Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Οι τιμές της καμπυλης ινσουλίνης είναι αυτές που προανέφερα κ δε φαίνονται υψηλές.. αλλά στην κατηγορία αντίσταση στην ινσουλίνη λέει πως έχω αρχομενη αντίσταση. Τι σημαίνει αυτό ;

Δεκέμβριο την έκανα. Πήγα σε άλλο γιατρό κ μου τις έβαλε. Οχι ο γιατρός που ήμουν. Θα αρχίσω να χτυπάω το κεφαλι μου στον τοίχο 

Δε θυμάμαι τιμές για να σου πω πόσο είχα εγώ. Εσένα λογικά αφού είναι μια αρχομένη κατάσταση δεν είναι κάτι σοβαρό. Για να μην τα βάζεις με τον εαυτό σου είχα 4 αποβολές πριν βρω την αντίσταση στην ινσουλίνη. Ποτέ δε θα μάθω αν αυτη ήταν η αιτία. Όμως έχει νόημα να κοιτάς πίσω? Βελτίωσε τη διατροφή σου και βάλε τη γυμναστική στη ζωή σου μια για πάντα όχι μόνο λόγω εξωσωματικής. Όσο για το βελονισμό, αν πιέζεσαι οικονομικά, να σου πω ότι εγω δεν είδα καμία φοβερή διαφορά. Λίγο στους πονοκεφαλους και μόνο για όσο διάστημα έκανα, μετά που σταμάτησα το απόλυτο τίποτα. Η γυμναστική όμως μου άλλαξε τα πάντα, ένιωθα άλλος άνθρωπος. Κακώς τόσα χρόνια είχα σταματήσει. 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια! Μολις γυρισα απο τους γονεις μου και ειναι η τελευταια μερα που σας γραφω απο βορεια Ελλαδα. Αυριο πεταμε για Χανια και δεν ξερω ποτε θα μας συνδεσει η HOL οποτε οταν θα μπορεσω θα μπω για νεα μου.

Αλικη... αφοτου εμαθα πως κοιμιζεις το μωρο σου, εχω παθει παρακρουση... σε ζηλευω θανασιμα και δεν θελω να σε ξερω!!! :twisted::lol::lol::lol: Σε μισω! Σε μισω! Σε μισω!!! :cry::cry::cry::lol::lol::lol:

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσια! Μολις γυρισα απο τους γονεις μου και ειναι η τελευταια μερα που σας γραφω απο βορεια Ελλαδα. Αυριο πεταμε για Χανια και δεν ξερω ποτε θα μας συνδεσει η HOL οποτε οταν θα μπορεσω θα μπω για νεα μου.

Αλικη... αφοτου εμαwθα πως κοιμιζεις το μωρο σου, εχω παθει παρακρουση... σε ζηλευω θανασιμα και δεν θελω να σε ξερω!!! :twisted::lol::lol::lol: Σε μισω! Σε μισω! Σε μισω!!! :cry::cry::cry::lol::lol::lol:

Πως το κοιμιζεις βρε αλίκη το μικρό? Μου δημιουργήθηκε μια απορία...:tongue:

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Πως το κοιμιζεις βρε αλίκη το μικρό? Μου δημιουργήθηκε μια απορία...:tongue:

Πολύ εύκολα! Στο κρεβάτι του...

Φτου φτου να μην την ματιάσουμε! Ούτε τον μπέμπη της, βέβαια!

Ο μπέμπης της Χρυσάνθης κ ο δικός μ πρέπει να είναι οι πιο δύσκολοι του καφέ μας... :rolleyes::tongue:

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Εγω δεν θυμάμαι ποιο χάπι είχα πάρει, πάντως το πήρα 10 μέρες και με είχε δέσει κιόλας η μάνα μου, αλλά και πάλι ήμουν τούμπανο! Την πρώτη εβδομάδα ήμουν πάρα πολύ πρησμένη. Παρακάλαγα τη μάνα μου με αφήσει να λυθώ να βγάλω λίγο γάλα, αλλά δεν με άφησε. Ηταν η πιο δύσκολη περίοδος πρέπει να πώ. Ενοιωθα χάλια! Μετά απο καμια βδομάδα, λύθηκα επιτέλους, αλλά και πάλι ήταν πολύ πρησμένο το στήθος μου και βέβαια το γάλα δεν είχε κοπεί. Απλά δεν ένοιωθα τόσο τη δυσφορία που είχα πρίν.

