Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Winnie7 είπε:

και εγώ το ίδιο είχα πάρει, πραγματικά απαίσιο. 
      Ναι με φαρμακευτική αγωγή ρυθμίζεται.

Καλά αποτελέσματα!! 🤞🏻

Καμπύλη σακχάρου έκανες? Ναι, ρυθμίζεται με Glucophage και με διατροφή και φτιάχνει και η ποιότητα των ωαρίων. 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Κορίτσια, ακόμα Ίντερνετ γιοκ αλλα καταφερνω να σας διαβάζω απο το κινητο του Νίκου. Εμείς την Παρασκευή έχουμε γιατρό και τότε θα αρχίσουμε στέρεες. Εκπαιδευτικό ποτηράκι πάντως εγώ που την είχα ρωτήσει πριν καιρό, μου είχε πει πως μετά τον 7 το παίρνουν γιατί τότε αναπτύσσεται ένα αντανακλαστικο που δεν θυμάμαι πως το είπε. Εμείς αύριο πάντως θα πάρουμε καρεκλακι φαγητού. Μπολακια, κουταλακια, ποτηρακια και σαλιαρες έχουμε ηδη προμηθευτεί. Άαα! Δε θυμάμαι ποια ρωτούσε αλλα αυτό το "κάθετο" το λένε μπιμερ ( και τέτοιο πήραμε! )

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έκανα το τεστ και βγήκε αρνητικό...ευτυχώς γιατί δε θα την πάλευα με 2 παιδιά έτσι όπως είναι η μπεμπούλα μου.Τις κρέμες τις αρχίσαμε τη Δευτέρα και το βράδυ κοιμήθηκε από τις 3 μέχρι τις 11,χτες το βράδυ κοιμήθηκε από τις 2 μέχρι τις 9μιση...λέτε να προσαρμόζεται σιγά σιγά ή χαίρομαι τσάμπα? Μήπως τελικά όντως δε χόρταινε και άφηνα το παιδί μου νηστικό?

Αχ κορίτσια ας με συμβουλεψει κάποια τι να κάνω με το εκπαιδευτικό ποτηράκι...όποιο γνωστό ρωτάω μου λέει να της δώσω μπιμπερό και όταν τους λέω ότι 6 μηνών θα πρέπει κανονικά να τους κόβουμε το μπιμπερό και ότι είναι χαζομάρα να της το αρχίσω τώρα,όλοι μου λένε ότι αυτά είναι βλακείες.Μα να μη με υποστηρίζει κανένας?Ότι καλό πάω να κάνω για το παιδι μου τη λένε.Εδώ δε με υποστήριζε κανένας που ήθελα να θηλάσω αποκλειστικά για 6 μήνες,για το εκπαιδευτικό ποτηράκι θα με στηρίξουν?

Ουφ!Σας ζάλισα πάλι...!

Ειναι νωρις να κοψεις το μπιμπερο. Ξεκινα το ποτηρακι με νερο να το συνηθισει και μετα βαζεις γάλα.

Εγώ θηλάζω αποκλειστικα. μπιμπερο δεν της εχω πάρει. Κρεμουλες θα ξεκινησω τελος τουμήνα. Ελπίζω να τρώει, να μου μοιασει δηλαδη.

Τινα ποτε κανονισατε?

Ειναι νωρις να κοψεις το μπιμπερο. Ξεκινα το ποτηρακι με νερο να το συνηθισει και μετα βαζεις γάλα.

Δεν της έχω δώσει καθόλου μπιμπερό,μέχρι στιγμής μόνο θήλαζα.Πώς να της δίνω νερό? Με το κουταλάκι της βγαίνει όλο το νερό έξω από το στόμα και με το ποτηράκι δε μπορεί να πιεί γιατί πάει να θηλάσει με τη γλώσσα της αντί να πιέζει με τα ούλα της.

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια έχουμε πολύ καιρό να κάνουμε καμία λίστα,σκεφτείτε κάτι...μήπως να φτιάξουμε λίστα με τα ονόματα,το ύψος κ το βάρος των μωρών μας?

Πάλι στο ξενύχτι σε είχε η μπέμπα...?

