Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , little miracle είπε:

Μην τρελαινεσαι κοριτσι μου δεν ειναι extreme οι τιμες. Στο λεω εγω που εχω προδιαβητη και ψαχνομαι νια ζωη. Ισως σου δωσει γλουκοφαζ (το πιθανοτερο) και σου πει να προσεχεις τα βασικα στη διατροφη (οχι πολλη ζαχαρη, λιπαρα, και πρωτεινη παντα με τον θδατανθρακα). Σιγουρα παιζει ρολο στην ποιοτητα των ωαριων, αλλα να στο πω ετσι, οχι και τοσο μεγαλο, σιγουρα οχι μεγαλυτερο απο αυτο με την αμη που σου ανεφεραν. δεν πιστευω να στο πω ετσι οτι εχεις χασει εμβρυα απο αυτο. μην σκεφτεσαι πισω τωρα, μονο το μπροστα.

Καλησπέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ακόμα και αν δε παίζει τόσο ρόλο πιστεύω πως είναι κάτι που έπρεπε να έχει ψαχτεί εξ αρχής και να μη προχωρήσω σε ετ αν δεν είχε κοιταχτεί αυτό πρώτα. Αν λέω κάτι λάθος ας με διορθώσει κάποια κοπέλα. Εφόσον ήδη με την ΑΜΗ στα πατώματα είναι τα πράγματα δύσκολα, έπρεπε αυτό να έχει διορθωθεί ούτως ώστε έστω κ μικρή πιθανότητα να είχα καλύτερα έμβρυα. Στη φάση ππυ είμαι πρέπει να κοιτάω κ τη λεπτομέρεια.

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αλήθεια???? Αυτα ειναι... Εγώ κοιμάμαι μονο όταν κοιμουνται και τα 2!!!

Καλά, δν συμβαίνει κ κάθε μέρα αυτό...1-2 φορές τη βδομάδα. Κοιμάμαι εγώ λίγο παραπάνω το πρωί (αφού έχω σηκωθεί νωρίτερα για να τον θηλάσω κ ο Άγης ακόμα κοιμάται) κ μετά το μεσημέρι την πέφτει ο Άγης κ κρατάω εγώ το μωρό. Εκτός κ αν μας κάνει τη χάρη να κοιμηθεί το μεσημέρι, οπότε πέφτω κ εγώ...

qSDMp3.png

SRy9p2.png

καλημέρα.

Aliki δεν ξέρω τι εννοείς να τα λιωσω με το κάθετο???:confused:

Πάντως κορίτσια ούτε εμένα με βοηθάει ο άντρας μου καθόλου...μόνο όταν αρχίζω να γκρινιάζω.

Άρχισαν να βγαίνουν τα 2 μας πρώτα δοντάκια!!!!!

Καλημέρα μανούλες!

Το ζουζουνάκι μου έχει πρόγραμμα πλέον και ό,τι ώρα και να κοιμηθεί τσουπ 7 παρά 10 ξυπνάει! και δεν ξανακοιμάται μέχρι της 12 περίπου το άτιμο. ευτυχώς συνήθως μόλις ξυπνάει είναι ήσυχος και προλαβαίνω να βάλω τουλάχιστον το φαγητό να γίνεται πριν αρχίσει η γκρίνια.

Εκεί που είχε συνηθίσει το υποαλλεργικό το γάλα αυτές τις μέρες τρώει ΕΛΑΧΙΣΤΑ, λέτε να είναι τα δοντάκια; Τόσο λίγο σε σημείο που έχει σημάδι πορτοκαλί στην πάνα που είναι σημάδι αφυδάτωσης. Θα πάρω τον γιατρό σε λίγο να δω τι θα μου πει. Όλο το σαββατοκύριακο τον κυνηγούσα με το μπιμπερό για να πιει λίγο αλλά τίποτα.

