Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, apple2 είπε:

Σίγουρα θα έχεις περισσότερες πιθανότητες και θα γλιτώσεις εμβρυομεταφορές. Αυτή η μέθοδος prp είναι για να παχύνει το ενδομήτριο? Δεν την ήξερα.

Υπάρχει και prp ωοθηκών και εγώ τώρα τα μαθαίνω, στην πρώτη έμβρυομεταφορα του Νοεμβρίου δεν μου το είχε αναφέρει 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

καλημέρα, καλημέρα!

τι κάνετε? εμείς καλύτερα σήμερα! ο μικρός δεν έκανε πάνω απο 37,6 εχθές..για να δούμε!

στελλίτσα..εδώ?? όλο το καλοκαίρι ?:(:( τουλάχιστον κοιτάξτε να φύγετε το χειμώνα λίγες ημέρες.

αλίκη..εγώ θα έκανα οτι μου έλεγε η παιδίατρος..δηλαδή στην αρχή μου είπε να βράζω το πόσιμο νερό του..και το έκανα και την τελευταία φορά που μας είδε μου είπε να το σταματήσω..και πάλι το έκανα ;)

mariapap82 επειδή δεν του δίνω κρέμες σε σκόνη..δεν έχω ιδέα πόσο τρωει σε ml .φτιάχνω τα φρουτάκια και μετράω κουταλίτσες..ή βλέπω απο το πιάτο..πάντως πριν αρρωστήσει την έτρωγε σχεδόν όλη τη φρουτόκρεμα!

evib έτσι ακριβώς μας τα άρχισε και εμάς ..σε λίγες ημέρες θα φάμε σουπίτσα..μόνο που δεν του δίνω ρυζάλευρο. ;);)

Τινα για να υπολογιζεις πόσο τρώει, μπορείς να κοβεις τα φρούτα μέσα σε ένα δοσομετρητή να τα πολτοποιεις εκεί και να βλέπεις πόσο τρώει.

Εγώ αυτό κάνω. Έχω ένα δοσομετρητη του 1 λίτρου, κοβω εκεί τα φρούτα, τα χτυπαω και βλεπω πόσο ειναι, οποτε μετα αν δεν την φαει όλη (πραγμα σπανιο) υπολογιζω στα περιπου ποσο εχει αφησει και ετσι ξερω ποσο τρωει

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάρες μου ένα βράδυ έλειψα κ αρχίσατε να γράφετε κ να γράφετε!

Εγώ που λέτε χθες...είπα να βγω έξω να ξεσκάσω χωρίς το μωρό! Για ένα καφέ, μια μπύρα βρε αδερφέ! Κανονίζω με μια φίλη μ κατά τις 7-7.30. Έλα όμως που άργησε κ ήρθε 8 παρά, με τον Πάνο να είναι να φάει 8.30! Εκεί που κλείνω την κάτω πόρτα, βγαίνει ο Άγης στο μπαλκόνι "Μην κλειδώσεις. Ξύπνησε". Άντε πάλι πάνω η δικιά σου...Τον κάναμε μπάνιο, τον τάισα, φάγαμε κ εμείς, παίξαμε κ έφυγα με τη φίλη μου κατά τις 10 κ κάτι για να πάμε στο στέκι μας (5 λεπτά το πολύ με το αυτοκίνητο). Θα επέστρεφα στις 11.30 για να τον ταΐσω πάλι κ μετά να πέσει για νάνι.

Ε, μίλησα στο τέταρτο με τον Άγη...ο μικρός γκρίνιαζε! Ξαναστέλνω κατά τις 11 κ κάτι κ μ λέει "τώρα του ετοιμάζουμε γάλα". "ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ?" Με άκουσε όλη η καφετέρια! "Γιατί δν με πήρατε???? Έρχομαι!!"

