Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Eternity είπε:

Καλά κι εγώ έτσι γεννήθηκα! Μάλλον θα είχε σάκχαρο η μητέρα μου στην εγκυμοσύνη! Από τη στιγμή που δεν πολύ τρελαίνεσαι για γλυκά δε θα έχεις πρόβλημα να φτιάξεις τη διατροφή σου. Κάποιες γενικές αρχές είναι να μην αφήνεις τον εαυτό σου χωρίς φαγητό για πολλές ώρες. Όχι γλυκό νηστική, εμένα πχ στην εγκυμοσύνη μου είχε πει να αποφεύγω τα σταφύλια, τα παντζάρια κ. α. (θα ψάξω να βρω το χαρτί), πρωτεινη το βράδυ... Διάβασε λίγο και άρθρα του Ζουπα του ενδοκρινολογου. 

Ναι please ! Περιττό να σας πω πως όση ώρα σας γράφω , έχω πιει όσο νερό δεν ήπια σήμερα 😂 Δε θα μπορώ να κοιμηθώ, θα ξυπνάω συνέχεια. Αρα λογικά θα πρέπει να ξαναμετρηθω πριν την ετ. Να δούμε πως είναι σε καλύτερα επίπεδα πριν προχωρήσω.

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολες. κολλημα αυτο το παιχνιδι. Μερα παρα μερα όμως δεν δουλευει. Βενια ευχαριστώ και εγω για τα δωράκια... χιχιχι Γεια σου γειτονισα. Να μπειτε κι αλλες.

Τι κανουν τα μωρά σας?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα σε ολες. κολλημα αυτο το παιχνιδι. Μερα παρα μερα όμως δεν δουλευει. Βενια ευχαριστώ και εγω για τα δωράκια... χιχιχι Γεια σου γειτονισα. Να μπειτε κι αλλες.

Τι κανουν τα μωρά σας?

Ναι, ούτε τώρα δουλεύει! :(

Εμένα είναι μέσα στη γκρίνια κ το κλάμα...έχει κ ενα βηχαλάκι...κ ο γιατρός μας λείπει! Υπέροχαααα!!!

Τα παιδάκια σου?

qSDMp3.png

SRy9p2.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!

Καλέ που είστε ολες??? Διακοπούλες???

Άντε να επιστρεφουμε σιγά σιγά!!!!

Εγώ έχω επιτέλους κανονικό internet!!!!!!!!!!Οπότε θα μπαίνω συνέχεια πλέον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κάνετε?? Τα νέα σας!

Φιλάκια!!

ΥΓ Βενάκι πότε θα έρθετε??

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!

Καλέ που είστε ολες??? Διακοπούλες???

Άντε να επιστρεφουμε σιγά σιγά!!!!

Εγώ έχω επιτέλους κανονικό internet!!!!!!!!!!Οπότε θα μπαίνω συνέχεια πλέον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κάνετε?? Τα νέα σας!

Φιλάκια!!

ΥΓ Βενάκι πότε θα έρθετε??

Πάρε πμ να μάθεις την απάντηση! ΧΑΧΑ!

Επιτέλους θα μαθαίνουμε νέα σουυυυ πιο συχνά! :)

Φιλιά!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Kαλησπερα σε όλες. Η μικρουλα μου ειναι τελικα 6 κιλά και 63 ποντους. Ευαααααα ποσο ειναι η δικη σου. Επειδη εμεις εχουμε τα μικροτερα μωρα.

Διακοπες πηγατε? Εμεις οχι. Καλά να περνατε.

Γυρίσαμε!!!!

Ειμασταν πήλιο μια εβδομάδα και γυρίσαμε το μεσημέρι. Στέλλα είναι πολύ κοντά και η δικιά μου. Ειναι 6.400 γρμ και 64εκ. Μια χαρούλα οι μικρές μας!

Κορίτσια η μικρή σηκώνεται και κάθεται μόνη της στο ριλάξ. Και στον καναπέ μπορεί και κάθεται για λίγο μόνη της. Μιλάμε ξαφνικά απο τη μιά στιγμή στην άλλη, δεν θέλει να ακουμπάει πίσω την πλάτη της για τίποτα! Ολη την ώρα είναι καθιστή και σκήβει μπροστά.

Τωρα θα μεινουμε μια εβδομάδα σπίτι και μετά φεύγουμε Πορτογαλία. Εν το μεταξυ στο Πήλιο έχει ο πεθερός μου μποστάνι και έφτιαξα 15 λίτρα σάλτσα ντομάτα απο τις ντομάτες μας. 3 ωρες κάθε μέρα καθάριζα ντομάτες και έφτιαχνα σάλτσα για το χειμώνα.