Κατά τα άλλα προσπαθώ να οργανωθώ για τη βάφτιση, η οποία θα γίνει 18 σεπτεμβρίου σε στενό οικογενειακό κύκλο. θα πρέπει να τα φτιάξω όλα μόνη μου και να μαγειρέψω για 25 άτομα (που δεν το έχω κάνει ποτέ) οπό τε είμαι ΛΙΓΟ αγχωμένη. Αν έχετε καμία ιδέα για μενού ή μπομπονιέρες-λαμπάδα είμαι όλη αυτιά.

Φιλάκια!!!

iiAs.png

9JCHp3.png

Καλημέρα μανούλες!

Το ζουζουνάκι μου έχει πρόγραμμα πλέον και ό,τι ώρα και να κοιμηθεί τσουπ 7 παρά 10 ξυπνάει! και δεν ξανακοιμάται μέχρι της 12 περίπου το άτιμο. ευτυχώς συνήθως μόλις ξυπνάει είναι ήσυχος και προλαβαίνω να βάλω τουλάχιστον το φαγητό να γίνεται πριν αρχίσει η γκρίνια.

Εκεί που είχε συνηθίσει το υποαλλεργικό το γάλα αυτές τις μέρες τρώει ΕΛΑΧΙΣΤΑ, λέτε να είναι τα δοντάκια; Τόσο λίγο σε σημείο που έχει σημάδι πορτοκαλί στην πάνα που είναι σημάδι αφυδάτωσης. Θα πάρω τον γιατρό σε λίγο να δω τι θα μου πει. Όλο το σαββατοκύριακο τον κυνηγούσα με το μπιμπερό για να πιει λίγο αλλά τίποτα.

Κατά τα άλλα προσπαθώ να οργανωθώ για τη βάφτιση, η οποία θα γίνει 18 σεπτεμβρίου σε στενό οικογενειακό κύκλο. θα πρέπει να τα φτιάξω όλα μόνη μου και να μαγειρέψω για 25 άτομα (που δεν το έχω κάνει ποτέ) οπό τε είμαι ΛΙΓΟ αγχωμένη. Αν έχετε καμία ιδέα για μενού ή μπομπονιέρες-λαμπάδα είμαι όλη αυτιά.

Φιλάκια!!!

Tiramisu καλημέρα. θα έχεις πολλά παιδάκια? ή τα 25 άτομα είναι μεγάλοι μόνο?

Διαφημίσεις

καλημέρα.

Πάντως κορίτσια ούτε εμένα με βοηθάει ο άντρας μου καθόλου...μόνο όταν αρχίζω να γκρινιάζω.

Είναι ένα "καθετο" μαραφέτι που πολτοποιείς διάφορα και κάνεις πουρε??

Δεν ξέρω πως αλλιως να στο περιγραψω

Καλημέρα μανούλες!

Φιλάκια!!!

Για μπομπο δες www.deco24.gr

Γεια σας τσουπριτσες!!! Επιστρεψαμε κι εμεις μετα απο περιοδεια σε Ευβοια και Σαρωνικο!

Βλεπω προσπαθειτε για αποθηλασμο και κανονιζετε για βαφτισεις! Ευη κι εμεις 18 βαπτιζομαστε και εχω παρα πολλα να κανω δεν θα ειναι σε στενο κυκλο και ακομα δεν εχουμε δωσει ουτε τις μισες προσκλησεις :P

Με τις κρεμες δεν μπορω να πω οτι ξενκινησαμε καλα το ρυζαλευρο του εμποριου δεν της αρεσε και βρηκα ενα ανθος ορυζης του γιωτης που το ανακατευω με δικο μου γαλα (οποτε δεν βλεπω αποθηλασμο στο τουνελ) αλλα και παλι δεν τρωει πολυ. Φρουτα 1 κουταλια και μετα απο 3 μερες το παιδι γεμισε σπυρια ακομα δεν εχουνε φυγει οποτε τα κοψαμε και φυσικα οποιαδηποτε αλλη κρεμα (φαριν λακτε ή ρυζαλευρο με ξενο γαλα) δεν το τρωει. Παντως δοκιμαζει της εδωσα λιγο καρπουζι και εγλειψε και σταφυλι. Τι να πω θα παιδευτω ΚΑΙ με αυτο το παιδι.

