Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ακόμα και αν δε παίζει τόσο ρόλο πιστεύω πως είναι κάτι που έπρεπε να έχει ψαχτεί εξ αρχής και να μη προχωρήσω σε ετ αν δεν είχε κοιταχτεί αυτό πρώτα. Αν λέω κάτι λάθος ας με διορθώσει κάποια κοπέλα. Εφόσον ήδη με την ΑΜΗ στα πατώματα είναι τα πράγματα δύσκολα, έπρεπε αυτό να έχει διορθωθεί ούτως ώστε έστω κ μικρή πιθανότητα να είχα καλύτερα έμβρυα. Στη φάση ππυ είμαι πρέπει να κοιτάω κ τη λεπτομέρεια.

εννοειται αυτο. συμφωνω απολυτως. απλα το λεω απ την αποψη μην αναλωνεις τωρα το μυαλο σου στο αν επαιζα αυτο ρολο. θα το ελεγξεις και το συγκεκριμενο και θα εισαι ξεγνοιαστη απ τη σκεψη. ελπιζω οι φυσικοι να ειναι η λυση. πολλες κοπελες διαβαζω εδω που τα καταφερανε ετσι. κι ο σφακ που ελεγες στην ουσια αυτο πρεσβευει και με αυτους ασχολειται παρα πολυ.

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Τωρα για το κοιμισμα, πρέπει να πω πως και εμένα η μικρή μου κοιμάται συνήθως μόνη της. Σπανίως το βράδυ θα κοιμιθεί την ώρα που τη θηλάζω. Συνήθως τρώει, την βάζω στο κρεβάτι της και κοιμάται. Μέσα στη μέρα, έχουν υπάρξει περιπτώσεις που χρειάστηκε να τη βάλω στο στήθος για να ηρεμίσει και να κοιμιθεί, αλλά σε γενικές γραμμές αυτές οι μέρες είναι η εξαίρεση.

Eυα μα και αυτο κοινο????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια για μένα ο ύπνος της μικρής είναι μαρτύριο.Το μόνο καλό είναι ότι το πρωί όταν ξυπνάει κάθεται για καμία ώρα στην κούνια της ήσυχη και χουζουρεύει. Όταν θέλω να την κοιμήσω το μεσημέρι,συνήθως κλαίει πολύ γιατί νυστάζει,την βάζω να φάει και αποκοιμιέται στο στήθος.Όσο για το βραδινό ύπνο...παλιά ήθελε για κανένα 2ωρο-3ωρο να την έχω αγκαλιά,να την κουνάω,να την πηγαίνω βόλτα και να την ταίζω ταυτόχρονα.Το χειρότερο είναι ότι μερικές φορές με το που την ακουμπούσα στην κούνια ξύπναγε.Τις τελευταίες 2 βδομάδες (και μάλλον για πολύ καιρό ακόμα) βάζουμε το μπαμπά μας για ύπνο στις 12 (πρέπει να ξυπνήσει στις 6 για να πάει για δουλειά,άρα κοιμάται σε άλλο δωμάτιο), μετά παίζουμε μέχρι τις 5-5μιση,όπου κλαίει λίγο επειδή νυστάζει,την ταίζω κ αποκοιμιέται στο στήθος.Αν μόλις την ακουμπήσω στην κούνια ξυπνήσει,πρέπει να τη βάλω πάλι στο στήθος μέχρι να αποκοιμηθεί πάλι.Αν πριν τις 5μιση κλείσω τα φώτα ή τη βάλω στην κούνια ουρλιάζει.Στις 6 περνάει ο μπαμπάς μας και μας μοιράζει φιλιά πριν πάει για δουλειά και φυσικά καμία από τις 2 δεν ξυπνάει.Κάθε βράδυ αποφασίζω να κόψω το θηλασμό,το πρωί όμως που μου χαμογελάει παίρνω κουράγιο για μία μέρα ακόμα.