Είχε κατέβει η μάνα μου κ δν ήθελαν να μ χαλάσουν την έτσι κι αλλιώς κουτσουρεμένη έξοδο κ αποφάσισαν να ανοίξουν ένα καινουριο κουτί ξένο (που το είχα για έκτακτη ανάγκη στις διακοπές κ θα το επέστρεφα για να πάρω αυτό που είναι μετά τον 6ο μήνα) κ να του δώσουν, χωρίς να μ πουν να έρθω! Λες κ ήμουν στην Κηφισιά κ δν μπορούσα να διακτινιστώ! Φτάνω μέσα, τους φώναζα, ο μικρός ούρλιαζε! Μ λέει ο Άγης..."έτσι έκανε από τη στιγμή που έφυγες" κ του λέω: "κ γιατί μ έλεγες ότι απλά γκρινιάζει"? "Για να μη στο χαλάσω τόσο νωρίς", απάντησε..."Αφού θα ερχόμουν μωρέ, τι να μ το χαλάσεις, ίσα-ίσα θα ξεμπέρδευα πιο γρήγορα", ανταπάντησα...Τέσπα, για να μην συνεχίσω την πολυλογία...τον τάισα, τον χάιδευα κ κοιμήθηκε πάνω μου. Ξύπνησε 10.20! Περιττό να σας πω, ότι το ξένο δν τον ήθελε...2 γουλιές ήπιε...ΠΡΟΒΛΗΜΑ για το μέλλον...

Εγώ μετά έφυγα, πήγα για τη μπυρίτσα μου και..............................

ΓΥΡΙΣΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΝΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΟΥΛΗ! ΩΩΩΩΩ ΝΑΙΙΙΙΙ!

Η κολλητή μου, με την οποία είμαστε συμμαθήτριες από την 1η γυμνασίου κ μένουμε απίστευτα κοντά, προσφέρθηκε. Ήθελε καιρό να το πει, αλλά νόμιζε ότι είχαμε τάξει το παιδί αλλού. Είναι καθηγήτρια οικιακής οικονομίας, πάρτυ άνιμαλ κ τρελή! Αλλά την αγαπάμε! Κ εκείνη μας αγαπάει!

Σας κούρασα???? Έλα μωρέ, θα με συγχωρέσετε! Μου βγαίνει το δημοσιογραφικό μου....... ;)

Σήμερα θα τον πάμε κ στο δικό μας γιατρό για να μας πει κ για φρούτα κλπ...

Σας φιλώ τσούπρες!!!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Κοριτσάρες μου ένα βράδυ έλειψα κ αρχίσατε να γράφετε κ να γράφετε!

Εγώ που λέτε χθες...είπα να βγω έξω να ξεσκάσω χωρίς το μωρό! Για ένα καφέ, μια μπύρα βρε αδερφέ! Κανονίζω με μια φίλη μ κατά τις 7-7.30. Έλα όμως που άργησε κ ήρθε 8 παρά, με τον Πάνο να είναι να φάει 8.30! Εκεί που κλείνω την κάτω πόρτα, βγαίνει ο Άγης στο μπαλκόνι "Μην κλειδώσεις. Ξύπνησε". Άντε πάλι πάνω η δικιά σου...Τον κάναμε μπάνιο, τον τάισα, φάγαμε κ εμείς, παίξαμε κ έφυγα με τη φίλη μου κατά τις 10 κ κάτι για να πάμε στο στέκι μας (5 λεπτά το πολύ με το αυτοκίνητο). Θα επέστρεφα στις 11.30 για να τον ταΐσω πάλι κ μετά να πέσει για νάνι.

Ε, μίλησα στο τέταρτο με τον Άγη...ο μικρός γκρίνιαζε! Ξαναστέλνω κατά τις 11 κ κάτι κ μ λέει "τώρα του ετοιμάζουμε γάλα". "ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ?" Με άκουσε όλη η καφετέρια! "Γιατί δν με πήρατε???? Έρχομαι!!"

