Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Eternity είπε:

Εγω έκανα prp ενδομητριου πριν την εμβρυομεταφορα. Είχαμε ακυρώσει 3 φορες την εμβρυομεταφορα γιατί έφτανε το ενδομήτριο το πολύ μέχρι 6,9 και μετά έπεφτε. Κι ο γιατρός μου μου έλεγε στην αρχή να μην το κάνω και να προχωρήσω με ενδομητριο 6,8 επειδή ήταν τριζωνικο όμως όταν λες στην αρχή το ενδομήτριο να είναι τουλάχιστον 7,5 πώς μου λες μετά να προχωρήσω με κάτω από 7?Του είπα όχι και του ξεκαθάρισα ότι χωρίς prp ενδομητριου δεν πρόκειται να προχωρήσω σε εμβρυομεταφορά. Έτσι και μου το έκανε. Είχα κάτι να χάσω? Θα έκανε κάποιο κακό? Μόνο 300 ευρώ θα έχανα αν δεν πετύχαινε και θα εμένα και με το "αν". 

Άρα κοριτσαρα προτείνεις να το κάνω??? Εμένα μου είπε 200ε το απλό δηλαδή απλά να το εισχωρήσει μέσα και 400 με βελόνα ειδική που το τοποθετεί σε όλο το ενδομητριο στα σημεία που θέλεις και κρίνει σωστά αυτός, βέβαια ακόμα περιμένω την απάντηση του αν θα το κάνουμε ή όχι 

πρίν από 26 λεπτά , apple2 είπε:

Θα τις βάλεις και τις τρεις? Κι εγώ στην προετοιμασία για εμβρυομεταφορά με δύο βλαστοκύστες 3αβ και 2αβ. 

Δεν ξέρω ακόμα θα μιλήσουμε για αυτό την άλλη βδομάδα γιατί θέλει να σκεφτεί αν θα προχωρήσουμε σε prp ενδομητριου ή όχι... μόλις έφυγα από το κέντρο όλα τα άλλα ήταν καλά μορφολογία και διαστάσεις μήτρας δηλαδή 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι 10 γυναικες και ο άντρας μου. χαχαχαχαχα

Άντεεεε! Ο μοναδικός?! ΧΑΧΑΧΑ!

Ε, αυτή τη φορά θα είναι κ ο δικός μου μάλλον! Τις προηγούμενες φορές που είχα πάει με τα κορίτσια ήταν μαζί. Τη μια φορά όλη την ώρα κ την άλλη για λίγο...

Λοιπόν, πάω για νάνι γτ αύριο έχουμε επισκέψεις!

Φιλιά!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

ουτε και εμένα μου έχει ερθει περίοδος

Στον Ιωνα μου ήρθε 2 μήνες αφού είχα αποθηλάσει, αρα δεν την περιμένω σύντομα. Νερό της δείνω λίγο με το μπιμπερό (της το σταζω στο στώμα κυρίως). Θα δοκιμάσω και το ποτηράκι τωρα.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα!!

καλέ τι ώρες είναι αυτές που μιλάτε? δεν κοιμάστε? :shock::shock:

απα πα πα πα...ξενύχτισες..μου βγήκατε..:tongue::tongue::tongue:

λοιπόν για καφεδάκι στελλίτσα εκεί πάμε..εκεί που είχαμε κάτσει εγκυμονούσες...( και ακόμα μας κερνάνε τυροπιτούλες..:tongue::tongue::tongue:αχαχαχα..τι γέλιο είχα ρίξει με τη july...μόλις ο σερβιτόρος ρώτησε αν θέλουμε τίποτα να φάμε..τον κοιτάει η july και του λέει γιατί το λες αυτό? σου φαινόμαστε να τρώμε...??:tongue::tongue::tongue::tongue:χαχαχα)

τώρα για την ώρα..πάμε οτι ώρα θέλετε...!συνήθως παμε πρωι κατα τις 10,30 με 11 αλλά καλά λέει η βενια αυτό το κανονίζουμε όλες μαζί!!

βενιάκι εσύ είσαι μέσα? το κλείσαμε για τετάρτη ε? :D:D

φιλάκια κοριτσάκια !!

αααααααααααααααααα δεν σας είπα..ο μικρός πιάνει τα δίχτυα του πάρκου και σηκώνεται με τα γόνατα και με κοιτάει...:shock::shock: και το έκανε μια φορά και στη κουνια του ..πιανοντας τη πάντα :shock::shock::shock::shock:

Ο πρίγκιπάκος μας είναι
[url=http://lilypie.com][img]http://lb4f.lilypie.com/eWZNp2.png[/img][/url]

το μικρό μας θαυματάκι!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/9PDwp2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/6YsSp2.png[/IMG][/URL]

Η εισαγωγή του φρούτου πάει καλά! Εφαγε σήμερα μισό αχλάδι. Της έβαλα και λίγο απο το γάλα μου μέσα και νομίζω πως της άρεσε πιο πολύ.

Εχθές έκανε και το πρώτο της μπάνιο στη θάλασσα. Ξετρελάθηκε! Της άρεσε πάρα πολύ!

Tinna και η δικιά μου πιάνεται απο τα δίχτια στο πάρκο και προσπαθεί να ανασηκωθεί, αλλά δεν τα έχει καταφέρει ακόμα. Πρός το παρόν φτιάχνει κοιλιακούς :tongue:

jJUhp3.png

kqZXp3.png

καλημέρα!!

καλέ τι ώρες είναι αυτές που μιλάτε? δεν κοιμάστε? :shock::shock:

απα πα πα πα...ξενύχτισες..μου βγήκατε..:tongue::tongue::tongue:

λοιπόν για καφεδάκι στελλίτσα εκεί πάμε..εκεί που είχαμε κάτσει εγκυμονούσες...( και ακόμα μας κερνάνε τυροπιτούλες..:tongue::tongue::tongue:αχαχαχα..τι γέλιο είχα ρίξει με τη july...μόλις ο σερβιτόρος ρώτησε αν θέλουμε τίποτα να φάμε..τον κοιτάει η july και του λέει γιατί το λες αυτό? σου φαινόμαστε να τρώμε...??:tongue::tongue::tongue::tongue:χαχαχα)

τώρα για την ώρα..πάμε οτι ώρα θέλετε...!συνήθως παμε πρωι κατα τις 10,30 με 11 αλλά καλά λέει η βενια αυτό το κανονίζουμε όλες μαζί!!

βενιάκι εσύ είσαι μέσα? το κλείσαμε για τετάρτη ε? :D:D

φιλάκια κοριτσάκια !!

αααααααααααααααααα δεν σας είπα..ο μικρός πιάνει τα δίχτυα του πάρκου και σηκώνεται με τα γόνατα και με κοιτάει...:shock::shock: και το έκανε μια φορά και στη κουνια του ..πιανοντας τη πάντα :shock::shock::shock::shock:

Ναιιιιι, μέσα!!!! :)

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

εξαρτάται που μένεις??θα είναι και οι φίλες μας οι τερέζες χαχαχα!!!(σε πειράζω!)

Καλε ναι!!!!!!!!! Θα είμαστε πολλές!!!!

Αγίους Αναργύρους μένω. Εμείς μένουμε κοντά!

July έχεις e-mail??

Γεια σας και χαρά σας. Απο το απόγευμα σας ΄διαβάζω ΄.

Έχω πολλα να σας πω αλλα θα το κάνω σε pc. Τώρα γράφω από τηλέφωνο. Την τετάρτη μάλλον θα καταφέρω να έρθω κ γω! Πολυ θα χαρώ να σας ξαναδώ!!!! Φιλιά σε όλες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...