Θα σου έλεγα κατ αρχας να μην πειράζεις το στήθος σου. Μη βγάζεις γάλα! Οσο βγάζεις, το στήθος θα παράγει έστω και μικρές ποσότητες.

Το γάλα που έχει μείνει θα απορροφηθεί από τον οργανισμό σου. Δεν ξέρω τι σου πε ο γυναικολόγος, αλλά να ξέρεις πως οι γαλακτοκοίλες που παρουσιάζονται πολλές φορές κατά το θηλασμό, δεν έχουν να κάνουν με τον αποθηλασμό. Εγω και στον Ιωνα και τώρα, παρουσίασα γαλακτοκοίλες στην αρχή της γαλουχίας. Συμπερένω λοιπόν πως μάλλον είναι πιθανό να τις παρουσιάσεις οποιαδήποτε στιγμή κατά τη γαλουχία και δεν είναι θέμα του αποθηλασμού.

Να προσθέσω επίσης πως επειδή εγω ανοίκω σε ομάδα υψηλού κινδύνου για κακοήθεια στο μαστό, η μαστολόγος με παρότρινε να θηλάσω όσο περισσότερο μπορώ και να αποθηλάσω φυσικά.

Επίσης να έχετε υπόψη σας πως παλια οι γυναίκες, δεν είχαν το χάπι για να αποθηλάσουν και δεν πάθαιναν τίποτα. Ο οργανισμός μας έχει φτιαχτεί για να μπορεί να αποθηλάσει φυσιολογικά και χωρίς το χάπι. Αρα μην τρελένεστε πως αν δεν πάρετε το χάπι δεν θα αποθηλάσετε σωστά. Ισα ισα πιο σωστό θα ήταν να αποθηλάζαμε φυσικά. Καταλαβαίνω βέβαια πως μερικές φορές δεν είναι εφικτό.

tiramisu δοκίμασε να πιείς φασκόμυλο ή διόσμο. Βοηθάει στον αποθηλασμό. πιές 2-3 κούπες τη μέρα. Πολλές κοπέλες τις βοήθησαν αυτά τα αφεψήματα. Ενα άλλο "ματζούνι" που έχω ακούσει είναι οι κομπρέσες λεμονιού στο στήθος. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα να τα δοκιμάσεις. Το πολύ πολύ να μην κάνουν τίποτα :tongue:

Σ'ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου. Θα ξαναπάρω αύριο τον γιατρό τηλέφωνο για να δω τι θα μου πει. Φοβάμαι μην κάνω μαστίτιδα γιατί δεν μπορώ καν να σηκώσω το μωρό πάνω μου από τον πόνο και μου φαίνεται πως είμαι χειρότερα μέρα με τη μέρα. Τουλάχιστον γυρίζω την Τρίτη Αθήνα και αν χρειαστεί θα είναι εύκολο να πάω να με δει.

Εσείς πώς τα κοιμίζετε τα μωράκια; Εμένα συνήθως κοιμάται με νανούρισμα μέσα στη μέρα, σπάνια μόνος του και το βράδυ πάντα τρώγοντας στην αγκαλίτσα.

Καληνύχταααααααα!!!!!!!

iiAs.png

9JCHp3.png

Καλησπερα σε όλες. Και εγω τη μικρη μου στο κρεβατι της την κοιμιζω. Δεν την εχω νανουρισει ποτέ. Τρωει και της δινω φιλάκια, τη βάζω ξυπνια τις περισσοτερες φορες και κοιμάται μονη της. Και ο μεγαλος ετσι κοιμόταν. Νομιζω έτσι κοιμουνται ολα τα μωρα. Πως ειστε? Τιραμισου καλά να περνας.

