πάει καλά με την φρουτόκρεμα. Δυστυχως, εδω και 2-3 ωρες, μεέχει πιάσει πάλι ένας πόνος στο στήθος. Εχω βάλει κρύες κομπρέσες, αλλά προς το παρόν δεν βλέπω καμια βελτίωση. Το περίεργο είναι πως το στήθος μου είναι πολύ μαλακό. Δεν έχει κάποιο γρομπαλάκι. Επίσης, το απόγευμα, εκεί που καθόμουνα άρχισε πάλι να τρέχει γάλα και απο το στήθος που τώρα με πονάει, όχι απλά έτρεξε, αλλά εκτινάχτηκε! Οτι είχα βγεί απο το μπάνιο και δεν είχα προλάβει να βάλω σουτιέν και το γάλα έκανε πήδακα.

Και αυτό ενώ το στήθος ήταν πολύ μαλακό. Τί να πω...

Ελπίζω να μην είναι τίποτα και να περάσει με το θηλασμό.

Αυτό με το γάλα που τρέχει..το έχω κ εγώ όταν έχω κάνει μπάνιο! Σκουπίζομαι κ αν δν τα κάνω όλα γρήγορα, αρχίζει να τρέχει κ κάθομαι στο νιπτήρα κ περιμένω να σταματήσει.

Ελπίζω να ήταν κάτι παρόμοιο κ να μην έχεις θέμα πάλι! Κ ο πόνος όπως ήρθε..έτσι να ΦΥΓΕΙ! ;)

Εγώ που θέλω σιγά-σιγά να σταματήσω τον θηλασμό, αλλά τίποτα? Μόνο χθες έφαγε φρουτόκρεμα χωρίς να του δώσω γάλα! Από αύριο λέω να του δίνω ξένο το μεσημέρι, αλλιώς με βλέπω να φτάνει ο Νοέμβρης κ να πρέπει να γυρίσω δουλειά κ ακόμα θα τρώει από μένα! Ελπίζω μόνο να το πιεί, αλλιώς θα έχουμε πρόβλημα!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα σε όλες. Αχ Ευα ακομα πονάς??? Πάντως το πάλεψες πάρα πολύ.

Τελικα που θα γίνει η συναντηση? Υπολογιστε οτι εχω διπλο μακρυ καρότσι. χιχιχι

Εκεί που καθόμαστε στο μολ, έχει χώρο κ για τριπλό!χιχι!

Αλλά δν ξέρω αν όντως θα πάμε εκεί..

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Καλε ναι!!!!!!!!! Θα είμαστε πολλές!!!!

Αγίους Αναργύρους μένω. Εμείς μένουμε κοντά!

July έχεις e-mail??

βρε αλικάκι με μπέρδεψες!!!!εγώ΄δεν ξέρω καν που πέφτουν οι αγ.ανάργυροι δυστηχώς ολίγον άσχετη!!!εγώ είμαι αγ.παρασκευή βέβαια ως γυναικείος σουμαχερ μπορώ να μηδενίσω την απόσταση:tongue:

κατά τα άλλα κορίτσια κάθε μέρα έχω πονοκέφαλο!!!η μικρή δεν κλαίει ούτε μιλάει σαν τα άλλα τα "κανονικά" παιδάκια αλλά τσιρίζει!!!ωωω ναι μας ακούει όλη η γειτονιά τσιρίζει γιατί πεινάει γιατί δεν θελει να φάει άλλο γιατί της έπεσε το παιχνίδι γιατί ενθουσιάστηκε με ένα παιχνίδι γενικώς τσιρίζει!!!αφού πάει σήμερα το πρωί η μαίρη και της λέει "τι θα γίνει τσιριδόπαιδο πάλι θα τσιρίζεις σήμερα?"και η τσιρίδα της σου διαπερνάει τον εγκέφαλο ενα πράγμα!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

βρε αλικάκι με μπέρδεψες!!!!εγώ΄δεν ξέρω καν που πέφτουν οι αγ.ανάργυροι δυστηχώς ολίγον άσχετη!!!εγώ είμαι αγ.παρασκευή βέβαια ως γυναικείος σουμαχερ μπορώ να μηδενίσω την απόσταση:tongue:

κατά τα άλλα κορίτσια κάθε μέρα έχω πονοκέφαλο!!!η μικρή δεν κλαίει ούτε μιλάει σαν τα άλλα τα "κανονικά" παιδάκια αλλά τσιρίζει!!!ωωω ναι μας ακούει όλη η γειτονιά τσιρίζει γιατί πεινάει γιατί δεν θελει να φάει άλλο γιατί της έπεσε το παιχνίδι γιατί ενθουσιάστηκε με ένα παιχνίδι γενικώς τσιρίζει!!!αφού πάει σήμερα το πρωί η μαίρη και της λέει "τι θα γίνει τσιριδόπαιδο πάλι θα τσιρίζεις σήμερα?"και η τσιρίδα της σου διαπερνάει τον εγκέφαλο ενα πράγμα!!!

Πόσο σε καταλαβαίνω! Εσύ έχεις την κυρία τσιρίδα κ εγώ τον κύριο τσιρίδα!!! :tongue:

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...