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Κορίτσια για μένα ο ύπνος της μικρής είναι μαρτύριο.Το μόνο καλό είναι ότι το πρωί όταν ξυπνάει κάθεται για καμία ώρα στην κούνια της ήσυχη και χουζουρεύει. Όταν θέλω να την κοιμήσω το μεσημέρι,συνήθως κλαίει πολύ γιατί νυστάζει,την βάζω να φάει και αποκοιμιέται στο στήθος.Όσο για το βραδινό ύπνο...παλιά ήθελε για κανένα 2ωρο-3ωρο να την έχω αγκαλιά,να την κουνάω,να την πηγαίνω βόλτα και να την ταίζω ταυτόχρονα.Το χειρότερο είναι ότι μερικές φορές με το που την ακουμπούσα στην κούνια ξύπναγε.Τις τελευταίες 2 βδομάδες (και μάλλον για πολύ καιρό ακόμα) βάζουμε το μπαμπά μας για ύπνο στις 12 (πρέπει να ξυπνήσει στις 6 για να πάει για δουλειά,άρα κοιμάται σε άλλο δωμάτιο), μετά παίζουμε μέχρι τις 5-5μιση,όπου κλαίει λίγο επειδή νυστάζει,την ταίζω κ αποκοιμιέται στο στήθος.Αν μόλις την ακουμπήσω στην κούνια ξυπνήσει,πρέπει να τη βάλω πάλι στο στήθος μέχρι να αποκοιμηθεί πάλι.Αν πριν τις 5μιση κλείσω τα φώτα ή τη βάλω στην κούνια ουρλιάζει.Στις 6 περνάει ο μπαμπάς μας και μας μοιράζει φιλιά πριν πάει για δουλειά και φυσικά καμία από τις 2 δεν ξυπνάει.Κάθε βράδυ αποφασίζω να κόψω το θηλασμό,το πρωί όμως που μου χαμογελάει παίρνω κουράγιο για μία μέρα ακόμα.

Αχ μαρία μου τί ζόρι είναι αυτό! Αφού ο μπαμπας σας κοιμάται σε άλλο δωμάτιο, δοκίμασε να τη θηλάσεις ξαπλωτή στο πλάι και να κοιμάστε μαζί το βράδυ. Ετσι δεν θα έχεις τη διαδικασία μεταφοράς της μικρής στην κουνια της. Θα έχει το στηθος στο στώμα και όποτε την πάρει ο ύπνος.

Κατα τα άλλα, δεν είναι απόλυτο πως αν κόψεις το θηλασμό θα σταματησει και η ταλαιπορία. Ο Ιωνας κοιμήθηκε για λίγους μήνες μόλις έκοψε το θηλασμό και μετά ξανα τα ίδια. 2-3 φορές ξυπνημα το βράδυ. Μερικές φορές και πιο πολλές. Ακόμα ξυπνάει και μάλλιστα πιο πολλές φορές απο τη μπέμπα.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια

πήγα σήμερα να γράψω τον Ιωνα στο προνήπιο που θα πάει. Στο ίδιο σχολείο θα πάει και η Μπου σε κανα μήνα. Αχ κορίτσια, ένιωσα τύψεις που θα την στειλω τόσο νωρίς! Απο τη μια νιώθω τύψεις και απο την άλλη ξέρω πως δεν γίνεται αλλιώς. Καλώς ή κακώς, αν υποθέσουμε πως δεν θα δούλευα για μια χρονιά, οικονομικά θα ζοριζόμασταν πολύ. Το να πάω στη δουλεια λοιπόν είναι ουσιαστικά μονόδρομος. Παρ όλα αυτα, νιώθω άσχημα. Ειναι μικρή ρε γμτ :(

Βέβαια έχω εμπιστοσύνη στο συγκεκριμένο σχολείο. Ο Ιωνας πήγε όταν ήταν 21 μηνών και μέχρι σήμερα είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Ξέρω πως έχει πολύ καλό βρεφικό τμήμα. Οι βρεφοκόμοι είναι πολύ καλές. Δεν παύω όμως να ανησυχώ.

Ηθελα να πω λίγο τον πόνο μου...