Ό,τι θέλετε..εγώ δν έχω πρόβλημα! :)

Εγώ έχω θέμα με μπιμπερό, μ μασάει την πιπίλα, αντί να πίνει! Ανάποδο αυτό το παιδί! Πριν από ένα μήνα έπινε κανονικά νερό από αυτό κ τώρα μ κάνει λαδιές! Τι να πω...

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Εγώ έχω θέμα με μπιμπερό, μ μασάει την πιπίλα, αντί να πίνει! Ανάποδο αυτό το παιδί! Πριν από ένα μήνα έπινε κανονικά νερό από αυτό κ τώρα μ κάνει λαδιές! Τι να πω...

Τελικά καλά μου είχαν πει και εμένα ότι σε ένα μήνα αλλάζουν πολλά!!!!

Καλημέρα σε όλες!!

Τι κάνετε?

Εμείς καλά.

Κορίτσια ευχηθείτε μου καλή επιτυχία.....

Χτες έγινε και επίσημα η έναρξη επαγγέλματος (που σας είχα πει ότι θα κάνω κάτι από το σπίτι??). Μακάρι να πάει καλά.

Εγω αδιαθέτησα χτες (2η φορά μετά την γέννα) και πονάω αρκετα. Καλά δεν λένε ότι μετά την γέννα δεν πονάς??? Φρίκη...

Χτες φάγαμε ολοκληρη μερίδα φαγητο και αντικαταστήσαμε και το μεσημεριανό γεύμα!!!!

Δικό μου του δίνω κάθε 2 μέρες περίπου αλλά ακόμα δεν μου πάει η καρδιά να το κόψω...νιώθω τύψεις.

Τα μαλλιά μπορούμε να τα βάψουμε τώρα που θυλάζουμε???

Μαράκι δως της μπιμπερο. Είναι μικρή ακόμα

Στις 2 κοιμήθηκε το αστεράκι μου.

Του έδινες και νωρίτερα νερό? Εγώ τώρα ξεκίνησα να της δίνω και προς το παρόν της δίνω μόνο όταν τρώει την κρέμα. Πρέπει να της δίνω και τις άλλες ώρες τις μέρας?

Διαφημίσεις

Χτες έγινε και επίσημα η έναρξη επαγγέλματος (που σας είχα πει ότι θα κάνω κάτι από το σπίτι??). Μακάρι να πάει καλά.

Καλή επιτυχία Αλίκη μου, εύχομαι όλα να πάνε καλά!

Στις 2 κοιμήθηκε το αστεράκι μου.

Του έδινες και νωρίτερα νερό? Εγώ τώρα ξεκίνησα να της δίνω και προς το παρόν της δίνω μόνο όταν τρώει την κρέμα. Πρέπει να της δίνω και τις άλλες ώρες τις μέρας?

Του είχα δώσει άλλες δυο-τρεις φορές...όταν είχε τον καύσωνα! Υπήρχε σχετική οδηγία από το υπουργείο!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Καλημέρα σε όλες!!

Τι κάνετε?

Εμείς καλά.

Εγω αδιαθέτησα χτες (2η φορά μετά την γέννα) και πονάω αρκετα. Καλά δεν λένε ότι μετά την γέννα δεν πονάς??? Φρίκη...

Χτες φάγαμε ολοκληρη μερίδα φαγητο και αντικαταστήσαμε και το μεσημεριανό γεύμα!!!!

Δικό μου του δίνω κάθε 2 μέρες περίπου αλλά ακόμα δεν μου πάει η καρδιά να το κόψω...νιώθω τύψεις.

Τα μαλλιά μπορούμε να τα βάψουμε τώρα που θυλάζουμε???

Μαράκι δως της μπιμπερο. Είναι μικρή ακόμα

Πρώτον, καλή επιτυχία! Έχω δει τη δουλειά σου κ πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά!

Δεύτερον, εγώ περιμένω την τρίτη φορά περιόδου σε καμια βδομάδα. Τις δύο πρώτες πονούσα, αλλά όχι σε σημείο να χαπακωθώ...Ελπίζω να συνεχίσει έτσι...

Τρίτον, τα πάτε σούπερ!

Τέταρτον, μπορείς...έτσι νομίζω...

Φιλούρες!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...