Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Μαρακι... για περνα μια βολτα απο αυτον τον μ@λ.... τον ενδοκρινολογο και ριξτου κανενα μπινελικι... Ο ανισορροπος σε εκανε στην κατασταση σου να κλαις και να στεναχωριεσαι!

Να σου πω την αλήθεια του χρειαζόταν,αλλά λέω να μην ασχοληθώ. Κορίτσια έχετε πάρει καρεκλάκια φαγητού?Αν ναι,από που και πόσο?

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσάκια καλησπέρα!

τι κάνετε?

εμείς είμαστε ακόμα διακοπές, έχουμε έρθει ναύπλιο για λίγες ημέρες!

ο μικρός κάνει μπανάκια και τα λατρεύει καιιιιι επιτέλους βγάλαμε το πρώτο μας δοντάκι!!!! και δαγκώνειιιιι :tongue::tongue::tongue:

θα διαβάσω τα νέα σας μόλις γυρίσουμε, φιλάκια σε όλες θα τα πούμε το σάββατο.φιλιαάαααααα

Ο πρίγκιπάκος μας είναι
[url=http://lilypie.com][img]http://lb4f.lilypie.com/eWZNp2.png[/img][/url]

το μικρό μας θαυματάκι!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/9PDwp2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/6YsSp2.png[/IMG][/URL]

Επίσης, να σας ζήσει ο μπεμπούκος! Πως είπαμε ότι τον βγάλατε? Έκλαψε?

.

Γιώργο τον ειπαμε απο τον πεθερο μου. Αφηστε, κοριτσια... σοου! Το Σαββατο μια μερα πριν τη βαφτιση ερχομαστε στο σπιτι με τον Νικο και τους λεμε οτι σκεφτομαστε να του δωσουμε και δευτερο ονομα... Θα το φωναζαμε Γιωργο αλλα θα ειχε και δευτερο ονομα, τι πειραζε? Το τι εγινε... Ο πεθερος μου αλλαξε 200 χρωματα. Η πεθερα μου να εχει παθει παρακρουση! Ε, αμα ειναι να προκαλει τετοια συγχυση... δεν το κανουμε! Πραγματι το βαφτισαμε μονο Γιωργο αλλα αν μπορουμε στο ληξιαρχειο να του δωσουμε και δευτερο θελω να το βαλουμε. Ετσι απο γινατι!!!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Καλησπέρα σε όλες!!!!!!!!!!!!!!

Μετά από 1 μήνα περίπου, έχω και πάλι Internet. Αν και προσωρινά έχω internet κινητής τηλεφωνίας θα μπαίνω πλέον να σας λέω τα νέα μου και να μαθαίνω τα δικά σας !!! (Ελπίζω να μην τρωει πολλά bytes αυτος ο τρόπος σερφαρίσματος)

Μετακομίσαμε στο νέο μας σπίτι και έχουμε τακτοποιηθεί μια χαρά.

Το μόνο πρόβλημα είναι οι κατσαρίδες. Το σπίτι είναι παλιο (1950) και του κάναμε ανακαίνιση. Κάναμε απολύμανση τον Ιούλιο (κανονικά πρέπει Μαίο) αλλά παρόλα αυτά μετράμε πτώματα κάθε μέρα. Και επειδή οι "καλοι" οι μαστόροι μου έχουν αφήσει τρύπες στους τοίχους, πηγαινοέρχονται από εκει. Βλέπω στο μπάνιο και στο δωμάτιο του μπεμπη και τώρα κανά 2 μέρες στην κουζίνα. Αχ κορίτσια σιχαίνομαι το ίδιο μου το σπίτι. Τι θα κάνω??

Αυτός που έμενε πριν εδώ με ενοίκιο, εκτός του ότι ήταν πολύ βρωμιάρης, εδώ και 6 χρόνια δεν είχε κάνει ποτέ απολύμανση. Οπότε καταλαβαίνετε τι γίνεται. Συν του ότι είμαστε και ισόγειο.....ΦΡΙΚΗ.......