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Καλημέρα κορίτσια

πήγα σήμερα να γράψω τον Ιωνα στο προνήπιο που θα πάει. Στο ίδιο σχολείο θα πάει και η Μπου σε κανα μήνα. Αχ κορίτσια, ένιωσα τύψεις που θα την στειλω τόσο νωρίς! Απο τη μια νιώθω τύψεις και απο την άλλη ξέρω πως δεν γίνεται αλλιώς. Καλώς ή κακώς, αν υποθέσουμε πως δεν θα δούλευα για μια χρονιά, οικονομικά θα ζοριζόμασταν πολύ. Το να πάω στη δουλεια λοιπόν είναι ουσιαστικά μονόδρομος. Παρ όλα αυτα, νιώθω άσχημα. Ειναι μικρή ρε γμτ :(

Βέβαια έχω εμπιστοσύνη στο συγκεκριμένο σχολείο. Ο Ιωνας πήγε όταν ήταν 21 μηνών και μέχρι σήμερα είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Ξέρω πως έχει πολύ καλό βρεφικό τμήμα. Οι βρεφοκόμοι είναι πολύ καλές. Δεν παύω όμως να ανησυχώ.

Ηθελα να πω λίγο τον πόνο μου...

Βρε Ευάκι, αφού δν υπάρχει άλλη λύση..τι να έκανες κ εσύ?! Μια χαρά θα μεγαλώσει η μπουμπού! Αφού ξέρεις κιόλας το σχολείο, όλα οκ!! Μην ανησυχείς! :)

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Καλησπέρα μανούλες!!!

Τι κάνετε?

Εμείς καλά! Ετοιμαζόμαστε για την βάπτιση. Μπομπονιερες, προσκλησεις κλπ

Κατα τα άλλα κάλά.

Εύα σε καταλαβαίνω πως νιώθεις. Εγώ τελικά θα την σταματήσω την δουλειά και θα κάνω κάτι από το σπίτι. (ελπίζω να πάει καλά)

Βέβαια αν δεν πάει καλά η δουλεια, θα ζορίσουν πάρα πολύ τα πράγματα με ένα μονο μισθο.

Αλλά από την αλλη δεν μου πάει η καρδιά να τον πάω παιδικό. Ποιος άλλος μπορεί να τον μεγαλώσει καλύτερα από τους γονείς του? Είναι και που δεν έχουμε καθόλου βοήθεια εμείς. Σχολάμε αργά και οι δύο από την δουλεια. Ποιος θα παίρνει το παιδί από τον παιδικό?

Ελπίζω να είναι για καλό... Θα δείξει.

Κορίτσια μη νιώθετε άσχημα,να θυμάστε πως ό,τι κάνουμε το κάνουμε γι'αυτά τα μικρά τερατάκια που έχουμε την τύχη να κρατάμε στην αγκαλιά μας.Είτε τα αφήνουμε στο βρεφονηπιακό σταθμό για να μπορέσουμε να δουλέψουμε και να έχουν τα παιδιά μας μια άνετη ζωή,είτε παρατάμε τις δουλειές μας για να είμαστε συνέχεια μαζί τους...όλα για τα μικροσκοπικά βασανάκια μας γίνονται.Τις περισσότερες φορές δε γίνεται να κάνουμε αλλιώς και τα αφήνουμε σε κάποιο σταθμό,άρα ας το αποδεχτούμε και ας φροντίσουμε να τα πνίγουμε στις αγκαλιές και στα φιλιά τις ώρες που περνάμε μαζί τους.

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Καλησπερα. Θα συμφωνησω με το Μαρακι. Εγω ευτυχως εμεινα στο καπακι εγκυος και δεν πηγα για δουλεια. Εχω να πατησω 2 χρονια. Τελος του χρονου θα πάω. Δεν θελω να τα κρατησει η πεθερα μου. Προτημω παιδικο σταθμο αλλα ειναι ακριβα για 2 παιδια. Ουφ!

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια!

δυστυχώς έτσι όπως είναι πλέον οι ανάγκες ενός νοικοκυριού και η οικονομική κατάσταση είναι δύσκολο έως αδύνατον με έναν μισθό.