Είχε κατέβει η μάνα μου κ δν ήθελαν να μ χαλάσουν την έτσι κι αλλιώς κουτσουρεμένη έξοδο κ αποφάσισαν να ανοίξουν ένα καινουριο κουτί ξένο (που το είχα για έκτακτη ανάγκη στις διακοπές κ θα το επέστρεφα για να πάρω αυτό που είναι μετά τον 6ο μήνα) κ να του δώσουν, χωρίς να μ πουν να έρθω! Λες κ ήμουν στην Κηφισιά κ δν μπορούσα να διακτινιστώ! Φτάνω μέσα, τους φώναζα, ο μικρός ούρλιαζε! Μ λέει ο Άγης..."έτσι έκανε από τη στιγμή που έφυγες" κ του λέω: "κ γιατί μ έλεγες ότι απλά γκρινιάζει"? "Για να μη στο χαλάσω τόσο νωρίς", απάντησε..."Αφού θα ερχόμουν μωρέ, τι να μ το χαλάσεις, ίσα-ίσα θα ξεμπέρδευα πιο γρήγορα", ανταπάντησα...Τέσπα, για να μην συνεχίσω την πολυλογία...τον τάισα, τον χάιδευα κ κοιμήθηκε πάνω μου. Ξύπνησε 10.20! Περιττό να σας πω, ότι το ξένο δν τον ήθελε...2 γουλιές ήπιε...ΠΡΟΒΛΗΜΑ για το μέλλον...

Εγώ μετά έφυγα, πήγα για τη μπυρίτσα μου και..............................

ΓΥΡΙΣΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΝΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΟΥΛΗ! ΩΩΩΩΩ ΝΑΙΙΙΙΙ!

Η κολλητή μου, με την οποία είμαστε συμμαθήτριες από την 1η γυμνασίου κ μένουμε απίστευτα κοντά, προσφέρθηκε. Ήθελε καιρό να το πει, αλλά νόμιζε ότι είχαμε τάξει το παιδί αλλού. Είναι καθηγήτρια οικιακής οικονομίας, πάρτυ άνιμαλ κ τρελή! Αλλά την αγαπάμε! Κ εκείνη μας αγαπάει!

Σας κούρασα???? Έλα μωρέ, θα με συγχωρέσετε! Μου βγαίνει το δημοσιογραφικό μου....... ;)

Σήμερα θα τον πάμε κ στο δικό μας γιατρό για να μας πει κ για φρούτα κλπ...

Σας φιλώ τσούπρες!!!

Αχ φιλενάδα μου πολύ χάρηκα για εσας που βρήκατε νονα για τον Πανούλη!!!!! Μπράβο μπράβο!!! Πολύ χαίρομαι!!!!!!!!!!!!!!

Άντε με το καλο και θα τα φτιάξουμε μαζί και μπομπο και πρόσκληση και ότι θες!!!!! Αχ τέλεια!! Για πότε λέτε???

Έχω να σας στείλω και σε μαγαζι για βαπτιστικα. Και τις 2 βαπτίσεις που έχω κάνει και τώρα του δικούς μας στο ίδιο μαγαζί τα έχουμε πάρει.

Όσον αφορά το ξένο......

Βοήθειά σου αν σου κάνει κόλπα όπως ο δικός μου με το ξένο. 3 μήνες προσπαθούσα και τίποτα. Ούτε γουλια. Προσπάθησε αφού ούτως ή άλλως θελεις να αποθηλάσεις σιγά-σιγά αλλά μην ξεκινήσεις από το 1ο και το τελευταίο γεύμα.

Αχ φιλενάδα μου πολύ χάρηκα για εσας που βρήκατε νονα για τον Πανούλη!!!!! Μπράβο μπράβο!!! Πολύ χαίρομαι!!!!!!!!!!!!!!

Άντε με το καλο και θα τα φτιάξουμε μαζί και μπομπο και πρόσκληση και ότι θες!!!!! Αχ τέλεια!! Για πότε λέτε???

Έχω να σας στείλω και σε μαγαζι για βαπτιστικα. Και τις 2 βαπτίσεις που έχω κάνει και τώρα του δικούς μας στο ίδιο μαγαζί τα έχουμε πάρει.

Όσον αφορά το ξένο......