Βενια τι σου κάνει ο δικος σου και ειναι δυσκολος?

Διαφημίσεις

Καλησπερα σε όλες. Και εγω τη μικρη μου στο κρεβατι της την κοιμιζω. Δεν την εχω νανουρισει ποτέ. Τρωει και της δινω φιλάκια, τη βάζω ξυπνια τις περισσοτερες φορες και κοιμάται μονη της. Και ο μεγαλος ετσι κοιμόταν. Νομιζω έτσι κοιμουνται ολα τα μωρα. Πως ειστε? Τιραμισου καλά να περνας.

Βενια τι σου κάνει ο δικος σου και ειναι δυσκολος?

Φαντάσου ότι ακόμα είναι ξύπνιος! Κοιμάται στην αγκαλιά μας, αλλά ύστερα από πολύ κούνημα κ βόλτα! Τις τελευταίες νύχτες δε...ουρλιάζει κ ενώ νυστάζει απίστευτα, δν λέει να ξεραθεί! Στα πρόθυρα νευρικής κρίσης είμαι! Ίσως τον ενοχλούν τα δόντια..τι να πω..

Κ εσύ είσαι τυχερή Στέλλα μου..

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Υπάρχει ενα τζελ για τα ουλα. Τα ηρεμει αμεσως. Μυριζει λίγο ουζο αλλα κανει θαυματα. Πιπιλα εχει?

Πολλές, αλλά εδώ κ κανα μήνα τις φτύνει! Ξαφνικά δν τις γουστάρει καθόλου!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Καλημέρα μανούλες!!!

Τι κάνετε? Εμείς καλα. Είχαμε πάει στους νονούς του μπέμπη και πριν απο λίγο ήρθαμε.

Λοιπόν πως κοιμίζω εγώ τον δικό μου:

Από την αρχή νεογέννητος ακομα, δεν τον νανούρισα ποτε.

Την ώρα που τον ταιζα για βραδυ είτε αυτό ήταν στις 22:00 είτε στις 2:00 το πρωί(οταν ηταν ημερων), ειχα χαμηλο φωτισμο, δεν του μιλούσα και οταν ετρωγε και ρευοταν τον πηγαινα στο κρεβατι και κοιμοταν. Μετα που δεν ξυπναγε την νυχτα, το ίδιο μοτιβο. Όλη τη μερα φασαρια το βραδυ χαμηλα φωτα, ησυχια και κουνια.

Τώρα? Τρώμε, γελαμε μέχρι να ρευτει και μετα, παω και τον βαζω στην κουνια με ανοιχτο το φως, του μιλαω, τον καληνυχτιζω, του κλεινω το φως και στο 5λεπτο εχει κοιμηθει. Εχουν υπαρξει και φορες που νευριαζει αν τον κρατησω παραπανω και μολις τον αφηνω στην κουνια, νανι αμεσως. Ακριβως το ιδιο κανω και το μεσημερι. Τρωμε, κρεβατι και νανι.

Ευτυχως (αχ να μην τον ματιασω) δεν με εχει ταλαιπωρησει καθολου.

Εδω σημερα που οτι ωρα και να κοιμηθω το βραδυ ξυπναω 9 το πρωι για να τον ταισω, με πηρε ο υπνος και ξυπνησα εντρομη κατα τις 11:00 και λεω Κωστα το παιδι....ο μπεμπης ηταν ξυπνιος στην κουνια με το δαχτυλο στο στομα και επαιζε με τα κουκλια τουυ. Δεν ειχε βγαλει κιχ.

Εμενα με ποναει το στηθος παλι. Τωρα του δινω δικο μου εδω και 2 εβδομαδες 1 φορα την ημερα και ενω εχει μειωθει η παραγωγη ποναω παλι και το στηθος πιο πετρα απο οτι ηταν. Σκεφτομαι απο την μια να παρω χαπι. Απο την αλλη οσο πιει απο το δικο μου καλο ειναι. Με το χαπι φευγουν και τα πετρωματα??