Ο μπέμπης τώρα: τον Ιούνιο ήταν 5970 kg και τώρα τον Αύγουστο ήταν 6200. Δηλαδή πήρε σε 2 μήνες μόνο 200 γρ. Είχα προσπαθήσει να του δώσω ξένο, αλλά αυτός τίποτα. Ξεκινήσαμε κρέμα υποαλλεργική στην αρχή και μετά την βανίλια μόλις μπήκε στον 5ο και 2 εβδομάδες περίπου μετά φρουτόκρεμα. Είχα παρατηρήσει ότι οι πάνες του δεν είχαν πολλά τσίσα και υπέθεσα ότι είναι επειδή μεγαλώνει. Παρόλα αυτά όταν πήγαμε τώρα στην παιδίατρο και είδαμε ότι δεν είχε πάρει βάρος μου είπε να ξαναδοκιμάσω ξένο (και ειλικρινα είναι φανατική με τον θηλασμο). Πήγαμε σπίτι και για άλλη μια φορά λέω....πάλι μια τρύπα στο νερό θα κάνουμε. Και όμως κορίτσια ως διαμαγείας το ήπιε σα να το έπινε πάντα. Αφού είδα ότι το έπινε του έδωσα γρήγορα ξένο για να μην μου κάνει πισωγύρισμα. Εξάλλου δεκατιανο και απογευματινό τα είχα ήδη αντικαταστήσει. Τώρα εξακολουθω να τον θηλάζω σε ένα ή δύο γεύματα, αλλά του δίνω και ξένο.

Ακόμα και τώρα που έχω θηλάσει όλο αυτόν τον καιρό και παρόλο τις μαστίτιδες και που του δίνω ακόμα, νιώθω ότι δεν είμαι καλή μάνα. Παρόλα αυτά, κάθε φορά που πήγαινα στον παιδίατρο και το παιδί δεν έπαιρνε βάρος και ειδικά που πέσαμε και στην καμπύλη, στεναχωριόμουν πάρα πολύ.

Τώρα κάνει σαν τρελος για να πιει γάλα και οι πάνες είναι τούβλα. Αχ το παιδάκι μου πείναγε και δεν έβγαζε άχνα.

Αύριο - μεθαύριο ξεκινάμε και φαγητό το μεσημέρι. Πατάτα, καρότο, κολοκύθι και μετά από μία εβδομάδα θα μπει και το κοτόπουλο.

Η αλήθεια είναι ότι με πάει γρήγορα με το φαγητό αλλά δεν ξέρω αν το κάνει επειδή εμείς δεν πέρναμε βάρος ή έτσι λειτουργει. Τι να πω...

Αφού ο μπέμπης δεν έχει πρόβλημα....

Την ρώτησα γιατί το νερό πρέπει να το βράζω για 10 λεπτά για 1 χρόνο και μου είπε ότι επειδή μπορεί να περιέχει μικροοργανισμους οι οποίοι σε συνδιασμό με το γάλα να είναι βλαβεροι. Εγώ πάντως δεν το τηρω. Βράζω το νεράκι στον βραστήρα και έτοιμο. Εξάλλου ότι υπάρχει και δεν υπάρχει το έχει βάλει στο στομα του.

1η Οκτωβριου κανονίσαμε την βάπτιση του μπεμπη. Θα τον πούμε Μάριο μιας και τον έχουμε τάξει και για τα προβλήματα στην εγκυμοσύνη αλλά και για την επιπλοκή στην γέννα. Θέλω να του δώσω και 2ο όνομα αλλά ο Κώστας δεν θέλει.

Τα προσκλητήρια τα φτιάχνω μόνη μου, καθώς και αύριο περιμένω να μου έρθουν κάποια δείγματα που έχω παραγγείλει για να φτιάξω μόνη μου και τις μπομπονιέρες.

Και κάτι ακόμα: Όπως σας είχα πει και πριν μετακομίσω, θέλω να σας καλέσω όλες στο σπίτι για να γνωριστούμε κιόλας και για να είμαστε άνετα.