Εγώ δεν έχω την επιλογή του παιδικού σταθμού και δεν έχω μαμά ή πεθερά κοντά οπότε αναγκαστικά θα παίρνω γυναίκα για τις ώρες που θα δουλεύω τα απογεύματα. Βέβαια θα πρέπει να δουλεύω αρκετές ώρες για να με συμφέρει γιατί για τη μία ώρα που θα δουλεύω, η γυναίκα θα πληρώνεται για 2.30-3 ώρες.

άντε να δούμε...

iiAs.png

9JCHp3.png

καλημέρα μανούλες!!!

ευάκι μου μην στεναχωριέσαι και εγώ την μαίρη την έτσειλα 9 μηνών στον παιδικό αναγκαστικά και όλα καλά πήγαν βέβαια τώρα την μπέμπα λόγω νεφρού η παιδίατρος μας απαγόρεψε τον παιδικό φέτος και στις δυο και έτσι για ένα χρόνο θα κάτσουν σπίτι και του χρόνου τις στέλνω πάλι!!τώρα πως θα γίνει δεν ξέρω αν δεν έχει βρει δουλειά ο άντρας μου θα τις κρατήσει αυτός διαφορετικά (πράγμα που το ελπίζω!) θα φέρω γυναίκα.

βένια την βοήθειά σου εκείνο το μηχάνημα που πήρες για τις κατσαρίδες για τι άλλο ζωήφιο κάνει???εγώ έχω πολλά μυρμήγκια, ψαλίδες, βρωμούσες και ότι άλλο έχει η φύση μπαινοβγαίνει μέσα στο σπίτι μου!!!έχω πάρει ένα υγρό άοσμο κλτ αλλά δεν κάνει και πολύ δουλειά σήμερα βρήκα μυρμήγκια στο κρεββάτι της μπέμπας επομένως πρέπει να τα διώξω άμεσα. σε παρακαλώ πες μου αν κάνει από που το πήρες πόσο κάνει και πόσα τμ καλύπτει!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Κοριτσια καλημέρα. εγώ ξεκίνησα δουλειά και το μωρό το κρατάνε 2 μερες η μαμα μου και 2 μερες η πεθερα μου. ξεκινησατε φρουτα? πως τα λιωνετε τα μηλα αφου δεν ειναι πολυ γινομένα????

Κοριτσια καλημέρα. εγώ ξεκίνησα δουλειά και το μωρό το κρατάνε 2 μερες η μαμα μου και 2 μερες η πεθερα μου. ξεκινησατε φρουτα? πως τα λιωνετε τα μηλα αφου δεν ειναι πολυ γινομένα????

θα κόψεις το μήλο σε μικρά κομματάκια και θα βάλεις λίγο νεράκι μέσα. Εγώ έτσι το έκανα. Αλλά όχι στο multi στο άλλο το κάθετο.....δεν ξέρω πώς το λένε. Στο multi δεν μου το άλεθε

βένια την βοήθειά σου εκείνο το μηχάνημα που πήρες για τις κατσαρίδες για τι άλλο ζωήφιο κάνει???εγώ έχω πολλά μυρμήγκια, ψαλίδες, βρωμούσες και ότι άλλο έχει η φύση μπαινοβγαίνει μέσα στο σπίτι μου!!!έχω πάρει ένα υγρό άοσμο κλτ αλλά δεν κάνει και πολύ δουλειά σήμερα βρήκα μυρμήγκια στο κρεββάτι της μπέμπας επομένως πρέπει να τα διώξω άμεσα. σε παρακαλώ πες μου αν κάνει από που το πήρες πόσο κάνει και πόσα τμ καλύπτει!!!

Λοιπόν, καλύπτει 200τμ κ κάνει επίσης για αράχνες, μυρμήγκια κ άλλα ζωύφια. Το πήραμε από το τηλεμάρκετινγκ. Το διαφημίζει πολλές φορές στην τηλεόραση (pest reject λέγεται) κ κοστίζει 60 κάτι ευρώ κ έχει δώρο άλλο ένα τέτοιο μηχανηματάκι. Για το εξοχικό σου, ας πούμε... :)

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...