Αλικη και μένα έτσι ειναι. Ξυπναει το πρωι και παιζει και μιλάει μονη της. Χαπι εγω δεν θα πάρω. Θα κάνω σταδιακο απογαλακτισμο οπως και και την πρωτη φορα.

Διαφημίσεις

Αλικη και μένα έτσι ειναι. Ξυπναει το πρωι και παιζει και μιλάει μονη της. Χαπι εγω δεν θα πάρω. Θα κάνω σταδιακο απογαλακτισμο οπως και και την πρωτη φορα.

Εμενα ο απογαλακτισμος εγινε λιγο αποτομα μιας και ξαφνικα μου δεχτηκε το ξενο, οποτε λογω ελειψης βαρους δεν μπορουσα να το ρισκαρω να τον παω λαου λαου. Ποναω λιγο αλλα δεν το νιωθω βαρυ οπως παλια. Τα πετρωματα δεν θα φυγουν? Βεβαια τωρα νιωθω οτι μεγαλωσε πιο πολυ το πετρωμα.

Φοβαμαι μη ξαναπαθω μαστιτιδα μιας και εχω χασει τον λογαριασμο ποσσες φορες εχω παθει μεχρι σημερα

Εμενα ο απογαλακτισμος εγινε λιγο αποτομα μιας και ξαφνικα μου δεχτηκε το ξενο, οποτε λογω ελειψης βαρους δεν μπορουσα να το ρισκαρω να τον παω λαου λαου. Ποναω λιγο αλλα δεν το νιωθω βαρυ οπως παλια. Τα πετρωματα δεν θα φυγουν? Βεβαια τωρα νιωθω οτι μεγαλωσε πιο πολυ το πετρωμα.

Φοβαμαι μη ξαναπαθω μαστιτιδα μιας και εχω χασει τον λογαριασμο ποσσες φορες εχω παθει μεχρι σημερα

Πως σε καταλαβαίνω! Εγω πρέπει να σας πω πως στον Ιωνα όσο και να προσπάθησα, τελικά δεν κατάφερα να αποθηλάσω φυσικά. Κατ αρχάς, όσο και να δοκίμασα να μειώσω σε λιγότερα απο 4 τα γεύματα, δεν τα κατάφερα, καθ ότι το στήθος μου πρηζόταν τόσο πολύ και ήταν τόσο πετρωμένο, που δεν άντεχα. Δεν είχα ενημερωθεί και τόσο καλά και τελικά πήρα χάπι όπως σας είπα για 10 μέρες.

Τώρα ελπίζω πως θα τα καταφέρω καλύτερα. Νιώθω τουλάχιστον πως θα τα καταφέρω καλύτερα.

Σιγουρα πάντως θα νιώσετε μια δυσφορία κατα τον απογαλακτισμό, εσεις όμως θα κρίνετε αν είναι ανεκτά αυτά που νιώθετε ή αν χρειάζεται να επισκεφτείτε τον γιατρό σας για οδηγίες.

Τωρα για το κοιμισμα, πρέπει να πω πως και εμένα η μικρή μου κοιμάται συνήθως μόνη της. Σπανίως το βράδυ θα κοιμιθεί την ώρα που τη θηλάζω. Συνήθως τρώει, την βάζω στο κρεβάτι της και κοιμάται. Μέσα στη μέρα, έχουν υπάρξει περιπτώσεις που χρειάστηκε να τη βάλω στο στήθος για να ηρεμίσει και να κοιμιθεί, αλλά σε γενικές γραμμές αυτές οι μέρες είναι η εξαίρεση.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Οχι, Στελλα, δεν κοιμουνται ολα τα μωρα ετσι!:-(

Εμενα απο νεογεννητο αν τον αφηνα μονο του στο κρεβατι του εκλαιγε γοερα. Και ναι, κι εγω Αλικη οταν εφτανε η ωρα του υπνου αλλα και ολο το βραδυ, ειχα κλειστα φωτα και δεν του μιλουσα καθολου. Οταν ομως τον αφηνα στο κρεβατι του εκλαιγε! Μονο στον μαρσιπο και στον θηλασμο κοιμοταν.