Θέλετε το άλλο Σαββάτο ή Κυριακή??? Πότε σας βολεύει ? Το σπίτι μου είναι ανοιχτό και περιμένω όσες μπορείτε να έρθετε. Από το να συναντιόμαστε κάπου έξω γιατί να μην είμαστε κάπου μέσα για να έχουμε την άνεσή μας? Βέβαια το σπίτι δεν είναι μεγάλο, έχουμε όμως μεγάλη αυλή.

Περιμένω συμμετοχες!!! Δεν πιστεύω να μην έρθετε λόγω των κατσαρίδων έτσι???:-P:-P:-P

Τώρα όσον αφορά τον απογαλακτισμό. Σίγουρα το καλύτερο είναι φυσικά. Παρόλο που εγώ ουσιαστικά έχω απογαλακτίσει αρκετά, όταν αποφασίσω να σταματήσω εντελώς τον θηλασμο, θα πάρω χάπι για να είμαι σίγουρη μιας και έχω και τα πετρώματα, δεν θέλω να έχω ιστορίες αργότερα. Μια οικογενειακή φίλη είναι 50 και έχει γάλα κορίτσια και έχει πρόβλημα. Τι να πω.

Τώρα πως απογαλακτίζω : Κάθε φορά που θα μπαίνει στέρεα τροφή θα δίνεται από λίγο. Δηλαδή: την 1η μέρα θα δώσετε 3 κουταλιες και στήθος. Την 2η 5 κουταλιες και στήθος. Την 3η 7 κουταλιες και στήθος. (Οι κουταλιες έχουν να κάνουν με πόσες θα σας πει ο παιδίατρος) Αυτό θα γίνεται σταδιακά μέχρι να φτάσει το παιδί τα 150 ml (τόσο που έχει πει η γιατρός) της τροφής οπότε και αντικαθιστάτε ένα γεύμα γάλακτος. Έτσι λοιπόν σταδιακά γίνεται και ο απογαλαστισμός. Κάποιες μέρες ίσως νιώθετε τσίτα...αλλά θα υποχωρήσει στις επόμενες ημέρες..

Φιλάκια και καλό βράδυ! Θα τα πούμε αύριο.

ΥΓ: ΑΧ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΤΣΗΖ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα κοριτσια! Αλικη μας ελειψες! Και ναι εγω δεν θα ερθω λογω των κατσαριδων!!!:lol::lol::lol: Περα απο την πλακα μακαρι να μπορουσα να ερθω και να σας γνωρισω!!!

Μια ερωτηση... Ποσα θα δωσετε για το δωρο του κουμπαρου?

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες!!!!!!!!!!!!!!

Μετά από 1 μήνα περίπου, έχω και πάλι Internet. Αν και προσωρινά έχω internet κινητής τηλεφωνίας θα μπαίνω πλέον να σας λέω τα νέα μου και να μαθαίνω τα δικά σας !!! (Ελπίζω να μην τρωει πολλά bytes αυτος ο τρόπος σερφαρίσματος)

Μετακομίσαμε στο νέο μας σπίτι και έχουμε τακτοποιηθεί μια χαρά.

Το μόνο πρόβλημα είναι οι κατσαρίδες. Το σπίτι είναι παλιο (1950) και του κάναμε ανακαίνιση. Κάναμε απολύμανση τον Ιούλιο (κανονικά πρέπει Μαίο) αλλά παρόλα αυτά μετράμε πτώματα κάθε μέρα. Και επειδή οι "καλοι" οι μαστόροι μου έχουν αφήσει τρύπες στους τοίχους, πηγαινοέρχονται από εκει. Βλέπω στο μπάνιο και στο δωμάτιο του μπεμπη και τώρα κανά 2 μέρες στην κουζίνα. Αχ κορίτσια σιχαίνομαι το ίδιο μου το σπίτι. Τι θα κάνω??

Αυτός που έμενε πριν εδώ με ενοίκιο, εκτός του ότι ήταν πολύ βρωμιάρης, εδώ και 6 χρόνια δεν είχε κάνει ποτέ απολύμανση. Οπότε καταλαβαίνετε τι γίνεται. Συν του ότι είμαστε και ισόγειο.....ΦΡΙΚΗ.......

