Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ακόμα και αν δε παίζει τόσο ρόλο πιστεύω πως είναι κάτι που έπρεπε να έχει ψαχτεί εξ αρχής και να μη προχωρήσω σε ετ αν δεν είχε κοιταχτεί αυτό πρώτα. Αν λέω κάτι λάθος ας με διορθώσει κάποια κοπέλα. Εφόσον ήδη με την ΑΜΗ στα πατώματα είναι τα πράγματα δύσκολα, έπρεπε αυτό να έχει διορθωθεί ούτως ώστε έστω κ μικρή πιθανότητα να είχα καλύτερα έμβρυα. Στη φάση ππυ είμαι πρέπει να κοιτάω κ τη λεπτομέρεια.

εννοειται αυτο. συμφωνω απολυτως. απλα το λεω απ την αποψη μην αναλωνεις τωρα το μυαλο σου στο αν επαιζα αυτο ρολο. θα το ελεγξεις και το συγκεκριμενο και θα εισαι ξεγνοιαστη απ τη σκεψη. ελπιζω οι φυσικοι να ειναι η λυση. πολλες κοπελες διαβαζω εδω που τα καταφερανε ετσι. κι ο σφακ που ελεγες στην ουσια αυτο πρεσβευει και με αυτους ασχολειται παρα πολυ.

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Κορίτσια μια φίλη μου είπε αν θέλω να κοιμάται η μικρή το βράδυ,να πίνω μισή ώρα πριν τον τελευταίο θηλασμό τις μέρας ένα σφηνοπότηρο γλυκό κρασί (αυτό που δίνουν στην εκκλησία) αφού πρώτα το έχω βράσει λίγο.Το έχετε ακούσει?Λέτε να το δοκιμάσω μπας και λειτουργήσει?

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μια φίλη μου είπε αν θέλω να κοιμάται η μικρή το βράδυ,να πίνω μισή ώρα πριν τον τελευταίο θηλασμό τις μέρας ένα σφηνοπότηρο γλυκό κρασί (αυτό που δίνουν στην εκκλησία) αφού πρώτα το έχω βράσει λίγο.Το έχετε ακούσει?Λέτε να το δοκιμάσω μπας και λειτουργήσει?

Δν το έχω ακούσει, αλλά αν το κάνεις κ πιάσει, πες το κ σε μένα να το κάνω!!! 6 παρά χθες πέσαμε για ύπνο! Και βέβαια ακόμα ξύπνιος είναι!!! Τι να μας περιμένει άραγε απόψε???? :shock::shock::shock::shock::shock::shock:

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Δν το έχω ακούσει, αλλά αν το κάνεις κ πιάσει, πες το κ σε μένα να το κάνω!!! 6 παρά χθες πέσαμε για ύπνο! Και βέβαια ακόμα ξύπνιος είναι!!! Τι να μας περιμένει άραγε απόψε???? :shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Θα το δοκιμάσω μάλλον αύριο και θα σου πω.Και η δικιά μου ακόμα ξύπνια είναι...λες να πάρουμε τα μικρά μας και να πάμε καμία μπαρότσαρκα?

Καλησπερα σε όλες. Αυτο με το κρασι δεν το έχω ακουσει αλλα το αλκοολ περναει στο γαλα. Εισαι σίγουρη οτι ειναι οκ για το μωρό?

Αχ τι θα κάνω οταν ερθει η στιγμη να αφησω τα μωρα μου στην πεθερα μου. Θελω πολυ να επιστρεψω στη δουλεια αλλα καλήτερα σε παιδικο σταθμο....

Θα το δοκιμάσω μάλλον αύριο και θα σου πω.Και η δικιά μου ακόμα ξύπνια είναι...λες να πάρουμε τα μικρά μας και να πάμε καμία μπαρότσαρκα?

Σκεφτόμασταν με τον Άγη (για πλάκα) να τον παίρναμε μαζί μας σε ένα πάρτυ που είχαμε να πάμε...αλλά τελικά κ οι 3 κλεισμένοι μέσα θα μείνουμε! Παρόλο που η μαμά μου μας είπε να της τον αφήσουμε κ να πάμε, ο Άγης δν έχει κουράγιο για έξω...κ εγώ κουρασμένη είμαι, αλλά ήθελα να βγω..:-(

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Σκεφτόμασταν με τον Άγη (για πλάκα) να τον παίρναμε μαζί μας σε ένα πάρτυ που είχαμε να πάμε...αλλά τελικά κ οι 3 κλεισμένοι μέσα θα μείνουμε! Παρόλο που η μαμά μου μας είπε να της τον αφήσουμε κ να πάμε, ο Άγης δν έχει κουράγιο για έξω...κ εγώ κουρασμένη είμαι, αλλά ήθελα να βγω..:-(

Κι εγώ έλεγα να πάρω τη μπέμπα μαζί για ποτάκι,αλλά δεν πρόκειται να αφήσει μπάρα...θα ανεβαίνει πάνω και θα χορεύει...ποιος έχει όρεξη τώρα να τρέχει που θα μας κυνηγάει ο πατέρας της?

Κι εγώ έλεγα να πάρω τη μπέμπα μαζί για ποτάκι,αλλά δεν πρόκειται να αφήσει μπάρα...θα ανεβαίνει πάνω και θα χορεύει...ποιος έχει όρεξη τώρα να τρέχει που θα μας κυνηγάει ο πατέρας της?

Σωστό κ αυτό...Ε ρε τι τραβάμεεεε!!!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα σε όλες. Βενια ευτυχως που μου ετυχαν καλά παιδακια γιατι δεν με βοηθαει σε τιποτα ο άντρας μου......

Πάλι καλά, τότε..

Εμένα όσο μπορεί..με ξεκουράζει!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Tυχερη Βενια. Εμενα δεν τα προσεχει ουτε τουαλέτα για να πάω. Ουφ ασε μην αρχισω και γραψω 5 σελίδες....

κουράγιο Στελλίτσα. Πριν το καταλάβεις θα μεγαλώσουν τα μωράκια σου και θα σε βοηθούν και θα σε ξεκουράζουν αυτά με την αγάπη και τις τρέλες τους :)

iiAs.png

9JCHp3.png

Tυχερη Βενια. Εμενα δεν τα προσεχει ουτε τουαλέτα για να πάω. Ουφ ασε μην αρχισω και γραψω 5 σελίδες....

Όχι εντάξει..εμένα μέχρι κ βόλτα τον πηγαίνει τα πρωινά (όχι όλα) για να κοιμηθώ απερίσπαστη!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...