Βοήθειά σου αν σου κάνει κόλπα όπως ο δικός μου με το ξένο. 3 μήνες προσπαθούσα και τίποτα. Ούτε γουλια. Προσπάθησε αφού ούτως ή άλλως θελεις να αποθηλάσεις σιγά-σιγά αλλά μην ξεκινήσεις από το 1ο και το τελευταίο γεύμα.

Ναι ρε συ..Επιτέλους!!! Τώρα το πότε...μάλλον για Νοέμβρη! Αρχές...

Θα δοκιμάσω να του δίνω το μεσημέρι ξένο...κ ο Θεός μαζί μας! Από 8 του μήνα!!!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Κορίτσια έχω πρόβλημα με το εκπαιδευτικό ποτηράκι,δεν πίνει ούτε μια γουλιά νερό.Τι να κάνω?Αφού γινόμαστε 6 μηνών δεν θέλω να της αρχίσω τώρα μπιμπερό.

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Διαφημίσεις

Kαλησπερα σε όλες. Μπραβο Βενια που βρίκες νονα.! Με το καλό και η βαπτιση τώρα. Πως ειστε? Πάλι ζεστη ειχε σημερα.

Τινα 1 μπανιο στο καβουρι καναμε μονο. Πουθενα δεν πηγαμε. Ουφ! Ουτε περισι. Ουτε βολτες πάμε. Πουθενα. Αστα. Ευτυχως εχω 2πλο καρότσι και τα πάω βολτιτσα κάθε πρωι εδω γυρω.

Έκανα το τεστ και βγήκε αρνητικό...ευτυχώς γιατί δε θα την πάλευα με 2 παιδιά έτσι όπως είναι η μπεμπούλα μου.Τις κρέμες τις αρχίσαμε τη Δευτέρα και το βράδυ κοιμήθηκε από τις 3 μέχρι τις 11,χτες το βράδυ κοιμήθηκε από τις 2 μέχρι τις 9μιση...λέτε να προσαρμόζεται σιγά σιγά ή χαίρομαι τσάμπα? Μήπως τελικά όντως δε χόρταινε και άφηνα το παιδί μου νηστικό?

Αχ κορίτσια ας με συμβουλεψει κάποια τι να κάνω με το εκπαιδευτικό ποτηράκι...όποιο γνωστό ρωτάω μου λέει να της δώσω μπιμπερό και όταν τους λέω ότι 6 μηνών θα πρέπει κανονικά να τους κόβουμε το μπιμπερό και ότι είναι χαζομάρα να της το αρχίσω τώρα,όλοι μου λένε ότι αυτά είναι βλακείες.Μα να μη με υποστηρίζει κανένας?Ότι καλό πάω να κάνω για το παιδι μου τη λένε.Εδώ δε με υποστήριζε κανένας που ήθελα να θηλάσω αποκλειστικά για 6 μήνες,για το εκπαιδευτικό ποτηράκι θα με στηρίξουν?

Ουφ!Σας ζάλισα πάλι...!

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Έκανα το τεστ και βγήκε αρνητικό...ευτυχώς γιατί δε θα την πάλευα με 2 παιδιά έτσι όπως είναι η μπεμπούλα μου.Τις κρέμες τις αρχίσαμε τη Δευτέρα και το βράδυ κοιμήθηκε από τις 3 μέχρι τις 11,χτες το βράδυ κοιμήθηκε από τις 2 μέχρι τις 9μιση...λέτε να προσαρμόζεται σιγά σιγά ή χαίρομαι τσάμπα? Μήπως τελικά όντως δε χόρταινε και άφηνα το παιδί μου νηστικό?

Αχ κορίτσια ας με συμβουλεψει κάποια τι να κάνω με το εκπαιδευτικό ποτηράκι...όποιο γνωστό ρωτάω μου λέει να της δώσω μπιμπερό και όταν τους λέω ότι 6 μηνών θα πρέπει κανονικά να τους κόβουμε το μπιμπερό και ότι είναι χαζομάρα να της το αρχίσω τώρα,όλοι μου λένε ότι αυτά είναι βλακείες.Μα να μη με υποστηρίζει κανένας?Ότι καλό πάω να κάνω για το παιδι μου τη λένε.Εδώ δε με υποστήριζε κανένας που ήθελα να θηλάσω αποκλειστικά για 6 μήνες,για το εκπαιδευτικό ποτηράκι θα με στηρίξουν?