Ο υπνος της ειναι ευκολος δεδομενου οτι υπαρχει πιπιλα αλλιως δεν παιζει! Κατα τα αλλα ειναι 7800γρ και 67,5εκ και εδω και 3 μερες ειναι πολυ γκρινιαρα! να ειναι δοντια? Δεν ξερω δεν εχει ομως πολλα σαλια ουτε ειναι πρησμενη.

Εσας βρε κοριτσια τι ποσοτητα τρωνε κρεμα? Εχουν αντικαταστησει γευμα τα μικρακια σας ή δινετε και συμπληρωμα?

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Γεια σας τσουπριτσες!!! Επιστρεψαμε κι εμεις μετα απο περιοδεια σε Ευβοια και Σαρωνικο!

Βλεπω προσπαθειτε για αποθηλασμο και κανονιζετε για βαφτισεις! Ευη κι εμεις 18 βαπτιζομαστε και εχω παρα πολλα να κανω δεν θα ειναι σε στενο κυκλο και ακομα δεν εχουμε δωσει ουτε τις μισες προσκλησεις :P

Με τις κρεμες δεν μπορω να πω οτι ξενκινησαμε καλα το ρυζαλευρο του εμποριου δεν της αρεσε και βρηκα ενα ανθος ορυζης του γιωτης που το ανακατευω με δικο μου γαλα (οποτε δεν βλεπω αποθηλασμο στο τουνελ) αλλα και παλι δεν τρωει πολυ. Φρουτα 1 κουταλια και μετα απο 3 μερες το παιδι γεμισε σπυρια ακομα δεν εχουνε φυγει οποτε τα κοψαμε και φυσικα οποιαδηποτε αλλη κρεμα (φαριν λακτε ή ρυζαλευρο με ξενο γαλα) δεν το τρωει. Παντως δοκιμαζει της εδωσα λιγο καρπουζι και εγλειψε και σταφυλι. Τι να πω θα παιδευτω ΚΑΙ με αυτο το παιδι.

Ο υπνος της ειναι ευκολος δεδομενου οτι υπαρχει πιπιλα αλλιως δεν παιζει! Κατα τα αλλα ειναι 7800γρ και 67,5εκ και εδω και 3 μερες ειναι πολυ γκρινιαρα! να ειναι δοντια? Δεν ξερω δεν εχει ομως πολλα σαλια ουτε ειναι πρησμενη.

Εσας βρε κοριτσια τι ποσοτητα τρωνε κρεμα? Εχουν αντικαταστησει γευμα τα μικρακια σας ή δινετε και συμπληρωμα?

Εμένα εχθές έφαγε μισό αχλάδι και μισό μήλο

Και ρυζάλευρο 110 γρ αλλά με πολύ κόπο το ρυζάλευρο (χόρευα τα παπάκια και την τάιζε ο άντρας μου) . εννοείτε ότι πίνει γάλα όσο θέλει μετά

Διαφημίσεις

Καλημέραααα!!!

Έχω καλά νέα...Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΕΡΑ!!! ΑΛΗΛΟΥΙΑ!!! Το βράδυ πρέπει να πλαντάξει κανα μισάωρο, αλλά τουλάχιστον η αρχή έγινε! Ελπίζω να μην μ τα γυρίσει πάλι...Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα που το κάνει...Χθες τον βάζαμε στο κρεβάτι, μούγκριζε, πάλευε, αλλά μετά από λίγο νάνι! Σήμερα έκανε βόλτα σε όλο το κρεβάτι του, πάνω-κάτω κλπ, χωρίς γκρίνια κ στο τέλος...ΝΑΝΙΙΙΙΙΙΙ!!!!