Τωρα, τον εχουμε αγκαλια ορθιο (ξαπλωτος δεν θελει με τιποτα!:shock:) και τον κουναμε πανω κατω και κανουμε τους βουδιστες μοναχους!(ΟοοΟοοΟοοΟοο... και ΜμμμΜμμμΜμμμΜμμμμ...) Και μερικες φορες με το που τον αφηνουμε στο κρεβατι ξυπναει! Γενικως μας εχουν βγει τα χερια! Και τωρα που επιστρεφουμε και δεν θα εχουμε παππουδογιαγιαδες... Θεε μου βοηθα!

Και το αλλο σας το πα? Δε σας το πα! Απο τον 4ο μηνα και μετα στο αυτοκινητο κλαιει. Κλαιει ομως! Δεν γκρινιαζει, σπαραζει κυριολεκτικα!

Μας εχει βγαλει την ψυχη ο σκατουλης!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Οχι, Στελλα, δεν κοιμουνται ολα τα μωρα ετσι!:-(

Εμενα απο νεογεννητο αν τον αφηνα μονο του στο κρεβατι του εκλαιγε γοερα. Και ναι, κι εγω Αλικη οταν εφτανε η ωρα του υπνου αλλα και ολο το βραδυ, ειχα κλειστα φωτα και δεν του μιλουσα καθολου. Οταν ομως τον αφηνα στο κρεβατι του εκλαιγε! Μονο στον μαρσιπο και στον θηλασμο κοιμοταν.

Τωρα, τον εχουμε αγκαλια ορθιο (ξαπλωτος δεν θελει με τιποτα!:shock:) και τον κουναμε πανω κατω και κανουμε τους βουδιστες μοναχους!(ΟοοΟοοΟοοΟοο... και ΜμμμΜμμμΜμμμΜμμμμ...) Και μερικες φορες με το που τον αφηνουμε στο κρεβατι ξυπναει! Γενικως μας εχουν βγει τα χερια! Και τωρα που επιστρεφουμε και δεν θα εχουμε παππουδογιαγιαδες... Θεε μου βοηθα!

Και το αλλο σας το πα? Δε σας το πα! Απο τον 4ο μηνα και μετα στο αυτοκινητο κλαιει. Κλαιει ομως! Δεν γκρινιαζει, σπαραζει κυριολεκτικα!

Μας εχει βγαλει την ψυχη ο σκατουλης!

Είναι στο παιδί δεν το συζητάμε! Μπορώ όμως να σου πω το εξεις:

Ο Ιωνας μέχρι 10- 11 μηνών ήθελε το τρελό κούνημα για να κοιμηθεί. Επειδή είχε περάσει και την ταλαιπωρία με το πόδι του (γύψους- χειρουργείο) είχε μάθει στην αγκαλία. Σε κάποια φάση όμως δεν άντεξα άλλο. Ξέρω πως αντενδεικνυται σαν τακτική, αλλά τον άφησα να πλαντάξει στο κλάμα 2-3 μέρες και μετά έμαθε να κοιμάται πια μόνος του. Και πάλι εν τον άφησα αυτές τις μέρες να κλαιει μόνος του. Καθόμουν δίπλα του, του διάβαζα 1-2 παραμύθια, του έκανα παρέα για κανα 10 λεπτο και μετά του έλεγα πως η μαμά πρέπει να πάει στο δωμάτιό της να κοιμηθεί. Εκεί τις πρώτες μέρες έκλαψε για κανα μισάωρο και μετά τον πήρε ο ύπνος. Σιγά σιγα το κλάμα μειώθηκε και έμαθε να κοιμάται.

Βέβαια ο μικρός σου είναι πολύ μικρός ακόμα για τέτοιες διαδικασίες. Βέβαια αυτές τις μέρες είναι πολύ δύσκολα. Εγω δεν άντεχα καθόλου να τον ακούω να κλαίει. Ενιωθα χάλια! Τύψεις που αφήνω το παιδί να σπαράζει...