Ουφ!Σας ζάλισα πάλι...!

Ε ρε δόλια τι τραβάς κ εσύ...! Θα του δώσεις καθόλου ξένο ή θα πίνει γάλα μόνο από σένα..? Εγώ ακόμα δν του έχω πάρει ποτηράκι. Θα τη βγάλουμε λίγο με μπιμπερό κ μετά...Μήπως της φαίνεται κάτι τελείως διαφορετικό κ γι'αυτό δν το θέλει? Μπορεί αν της δώσεις λίγο μπιμπερό αρχικά να γίνει πιο ομαλή η μετάβαση...Λέω εγώ τώρα....

Να χαρείς γτ κ ο δικός μου κοιμάται νωρίτερα πλέον..ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Και χωρίς να του δίνω άλλο μαμ. Σήμερα ξεκινάμε κ επίσημα! :D

Εμείς πήγαμε κ στο δικό μας γιατρό χθες..κ ήμασταν 8300 με πάνα κ εσωρουχάκι κ υψος 72 πόντους! Πήρε 1 πόντο σε μια βδομάδα! Έλεγε ο γιατρός..."πωπωπω τι παιδί είσαι εσύ"!

Η πλάκα είναι ότι ο μπέμπης με το που τον είδε, τον έπιασε το παράπονο κ ψιλοέκλαιγε! Πρώτη φορά του το έκανε αυτό! Λες κ καταλαβαίνει ότι αυτός είναι γιατρός κ του τρυπάει τον κώλο κάθε φορα! χαχαχα! Θα ξαναπάμε σε 10 μέρες για εμβόλιο. Αυτάαα!!!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Ε ρε δόλια τι τραβάς κ εσύ...! Θα του δώσεις καθόλου ξένο ή θα πίνει γάλα μόνο από σένα..? Εγώ ακόμα δν του έχω πάρει ποτηράκι. Θα τη βγάλουμε λίγο με μπιμπερό κ μετά...Μήπως της φαίνεται κάτι τελείως διαφορετικό κ γι'αυτό δν το θέλει? Μπορεί αν της δώσεις λίγο μπιμπερό αρχικά να γίνει πιο ομαλή η μετάβαση...Λέω εγώ τώρα....

Να χαρείς γτ κ ο δικός μου κοιμάται νωρίτερα πλέον..ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Και χωρίς να του δίνω άλλο μαμ. Σήμερα ξεκινάμε κ επίσημα! :D

Εμείς πήγαμε κ στο δικό μας γιατρό χθες..κ ήμασταν 8300 με πάνα κ εσωρουχάκι κ υψος 72 πόντους! Πήρε 1 πόντο σε μια βδομάδα! Έλεγε ο γιατρός..."πωπωπω τι παιδί είσαι εσύ"!

Η πλάκα είναι ότι ο μπέμπης με το που τον είδε, τον έπιασε το παράπονο κ ψιλοέκλαιγε! Πρώτη φορά του το έκανε αυτό! Λες κ καταλαβαίνει ότι αυτός είναι γιατρός κ του τρυπάει τον κώλο κάθε φορα! χαχαχα! Θα ξαναπάμε σε 10 μέρες για εμβόλιο. Αυτάαα!!!

έχει αρχίζει να γνωριζει για αυτο εκλαιγε. στον ποπο κανετε τα εμβολια?

Διαφημίσεις

καλημέρα μανούλες καλέ τι διαβάζω και έμεινα???