Για φρουτόκρεμα σας παραπέμπω στην αγαπητή φίλη-μάνα Αλίκη...Μέσα στη βδομάδα θα του ξεκινήσω, αλλά ο μικρός δοκίμασε το Σάββατο μήλο στο σπίτι της Αλίκης που είχαμε πάει για να γνωριστούν να μπεμπέκια μας! Εεεε φιλενάδα, πες μας για τον Πάνο!!! Πως τον έκοψες? Θα τρώει ή θα παιδευτούμε? :tongue:

Όσο για τα δόντια...έχουμε βγάλει 2! Εξ'ου κ όλη η γκρίνια τις προηγούμενες εβδομάδες!!! Δν έχουν βγει ολόκληρα, αλλά περίπου στο μισό. Κ μάλιστα έμφανίστηκαν 31 Αυγούστου! Πριν 26 χρόνια την ίδια μέρα είχα βγάλει κ εγώ το πρώτο μ δόντι! Τυχαίο? Δν νομίζω! ΧΑΧΑΧΑ!

Βάρος 8250 με ρούχα, οπότε υπολογίζω καθαρό βάρος 8100 (έχουμε μείνει λίγο στάσιμοι), ύψος 71 εκ. κ είμαστε στο 90% της καμπύλης (πολύ ψηλοί, πήραμε από το μπαμπά μας). Ο γιατρός μας έκανε για 7-8 μηνών. Πήγαμε σε άλλο γιατρό γτ ο δικός μας έλειπε.

Άντε, γυρίσαμε όλες σχεδόν...Έλα να ξαναζωντανέψει το καφέ μας, λέμεεεε!

Φιλιάααα!!!

Υ.Γ.: Όσο για βάφτιση...είναι μια πικρή ιστορία! Δν έχουμε νονό-ά! Οπότε ή Νοέμβριο (αν βρούμε μέσα στις επόμενες 15 μέρες) ή από του χρόνου! Είμαι να σκάσω!!!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

καλημέρα.

Το μπλέντερ χειρός λέει η Αλίκη...

Βάλε στο google κ θα το βρεις.. ;)

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Εμένα εχθές έφαγε μισό αχλάδι και μισό μήλο

Και ρυζάλευρο 110 γρ αλλά με πολύ κόπο το ρυζάλευρο (χόρευα τα παπάκια και την τάιζε ο άντρας μου) . εννοείτε ότι πίνει γάλα όσο θέλει μετά

Μισο αχλαδι και μισο μηλο??? Μπραβο!!!!! Καλα αυτα ουτε ο Χαρης δεν τα τρωει απανωτα τωρα που ειναι 2,5! Καταλαβα εχω πολυ δρομο ακομα!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

καλημέρα, καλημέρα σε όλο το καφέ!

αχ ..πόσο καιρό έχουμε να τα πουμε?? τι κάνετε?

διάβασα οοοολλλλαα τα νέα σας...(καλέ τι είστε εσείς..1 ώρα διάβαζα..:tongue::tongue::tongue:)

λοιπόν αρχικά να ευχηθώ καλοφώτιστα και να σας ζήσουν τα μικρά σας για όσα κοριτσάκια βάφτισαν τα μικρά τους ήδη ..και με το καλό στις επόμενες! εμείς έχουμε κλέισει για 9/10 και μόνο σε στενό κύκλο δεν θα έιναι αφου τα καταφέραμε και μαζέψαμε 220 άτομα πάλι :shock::shock:

βένια τι εννοείς δεν έχεις νονά ????

για βάπτιση αν θέλετε πληροφορίες για διαφορα μαγαζάκια επειδή το έψαχα πολύ το θέμα μαζί με τη μαρία στείλτε μου πμ να σας πω τις πηγές μας :tongue::tongue::tongue:

το μαράκι βάπτισε εχθές τον παναγιωτάκη και ήταν όλα τέλεια!το εκκλησάκι φανταστικό και όλα τα της βάπτισης!αχ μαράκι να τον δείτε όπως επιθυμειτε!!! το μόνο που ήταν χάλια ήμουν εγώ..ο άντρας μου και ο μικρούλης..που κολλήσαμε οικογενειακή ιωση :-(:-(:-(!