Επίσης, ειχαμε μια εξέληξη με το όνομα της μικρής. Μια μέρα εκεί που την κοίταγα μου ήρθε πως έπρεπε να την πούμε Ροδούλα ή κάτι τέτοιο. Μάλλον λοιπόν θα την βγάλουμε Ροδαλή και μάλλον τα βαφτίσια τον Νοέμβρη στα γεννέθλια του Ιωνα.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια έχω λίγο άγχος...πριν 10 μέρες είχαμε ένα πολύ μικρό (τόσο δα μικρό...) "ατύχημα" με τον άντρα μου.Μας έσπασε το προφυλακτικό χωρίς να το καταλάβουμε και συνέβη το μοιραίο.Λέτε να είμαι πάλι έγκυος?Σε μια εβδομάδα σκέφτομαι θα κάνω τεστ εγκυμοσύνης! Πρώτη φορά μετά τη γέννα αδιαθέτησα στις 30 μαϊου και μετά 25 ιουλίου, άρα δε μπορώ να υπολογίσω γόνιμες μέρες, αλλά ούτε και να πω με βεβαιότητα ότι έχω καθυστέρηση. Πότε λέτε να κάνω τεστ εγκυμοσύνης?

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Κορίτσια έχω λίγο άγχος...πριν 10 μέρες είχαμε ένα πολύ μικρό (τόσο δα μικρό...) "ατύχημα" με τον άντρα μου.Μας έσπασε το προφυλακτικό χωρίς να το καταλάβουμε και συνέβη το μοιραίο.Λέτε να είμαι πάλι έγκυος?Σε μια εβδομάδα σκέφτομαι θα κάνω τεστ εγκυμοσύνης! Πρώτη φορά μετά τη γέννα αδιαθέτησα στις 30 μαϊου και μετά 25 ιουλίου, άρα δε μπορώ να υπολογίσω γόνιμες μέρες, αλλά ούτε και να πω με βεβαιότητα ότι έχω καθυστέρηση. Πότε λέτε να κάνω τεστ εγκυμοσύνης?

Συνηθως η περίοδος σε αυτη τη φάση δεν ομαλοποιείται αμέσως. Συνήθως χρειάζονται μερικοί μήνες μέχρι να στρώσει ξανά. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως αποκλείεται να είσαι πάλι έγκυος, απλά το λέω επειδή μπορεί να μην έχεις καθηστέριση, απλά να έρθει αργότερα αυτή η φορά.

Οπως γράφεις, άμα δεν σου έχει έρθει σε καμια εβδομάδα περίοδος, κάνε ένα τεστάκι για να δεις τί παίζει.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Καλησπερα σε όλες. Αλίκη ξανακαλωσηρθες. Αντε να μαζευομαστε.

Ευα σε έχασα. Ωραιο ονομα, γλυκουλικο. Καλά να περάσετε.

Μαράκι λες??? Να μας ενημερωσεις!

Πως ειστε? Τι κανουν τα μωράκια σας?

Γεια σας κορίτσια!

Δεν γραφω συχνά γιατί είμαι ακόμη στη Μυτιλήνη και δεν έχω πάντα πρόσβαση σε υπολογιστή.

Μαράκι, εύχομαι να πάνε όλα καλά!

Εμείς καλά, ο μικρός τα πηγαίνει καλύτερα με το γάλα και το μπιμπερό αλλά ακόμα τρώει λίγο. του ξεκίνησα και υποαλλεργική κρέμα και εκεί τα πηγαίνει καλύτερα. συνήθισε σε 3 μέρες το κουτάλι και τρώει όλο και περισσότερο.

σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις συμβουλές σας για τον αποθηλασμό. τελικά πήρα το χάπι γιατί με άγχωσε ο γυναικολόγος μου. δεν ξέρω πώς στο καλό λειτουργούν αυτά τα χάπια αλλά έχουν περάσει 3 μέρες και το στήθος μου είναι ασήκωτο. ο γυναικολόγος λέει φυσιολογικό...αν πάθω μαστίτιδα θα ακούσει μαζεμένα όσα δεν άκουσε σε εγκυμοσύνη και γέννα μαζί :)

φιλάκιααααα

iiAs.png

9JCHp3.png

Γεια σας!!!!!!!!!

Τι κάνετε?? Εμείς μια χαρα.

Tiramisou ποιο χ'απι πήρες για το γάλα?

Διαφημίσεις

Εγώ είχα πάρει το dostinex.

και εγώ το dostinex πήρα την Τετάρτη το πρωί το ένα και την Τετάρτη το βράδυ το δευτερο και βγάζω 1-2 σταγόνες πρωί-βράδυ για να μην πετρώσει.