λοιπόν μαράκι μην αφήνεις κανέναν να κάνει ότι θέλει στο παιδί σου είναι δικό σου τέλος!!!!γενικώς άκου όλες τις συμβουλές αλλά κράτα αυτές που σου ταιριάζουν καλύτερα!!!και τώρα η δική μου συμβουλή!!!εγώ στα παιδιά μου δεν έδωσα καθόλου μπιμπερό μάλιστα τα χάρισα όλα άθικτα στην αδερφή μου που είναι έγκυος (γιούπιιιιι!) βέβαια το εκπαιδευτικό ποτηράκι λέει από έξι μηνών αλλά αυτά αργούν πολύ γιατί το τρέχει πολύ και πνίγονται δωσε λίγο χρόνο και μέχρι τότε δίνε με το κουταλάκι ότι θες.

πήγαμε και εμείς παιδίατρο τέλος αυγούστου και είμασταν 69 πόντους και 6750. ξεκινήσαμε κοτοπουλάκι και από εβδομάδα θα βάλω και μοσχαράκι. απο φρούτα η δικιά μου τρώει από μισό αχλάδι μπανάνα γερμά αν βάλω κάτι άλλο γίνεται χαμός και από φαγητό πατατα καρότο σελινόριζα κρεατάκι.

αλλά κορίτσια η μικρή εκεί που ήταν άγγελος έχει αρχίσει και με κουράζει δεν κοιμάται πλέον μόνη της αν φύγω ΄και δεν με βλέπει κλαίει μόλις της βάζω το κουτάλι με το φαγητό αρχίζει τα μπρου μπρου και με κάνει όλη χάλια!!!αλλά βέβαια κάθεται μόνη της΄και μπουσουλάει λιγό και στο κρεββάτι της σηκώνεται στα γόνατα και τεντώνει τα χέρια για να την πάρω αγκαλιά!!!αυτά

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

καλημέρα κοριτσάκια! τι κάνετε σήμερα?

stellitsa1978 μήπως να κανονίζεις μαζί μας για babychino? καταλαβαίνω δύσκολο με δυο παιδιά ..αλλά ούτως η αλλως μόνη σου τα βγάζεις...:rolleyes::rolleyes:

Venia_13 στην κυριολεξία κάθε εμπόδιο για καλό..κολλητή σου ε? τι το καλύτερο για τον μικρούλη???:D:D:D αχ μπράβο..!!!

μαράκι νομίζω οτι είναι λίγο μικρούλια για το εκπ.ποτηράκι ακόμα..πάντως ούτε ο δικός μου πίνει..

του δίνω μπιμπερό.αν δεν θες να του δώσεις κάνε αυτό που σου λέει η july

(κάτι παραπάνω ξέρουν οι δευτερομανούλες!!;););))

july στα ίδια κιλά είναι τα μικρά μας...καλέ με αυτά τα νούμερα που ακούω νόμιζα πως είναι πολύ αδύνατο το παιδί μου :tongue::tongue::tongue:

όσο για τον μικρό...και ο δικός μου κάθεται..κανει κανα δυο μπουσιλιματάκια αλλά ακόμα σκορπάει οπου βρει :tongue::tongue::tongue: πολύ πλάκα έχει..!δεν έχει βρει ακόμα το πως να μπουσουλίσει και σηκώνει το χέρι το βάζει μπροστά βάζει και το πόδι και μετά πάρτον κατώ..!φαντάζομαι πως είναι θέμα χρονου...

ααααααααααα και το άλλο που κάνει απο τη θέση μπουσουλίματος ..σηκώνεται και κάθεται μόνος του...:D:D:D βάζει το πατουσάκι του κάτω..και σπρώχνει με το πόδι του όλο το βάρος του μέχρι να έρθει σε καθιστή θέση! το κάνει συνέχεια ..τώρα που βρήκε το κόλπο...

τον βάζω εγώ να κοιμηθει και μετά απο λίγο ακούω τη φάρμα να τραγουδάει μόνη της...:tongue::tongue::tongue:

τα εμβόλια εμάς μας τα κάνουν στο μπουτάκι :rolleyes::rolleyes::rolleyes: μάλλον το ίδιο θα είναι...