Και κάτι ακόμα: Όπως σας είχα πει και πριν μετακομίσω, θέλω να σας καλέσω όλες στο σπίτι για να γνωριστούμε κιόλας και για να είμαστε άνετα.

Θέλετε το άλλο Σαββάτο ή Κυριακή??? Πότε σας βολεύει ? Το σπίτι μου είναι ανοιχτό και περιμένω όσες μπορείτε να έρθετε. Από το να συναντιόμαστε κάπου έξω γιατί να μην είμαστε κάπου μέσα για να έχουμε την άνεσή μας? Βέβαια το σπίτι δεν είναι μεγάλο, έχουμε όμως μεγάλη αυλή.

Περιμένω συμμετοχες!!! Δεν πιστεύω να μην έρθετε λόγω των κατσαρίδων έτσι???:-P:-P:-P

Φιλάκια και καλό βράδυ! Θα τα πούμε αύριο.

ΥΓ: ΑΧ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΤΣΗΖ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!

Καλέ να σου φέρω το μηχανηματάκι αυτό που πήρα για τις κατσαρίδες? Μπορεί για 1-2 εβδομάδες να δεις μιλιούνια, αλλά μετά θα εξαφανιστούν! Εμείς από τότε που το βάλαμε, δν έχουμε δει ούτε μία. Και λείπαμε κιόλας...που πάντα έβρισκα 2-3 ανάσκελα!

Εγώ θα έρθω 2 φορές..μία με τον κατσαριδοκτόνο Άγη κ μία με τα κορίτσια...οκ? χαχαχαχα! Νομίζω ότι πλησιάζει ο καιρός που θα βρεθούμε..ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Αααα περιμένω κ φωτό με σένα..μην ξεχνιόμαστε! Εσύ έχεις δει τη μούρη μου! χοχοχοχο!

Τα υπόλοιπα από κοντά!

Φιλιάαα!!!

Υ.Γ.: Θα σε μαλώσω...ΔΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΚΗ ΜΑΝΑ! Μια χαρά σούπερ είσαι! Τι άλλο να έκανες δλδ? Άντε, με σύγχισες πρωινιάτικα! :tongue:

Υ.Γ.2: Εγώ έφαγα πριν από λίγες μέρες double cheese bacon...χιχι!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Καλημέρα κοριτσια! Αλικη μας ελειψες! Και ναι εγω δεν θα ερθω λογω των κατσαριδων!!!:lol::lol::lol: Περα απο την πλακα μακαρι να μπορουσα να ερθω και να σας γνωρισω!!!

Καλημέρα chris. Να σου ζήσει το παιδάκι σου!!!

Λοιπόν εμείς έχουμε υπολογίσει περίπου 700 γιατί είναι ζευγάρι και θα τον βαπτίσουν και οι δύο. Και εφόσον θα πάρουμε προσωπικό δώρο στον καθένα, κάπου εκεί υπολογίζουμε.

Καλέ να σου φέρω το μηχανηματάκι αυτό που πήρα για τις κατσαρίδες? Μπορεί για 1-2 εβδομάδες να δεις μιλιούνια, αλλά μετά θα εξαφανιστούν! Εμείς από τότε που το βάλαμε, δν έχουμε δει ούτε μία. Και λείπαμε κιόλας...που πάντα έβρισκα 2-3 ανάσκελα!

Εγώ θα έρθω 2 φορές..μία με τον κατσαριδοκτόνο Άγη κ μία με τα κορίτσια...οκ? χαχαχαχα! Νομίζω ότι πλησιάζει ο καιρός που θα βρεθούμε..ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Αααα περιμένω κ φωτό με σένα..μην ξεχνιόμαστε! Εσύ έχεις δει τη μούρη μου! χοχοχοχο!

Τα υπόλοιπα από κοντά!

Φιλιάαα!!!

Υ.Γ.: Θα σε μαλώσω...ΔΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΚΗ ΜΑΝΑ! Μια χαρά σούπερ είσαι! Τι άλλο να έκανες δλδ? Άντε, με σύγχισες πρωινιάτικα! :tongue:

Υ.Γ.2: Εγώ έφαγα πριν από λίγες μέρες double cheese bacon...χιχι!