Αλλά πραγματικά δεν άντεχα άλλο την ταλαιπωρια. Τόσους μήνες να κουνάς και να τραγουδάς και να παρακαλάς και να ξυπνάει και 2-3 φορές μέσα στη νύχτα. Ε εντάξει δεν άντεξα... Δούλευα κιόλας... πού να πας σχολείο και να κουτουλάς απο τη νύστα;

Οσο για τη μπέμπα, πρέπει να σας πω πως απο εχθές που κατεβάσαμε το καρεκλάκι φαγητού, έχει βρεί τη χαρά της. Κάθεται και παίζει με τα παιχνίδια της και απολαμβάνει το γεγονός ότι βλέπει απο ψηλά!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Είναι στο παιδί δεν το συζητάμε! Μπορώ όμως να σου πω το εξεις:

Ο Ιωνας μέχρι 10- 11 μηνών ήθελε το τρελό κούνημα για να κοιμηθεί. Επειδή είχε περάσει και την ταλαιπωρία με το πόδι του (γύψους- χειρουργείο) είχε μάθει στην αγκαλία. Σε κάποια φάση όμως δεν άντεξα άλλο. Ξέρω πως αντενδεικνυται σαν τακτική, αλλά τον άφησα να πλαντάξει στο κλάμα 2-3 μέρες και μετά έμαθε να κοιμάται πια μόνος του. Και πάλι εν τον άφησα αυτές τις μέρες να κλαιει μόνος του. Καθόμουν δίπλα του, του διάβαζα 1-2 παραμύθια, του έκανα παρέα για κανα 10 λεπτο και μετά του έλεγα πως η μαμά πρέπει να πάει στο δωμάτιό της να κοιμηθεί. Εκεί τις πρώτες μέρες έκλαψε για κανα μισάωρο και μετά τον πήρε ο ύπνος. Σιγά σιγα το κλάμα μειώθηκε και έμαθε να κοιμάται.

Βέβαια ο μικρός σου είναι πολύ μικρός ακόμα για τέτοιες διαδικασίες. Βέβαια αυτές τις μέρες είναι πολύ δύσκολα. Εγω δεν άντεχα καθόλου να τον ακούω να κλαίει. Ενιωθα χάλια! Τύψεις που αφήνω το παιδί να σπαράζει...

Αλλά πραγματικά δεν άντεχα άλλο την ταλαιπωρια. Τόσους μήνες να κουνάς και να τραγουδάς και να παρακαλάς και να ξυπνάει και 2-3 φορές μέσα στη νύχτα. Ε εντάξει δεν άντεξα... Δούλευα κιόλας... πού να πας σχολείο και να κουτουλάς απο τη νύστα;

Οσο για τη μπέμπα, πρέπει να σας πω πως απο εχθές που κατεβάσαμε το καρεκλάκι φαγητού, έχει βρεί τη χαρά της. Κάθεται και παίζει με τα παιχνίδια της και απολαμβάνει το γεγονός ότι βλέπει απο ψηλά!

Και εμείς αυτό θα εφαρμόσουμε σε λίγο καιρό...Δν υπάρχει άλλη λύση. Το κάναμε μια φορά την περασμένη βδομάδα...Έκλαιγε επί ένα τέταρτο γοερά, ούρλιαζε κλπ, μέχρι που κουράστηκε κ κοιμήθηκε. Βέβαια, τις άλλες δύο φορές που το κάναμε δν έλεγε να κοιμηθεί, οπότε τον σήκωσα...

Τώρα επειδή βήχει λίγο δν θέλω να τον επιβαρύνω, μη μ πνιγεί κιόλας!

Όταν ξαναγίνει περδίκι, θα το εφαρμόσουμε! Γινόμαστε κομμάτια ο Άγης, εγώ..σπάνε τα νεύρα μας...Στα έλεγα κ τις προάλλες!

Χρυσάνθη είναι η μόνη λύση..κάνε την καρδιά σου πέτρα κ ξεκίνα...

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...