Ο πρίγκιπάκος μας είναι
[url=http://lilypie.com][img]http://lb4f.lilypie.com/eWZNp2.png[/img][/url]

το μικρό μας θαυματάκι!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/9PDwp2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/6YsSp2.png[/IMG][/URL]

τιννάκι μου όλα τα εμβόλια τα ενέσιμα σε τέτοιες ηλικίες τα κάνουν στο μπουτάκι. αφού περπατήσουν τα κάνουν στο μπρατσάκι. αααα και για το κάθισμα αυτό εννοούσα. κάποτε μου είχε πει μια μαμά ότι απαξ και από σταση μπουσουλήματος καθίσουν μόνα τους μετά από λίγο μπουσουλάνε!!αυτή είναι η σειρά!!!έτσι μου είχε πει!!!

όσο για τον καφέ για πείτε λεπτομέρειες μήπως τα καταφέρω και αφήσω την μαιρούλα να έρθω!!!στελλίτσα θα έρθεις???θα φέρεις και τον μικρό μαζί???να δω μπορεί και να την φέρω τόσες θα είμαστε λίγο να μιλήσει σε κάθε μωράκι πέρασε η ώρα!!!χιχιχι

για πότε και που λέτε???

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

τιννάκι μου όλα τα εμβόλια τα ενέσιμα σε τέτοιες ηλικίες τα κάνουν στο μπουτάκι. αφού περπατήσουν τα κάνουν στο μπρατσάκι. αααα και για το κάθισμα αυτό εννοούσα. κάποτε μου είχε πει μια μαμά ότι απαξ και από σταση μπουσουλήματος καθίσουν μόνα τους μετά από λίγο μπουσουλάνε!!αυτή είναι η σειρά!!!έτσι μου είχε πει!!!

όσο για τον καφέ για πείτε λεπτομέρειες μήπως τα καταφέρω και αφήσω την μαιρούλα να έρθω!!!στελλίτσα θα έρθεις???θα φέρεις και τον μικρό μαζί???να δω μπορεί και να την φέρω τόσες θα είμαστε λίγο να μιλήσει σε κάθε μωράκι πέρασε η ώρα!!!χιχιχι

για πότε και που λέτε???

αχ μακάρι..περιμενω πως και πως να τον δω να μπουσουλάει...

ξέχασα να σας πω πριν οτι τις τελευταίες μέρες κανει και το ανάποδο..απο την καθιστή θέση..πέφτει μπροστά και προσπαθεί να ξανασταθεί στη θέση μπουσουλίματος..;) για να δούμε..

όσο για το καφέ..εμέις οι απο εδώ..συνήθως κανονίζουμε στο mall που βολεύει για τα καρότσια κ.τ.λ.! ένας λόγος παραπάνω αν έρθεις και εσύ..απο τι θυμάμαι..σε βολεύει το μετρό.

και θα πάμε..δευτέρα ή τρίτη!! αχ..μακάρι να ρθεις..!!πολύ γέλιο έριξα που γράφεις για τη μαιρούλα..ε...λίγο να μιλήσει σε κάθε μωράκι...χαχαχαχα

θα είναι σοκ για αυτήν ! θα νομίζει οτι μπήκε σε μαγαζί με ζωντανές κούκλες...:tongue::tongue: δεν θα ξέρει τι να πρωτοκάνει..στο ένα θα βάζει πιπίλα, στο άλλο θα δίνει το αρκουδάκι...χαχαχα

οποια μπορεί εννοείται πως έρχεται!!!!!!!!!

όσο για ομαδική συνάντηση...κανονιζουμε και μια απο αυτή!!! :tongue::tongue::tongue:

μη χάσω εγώ..:tongue::tongue: καλά έτσι και μιλήσει ο γιος μου θα μου πει ..θέλω να κάτσουμε σπίτι μας ...να παίξω με τα παιχνίδια μου!!!!σταμάτα να με τραβολογάς απο εδώ και απο εκεί :tongue::tongue::tongue::tongue:

και θα χει και δίκιο..όλο έξω είμαστε! αυτά..

Ο πρίγκιπάκος μας είναι
[url=http://lilypie.com][img]http://lb4f.lilypie.com/eWZNp2.png[/img][/url]

το μικρό μας θαυματάκι!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/9PDwp2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/6YsSp2.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...