πάντως σήμερα που έκανα μπάνιο έτρεχε γάλα, μέσα στη μέρα νιώθω σαν να κατεβαίνει γάλα, πονάνε στην επαφή και είναι σκληρά σε κάποια σημεία. σας ακούγεται φυσιολογικό;

iiAs.png

9JCHp3.png

και εγώ το dostinex πήρα την Τετάρτη το πρωί το ένα και την Τετάρτη το βράδυ το δευτερο και βγάζω 1-2 σταγόνες πρωί-βράδυ για να μην πετρώσει.

πάντως σήμερα που έκανα μπάνιο έτρεχε γάλα, μέσα στη μέρα νιώθω σαν να κατεβαίνει γάλα, πονάνε στην επαφή και είναι σκληρά σε κάποια σημεία. σας ακούγεται φυσιολογικό;

Εγώ είχα δέσει κ το στήθος για να μην κατέβει καν το γάλα, οπότε δν είναι το ίδιο! Πάντως..κ τότε είχα παρατηρήσει λεκέδες από γάλα...αλλά ελάχιστους! Καλύτερα να μας απαντήσει καμια δευτερομανούλα που το έχει πάρει!:tongue:

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Εγώ είχα δέσει κ το στήθος για να μην κατέβει καν το γάλα, οπότε δν είναι το ίδιο! Πάντως..κ τότε είχα παρατηρήσει λεκέδες από γάλα...αλλά ελάχιστους! Καλύτερα να μας απαντήσει καμια δευτερομανούλα που το έχει πάρει!:tongue:

thanks anyway!

καληνύχτα!

iiAs.png

9JCHp3.png

thanks anyway!

καληνύχτα!

Εγω δεν θυμάμαι ποιο χάπι είχα πάρει, πάντως το πήρα 10 μέρες και με είχε δέσει κιόλας η μάνα μου, αλλά και πάλι ήμουν τούμπανο! Την πρώτη εβδομάδα ήμουν πάρα πολύ πρησμένη. Παρακάλαγα τη μάνα μου με αφήσει να λυθώ να βγάλω λίγο γάλα, αλλά δεν με άφησε. Ηταν η πιο δύσκολη περίοδος πρέπει να πώ. Ενοιωθα χάλια! Μετά απο καμια βδομάδα, λύθηκα επιτέλους, αλλά και πάλι ήταν πολύ πρησμένο το στήθος μου και βέβαια το γάλα δεν είχε κοπεί. Απλά δεν ένοιωθα τόσο τη δυσφορία που είχα πρίν.

Θα σου έλεγα κατ αρχας να μην πειράζεις το στήθος σου. Μη βγάζεις γάλα! Οσο βγάζεις, το στήθος θα παράγει έστω και μικρές ποσότητες.

Το γάλα που έχει μείνει θα απορροφηθεί από τον οργανισμό σου. Δεν ξέρω τι σου πε ο γυναικολόγος, αλλά να ξέρεις πως οι γαλακτοκοίλες που παρουσιάζονται πολλές φορές κατά το θηλασμό, δεν έχουν να κάνουν με τον αποθηλασμό. Εγω και στον Ιωνα και τώρα, παρουσίασα γαλακτοκοίλες στην αρχή της γαλουχίας. Συμπερένω λοιπόν πως μάλλον είναι πιθανό να τις παρουσιάσεις οποιαδήποτε στιγμή κατά τη γαλουχία και δεν είναι θέμα του αποθηλασμού.

Να προσθέσω επίσης πως επειδή εγω ανοίκω σε ομάδα υψηλού κινδύνου για κακοήθεια στο μαστό, η μαστολόγος με παρότρινε να θηλάσω όσο περισσότερο μπορώ και να αποθηλάσω φυσικά.

Επίσης να έχετε υπόψη σας πως παλια οι γυναίκες, δεν είχαν το χάπι για να αποθηλάσουν και δεν πάθαιναν τίποτα. Ο οργανισμός μας έχει φτιαχτεί για να μπορεί να αποθηλάσει φυσιολογικά και χωρίς το χάπι. Αρα μην τρελένεστε πως αν δεν πάρετε το χάπι δεν θα αποθηλάσετε σωστά. Ισα ισα πιο σωστό θα ήταν να αποθηλάζαμε φυσικά. Καταλαβαίνω βέβαια πως μερικές φορές δεν είναι εφικτό.

tiramisu δοκίμασε να πιείς φασκόμυλο ή διόσμο. Βοηθάει στον αποθηλασμό. πιές 2-3 κούπες τη μέρα. Πολλές κοπέλες τις βοήθησαν αυτά τα αφεψήματα. Ενα άλλο "ματζούνι" που έχω ακούσει είναι οι κομπρέσες λεμονιού στο στήθος. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα να τα δοκιμάσεις. Το πολύ πολύ να μην κάνουν τίποτα :tongue:

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...