μου ανέβασε ένα 38,9 εχθές ...τα παιξα η γυναίκα! ήρθε ο γιατρούλης μας όμως και τον είδε..καλύτερα είναι..δεν έχει και κάνει και πυρετούλη σήμερα για..να δούμε!!!

οπότε βένια απο εβδομάδα ετοιμάσου να πάμε τα μικρά για babychino :tongue::tongue: και εννοείται οποια άλλη θέλει έρχεται!

αχ βρε τιραμισού βρήκες να πας να μέινεις και μακριά...:-(:sad: για τόσες λίγες ώρες δεν έχεις μια φίλη κάτι να σε βοηθάει με το μωρό????

εγώ πάντως αν θέλεις προσφέρομαι ;););)

και μην αγχώνεσαι!! το έχω ξανακάνει..και ήταν μια χαρά!!!! έχω κρατήσει μόνη μου και τον παναγιωτάκη και τον μάριο!γιατί δηλαδη, οι διδυμομανούλες πως τα καταφέρνουν????

τα δικά μας τώρα..εκτός της ίωσης είμαστε μια χαρούλα! φτάσαμε τους 68 πόντους και τα 6700...τρώμε φρουτόκρεμα σχεδόν με όλα τα φρούτα...και έχουμε και το δεύτερο δοντάκι!!!!! έχει πολύ πλάκα! καθόλου δεν με ταλαιπώρησε σε σχέση με αυτά που ακούω γενικώς για τα δόντια!

πολύ καλό παιδάκι έχω!!!

όσο για τον ύπνο...δεν τον έχω κουνίσει ποτέ!!δεν ξέρει τι σημαίνει!!ακόμα και όταν ξυπνάει τρομαγμένος ή οταν ήταν πιο μικρούλης..τον είχα αγκαλία ..τον έβαζα πάνω μου , τον χάιδευα, του μίλαγα..αλλά ούτε περπάταγα , ούτε τον κούναγα επίτηδες για να μη μάθει.και όντως δεν έμαθε ..κοιμάται μόνος του ..με τα αρκουδάκια του ή το πανάκι του αγκαλίτσα .!!!

Ο πρίγκιπάκος μας είναι
[url=http://lilypie.com][img]http://lb4f.lilypie.com/eWZNp2.png[/img][/url]

το μικρό μας θαυματάκι!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/9PDwp2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/6YsSp2.png[/IMG][/URL]

βένια τι εννοείς δεν έχεις νονά ????

οπότε βένια απο εβδομάδα ετοιμάσου να πάμε τα μικρά για babychino :tongue::tongue: και εννοείται οποια άλλη θέλει έρχεται!

Εννοώ ότι ενώ καταλήξαμε σε εκείνο το ζευγάρι που σας είχαμε πει στο τελευταίο babychino μας...ακόμα δν μας έχουν πει αν ισχύει η πρότασή τους..! :shock: Και έχουμε μείνει ξεκρέμαστοι! Εν τω μεταξύ κανείς δν μας έχει πει τπτ! Αχ το μωράκι μ, αβάφτιστο θα μείνει, κανείς δν αναλαμβάνει την ευθύνη! Γ@@ω την κρίση μ μέσα!

Άντε ναι, κανονίζουμε...να πούμε κ στο Αλικάκι!

Εσάς τα δοντάκια σας έχουν βγει τελείως? Εμάς περίπου στη μέση (ίσως κ λίγο λιγότερο τώρα που τα ξαναβλέπω), αλλά τα βγάλαμε κ τα δύο με μια μέρα διαφορά!

Φτου φτου ο Μαριάκος που είναι τόσο καλό παιδάκι κ τρώει κ τα φρουτάκια του! Και περαστικούλια του, βέβαια!!!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...