Τελικά το έβαλες βρε θηρίο????? Και όταν λες μιλούνια το εννοείς????

Τελικά το έβαλες βρε θηρίο????? Και όταν λες μιλούνια το εννοείς????

Κοίτα, εμείς μάλλον δν έχουμε βρει γτ προφανώς ερχόντουσαν απ'έξω...Οπότε το μηχάνημα τις απωθεί κ δν μπαίνουν μέσα...

Εσένα όμως, επειδή ο άλλος όπως είπες ήταν βρωμιάρης κ έκανε το έγκλημα να μην απολυμάνει τόσα χρόνια, μπορεί να έχουν καμια φωλιά μέσα...Οπότε θα γίνει το εξής...αυτές δν θα μπορούν να αντέξουν από το μηχάνημα κ θα προσπαθούν να βγουν...βέβαια θα πέφτουν πάνω στην απολύμανση κ θα τις βρίσκεις ανάσκελα...οπότε, απλά θα τις μαζεύεις (μπλιαξ, ούτε αυτό δν μπορώ να κάνω...) κ μετά από λίγο καιρό πάπαλαααα! :)

qSDMp3.png

SRy9p2.png

chris να σου ζησει το παιδακι σου, να το δεις οπως επιθυμεις!

Και εμείς βαφτιστήκαμε και 2 μερες πριν γλίστρισα εγώ όταν έκανα μπάνιο το μωρό και πέσαμε....ευτυχώς μόνο εγώ χτύπησαμε και ελάχιστα το μωρό.....επίσης, εχθες ξεκινησαμε κρέμα βανίλια με ρυζάλευρο και σε 10 μέρες θα ξεκιησουμε και φρουτο!

Διαφημίσεις

Εμείς δώσαμε 300ευρώ (του πηρα κάτι βαλίτσες), αλλά μάλλον θα πάρω κάτι ακόμα γιατί μας φαίνεται λίγο

Kαλησπερα σε όλες. Η μικρουλα μου ειναι τελικα 6 κιλά και 63 ποντους. Ευαααααα ποσο ειναι η δικη σου. Επειδη εμεις εχουμε τα μικροτερα μωρα.

Διακοπες πηγατε? Εμεις οχι. Καλά να περνατε.

Kαλησπερα σε όλες. Η μικρουλα μου ειναι τελικα 6 κιλά και 63 ποντους. Ευαααααα ποσο ειναι η δικη σου. Επειδη εμεις εχουμε τα μικροτερα μωρα.

Διακοπες πηγατε? Εμεις οχι. Καλά να περνατε.

Πρέπει να έχει φύγεια για διακοπές η Εύα...αν θυμάμαι καλά ήταν 6 και κάτι κιλά κ 64 πόντους! Καλά να περνάς κ εσύ Στέλλα μου κ σ'ευχαριστώ για τη βοήθεια στους sims! χεχε! Πολύ ωραίο το έχεις κάνει το σπίτι σου! :tongue:

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Πρέπει να έχει φύγεια για διακοπές η Εύα...αν θυμάμαι καλά ήταν 6 και κάτι κιλά κ 64 πόντους! Καλά να περνάς κ εσύ Στέλλα μου κ σ'ευχαριστώ για τη βοήθεια στους sims! χεχε! Πολύ ωραίο το έχεις κάνει το σπίτι σου! :tongue:

Αχ τρελαίνομαι για σιμς...όταν ήμουν φοιτήτρια (πριν 2 χρόνια) και έπαιζα συνέχεια,έφτιαχνα κάτι τέλεια σπίτια,απίστευτα.

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Αχ τρελαίνομαι για σιμς...όταν ήμουν φοιτήτρια (πριν 2 χρόνια) και έπαιζα συνέχεια,έφτιαχνα κάτι τέλεια σπίτια,απίστευτα.

Άντε μπες κ εσύ στο fb να γίνουμε γειτόνισσες κ φίλες...Να μπαίνεις από τον υπολογιστή του άντρα σου! :)

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...